Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Khons
da li vam se ikada desavalo da vas samo jedan pogled osobe koju prvi put vidite u zivotu toliko omadjija i oduzme dah da ne mozete da funkcionisete normalno dok ne saznate ko je?
Korisnikov avatar
By KiWi
Može jako da mi se dopadne, jako jako da mi se dopadne, ali baš da pocrvenim i ska?em sa oblaka na oblak ne...

P.S. Prepravi ''ikada dešavalo'' u ''ikada desilo''.
Korisnikov avatar
By Dina
Kao i Kiwi - moze da mi se jako dopadne... Ja se zaljubljujem vise u mozak, tj. razmisljanja, stavove... A uz to fizicki izgled, zracenje, gestikulacija - celokupni utisak. Tako da neko koga samo fizicki ugledam nece mi dugo ostati u glavi, niti cu se najverovatnije potruditi da saznam nesto vise ako se situacija sama ne namesti. Ali mi je sa druge strane prvi kontakt sa osobom jako vazan cak i za prijateljstva, a za ljubav da ne pricam. Kod mene - ljude prepoznam kao sebi bliske ili ne prepoznam, hemije ima ili nema. Mada neke moje prijateljice kazu da sam nezrela, one su se i udale za muzeve koje ne mogu ocima da gledaju, ali kao vremenom ce se to pretvoriti u ljubav :alikako: Uglavnom kod mene (kao nezrele :wink: ) ne nastaje nista iz nicega, ako vec postoji ono "nesto" onda moze da se razvije vremenom...
Korisnikov avatar
By m..
Meni su dovoljna 2 dejta da se zaljubim i citav jedan da skuzim da li bih mogla da se zaljubim il ne, ali jedan pogled je premalo. U svakom slucaju, na jedan pogled znam da li mi je neko interesantan ili ne, mada i to ume da omane.:teletabisi:
Korisnikov avatar
By Rei
Isto kao m.. :)
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by Khons
da li vam se ikada desavalo da vas samo jedan pogled osobe koju prvi put vidite u zivotu toliko omadjija i oduzme dah da ne mozete da funkcionisete normalno dok ne saznate ko je?
To mi se desilo sa mojim 1. pravim deckom :love:
Korisnikov avatar
By Laika
Desilo se. Nije bash da sam ishla okolo i raspitivala se, bilo me sramota, ali recimo da joj je bila posvecena jedna omanja zbirka poezije, iako mi je u tom trenutku bila potpuno bezimena.

Faktori:
1. zajebana astroloska konstelacija na nebu
2. dokolica
3. spremnost za zaljubiti se

Ja prosto volim da se zaljubljujem u neke potpuno sulude i nemoguce varijante.

I, nista konkretno nisam preduzela, sto da se razocharavam bezveze.

''...Shyness is nice, and
Shyness can stop you
From doing all the things in life
You'd like to...''
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Pa tako nekako :) Prvi put kada sam je videla, popricale 5 minuta...i to je bilo to! Odmah sam se zaljubila :P :P :P .. i kasnije saznala gde zivi, odakle je...broj telefona ....

ali... :sigh: .... nista :sigh:

A samo mi se ona svidja :P

(jel ovo offtopic? :puzzle: )
Korisnikov avatar
By Mortis
Hehe, desilo se...

I sad mi je milo kad se setim...
Korisnikov avatar
By spliff
deshavalo se.... vishe puta! :)
Korisnikov avatar
By bigirl
Dešava mi se redovno.
By SUNNY B
naravno. posle shvatis da , recimo, zivi u roterdamu i da bas sutra putuje natrag... :down:

a desavalo se i da se i ona isto tako isprepada pa da ne znamo koja ce kojoj prva da pridje... :lezkiss: i taaaako...
Korisnikov avatar
By Khons
Originally posted by tinkerbell
Pa tako nekako :) Prvi put kada sam je videla, popricale 5 minuta...i to je bilo to! Odmah sam se zaljubila :P :P :P .. i kasnije saznala gde zivi, odakle je...broj telefona ....

ali... :sigh: .... nista :sigh:

A samo mi se ona svidja :P

(jel ovo offtopic? :puzzle: )

aj, bre, napravi neku akciju!
iza tebe smo!
Korisnikov avatar
By Laika
Opa, setila sam se jos neceg...
Postojala je u mom zivotu neka gospodja :mama: s kojom sam se gledala dobrih deset godina. Na kraju se ispostavilo da je toliki tupson da ne moze ni da hoda i prica u isto vreme.

