Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
ovako...
upoznao sam na netu lika koji mi se mnogo svidio na prvi pogled.. krenulo je dopisivanje, razmjena gomile fotografija, sms-ova i poziva, i osjetio sam da je to neko koga sam mozda odavno trazio..jedini problem je sto je lik iz NS, i daljina predstavlja glavni problem..
anyway, odlucili smo da se prvom prilikom upoznamo, i zapoceli smo neku vrstu "veze preko zice", mada ja bas u tako nesto ne vjerujem, sto je bio i glavni razlog moje ogromne zbunjenosti i pogubljenosti...
isplanirali smo sve, cak i kada cemo se vidjati, ovdje u Kotoru i u NS, kad dodjem na exit.
sve je bilo predivno,i osjetio sam da se polako zaljubljujem(?!)
dok.. proveo sam cijelu noc u razmisljanju, i skontao da cu ipak da prekinem svu pricu, jer ja ne vjerujem u uspjeh veze na daljinu..
i sve bi bilo ok, da u stomaku nema tone i tone olova, a u hlavi gomilu glasova od kojih dominira onaj koji mi govori da sam pogrijesio...
Korisnikov avatar
By Adenim
prica davno ispricana, ponovljena, ne nemoguca ali veoma irealna
Korisnikov avatar
By bigirl
Svaka ?ast! Treba mnogo hrabrosti da se prekine nešto "dok je još uvek lepo". A dobro je... Ipak... Koliko god da ti je sada teško, moglo je biti i teže. Na vreme si prekinuo... :mazi:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by bigirl
Svaka ?ast! Treba mnogo hrabrosti da se prekine nešto "dok je još uvek lepo". A dobro je... Ipak... Koliko god da ti je sada teško, moglo je biti i teže. Na vreme si prekinuo... :mazi:
Apsolutno se slazem :up:
Postojala su samo 2 resenja, ili da se neko preseli ili da se prekine...
Nema smisla muciti se na daljinu (i to nije mala razdaljina)...
Svaka cast malisha! :mazi:
Korisnikov avatar
By m..
Ja sam tako upoznala devojku iz ZG, prvo ona bila ovde, pa zajedno na exitu, pa ja isla do ZG, sto je najgore to je prvenstveno puklo iz nekih drugih razloga, a ne zbog daljine, mada bi i ta daljina u nekom trenutku pocela da predstavlja ogroman problem. O da imala sam i devojku u Izraelu, ali to je tek prica za pulicera.

Mislim ta neka ljubav ili sta god mora da bude proporcionalna daljini i veca da bi uspelo, a to cesto nije slucaj.

Mozes ti da imas kesha koliko hoces, pa da ti to stvori neki osecaj spontanosti (u smislu da mozes da odes tamo kad god hoces), ali te spontanosti zapravo nema jer su tu i svakodnevne obaveze. Ja sam uspevala da to ide nekako do 3 - 4 nedelje, a onda se prosto raspadne iz raznih razloga. Tim gore ako se jako zaljubis.
Korisnikov avatar
By Delete
Ma ako mi se neko bas svidja, i ako se zaljubim, bas mi daljina i ne predstavlja prepreku.
Eto, ja ne smatram da i uradio pravu stvar, i znam da sam ovde u manjini sto se tice takvog misljenja, ali, eto.
Smatram (iz licnog iskustva) da takva veza moze opstati jako dugo, i eventualne konsekvence takve veze mogu biti nesto drasticno, ali ipak... :pinknaocari:
Korisnikov avatar
By Dina
Za sebe - ne verujem da bih prekinula... Razlog je da ja jako tesko i retko nalazim nekog ko mi odgovara a kada bi se to desilo bilo bi mi svejedno da li je iz Beograda ili sa drugog kontinenta. U stvari ne bi mi bilo svejedno iz mnogo prakticnih razloga ali ne bih prekidala. I znam nekoliko medjukontinentalnih ljubavi koje su opstale i pored tolike daljine... Ali naravno verovatno je veliki broj ljubavi koje daljina unistila. Sve zavisi od coveka/ljudi. Tako da ako si osecao da to treba da uradis onda je verovatno to za tebe bilo ispravno.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
samo si realan, ne optužuj sebe zbog toga.

moje su sve veze bile na daljinu, no meni je to okej, jer dobro funkcionišem u toj pri?i. dobijao sam ono što sam o?ekivao, a uvek je bilo mnogo dobro to što kad god želim imam gde da otputujem na neki produženi vikend, a sve za male pare. :trep:

na kraju krajeva, ako soliraš, možda da ne žuriš sa zaklju?cima, jer šta ima loše u odlasku u goste kod nekoga ko ti se mnogo dopada?
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Delete
Ma ako mi se neko bas svidja, i ako se zaljubim, bas mi daljina i ne predstavlja prepreku.
Eto, ja ne smatram da i uradio pravu stvar, i znam da sam ovde u manjini sto se tice takvog misljenja, ali, eto.
Smatram (iz licnog iskustva) da takva veza moze opstati jako dugo, i eventualne konsekvence takve veze mogu biti nesto drasticno, ali ipak... :pinknaocari:
Pa ne znam da li si u mannjini, ali znam da takve veze itekako mogu opstati...kao shto i moja opstaje vec 7 meseci i kako je krenulo...pa... :D

Naravno da je selidba deo te veze. Ali do te selidbe ce proci josh dve godine. I ako te dve godine opstanemo, opstacemo ceo zivot. Daljina po meni jeste prepreka ako ljubav svakako nije to shto bi trebala da bude. Inace postoji milion nacina da veza bude uspeshna i na 5000km.

