Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By ::fy::
Evo o ?emu se zapravo radi:

Moja drugarica, Marijana, koju znam od svoje pete godine, bila je (pozitivno) zapanjena kada je upoznala moje gay prijatelje. I oduševljena ona tako što je po prvi put u životu upoznala osobe sa kojima je mogla da pri?ao o umetnosti, kulturi, filmu, filozofiji i sli?no, u isto vreme je razo?arana jer oni ... khm... nisu zainteresovani uopšte za njen pol, jel` te :D
Heteroseksualci sa kojima je do sada bila, ispostavilo se da su totalni kreteni i macho tipovi (iako su se, naravno, na po?etku predstavljali za totalno suprotne, ne bi li što lakše odvukli nevinu i naivnu devojku u krevet). Do sada je izdržala 6 meseci u vezi i na kraju je poludela.
eLeM, postavih ovu temu (ona ne zna za to :D ) da bih saznao postoji li neki de?ko na ovom forumu, sli?nih interesovanja, koji bi makar izašao na kafu sa mojom drugaricom i popri?ao sa njom, pa ako nešto bude - odli?no ...
Dakle, momci jeste li zainteresovani? :hyper: :hyper:

Ina?e, devojka je iz Beograda, studira prava, II godina i ima 20 godina.
Korisnikov avatar
By bigirl
Ej, kad ve? tražiš za drugaricu... Eve i ja da se ubacim: tražim za sebe! :D
Korisnikov avatar
By ::fy::
:D Pa to ?eš sam da proceniš kada je budeš upoznao, ali mogu ti poslati neke njene slike pa da vidiš .....
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by bigirl
A jel mora da poznaje umetnost i filozofiju? :smeh:
By fencysmurf
ja sam dobar iz ontologije, metodologije politickih nauka i novije madjarske haiku poezije, a smatram se i uspesnim znancem politickog kursa Glorije Aroje i pravim fantastican baba ghanoush...
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Zemunac
Uh. Neee... Mora da voli fudbal (po mogu?stvu, engleski) i da navija za Zvezdu! :D
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by Zemunac
... i da navija za Zvezdu! :D
Automatski otpadam.
:rida:
Korisnikov avatar
By bigirl
Pa ajde sad... Nemoj da tuguješ... Nisam ja toliko netolerantna... Dogovori?emo se... :kiss: Mož' da proðe i drugi klub, ali filozofija i umetnost... omg...
Korisnikov avatar
By Zemunac
Pa ajde sad... Nemoj da tuguješ... Nisam ja toliko netolerantna... Dogovori?emo se... :kiss: Mož' da proðe i drugi klub, ali filozofija i umetnost... omg...
Vazi se. :kiss: :hug:
Korisnikov avatar
By deya

Uh. Neee... Mora da voli fudbal (po mogu?stvu, engleski) i da navija za Zvezdu! :D
volim ja fudbal :) ))
Korisnikov avatar
By Paki
@ ForeverYoung

:zavera: :spank: :kiss:

:zvizdi: :lizalica: :kiss: :kiss: :kiss:
Korisnikov avatar
By Mortis
Dobro, ko bi je glumio u filmu?

:pickme: :pickme:
Korisnikov avatar
By Mortis
I bigirl, ko bi tebe glumio u filmu?

(I kakav bi to film bio... ?)

;)
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by deya

volim ja fudbal :) ))
Pa gde si se krio ?itav moj život? :D

Hm... Ozbiljno... Volim fudbal, a svi bre s kojima sam bila vole košarku... Tuga...
Korisnikov avatar
By deya
Pa gde si se krio ?itav moj život? :D

Hm... Ozbiljno... Volim fudbal, a svi bre s kojima sam bila vole košarku... Tuga...
pa dobro volim ja i kosarku i fudbal.. al fudbal volim da gledam, a kosraku da gledam :) )

i ne krijem se.... evo me
Korisnikov avatar
By bigirl
Fudbal voliš da gledaš, a košarku da gledaš!!!!! :nerd:
:)
:kiss:
Korisnikov avatar
By deya
Fudbal voliš da gledaš, a košarku da gledaš!!!!! :nerd:
:)
:kiss:
aj sad, pogresio sam malo :)

kosarku igram jer sam dobar u tome, dok u fudbalu i ne bas, pa zato samo gledam ... :)
Korisnikov avatar
By Egon
Originally posted by fencysmurf
ja sam dobar iz ontologije, metodologije politickih nauka i novije madjarske haiku poezije, a smatram se i uspesnim znancem politickog kursa Glorije Aroje i pravim fantastican baba ghanoush...

pppffffffff......

veze nemash :zacepi:

dechko, ja imam magistraturu iz estetike,
idem na machevanje, (coupe du grace)
vodim PR firmu,
i idem na techaj shpanske i mediteranske kuhinje

u slobodno vreme slikam

znachi, nevidjena sam faca
Korisnikov avatar
By Egon
fejkiram naravno
ne uzimaj me za ozbiljno
:tumble:
Korisnikov avatar
By bigirl
I i i i??? Ja još uvek ?ekam ponude... Ajde bre bi-tipovi, ima li vas ili ste svi "prešli na drugu stranu"??? :D
By just!N
bigirl ja cu da te zenim ali....znas ti dobro sta si zaboravila!!!!! :P Kad to zavrsimo mozemo da pregovaramo.... :hmm: :trach: :kiss:
Korisnikov avatar
By bigirl
Nisam zaboravila... :D

Nikako da odem do drugarice, a zove me svaki dan da mi se hvali kako joj fura net... grrrrrrr... Ona je slobodna petkom, pa bi trebalo da odem tada. (Prošli petak nije mogla jer se razbolela, pa išla kod lekara.)
By just!N
Ma ok...saaaaaalim se....zenim ja tebe i ovako! :love: :kiss: :mazi:
Korisnikov avatar
By bigirl
:blush:
Pa kad? Sad je leto... Vreme za ven?anja... :)
Korisnikov avatar
By deya
I i i i??? Ja još uvek ?ekam ponude... Ajde bre bi-tipovi, ima li vas ili ste svi "prešli na drugu stranu"??? :D
hmmm pa ti nekog qliras :D
Korisnikov avatar
By ...
Ma niko od bisex nije presao na drugu stranu, zapravo se sve vise pedera sa foruma "prijavi" kao bi... Samo, na pogresnom mestu trazis priliku, cini mi se da su bisexualci ovog foruma impotentni, pa su prinudjeni da budi tetke... Jebi ga, zivot je surov...
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by ...
Ma niko od bisex nije presao na drugu stranu, zapravo se sve vise pedera sa foruma "prijavi" kao bi... Samo, na pogresnom mestu trazis priliku, cini mi se da su bisexualci ovog foruma impotentni, pa su prinudjeni da budi tetke... Jebi ga, zivot je surov...
Ti si nažalost prinuðen da izigravaš forumskog gaystr8sveznaju?eg ma?o tipa. :jbg:

Ja sam zauzet, bigirl, imam de?ki?a... mada, ti znaš da ve? neko vreme želim da te upoznam... :D

(... postoji mogu?nost da se to desi i ve?eras ako ulovim Gox-a i ako ti imaš vremena... mada, ni ne moram Gox-a da cimam kao posrednika, nisam stidljiv baš toliko :blush: )
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ja imam dobre str8 drugove za drugarice :D
Divni su i pazljivi, skoro kao ja :smeh:
A sto se tice moje bisexualnosti hahahahahhaha... :ruka:
(let's get one thing str8/bi, I'm not)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!