Love at first sight je u 99,9% slucajeva potpuno neopravdana jer je skopchana s projekcijom. To je ono kad ti meditirash o tome shta ti fali u zivotu i naleti neko na koga ti projektujesh svoje zelje. Zato ja to vise ne radim. :rafal:
Korisnikov avatar
By love2love
joj ja bolje da ne iznosim svoje iskustva.

prestala sam da gledam:lol:
By High Maintenance
samo jednom mi se desilo da mi se neko bas bas dopadne,ali i to me je brzo proslo... ljubav na prvi pogled-mislim da je u mom slucaju to vrlo tesko,prakticno nemoguce
Korisnikov avatar
By Zoe
Love at first sight je u 99,9% slucajeva potpuno neopravdana jer je skopchana s projekcijom. To je ono kad ti meditirash o tome shta ti fali u zivotu i naleti neko na koga ti projektujesh svoje zelje. Zato ja to vise ne radim. :rafal:
[/quote]

Da, moze se tako reci........Mada, nije da ne bih volela da me nesto sada takvo `opali` :roflmao: pa dokle traje........
Korisnikov avatar
By Laika
Mhmhmhm...
Ja bih vise da me neko prijatno iznenadi :kokice:
Korisnikov avatar
By radoznala
Pa tako bas ne, ali sam zaljubljive prirode. Jos bolje brzoprolazne zaljubljive prirode
Korisnikov avatar
By Hys.
''...Shyness is nice, and
Shyness can stop you
From doing all the things in life
You'd like to...''

Jao Laika, potrefilo se da bas ta pesma od the smiths me vezuje za jednu osobu

:sunce:
Koju kad sam videla, posle 5 minuta sam bila slaba na nogama, i zeludac mi se popeo do grla:zacepi:
al' nije se zavrsilo na pogledu samo:blush:
traje i dalje:mazi:
Korisnikov avatar
By Delete
Mislim da su sve moje "velike" ljubavi zaravo produkt ljubavi na prvi pogled, valjda zbog toga i jesu sve zavrsile tako lose :jbg:
Korisnikov avatar
By Khons
Originally posted by devokICA

:sunce:
Koju kad sam videla, posle 5 minuta sam bila slaba na nogama, i zeludac mi se popeo do grla:zacepi:
al' nije se zavrsilo na pogledu samo:blush:
traje i dalje:mazi:
bash to :)

nisam mislila na ono klasicno "ljubav na prvi pogled", nista vezano za sam izgled osobe, vec nesto u pogledu, u ocima...
By Bombina
ljubav na prvi pogled kad smrtno zaljubiti
Korisnikov avatar
By taurus
Ne. Nista dok se ne razmene misli,desilo mi se da mi se neko uopste ne svidi na prvi pogled a kasnije me odusevi svojim razmisljanjima i postane u isto vreme i lep.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
jako se lako zaljubljujem, nekad mislim da ?ak i suviše lako. zato me brzo proðe, pa mi veze kratko traju. bar do sada... :love:

no, ipak volim taj momenat. tako je lepo kad šetaš na oblacima.
Korisnikov avatar
By jenny
pa moze neko da mi se jaako dopadne na prvi pogled,ali ne bas toliko kako ti to opisa gore...inace mene prvi utisak prevari u 95% slucajeva
Korisnikov avatar
By Egon
Originally posted by Laika

imam potpuno identichan problem

Skontam nekog i potpuno isprojektujem ceo film u glavi
i dozhivim kolaps u susretu sa realnoshcju
Korisnikov avatar
By Laika
Originally posted by Egon 25
Originally posted by Laika

imam potpuno identichan problem

Skontam nekog i potpuno isprojektujem ceo film u glavi
i dozhivim kolaps u susretu sa realnoshcju
Znam, znam... Bila tamo nekoliko puta... Uvek se uzasno razocaram... :(
Korisnikov avatar
By Egon
dobro al pazi .... moraš priznati da na trenutke nije loshe ...

ali daleko od toga da je to stvarnost ...

ponekad se i pitash da li je ta s.t.v.a.r (nost) zaista dobra .
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!