Sve zavisi koliko vam je ta osoba bitna. Mi smo za 7 meseci uprkos daljini bile 4 meseca zajedno. Ona 3 meseca kod mene, ja 3 puta u BG i sad josh mesec , opet kod nje u BG...pa ako bude srece, ona opet 3 meseca kod mene. I dan za danom, te dve godine ce proci...ali onda vishe nema prepreka. :love:

E sad, ako je KO-NS daleko...onda ja ne znam shta je za vas ljubav... :misli:
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Originally posted by CokoladnaBananica
ovako...
upoznao sam na netu lika koji mi se mnogo svidio na prvi pogled.. krenulo je dopisivanje, razmjena gomile fotografija, sms-ova i poziva, i osjetio sam da je to neko koga sam mozda odavno trazio..jedini problem je sto je lik iz NS, i daljina predstavlja glavni problem..
anyway, odlucili smo da se prvom prilikom upoznamo, i zapoceli smo neku vrstu "veze preko zice", mada ja bas u tako nesto ne vjerujem, sto je bio i glavni razlog moje ogromne zbunjenosti i pogubljenosti...
isplanirali smo sve, cak i kada cemo se vidjati, ovdje u Kotoru i u NS, kad dodjem na exit.
sve je bilo predivno,i osjetio sam da se polako zaljubljujem(?!)
dok.. proveo sam cijelu noc u razmisljanju, i skontao da cu ipak da prekinem svu pricu, jer ja ne vjerujem u uspjeh veze na daljinu..
i sve bi bilo ok, da u stomaku nema tone i tone olova, a u hlavi gomilu glasova od kojih dominira onaj koji mi govori da sam pogrijesio...
Jaoj! Maleni, znaš li koliko mi je ova pri?a poznata?! Probaj bar ti da se izvu?eš...:friends:
Korisnikov avatar
By Val
Eh Ivane, opet ti sa svojim vecitim pesimizmom. :roll: :)
Korisnikov avatar
By Zoe
Hmm.......da mi se to nije desilo skoro, rekla bih ti GO AHEAD :zastava: ali.........po meni, veci je problem ovde sto si se zaljubio u njega preko Neta, nego to sto ste udaljeni. :pinknaocari: Daljina ne mora nuzno biti prepreka.
Uostalom, videces i sam kad ga upoznas licno! :shake:
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Originally posted by Val
Honey, mani me svog optimizma. Umalo me gl?ave nije koštalo to što sam slušao poruke optimizma...

Koji je tebi te se ka?iš za mene: prvo u ljubavi i seksualnosti, sad ovde, gde ?eš dalje - u zdravlju???

Mani me se bre, ok?
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
ok, kao sto sam i rekao, ja sam pricu koja nije ni pocela vec prekinuo, ali sam u nekim postovima shvatio da oni koji su ih napisali nisu to vidjeli..
elem, ono sto sam ja trazio je bila potvrda da sam uradio pravu stvar, i da ne treba sebe da mrzim zbog toga..
ipak, iako prica nije trajala dugo, ja se jos uvijek lose osjecam, pogotovo zbog toga sto neke rijeci koje sam dobio od njega nisam odavno cuo, i plasim se da ih uskoro necu ni cuti...

@OneGirlArmy - prije nego sto si dozvolila da psihijatar u tebi preuzme rijec, trebalo je da obratis paznju na znake (?!) u mom postu,pa tek onda da moju izjavu(koja je, doduse, bila malo isuvise slobodna, ali u trenutnom raspolozenju nisam imao snage da trazim bolji izraz) iskoristis kao matricu za svoj odgovor :)
Korisnikov avatar
By Zenica_boy
Ja sam isto tako se upoznao s nekim likom koji živi in a susjednoj contree,medjutim znam da je takva veza apsurdna i da je to ustvari veliko mu?enje,tako da sam prekino odnos i to je bilo najzdraviji potez u svemu tome,a eto to je to:kuca:
Korisnikov avatar
By Tweety
As far as I'm concerned, uradio si pravu stvar! meni sama pomisao na vezu na daljinu asocira ma emotivno iscrpljivanje... ako postoji realna perspektiva da se neko preseli onda ok, ali u suprotom ja licno ne bih mogao da izdrzim! naravno, znam za slucaj sjajne veze na daljinu, ali mislim da je to ipak dosta retko! :lezkiss:
Korisnikov avatar
By mirth
Nisi pogresio.

