Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By ::fy::
Kako i kada shvatite da je sa vašom vezom gotovo?

Koliko vam vremena treba da to shvatite, tj. da prestanete sebe da lažete da je nastavak veze moguć?

Ja uopšte nemam dilemu da li je nastavk veze moguć ili ne - smatram da jeste; ali se plašim da neću moći da procenim kada je vreme za prekid veze jer ću lagati sebe da je istu moguće "održavati u životu".
By just!N
Tesko pitanje...moj problem je to sto kad sam u vezi i kad je sve savrseno i kao sto treba da bude, pojavi se neka sumnja...strah...cudan osecaj koji kao da me tera da mislim kad ce doci the end...zasto....kako.....?? Nije to sad nesto o cemu ja namerno mislim niti zamaram decka ali eto...taj osecaj da ce se sve (iako je sad super, savrseno) zavrsiti mi uvek stoji u podsvesti i muci me... :neznam: ...trudim se da ne mislim o tome jer imam osecaj da zelim da sprecim nesto sto se nije ni desilo...i tako...mucim sebe bez potrebe a i dalje sam zaljubljen... :meda:
Korisnikov avatar
By ::fy::
Uh, to često i ja radim a i sam ne znam iz kog razloga. Često uhvatim sebe kako razmišljam šta će i kako će biti kada dođe kraj. Možda je to zbog nesigurnosti u sebe?!
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by just!N
Tesko pitanje...moj problem je to sto kad sam u vezi i kad je sve savrseno i kao sto treba da bude, pojavi se neka sumnja...strah...cudan osecaj koji kao da me tera da mislim kad ce doci the end...zasto....kako.....?? Nije to sad nesto o cemu ja namerno mislim niti zamaram decka ali eto...taj osecaj da ce se sve (iako je sad super, savrseno) zavrsiti mi uvek stoji u podsvesti i muci me... :neznam: ...trudim se da ne mislim o tome jer imam osecaj da zelim da sprecim nesto sto se nije ni desilo...i tako...mucim sebe bez potrebe a i dalje sam zaljubljen... :meda:

Ne cini to sebi...Po toj logici ne bi trebalo ni da zapocinjes vezu jer ce ona uvek da se zavrsi... Enjoy, enjoy, enjoy :sunce:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Jednostavno - kada vishe nemam poriv da nekoga zagrlim
:)
By just!N
FY - Ja bih voleo da znam zbog cega...mislim da se opet to desava samo kada jako volim osobu s kojom sam u vezi pa se radi o strahu da je izgubim ili u strahu da ce se desiti nesto lose sto ce to pokvariti... :neznam:
Ali kao sto kaze Avalon...trudim se da ne mislim tako i jednostavno uzivam.... :) :love: :love: :mazi: :mazi:
Korisnikov avatar
By tramp
moja draga prijateljica je rekla da je znala da je kraj kad ni pijana i naduvana nije mogla da se natera na seks sa curom jer joj je bila odbojna (ne ono nisi raspolozena za seks nego samo ne za seks sa njom)
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by ForeverYoung
Uh, to često i ja radim a i sam ne znam iz kog razloga. Često uhvatim sebe kako razmišljam šta će i kako će biti kada dođe kraj. Možda je to zbog nesigurnosti u sebe?!
Znaci nisam jedina budala, sad mi je lakse :gric:
Ali bas je cudno to, zar ne...
Korisnikov avatar
By tramp
ja sam veca :luda: koja zna da je kraj stigao i onda me par orgazama, palacinke u krevetu i noc izuzetne toplote zadrze :sigh:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Kada se desi kraj veze/ ne iskljuchivo love karaktera/ tu je kraj.
Nema repriza, niti volim da igram u remake-ovima, za mene su samo premijere. I to iz jednog jedinog razloga, chovek mora trchati svom snagom da ostane na jednom mestu...svom.
By Tea
Originally posted by ForeverYoung
Mislim da si dosao do poente. :up:
Korisnikov avatar
By gorilica
Onog trenutka kada pochnem da sumnjam da me vara, automatski znam da je kraj. :kosach:
Imam jako razvijenu intuiciju, barem kada su veze u pitanju, mada, stvarno sam mishljenja da zaljubljena osoba tachno moze da predoseti kada neshto nije u redu.
Korisnikov avatar
By m..
Nikad ne znam dok mi se ne saopsti, a ni onda ne znam dok ne zaboravimda sam tu vezu imala... :perezube:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by gorilica
Imam jako razvijenu intuiciju, barem kada su veze u pitanju, mada, stvarno sam mishljenja da zaljubljena osoba tachno moze da predoseti kada neshto nije u redu.
Ma ja sam vise puta prosto znala, medjutim stvar je u tome sto se pravim tosha i ne zelim da znam.
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by gorilica
stvarno sam mishljenja da zaljubljena osoba tachno moze da predoseti kada neshto nije u redu.
Skroz tacno!

