Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Imao sam otkrovenje sinoc...
Svako koga je tema zainteresovala molim za malo strpljenja, dok bude objasnjeno. Sedite, kulirajte, nalijte sebi koku, ovo ce biti malo duze... :)

Dakle imamo osobu A i osobu B. I one su, jelte, u semi, vezi, kako god. Imamo i osobu 1 i 2 koje su takodje zajedno.
Osoba 1 i osoba A su takodje zajedno, sto ce reci da A vara B sa 1, i dualno tome , 1 vara 2 sa A. Jasna situacija? Cesto vidjena u praksi, evidentna svim osobama osim osoba B i 2, tragicno ukoliko se nadjete u njihovoj kozi. E, sad dolazi poenta:

Razmotrimo vezu osoba 1 i A, uporedjujuci je sa klasicnijom varijantom veza koje imaju A i B i 1 i 2.
Osoba A ne brine sta osoba 1 misli o njoj/njemu. A se ne plasi reakcije 1. A ne paranoise o 1, A ostavlja slobodu 1, svestan da se 1 kresne bar sa 2, ako ne uleti i nesto trece. A bas briga sta okolina misli o 1, A je sa 1 ne kao rezultat pritiska okoline (sto zna da bude jebeno jak faktor u klasicnim vezama AB tipa), vec zato sto zaista to zeli. A ne oseca krivicu ili posesivnost u vezi sa 1. A sagledava 1 kao potpunu osobu, ne kroz svoju vezu sa 1. A nece da krene da se gubi ako ne kontaktira sa 1 duze vreme. Itd, itd.

Sve ovo generalno ne vazi u klasicnim vezama, setimo se koliko puta smo to uvideli. Ispada da preljubnici 1 i A imaju daleko zdraviji odnos jedno sa drugim nego u svojoj vezi.

Jos uvek ne mogu da izvucem neki definitivni zakljucak, ali observacija mi se cini ispravna...

Misljenja? Uocene greske?
Druge formulacije?
By Ulix
A i 1 imaju kres varijantu.
To svakako nije veza niti bilo kakav dublji odnos. Toliko valjda shvatas.

Zakljucak: A ne bi trebao da bude u vezi sa B nego sa 1, jer, osim ako se drugacije nisu dogovorili (a iz tvoje price sledi da nisu) A vara B, sto je nemoralno, nisko, itd. a posto je to svima ocigledno, A ispada idiot sto to cini. 1 isto tako. A siroti B i 2 u ocima svih drugih dve slepe budale.

Da, dva saucesnika u idiotluku imaju zdrav (idiotski) odnos.

I mozda bi bilo fer da ostave B odnosno 2, i budu zajedno.
U svojoj neposesivnoj idiotskoj simbiozi.
Korisnikov avatar
By bigirl
Druga formulacija...

Brak. Dvoje su u braku. On doðe ku?i s posla, ona baca ra?une na sto, diže frku oko para, nema para, ko ?e da plati ra?une, deca pla?u... Onda On ode i naðe ljubavnicu. Naravno da sa ljubavnicom nema problema oko ra?una, dece, odlazaka na slave i sl.

Eto. Ukratko. Pošto žurim.
By жњ
Poligamija je sranje..

Nismo zivotinje pa svi sa svima

Zakljucak je da osobi A nije stalo do osobe 1 u svim ostalim pogledima osim onih seksualnih, pa samim tim tu i nema negativnih emocionalnih reakcija koje su sastavni deo svake veze i da bi se daleko vise iznervirao/la da za to sazna B i ispadne neka pizdarija..

