Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By darklight
Jednom prilikom upoznao sam jednog dechka,veoma slatkog i neiskvarenog....ali se nazalost zavrsilo,on je prekinuo sve...navodno veza sa dechkom nije za njega i tu sam ja otpao
sve je krenulo spontano i tako lepo da ja na sve te zajednichke trenutke jos uvek,evo vec 3meseca, ne mogu da zaboravim...
sve to me je totalno psihichki ubilo da nemam zelju nizachim,nemam zivaca da upoznajem likove koji ne znaju sta hoce,koji su isti!
pa da ja sada neduzim...pisite vi,da li ste imali neku slichnu situaciju i kako ste uspeli da je prevazidjete?
kako da skupim snage,krenem napred i osetim tu ljubav ponovo.....kako?
znam da je ovo malo patetichno i da vecina ne voli patetiku ali sta cu,takav sam,emotivci jako tesko prevazilaze owakve situacije,a ja sam jedan od njih
By katarina
Sto jes' jes' emotivci tesko prevazilaze takve situacije, ali ih prevazilaze.

I nije bas stvar u vremenu, vec u druzenju i da budes okruzen duhovitim ljudima, to vrlo, vrlo pali.

Aj sad pa srecno. Al' nece preko noci, pa makar se sa mnom druzio 24/7 ;)
Korisnikov avatar
By ok_decko
Pa, i ja sam veliki emotivac (ribe u horoskopu), ali sam vremenom o?vrsnuo i nau?io da se nosim sa takvim udarcima.
Moj prvi de?ko me posle godinu dana ostavio, bukvalno preko no?i, ovim re?ima: 'Mali, ja sam rešio da se ženim, ti ako to prihvataš, popi?emo kafu, ako ne, znaš gde su vrata!'
Došao sam ku?i, izboksovao sa samim sobom, i uvideo da mi patnja ne može ništa dobro doneti, jer popravke nema... :doktor:
Najpre treba da raš?istiš sa samim sobom, i da staviš ta?ku na sve. Potom, što više meðu ljude - ja sam tad izlazi non - stop. ?ak sam i u teretanu išao svih sedam dana u nedelji.
Vremenom, po?ne da bledi sve, po?inješ da uviðaš i loše osobine, kojih svakako im, da bi se jednog jutra zapitao - šta sam ja uopšte tražio u celoj pri?i?
Samo nepred! Pa nije on jedini na svetu... Breeee... :cvetduga: :chilling: :cvetduga: :chilling:
Korisnikov avatar
By tramp
meno pomaze fokusiranje na sve ono sto nije valjalo u toj vezi i onda kad lepo napravis spisak svih sranja ispadne jos i dobro sto ste raskinuli ... posle kad to sve zaraste setis se lepih stvari ali onda vise ne bole :D
Korisnikov avatar
By Oziris
A kako da se ne secas ruznih i bolnih stvari? :(
Korisnikov avatar
By zboO
pukne, krenesh dalje i to je to...nema druge....neko pati manje neko vishe...sve zavisi koliko je veza trajala, i koliko je u nju ulozeno....ali ipak prodje...svemu dodje kraj kad tad....zato glavu gore...naici ce neko nov....uvek naidje...samo je pitanje da li cesh ti novu osobu pustiti u svoj zivot.....ja lichno nisam ( ovo je tuzno, ali jeb ga...to sam ja...)..ali pusticu i ja jednog dana....ima se vremena.. :roll: (ovo sam ja optimista).... Nije bitno da li si emotivac ili ne....svi smo mi emotivci, a oni koji kazu da nisu lazu sami sebe....ja sam veliki emotivac (a blizanac sam u horoskopu, verovali ili ne)....pa me sve prodje, treba dosta vremena ali prodje....najbolje od svega je sto ja nikoga ne mrzim, svi koji su mi bili dragi ostali su mi dragi (neki i vishe od toga)....jednostavno neke ljude ne mozesh izbaciti iz sistema....samo si prinudjen da nastavish dalje bez njih....ali na sve se naviknesh....

