Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Hugo
KRAJ necega DRUZENJA,VEZE,FLERTA........Krivi vi ili ne,spletom glupih okolnosti,jednostavno niste stigli da kazete ni IZVINI...Izuzmimo ime,opisite situaciju,pa iako vam se cinilo uzaludno,ipak i to "malo izvini" je olaksanje,na kraju i greske nas uce necemu.....Da cujemo,IZVINI ZA??????????????:no:
Korisnikov avatar
By Delete
Nemam obicaj da pravim greske, a jos manje da se izvinjavam
By Swanheart
Uglavnom ne pravim neke baaaaas velike gluposti(mislim gluposti kojim bi zeznula nekog jer uglavnom na kraju zeznem samo sebe),tako da nikom ne zelim da se izvinjavam,niti je iko trenutno vredan izvinjavanja.
Sve u svemu,zacin C.
:lood:
Korisnikov avatar
By IriS
ovo je ja?e od mene...

:peva:

izvini dušo izviiiiniii
za moju tuugu ne briniii
stranicu novu okreeeeniii
više se ne vra?aj meni

:smeh:
By Swanheart
:smeh:nesto mi govori da ovo nece biti ozbiljna tema
Korisnikov avatar
By IriS
evo da ne bude baš neozbiljna tema...

Sa katedrale tri puta lupilo.
Dosta se zvezdica na misu skupilo.
Plo?nik - k'o poto?i?, posrebren, krivudav.
Zar su se ulice ponovo smanjile
a senke brestova utanjile,
Il' ja to nisam predugo prošao tuda?

Rasipam korake, k'o pijan dinare,
od Mi?urinove do detelinare.
Nemir me vu?e njoj svojim tankim vlaknom.
Možda se upravo malo odljutila,
možda je nekako naslutila
kakva se drama odvija pod mojom jaknom.

A mesec pojma nema, matora lola drema,
(jutros je lumpov'o po Kini),
dok se sa sobom borim da ta?no izgovorim
tu tešku, stranu re? "izvini".

Ona me voli, znam. OK, ne suviše.
Al' sasvim dovoljno da krišom uzdiše
kada me tra?eri ubace u šemu.
Škripu?u oblaci pod njenim nogama,
neda se ludica tvrdoglava,
šta više, piše udžbenik na istu temu.

Samo je vetar sretan (vrti se ko baletan
u svojoj sivoj pelerini),
dok moje misli traže: kako se ono, po naški, kaže
ta teška, strana re? "izvini".

Izvini. Izvini! Izvini. Izvini. Izvini...

:drama:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
nemam savest, niti potrebu da se ikome izvinjavam....
nasha dela su ogranichena samo nashim mogucnostima, nema razloga za izvinjavanje, niti isto prihvatam
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by Morgan Le Faye
nasha dela su ogranichena samo nashim mogucnostima, nema razloga za izvinjavanje, niti isto prihvatam
Cega se pametan stidi, ....
By Hugo
Originally posted by Morgan Le Faye

Shodno da ova komunikacija predstavlja DISKUSIJU napravio bih digresiju na napisano:
"nemam savest,niti potrebu da se izvinjavam.."-IMAM savest,te zbog ove jako izrazene osobine, retko dolazim u situaciju da se izvinjavam,gotovo nikada...-nekako mi humanije deluje
"nasa dela su ogranicena samo nasim mogucnostima"-mislim da nisu SAMO nasim,no da li je jedna od mogucnosti i GRESKA?
"...nemam razloga za izvinjavanje,niti isto prihvatam"-ovo je ok kod i za tebe,jer je izjednaceno,niti dajem niti primam,mada mislim da je to zivotno jako retko,no odrastanja su DUGA i ne tako iskljuciva....
Korisnikov avatar
By Nestao
Mislim da znam gde i kako sam pogresio. Iskreno, sve je opet to bilo kao u zacaranom krugu. Tamo gde sam ja voleo....nisam dobio zasluzeno izvini...a opet,i dalje sam voleo. Tamo gde sam bio voljen....tamo mi izvini cesto nije ni proslo kroz glavu...o oni, oni su ga verovatno zasluzili.

Nekad to izvini moze puno znaciti....nekad dodje jako kasno,kada je vec i nebitno....Zanimljivo je sto postoje i ona,koja se cekaju celog zivota...
Korisnikov avatar
By Draco
Mogu samo sebi da se izvinim za greske koje sam pravila. Srecom, nije ih bilo mnogo.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
@Hugo
postojanje ili ne postojanje nechega pravi bitnu razliku iako si savrsheno zakljuchio da su ponekada rezultati isti...

sve je predodredjeno, svaka misao, svaki tik, tako da greshka nemoze da postoji, i zbog chega prihvatati postojanje greshke... samo da bi se osecao bolje?

@ Adenim...
zameraj mi...

jer zashto da budem kao vecina i prepustim se laznom moralu, oduvek sam se vodio principima koje malo ko moze da prihvati i svari, to me chini budalom?
ili samo osobom koja se retko radi copy/paste
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Izvini sto sam te povredio, ali si mi bio na putu.

Izvini sto sam te ispljuvao, ali si bas glup i ruzan.

Izvini sto sam prerano svrsio, ali mi se bas ide kuci.

Izvni sto nisam svrsio, bas me nesto ne palis.

Izvini, ali zabole me za tebe.