To mi se dva puta desilo, i ispalo je da sam bila u pravu!
Korisnikov avatar
By bigirl
E, a ja radim nešto slično, samo malo drugačije... Kada je sve savršeno dobro - to mi dođe kao prosto za ne poverovati, pa onda kopam, kopam i kopam ne bih li našla neku sitnicu koja može da mi pokrene i mrvu sumnje samo da bih rekla "eto, znala sam!". :zid: Kreten... Ne znam zašto to radim samoj sebi... Mada, napredovala sam dosta... Sad sam svesna toga što radim i samu pomisao na to sam svela na minimum: krenem da tripujem tako, pa onda skontam kako tripujem i prestanem. Ali ima trenutaka i kada se utripujem kako ne tripujem, pa se onda pitam zašto je to tako...

Mislim da to sve nema neke veze sa nesigurnošću već sa iskustvom. Teško je poverovati nekom da je normalna/verna osoba kada su primerci pre nje bili na suprotnoj strani skale.

Za vezu znam da je gotova onda kada ne moram da kopam da bih naišla na nešto... Međutim, ni tada nije gotova gotova za mene... Ja se uvek trudim da sve sredim i rešim. Guska. (Zašto nema :guska: ili :ovca: smajlija???)
Korisnikov avatar
By m..
Da to se i meni desi, 4 od 5 puta sam u pravu.

Ali svejedn ne zelim da verujem. Lol.:trep:
By just!N
Originally posted by bigirl
E, a ja radim nešto slično, samo malo drugačije... Kada je sve savršeno dobro - to mi dođe kao prosto za ne poverovati, pa onda kopam, kopam i kopam ne bih li našla neku sitnicu koja može da mi pokrene i mrvu sumnje samo da bih rekla "eto, znala sam!". :zid: Kreten... Ne znam zašto to radim samoj sebi... Mada, napredovala sam dosta... Sad sam svesna toga što radim i samu pomisao na to sam svela na minimum: krenem da tripujem tako, pa onda skontam kako tripujem i prestanem. Ali ima trenutaka i kada se utripujem kako ne tripujem, pa se onda pitam zašto je to tako...

Mislim da to sve nema neke veze sa nesigurnošću već sa iskustvom. Teško je poverovati nekom da je normalna/verna osoba kada su primerci pre nje bili na suprotnoj strani skale.

Za vezu znam da je gotova onda kada ne moram da kopam da bih naišla na nešto... Međutim, ni tada nije gotova gotova za mene... Ja se uvek trudim da sve sredim i rešim. Guska. (Zašto nema :guska: ili :ovca: smajlija???)
Znaci nisam jedini.... :kiss: ...ma kazem ti..ti i ja smo savrseni jedno za drugo! :D Sad mi samo reci da jos imas kumu, ja imam napokon pravog kuma ( :blush: ) i mozemo da se uzmemo...mislim, stvarno...bio bi red! :love:
Korisnikov avatar
By Nemiroff
Reci i pojmovi ukazuju na stvarnost, nisu njeno ogledalo. Ali kaze se:"KADA MUDRAC POKAZE KA MESECU, BUDALA VIDI SAMO NJEGOV PRST!!"