znachi laganice....mozda se zaljubish za 5 dana, a mozda i za 5 meseci, ko ce ga znati...u svakom sluchaju morash da iskulirash....
Korisnikov avatar
By Beli Dečak
Originally posted by tramp
meno pomaze fokusiranje na sve ono sto nije valjalo u toj vezi i onda kad lepo napravis spisak svih sranja ispadne jos i dobro sto ste raskinuli ... posle kad to sve zaraste setis se lepih stvari ali onda vise ne bole :D
Bravo Tpamp :)

spisak!!! pa nek onaj koji je ostavio :prst:
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by Oziris
A kako da se ne secas ruznih i bolnih stvari? :(
ne znam mene ruzne stvari nikad ne bole :puzzle:
Korisnikov avatar
By bigirl
Ispla?eš se. Na sav glas. Pla?i, pa makar cela dva dana.

Posle ?e ti se smu?iti stanje u kome si i re?i ?eš sebi "aman, šta glumiš idiota... life goes on".

Ali moraš da se ispla?eš. Baš zato što kažeš da si emotivan. Nemoj da suzbijaš taj bol.

A kad se ispla?eš... Onda pri?aj. Okruži se prijateljima i pri?aj o onome što ose?aš. Najbitnije je da izbaciš sve to iz sebe.
Korisnikov avatar
By darklight
da mislim da ste svi vi donekle upravu....ali malo je tesko sve to primeniti u takvom jednom trenutku
ma ja cu lepo ovako:vestica:da odletim i zaboravim na sve:trep:
Korisnikov avatar
By taurus
Barem je bio iskren,sta da je sve bilo super pa ga uhvatis slucajno sa zenom kako seta drze se za ruke i on odjednom ima burmu ahahhaah...-desilo se.Bio je iskren i ispostovao te.E,nemoj da se iznenadis ako te pozove za par meseci kao da pijete kafu.nesrecnici...ma uzivaj i teraj dalje! :bye:
By Sixto
Empty spaces - what are we living for?
Abandoned places - I guess we know the score..
On and on!
Does anybody know what we are looking for?

Another hero - another mindless crime.
Behind the curtain, in the pantomime.
Hold the line!
Does anybody want to take it anymore?

Whatever happens, I'll leave it all to chance.
Another heartache - another failed romance.
On and on!
Does anybody know what we are living for?
I guess i'm learning
I must be warmer now..
I'll soon be turning round the corner now.
Outside the dawn is breaking,
But inside in the dark I'm aching to be free!

The show must go on!
Inside my heart is breaking,
My make-up may be flaking,
But my smile, still, stays on!
Korisnikov avatar
By darklight
e taurus mislim da si upravu,tachnije to za kafu mislim da se vec polako desava,ali iskuliracu ovog puta ja
iako nisam neko zlopamtilo i neko ko voli da se sveti,mislim da cu sada da postanem imam neku zelju da mu vratim,pa iako bude hteo da pokusamo ponovo ja cu reci ne......a znam da bih voleo da bude drugachije....jbg obuzelo me neko ludo stanje
ali bice ok valjda:cool:
Korisnikov avatar
By jenny
pa ako ti je za utehu,desava se svima...meni je trebalo pola godine da je izbacim iz sistema....slicna prica....samo sam ja pristala na tu kafu,pa tako samo produzila muchenje....ne znam koliko ti je to pametno da se svetis...mislim sta imas od toga?
Korisnikov avatar
By hlaefdige
nikava kafa, nikakvi telefoni, nista!!!!!! samo osnovna ljubaznost i uctivost....sve to na kraju legne.... a svako produzavanje samo znaci da ce da se desava isti bol ali ponovo samo za dva meseca na primer....
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Ajde, ajde, mora malo rana da boli pa vremenom zaraste. Usmeri paznju na neshto drugo pa necesh ni da primecujesh da boli i NE VRACAJ SE NA IZVOR BOLA.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!