'Oces jos neko izvini?
Korisnikov avatar
By Nestao
Originally posted by Njuskalo
Izvini sto sam te povredio, ali si mi bio na putu.

Izvini sto sam te ispljuvao, ali si bas glup i ruzan.

Izvini sto sam prerano svrsio, ali mi se bas ide kuci.

Izvni sto nisam svrsio, bas me nesto ne palis.

Izvini, ali zabole me za tebe.

'Oces jos neko izvini?
:hail:
Korisnikov avatar
By *deni*
"Izvini, izvini, izvini sto sam te volela...

Izvini, duso, izvini
za moju tugu ne brini
Stranicu novu okreni
Vise se ne vracaj meni...."

:potapsava:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by kiss addict
ovo je ja?e od mene...

:peva:

izvini dušo izviiiiniii
za moju tuugu ne briniii
stranicu novu okreeeeniii
više se ne vra?aj meni

:smeh:
:rotflmao:

Ja prvo napisao stihove, pa tek onda video da su vec napisani.

Kissuljo, ovaj deo je najbolji:

"Ako sam se pogresno nasmesila
Jos sam mlada, mozda sam pogresila

Izvini, izvini, izvini sto sam pogresila...."

:lol:

:colorado:
Korisnikov avatar
By IriS
:lol: :smeh: :lol:

Jos sam mlada, mozda sam pogresila1/2 :pokazuje:
Korisnikov avatar
By *deni*
To tako slatko zvuci... :sweet:
By fencysmurf
ja bi citirao dajanu kiton u "First Wifes Club" u sceni kada pronalazi muza sa svojom analisticom...
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Izvini je predivna re?, snažna, blagotvorna, klju? za mnoge probleme
Korisnikov avatar
By HARP
Znam uvek da kažem ?arobnu re? izvini kada znam da sam pogrešio. Najve?a vrlina ovog doba i jeste biti tolerantan, uviðajan i svestan stvari oko sebe. Sve je više nerazumevanja, egocentri?nosti i prihvatanja pogrešnih vrednosti, nazvao bih sve to sebi?njaklukom.
Postoje razli?iti ljudi, ali verujem da sve može da se koriguje. Treba biti svestan svojih postupaka, pa Bože moj svi grešimo, stvar je u tome koliko smo svesni svojih grešaka. Nemožemo odmahnuti rukom, zna?i ne raditi ono što ne bi ni samom sebi, elem ima tu mazohista, ali postoje i druga?iji ljudi zar ne.
Ako ne umemo da kažemo izvini, ako mislimo da to neko nije zaslužio, onda trebamo potražiti problem u sebi, jer mi treba da budemo ?ovek prema nekome i to ostati, a ako je neko suprotno od toga neka vidi kako to izgleda biti "?ovek" :nokti:
Korisnikov avatar
By Sandy Veverica
Originally posted by kiss addict
:lol: :smeh: :lol:

Jos sam mlada, mozda sam pogresila1/2 :pokazuje:
bravouuuuuuuu !!!
:evil: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:
By katarina
Sva sreca pa su svi zivi kojima dugujem izvinjenje i sve se nadam to cu i uraditi za njihovog i mog zivota.

Danas sam rekla "z" od izvini, mislim do "z" sam dosla. Taman cu za sto godina da kazem celu rec, ali bitno je da je devojka shvatila i da me podrzava u tom mukotrpnom poslu :)

Do skoro su sva moja izvinjenja bila u funkciji pomirenja, nastavka veze i sl., a od skoro (bolje ikada nego nikad) ona su skroz autonomna. Moram priznati da mi to vrlo prija. Samo ide sporo kao sto napisah.

U svakom slucaju, vrlo se trudim da sagledam sopstvenu krivicu, jer do skoro ja nikad nisam bila kriva, nekako me navuku mangupi :)

Najlakse je izvinjavati se ovako opste ili bezlicno. Moja izvinjenja bice face to face, ali bojim se da neka necu docekati. Ali mnogo se vise bojim da za pojedinim necu osetiti potrebu :(
Korisnikov avatar
By EYA
vratila se kokoskica, konacno cu imati sa kim da se svadjam :klap:
ja se unapred izvinjavam :eya:
Korisnikov avatar
By Dama iz Santorinija
Svi kojima sam imao potrebu sam se izvinio, ali znam cije bi izvinjenje rado voleod da cujem.
Jbg.
Korisnikov avatar
By Moa
E vala izvinjavala sam se dok sam bila mlada i nevina,sad bas nesto i ne vidim svrhu svih tih mojih izvinjavanja koje sam govorila,kudila,molila da mi se oprosti za nesto.Morgan je objasnio to vrlo dobro u svom prvom postu,svi imamo neke svoje granice preko kojih ne mozemo da predjemo,mozemo jedino da radimo na sebi i da vremenom postajemo svesni svog postojanja,svojih mogucnosti,samim tim i svojih gresaka a kad si svestan gresaka onda ih i ne pravis vise.
Korisnikov avatar
By Zemunac
Moa, izvini milion puta, sto si prichajuci sa mnom morala da saznas za onu cuvenu Veroniku! :lol:
By SUNNY B
da. izvini za sve sto sam ti uradila.... hoces li mi ikada u potpunosti oprostiti?

mada, i ja sam tebi imala svasta da oprostim....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!