Ako si vec imao utisak da to moze da vodi u nesto lose i da treba da prekines, greske nema.

Dilema bi ti svakako ostala i da si drugacije postupio, a ishod bi verovatno bio takav da bi se na kraju pokajao sto nisi na vreme slusao svoju intuiciju.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
what sould i say...tnx everyone!

mada sam i dalje usran, jer mi je sinoc poslao na gayromeo
"nedostaju mi tvoje poruke..." i totalno mi uzdrmao ono malo ravnoteze koju sam skupio od kako sam mu poslao taj mail sa detaljnim obrazlozenjem...

off topic: mislim da sam upravo, pisuci ovaj post skontao da sam forum addict... ispovijedam se na forumu vise nego najboljoj drugarici :)
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Ponekada pronalazimo srecu i spokoj tek onda kada zaboravimo da moramo biti srecni i spokojni.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by ivanazuh
Originally posted by Val
Honey, mani me svog optimizma. Umalo me glave nije koštalo to što sam slušao poruke optimizma...

Koji je tebi te se ka?iš za mene: prvo u ljubavi i seksualnosti, sad ovde, gde ?eš dalje - u zdravlju???

Mani me se bre, ok?
Pa u zdravlje ne zalazim tako cesto. ;) :kiss: :cvece:
Korisnikov avatar
By Bole
AKo se ljudi ludo vole sve je moguce...ali takva veza trazi mnogo davanja....nekad nije moguce odrzati vezu kada ste mnogo blize i volite se...:usamljen:
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Originally posted by Morgan Le Faye
Ponekada pronalazimo srecu i spokoj tek onda kada zaboravimo da moramo biti srecni i spokojni.
Slažem se u potpunosti. :lizalica:
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Pa nemoj da si kukavica (ha, ja ti kazem, a pobegla sam od 2 devojke zbog daljine), probaj, daj sve od sebe, istroshi se i onda plachi kad budesh odlazio, barem znash zashto.
Korisnikov avatar
By Pipin
Originally posted by CokoladnaBananica
...i osjetio sam da je to neko koga sam mozda odavno trazio...
Pogrešio si. Jako.

Upustio si se u vezu na daljinu, a ne odgovara ti veza na daljinu... nije mi jasno šta je za tebe veza, pa ne mogu da odgovorim druga?ije, nego kako bih ja postupio.
A ja da imalo osetim da je to neko koga sam možda odavno tražio, grebao bih i rukama i nogama da zadržim makar i SMS od te osobe.

Ina?e, imao sam nekoliko veza na daljinu (takoðe upoznavanje na netu) koje su polagano izbledele iz sasvim desetih razloga (nikako zbog daljine).
Dva momka ?ak nikad nisam sreo uživo, ve? smo se videli samo preko webcam-a i slika. Veruj mi da mi je sa jednim od njih bilo lepše nego sa pola momaka sa kojima sam bio uživo i sa kojima sam imao seks, izlazio, mazio se...itd. I nijednog momenta nisam zažalio zbog ijedne veze koju sam imao na daljinu. To ne mogu re?i za svaku vezu uživo. Bio sam luda?ki zaljubljen i bilo mi je lepo. Za to vreme me je mu?ilo što ne možemo biti zajedno u krevetu kad god poželimo, ali se to na kraju posle svega pokazalo kao još jedan ose?aj koji i nije negativan. No, to su bile veze uglavnom sa momcima iz inostranstva, gde je bilo raznih i nerealnih maštarija o preseljenju. Ti si ipak u KO, a on u NS i ne razumem problem. Jebote, odavde se ljudi presele dole zbog radova na graðevini, odande ovde zbog kopanja na njivi, a ti ne bi ni zbog ?oveka za kojeg ose?aš da je neko koga si možda odavno tražio.

Ipak, sto ljudi - sto ?udi. Ja ne bih tu vezu ispuštao iz ruku, jer KO - NS nikako ne garantuje da bi to zauvek ostala veza na daljinu. Ali pretpostavljam da tu ima još puno bitnih detalja koje nam nisi izneo i da si zbog njih tako postupio.
Korisnikov avatar
By Pipin
Ove tvoje misli i iskustva forumaša me baš podsetiše na stih iz jedne tamburaške sa Petrovaradina:

Što se bore misli moje,
iskustvo mi ?utat' veli
Bež'te sada vi oboje,
nek mi srce govori.

...
By Swanheart
mozda jesi mozda nisi pogresio,to ces shvatiti sam nakon odredjenog vremena.Svi smo razliciti...evo meni trenutno daljina ne predstavlja problem jer znam da trenutno ne mozemo biti stalno zajedno...
Nekako bolje tako nego da se stalno pitam sta-bi-bilo-kad-bi-bilo,i da zalim jer nisam nista pokusala i pobegla.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!