Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Zibro
Zadnjih nekoliko godina provlaci se ideja da je " IN " biti gay
imao sam prilike da upoznam pa i da flertujem sa likovima koji su 100% str8 ali zele da sebe predstve kao bi ili gay zato sto je to po njihovom ubedjenju " moderno ' zato sto zele da budu drugaciji , zanimljivo u drustvu i sl ...
smesno je kako su se zbunili izgubili i sokirali kada sam iz ciste provokacije pokusao da ih npr poljubim i sl .

Mislim stvarno !!! ???

jel naletao jos neko na takve likove i sta mislite o tome ?
kako stoji stanje medju devojcicama po tom pitanju ?
Korisnikov avatar
By Zibro
Originally posted by colorado
Zar nije u modi biti biseks?
ups u pravu si trebalo je reci reci bisex .... glup ! ali sad je gotovo
:lol:
Korisnikov avatar
By Val
Potpuno si u pravu. Kad se osvrnem na sve ove devojcice oko mene, koje pokushavaju da izgledaju kao deckici, koje kazu da vole devojcice, a u stvari pojma nemaju shta zele...pa mislim stvarno.
Pitam se da li su one zene. Ako jesu, zashto po svaku cenu moraju da izgledaju kao likovi? Isto tako, kad vidim neku tetku, nacifranu, nashminkanu, krece se kao shto se u stvari ni jedna zena ne krece (i tu se pitam, kako kukove ne iscashi?), preteruje sa svojim nadasve izvrnutim "zenskim" recnikom itd itd...u cemu je poenta svega toga???

Zar mislite da ste zanimljiviji samo zato shto se kreshete sa osobama istog pola? Dobro, likovima je svakako svejedno shta kreshu...ali shta se desilo sa devojkama? Zar ljubav mozete da povezete sa modom? Ne kontam... :nerd:

Sve u svemu, ne verujem da odrasle osobe imaju potrebu da idu za tom vrstom mode...mada ni to nije sigurno. U shta jesam ubedjena jeste da 50% devojcica koje same sebe javno deklarishu kao "lezbejka", najmanje jednom nedeljno sanjaju o tome kako ih kreshe neki lik i drkaju na te slike u glavi.

Najgore je kad covek prema sebi nije iskren. Kako onda da poshtuje vas? I kako prema vama da bude iskren...?
Korisnikov avatar
By Val
E da, skidam kapu onim devojkama i decacima koji javno iznose da su BI! Znaci, ne ogranicavaju se, niti lazu sebe i druge. Jednostavno uzivaju ...
Korisnikov avatar
By Vlada T
Koliko sam ja shvatio, u modi je biti strejt, a jebavati se pobocno iliti lateralno sa muskarcima.
Uostalo, ne stavlja se ono "str8 looking/acting" za dzabe. :shake:
Korisnikov avatar
By sakis
Originally posted by Zibro
Zadnjih nekoliko godina provlaci se ideja da je " IN " biti gay
imao sam prilike da upoznam pa i da flertujem sa likovima koji su 100% str8 ali zele da sebe predstve kao bi ili gay zato sto je to po njihovom ubedjenju " moderno ' zato sto zele da budu drugaciji , zanimljivo u drustvu i sl ...
smesno je kako su se zbunili izgubili i sokirali kada sam iz ciste provokacije pokusao da ih npr poljubim i sl .

Mislim stvarno !!! ???

U pravu si 100% , pogotovu sada ove nove generacije, to se ne zna ko koga :hug: a i svaka druga rec im je "gay" sto znaci da je to IN :soping:: :up:
A takve osobe, o kojima ti pricas, znam ih na hiljade. Ali dobro gotivni su.:dance:
Korisnikov avatar
By Delete
Meni nije jasno zasto sve vec broj ljudi donosi zakljucke o necijoj seksualnosti na osnovu oblacenja i ponasanja. Znam dosta osoba u fazonu za koje se na prvi pogled ne bi reklo da su to sto jesu, a opet, poznajem i dosta onih kojima jednostavno odgovara da budu drugaciji od ostalih, te se mogu deklarisati na prvi pogled kao gay, njima to imponuje, a oni to zapravo nisu. A mene to globalisanje uzasno nervira, smatram da ne moze i ne treba neko svoju seksualnu orijentaciju naglasavati ili skrivati na taj nacin, jednostavno treba biti onakav kako se najprijatnije osecas.
Korisnikov avatar
By Super Mario
Drugarov brat (7mi razgred) gleda naslove serija u novinama i komentarishe: "Meni je to tako gej" ili "nesto sam homofobican ovih dana" :lol:
Korisnikov avatar
By colorado
Val, ne mora da znaci da se neko tako oblaci samo zbog mode. I zar je bitno ko se kako oblaci? Moze nesto da ti se estetski svidja ili ne, ali ne vidim odakle ti ta potreba da u tome trazis poentu.

