Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Imam prijateljicu koja se zaljubila u homoseksualca, po drugi put.

Moj odnos prema zenama jeste specifican jer, bez obzira na moju kristalno jasnu homoseksualnost, vrlo cesto obozavam neke osobine kod zena sto budi u meni osecanja koja izlaze iz okvira prijateljskog, ali ne verujem da bih mogao da se zaljubim u zenu kao u nekog ko je gay muskarac.

Ja sam joj rekao da ne verujem u biseksualnost i da treba iz te price da izadje. Ali, mozda gresim, pa bih najiskrenije sve vas gay/bi muskarce koji ovde dolazite molio da mi kazete vase misljene.

Hvala, Adenim.
Korisnikov avatar
By Insorcer
...neku specijalnu vrstu emotivne vezanosti za pojednine zenske osobe da...osecam... :friends: ..s'tim da ih ne vidim kao sexualne objekte...

...e sada da li to moze biti neka vrsta zaljubljenosti...stvarno ne znam :neznam:
Korisnikov avatar
By Vel boy
da se zaljubim u zenu seksualno kao tipicni hetero tip NE, da se zaljubim u neke njene karakteristike da, pa cak i da ponekad eksperimentisemo seksualno zajedno (ja i ona), pogotovo u cilju prokreacije/oplodnje, mozda, ali ponavljam, na redovnoj hetero osnovi NE!
Verujem da je biseksualna orijentacija jednakopravna hetero i homo orijentaciji.
Korisnikov avatar
By m..
I do it all the time, lol. Bila ssam zaljubljena u jednog decka kad sam imala 16 godina. Sad smo prijatelji.
Korisnikov avatar
By jukie
Pa, ne...

[size=-1]offtopic: da li mi se ?ini ili se zelenokosi ?ika (bata?) na tvom avataru menja? tj ugao pod kojim stoji?[/size]
Korisnikov avatar
By Egon
o da ... ja chak tek u drugom planu ( posle mucjkanja glavom) skontam kojeg je pola osoba koja mi se dopada ...

da objasnim pre nego sto pochnete da rezhite .... Da. Jasno je meni ko je bata ili seka, ali mi ta chinjenica igra najmanju ulogu u odluchivanju ko cje da mi se svidi ili ne.
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by Egon 25
o da ... ja chak tek u drugom planu ( posle mucjkanja glavom) skontam kojeg je pola osoba koja mi se dopada ...

da objasnim pre nego sto pochnete da rezhite .... Da. Jasno je meni ko je bata ili seka, ali mi ta chinjenica igra najmanju ulogu u odluchivanju ko cje da mi se svidi ili ne.
ok, a seks....koliko dugo bi bio u vezi sa njom.........i koliko bi te to zadovoljilo, ili nju
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Bio sam zaljubljen, i bicu (nadam se).
Korisnikov avatar
By Egon
Originally posted by Adenim

ok, a seks....koliko dugo bi bio u vezi sa njom.........i koliko bi te to zadovoljilo, ili nju

ufff ... ja nesto bas nesto i ne gledam stvari kroz sexualnu prizmu ...

ali ima istine u tome sto pricas ...
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by Egon 25
Originally posted by Adenim

ufff ... ja nesto bas nesto i ne gledam stvari kroz sexualnu prizmu ...

ali ima istine u tome sto pricas ...
ni ja, ali bih imao problem kada bi ona, ili bilo koja, zvucacu odvratno, ali je tako, rasirila noge...:ccn:
Korisnikov avatar
By Egon
axa
znachi "the" moment

opet zavisi od osobe do osobe aspolutno ima devojaka sa kojima ne bih mogao ni u najludjem snu da zamislim bilo shta, gde se moje ponashanje svodi na :zastita: stay away

a opet i toliko drugih sa kojima sam beskrajno uzhivao ...

isto pravilo vazhi i za mushki pol ...
Korisnikov avatar
By gari
Pa, kod mene, pošto sam oženjen, nema dileme. Istim intenzitetom volim svoju ženkicu kao i onog dana kada smo se upoznali. Sada možda i više nego pre. Ljubav je postojanija od zaljubljivanja. No, isto tako sam sklon zaljubljivanju u svoj pol i to baš blesavo, mada sada sve reðe jer ovde ne vidim nešto neke tipove sa kojima bi se mogao održavati duži kontakt bez problema. Dakle, bisexualnost postoji i ja sam /in/ vivo dokaz za to. Ne znam odakle nekome ideja da se ne može biti bisexualan?

:kafa: :crveni: :slika:
By Ulix
Da. Stavise, bio sam tri godine ludo zaljubljen u jednu devojku. (I to me je po prilici zapanjilo, obzirom da sam u to vreme vec dugo znao da sam gej, i sa tim sam bio nacisto.) Samo, to nije bila ljubav koja je u sebi sadrzala seksualnu konotaciju, vec osecanje duhovne bliskosti, fasciniranost licnoscu. Ne ona vrsta ljubavi koju mogu osecati prema gej muskarcu.
Korisnikov avatar
By Egon
Originally posted by Ulix
Samo, to nije bila ljubav koja je u sebi sadrzala seksualnu konotaciju, vec osecanje duhovne bliskosti, fasciniranost licnoscu. Ne ona vrsta ljubavi koju mogu osecati prema gej muskarcu.
hhhmmmm... vrlo vrlo smo blizu onoga shto bi smo mogli nazvati pogotkom topica ...

dakle iako je to ista stvar
prosto ta dva osecjaja veze nemaju :

ljubav i erotska privlachnost prema zheni

i

ljubav i erotska privlachnost prema mushkarcu ...

obratiti pazhnju na boldovane rechi ...
Korisnikov avatar
By gari
Pa naravno da nemaju, jer žena je žena a muškarac je muškarac, ali ljubav je jednaka /ukoliko isklju?imo fizikalije/.