Shvati taj (da ga krstimo sa "unakrsni odnos", nikako ne "unakrsna veza") kao plod cistog zivotinjskog instinkta, tako da to i nije veza, jer elementi emocija nisu ukljuceni i samim tim tu nema nerviranja i boli te kurac... Zato ti se i ucinilo da je to "zdravija" varijanta.. :hvala:
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Hm, da se oni lepo okupe u jednu 4 i reshe problem. Posle bi barem A i B mogli lepo, zajedno da preprichavaju dozivljaje :)
Korisnikov avatar
By Dina
Meni su sve osobe koje varaju nekog neslobodne i nezrele. Ili da ne generalizujem - one koje sam ja imala prilike da vidim... Mozda su A i 1 neki izuzeci :D Neslobodni su zato sto nemaju dovoljno herca ili vec cega da zive svoj zivot kako zele, pa ako hoce da zive sa jednom osobom zive sa tom ako hoce sa 3 kazu eto ja volim zivot sa tri osobe. Umesto toga smisljaju lazi i izgovore sto je gubljenje vremena i zivota na nevredne stvari... Nezreli su jer to podseca na decu a takodje jer verovatno da su sa tom osobom sa kojom varaju, varali bi ponovo sa nekim drugim ili trecim. Verovatno ne mogu da spoje odgovornost (kao ovo sto je opisivala Bigirl) i uzivanje. Nego to razdvajaju sto meni deluje kao neki obrazac iz proslosti, prilicno klasicno. Naravno sve ovo mi vazi ukoliko je to trajno ponasanje, mozda su osoba A i 1 stvarno zaljubljene pa odu od dosadasnjih partnera ili im saopste. I ja ne gledam prevarene osobe kao budale, samo su ljudi koji znaju sta hoce u zivotu (sem ako i oni ne varaju tajno). Kada otkriju ili ce otici ili ostati, ali svako zivi sa svojom savescu, postupali su korektno i sto bi oni bili budale sto neko drugi ne postupa tako.
Korisnikov avatar
By m..
Chemu? ili jesi ili nisi lav, :lol: . Ne znam, ukoliko odnos osoba A i 1 ima smisla, onda druga dva odnosa nemaju smisla i obratno... Meni je jedino logicno da ako dobra deo toga sta trazim ne nadjem u nekoj osobi, ostavim to iza sebe i krenem dalje pa dok ne nadjem... Ili sam ja mozda evoluirala iznad instinkta (slabo moguce) ili mi jednostavno mozak ne radi na tom koloseku. :blenta: Mislim u tome je razlika izmedju JZ i njene cice, zna se kome ide ristekpa.
Korisnikov avatar
By Mortis
Wow, kakav odziv... Joos!

Drago mi je da se ima stav po tom pitanju...

Malo me cudi da niko nije gundjao oko naziva hipotetickih osoba u primeru... Hehe, mi forumasi izgleda imamo natprosecnu sposobnost za apstraktnu misao...

Forum rules! :klap:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
hmm, kres varijanta te nikad ne optere?uje, zar ne? drugo, tu ti je de?ko kao backup varijanta, ako se sa ovim fuck buddyjem nešto sjebe. ili obratno.

poenta je da uživaš, ali i da budeš pametan.
By Ulix
Originally posted by 2Q2Bstr8

Poenta je da ne budes djubre.
I osoba A i osoba 1 se mogu tim pridevom opisati.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
to je tvoje mišljenje. ne slažem se.
By Ulix
Neki ljudi laz mogu da tolerisu, neki ne... sto ljudi, sto cudi, that's the beauty of it.
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Ulix

Poenta je da ne budes djubre.
I osoba A i osoba 1 se mogu tim pridevom opisati.
Upravo...
Ja bejah ðubre sredinom prošle godine kada sam devojku (tri godine u vezi do tada) prevario sa jednim de?kom (ljubili se samo, "veza" od dva dana, ali opet i to je prevara)... Ne mogu ni da opišem koliko sam sebi bio gadan posle toga, kada me je prošlo to dvodnevno nepostojanje mozga... :zid: :regan:
Korisnikov avatar
By Val
Meni samo nije jasno shta ce osobi A i osobi 1 veza, ako svakako vishe uzivaju nego sa B i 2? Zar taj sex nije sastavni deo dobro funkcionirajuce veze? :nerd:
E sad ja ne kontam zashto tim (da ih tako nazovem) kurvama treba neko kuci da ih ceka...? Da im hrani bolesni ego ili shta?
Korisnikov avatar
By Bole
Moj stav o tome je da su obi bednici...budi iskren prema sebi i drugima...
Sta li to ljudima treba u zivotu????.....nikad ih necu razumeti...
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by Ulix
Neki ljudi laz mogu da tolerisu, neki ne... sto ljudi, sto cudi, that's the beauty of it.
kako sam ja trenutno osoba B koja je jako dobro informisana ... jedino sto mogu da preporucim osobama A i 1 je da se paze da im osoba B nije neko jako mastovit ... inace steta sto je osoba 2 vec napustila igru jer bi bila vrlo korisna trenutno :kokice:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!