(no, zaista je glupo kada neko u Urban sopu za neke bruka velike pare kupi glupu znojnicu s likom Ce Gevare koji se borio za prava siromasnih. Ali, ovo bas i nema veze s temom)
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
metrosexualnost je u modi, e sada drugo je shto svaki treci str8 tip zeli da ga primi il konstatuje izjavom " mnogo je bolje jebati tipa nego ribu"
al ljudi treba ih pustiti da se igraju bOOmbara i maslachka
Korisnikov avatar
By MARQUE
Ako netko mjenja svoju seksualnost samo zato što je to IN onda nešto nije u redu sa njime. Žalim takve ljude. Zapravo poprili?no je diskutabilno re?i da je "biti BI" = "biti IN" .. jer ako se trudiš biti "IN" onda to i pokazuješ drugima (zato to pobogu i radiš), a svjesni smo u kakvoj sredini živimo da se i okorjeli pederi ne smiju izjašnjavati kao homoseksualci jer ?e ih društvo gledati kao ?udake i bolesnike (u najblažem slu?aju). Možda je to?nije re?i da je u modi biti metro, odnosno pokupiti stvari koje ve?inom gay ppl ?ine i ne isticati svoju heteroseksualnost. :nesiguran:
By Sixto
Originally posted by Vlada T
Koliko sam ja shvatio, u modi je biti strejt, a jebavati se pobocno iliti lateralno sa muskarcima.
Toooo, cvete moj kineski!
:up:
Korisnikov avatar
By Vlada T
Originally posted by Sixto
Originally posted by Vlada T
Toooo, cvete moj kineski!
:up:
Japanski, kao onaj motel na 20 km od Beograda - "Japanski cvet"

I to jos cvet carske porodice - hrizantema.
:carica:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Super Mario
Drugarov brat (7mi razgred) gleda naslove serija u novinama i komentarishe: "Meni je to tako gej" ili "nesto sam homofobican ovih dana" :lol:
Pa u amerikanskim školama re? "gej" zna?i "glupo"
Korisnikov avatar
By Andre87
Sebe smatram bi. Zaljubljujem se u dusu osobe..majcesce prijatelje..nikad na prvi pogled. Pol nije prepreka..ipak mora da postuje moj polni identitet i ne pokusava da ga promeni. Ne isticem sta sam..ali iskren sam(svi bliznji znaju) NE SMATRAM DA JE TO IN, pokusavam da se dokazem prvenstveno kao covek..
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by Val
Potpuno si u pravu. Kad se osvrnem na sve ove devojcice oko mene, koje pokushavaju da izgledaju kao deckici, koje kazu da vole devojcice, a u stvari pojma nemaju shta zele...pa mislim stvarno. p
blago njima te imaju tebe da im objasnis sta treba a sta ne da zele :smeh:
Pitam se da li su one zene. Ako jesu, zashto po svaku cenu moraju da izgledaju kao likovi? sto tako, kad vidim neku tetku, nacifranu, nashminkanu, krece se kao shto se u stvari ni jedna zena ne krece (i tu se pitam, kako kukove ne iscashi?), preteruje sa svojim nadasve izvrnutim "zenskim" recnikom itd itd...u cemu je poenta svega toga???
ma cemu uopste nositi garderobu? :lood:
Zar mislite da ste zanimljiviji samo zato shto se kreshete sa osobama istog pola?
upravo tako ... jos ako to obavimo na sred ulice skupi se i publika
Dobro, likovima je svakako svejedno shta kreshu...
:iskolacen:
ali shta se desilo sa devojkama? Zar ljubav mozete da povezete sa modom? Ne kontam... :nerd:
emancipacija, ono sto je izgleda tebe zaobislo
Sve u svemu, ne verujem da odrasle osobe imaju potrebu da idu za tom vrstom mode...mada ni to nije sigurno. U shta jesam ubedjena jeste da 50% devojcica koje same sebe javno deklarishu kao "lezbejka", najmanje jednom nedeljno sanjaju o tome kako ih kreshe neki lik i drkaju na te slike u glavi.
hm... znaci necije seksualne fantazije odredjuju neciji seksualnost, da li to znaci da je svaka zena koja je imala fantaziju o seksu sa drugom zenom automatski bi?
Najgore je kad covek prema sebi nije iskren. Kako onda da poshtuje vas? I kako prema vama da bude iskren...?
mislim da je puno gore kada je covek ogranicen u shvatanjima sveta oko sebe

:sweet:
Korisnikov avatar
By bigirl
Naletela sam na jednog koji se predstavljao kao bi, a ustvari je gay. To je tek trip!