:kralj: :zeva: :pokemon:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Nope, ima par devojaka oko mene koje izgledaju kao da su sishle s piste, ali one me privlache na eterichno prijateljski nachin i tu se pricha zavrshava.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Mislim da ne.
Ali nikad ne reci nikad, barem do sad nisam sreo takvu, a dosta sam interesanthih primeraka sreo /?uvene medicinske sestrice, za koje me svi pitaju, a ja ih prakti?no i ne prime?ujem/
By жњ
i sam kazes da ono sto osecas prema njoj ne moze da se meri sa senzacijom koju dozivljavas sa muskarcem.. savetujem ti da iskuliras pricu sto pre da ne biste oboje izasli iz nje jako povredjeni
Korisnikov avatar
By tramp
ja mislim da sam ja na neki nacin zaljubljena u glenna i da je nas odnos vise od prijateljstva a opet ja ne znam da li bih to nazvala zaljubljenoscu jer je onda pitanje da li postoji zaljubljenost (ne ljubav) koja nema erotsku komponentu u sebi?
Korisnikov avatar
By m..
Postoji, bar se meni cini.
Korisnikov avatar
By svejedno
@ Tramp
Svakako. Ja sam bio zaljubljen, kapiram, u licnost mog najboljeg ortaka. I on u moju licnost. I kao sve zaljubljenosti, posvadjali smo se na krv i noz :)

A sto se zena tice, u njih se zaljubljujem uz sexualne konotacije. Ali inace nisam 'zaljubljive prirode', sto bi rekli.
By Gost
Nekoliko puta se zaljubih u žensko ?eljade.

Prva ljubav pred osnovnu školu, zatim Alanis Morissette in the follie of my teenagehood, Jelena Stefanovi? koja je sada dobra drugarica, Kate Pendry s kojom sam bio u vezi sedam dana (najtalentovanija i najduhovitija osoba na planeti) i poslednja, od koje sam pobegao -- Simonida Stankovi?, ?erka Mili?a od Ma?ve...

Da li sam ja strejt, sad se pitam...?
Korisnikov avatar
By gari
Pa, naravno da si strejt ?im si od poslednje žene pobegao. Gay nikada ne beže od žena jer ih se ne plaše. Od žena se boje samo str&-teri.

Ali, ništa to ne smeta, evo ja sam u braku i ve? sam se navikao /posle deset i više godina/ tako da me je želja za bežanjem prošla i sada živimo sre?ni i zadovoljni.

:hiphip: :wtf: :shocked:
Korisnikov avatar
By Kittrie
po definiciji zaljubljenost je direktno povezana sa seXualnom privlacnoSScu (to joj je caK i osnova, hemiJske reakcije koje se desavaju u nasim telima, nastale od dRagog nam mouzga i hormona).

ipak, smatRam da ako postoje sve drugE komponente, osim erotSke, stanje u kom je covek tad se , takodJe moze navati zaljubljenoscu; mada je je moZda pravilnije reci fascinacija (ne u idolopoklonsTvo smislu) ili tako nesto.

siromassnost jezika, neophodnost povezivaNja naseg doziVljaja sveta sa ogranicenim brojem pojmova (koji vodi u generalizaciju, bas kao ovde recimo ... ) koja je potrebna gLede komunikacije , cesTo dovode do toga da se izguBi sustina 'dozivljaja' .
Korisnikov avatar
By svejedno
Pa, po definiciji kao jeste, najcesce direktno sexualna konotacija u pitanju.

Ali mozes biti, u sirem smislu, zaljubljen cak i u knjigu.
Korisnikov avatar
By gari
Ja sam ?eš?e zaljubljen na nervnoj bazi nego na sexualnoj. Sex mi doðe nekako na kraju a ne na po?etku...Ne podnosim sex sa osobama koje dobro ne poznajem. Ja sam jedna dobra ku?kica /nepromiskuitetna/. Aj, koliko puta se desilo da se zaljubim a da to nema nikakve veze sa sexualnom privla?noš?u. Jednostavno, fascinira me neka li?nost svojom inteligencijom, obrazovanjem, shvatanjima, estetskim doživljajem /fizi?kom lepotom/, ponekada i dobrotom. Ma, ima mnogo vrsta zaljubljivanja a još više vrsta ljubavi, ali svaka je vrlo važna jer je to ono što nas ?ini višim bi?em. Mržnja unižava...

:foto: :pokazuje: :zongler:
Korisnikov avatar
By Sutekh
Mislim da bi mogao, ali na neki chudan nachin :D
Korisnikov avatar
By spliff
mogao bih da se zaljubim ali nebih mogao da vodim ljubav
By жњ
inace da, mogla bi da zaljubim u zenu... jednog dana :molise:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!