-tako da...sve dok ne shvatim da sam totalna b.u.d.a.l.a za neke postupke za mene josh uvek nije taj "the end"
By жњ
ja ne tripujem nikad!

sve je savrseno lepo dok se naglo ne zavrsi! :hand:

i intuicija me dobro sluzi, tako da vrlo brzo skapiram sta se desava sa druge strane i ne ostavljam puno prostora drugoj strani za manevrisanje i dijalog ako skontam da pravi sranja. zdravo, zbogom/kratak rez, bezbolno i tiho... had too much shit in life to take it anymore!! :pljuje:
Korisnikov avatar
By m..
Ja nekad nisam sigurna ni kad stvari pocinju ili da li pocinju, ne bude mi jasno ni kad s nekim 4. put zavrsim u krevetu, lol.
Korisnikov avatar
By Laika
Jednostavno znam.
S obzirom na tu činjenicu da sam imala dve tri višegodišnje veze up to now, koje su doduše više bile zasnovane na prijateljstvu, znam da je nekada jako teško napustiti, ne samo osobu, već i sve to što ste zajedno gradili, taj neki osećaj ušuškanosti i sigurnosti, pogotovo kad po prirodi nisi švaler i ne osećaš potrebu za drugim osobama.
To je kao da napuštaš nešto da bi imao neizvesnost, praktično-da ne bi imao ništa.
Za to je potrebna hrabrost, stvarno.
Ne znam, uvek nekako osetim kad treba da se stavi tačka, nije reč o tome da samo ''slušam svoje srce'' jer posle npr. četvorogodišnje veze, ma koliko prekida bilo, ne možeš da ne voliš nekoga. Jednostavno se probudim i znam, ne znam kako to da objasnim...

Za ove ''sitne'' veze nem a potrebe ni da objašnjavam, tu su uvek u pitanju vrlo konkretni razlozi.
Korisnikov avatar
By Duh_iz_Konzerve
Uf..cim osetim da mi je monotono,da osecam the end..ja ko za baxuz se pravim blesava i tada je najvise na svetu volim a onda nocu mucim sebe..i cekam trenutak kada ce ona mene da sutne..Znaci dzabe sto ja znam da je kraj,kada nemam petlju da joj kazem na cemu je..
Korisnikov avatar
By Val
Kad vishe nemam zelju da je ljubim...blizu je KRAJ! :drama:
Korisnikov avatar
By Duh_iz_Konzerve
Originally posted by Val
Kad vishe nemam zelju da je ljubim...blizu je KRAJ! :drama:

Blago tebi,..ja bas tada ljubim do zla Boga:astral2:
Korisnikov avatar
By CreMaster
lately, u svakoj situaciji, za mene sve gotovo je pre no sto i pocne... :drama:
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Kad mi riba kaze:
"Seko, ispala si iz kombinacije!", znam da je KRAJ !
Licno, retko sam samoinicijativno raskidala, uvek sam zelela da veza ide prirodnim tokom, pa ako nestane strasti, neka makar ostane prijateljstvo.
Ali, iz nekog razloga, moje bivse ribe nisu tako smatrale stvari, vec su striktno podvajale prijateljstvo od ljubavi.
Zato sam, najcesce, kad im ljubav prema meni usahne, dobijala nogu u dupe od bivsih devojaka.
:(
Korisnikov avatar
By Seaman
Pa kad vidim da je krevet danima prazana, skontam da nesto ne stima.:D
Korisnikov avatar
By Zoe
Nikad nisam `videla` da je kraj........ne na taj nacin da se neko od mene ohladio.......Za mene je do sada bio kraj kada sam ja nesto prestala da osecam, ili prosto, kada sam pocela da prestajem da postujem osobu kraj koje sam.......medjutim, iako osecanja pocnu da se hlade, ja ostanem jako dugo u toj vezi jer uvek mislim da treba davati sansu jos i jos toj vezi, a uvek bih kasnije shvatila da to i nije tako dobra ideja. Kada prvi put pomislis da treba da odes - i treba! :machevi:
Korisnikov avatar
By Deksi
upravo sam se cuo s bivsim koji me malopre nazvao,nismo zajedno od juna ali on sebe ubedjuje da ce se sve vratiti na staro....sad mi je rekao sta sve planira da radimo kad se vrati za Bg....pokusao da mu objasnim da moramo da se malo distanciramo ali nisam uspeo...presusile mi oci od plakanja malopre :placko:

Ta veza samo za njega jos uvek postoji...a ja cu da se ubijem...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!