A ina?e, meðu devoj?icama stanje je još gore... Od 10 devojaka, bar 8 bi "da proba" (verovatno jer je to IN).
Korisnikov avatar
By Draco
Nisam nesto primecivala u licnoj interakciji s obzirom na to da sam se veci deo zivota palila na to da budem sa 'str8' cicama i kao onda dodjem ja i kao onda one IPAK padnu na mene :lol:

Ali sam primetila za onaj svoj kratki period boravka u X/u da je krdo-brdo fensi cica tu sa svojim gay drugarima jer je IN imati gay druga i jer je IN ici na takvo mesto.:gubitnik:
Korisnikov avatar
By KiWi
Do skora oko sebe nisam imao ljude koji su bilo šta što je vezano za gay populaciju tretirali kao ''in''. ... do skora.. a onda se pojavio momak koji je totalno str8, koji zna sve replike iz W&G napamet i koji se trudi da bude što više u trendu ... lepa strana toga je što u svakoj pogodnoj prilici reklamira svoje trbušnjake :mljac:
Korisnikov avatar
By Dina
Ja nisam nikog srela ko govori da je u modi biti gay (u pozitivnom kontekstu), niti da zbog tog razloga "postane" gay. Da to moze sam cula samo od osoba koje smatram homofobnim i evo na forumu :wink2: Tako da ja mislim da se osobe koje se predstavljaju kao gay ili bi ipak vide sebe na neki nacin u tome, mozda su jos u trazenju i preispitivanju svojih sklonosti pa zato tako sokirano reaguju na provokacije. Ali prosto mi je neverovatno da se neko tako izjasnjava "radi mode" i to u nasem okruzenju.
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Well, kad bi to bilo istinito, bilo bi dobro jer bi to onda bio prilicno pouzdan znak povecanog prihvatanja. Da ne pominjemo da bih onda i ja bio IN jer to je malko sporedno.
Korisnikov avatar
By Seaman
Ljubis se sa drugim momcima a imas decka?? :smeh: :kiss:
Korisnikov avatar
By Zibro
Originally posted by Seaman
jao jao seamane jos moram i da se pravdam :blush:
bilo je davno i kao sto rekoh bila je u pitanju cista provokacija nekoga ko me je dovodio u neprijatnu situaciju a do poljupca cak nije ni doslo

moj zeka je jedini na svetu i za njega su rezervisani svi moji poljupci ( a i sve ostalo )
Korisnikov avatar
By Bole
bilo je davno i kao sto rekoh bila je u pitanju cista provokacija nekoga ko me je dovodio u neprijatnu situaciju a do poljupca cak nije ni doslo

moj zeka je jedini na svetu i za njega su rezervisani svi moji poljupci ( a i sve ostalo )
Slatko nema sta ;)

sada malo da se vratim temi
Ima i takvih....
Nikada necu razumeti ljude koji mogu da rade nesto sto ne vole nego to cine zbog mode trenda.....covek treba da bude svoj i da zna sta oseca a ne da bude ti zbog drugih i da radi sta oni zele.... :B
Korisnikov avatar
By Seaman

Salim se. :) :jumphug:
Korisnikov avatar
By m..
Ja sam naletela na neku klinku, i otkantala je na relativno prostacki nacin, mada nit mi se nesto svidela i jos me je zavlacila, ispovracala kupatilo najbolje prijateljice i muvala istu... Smor.
Korisnikov avatar
By Dina
Komentar od M.. me je podsetio da sam i ja jednom videla glumatanje "lezbejka sam, lezbejka sam" :lol: Bilo je to kad sam prvi put isla sa Seamanom u "X", bila neka devojka od kojih 17 godina... Prvo je dosla sa jednom devojkom sa kojom je igrala, ljubila se, pila, ali sto napadnije moze, da je sto vise ljudi primeti... Onda je pocela da prilazi svim redom prisutnim zenskim osobama (i meni izmedju ostalog), sa kojom je mogla - ljubila se... Na kraju idemo Seaman i ja u wc kad tamo ogroman red, svi vec cupkaju... Poceli su da lupaju po vratima kad - izlazi ona sa nekom devojkom, sva ponosna sto ju je toliki svet video... mada mislim da bi je svi najradije zgromili da se nisu plasili da ce se upiskiti, pa im je samo bilo do toga da se skloni ... :lol: Seaman je bio besan i secam se da je prokomentarisao da je umislila da biti lezbejka znaci isto sto i biti raspusna... Ali meni nije toliko smetalo (sem epizode u wc jer je jedan), mislim da je mlada, valjda smo svi nalazili nacine da se istaknemo u tim godinama, ovako ili onako...
Korisnikov avatar
By m..
Mhm, ja sam se tako ljubila na 101 javnom mestu, jer mi je tako doslo, i jos 1001 negde u privatnosti...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!