Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By dimitriades
da li ste ikad (ako niste, da li bi ste) otisli na sastanak ugovoren preko chata ili se javili na oglas sa ovog ili bilo kog drugog sajta?
Korisnikov avatar
By Rei
Naravno, mnogo puta...
Korisnikov avatar
By Delete
Naravno...ne mogu ja bez toga :)
Korisnikov avatar
By spliff
yup! more than once...
By just!N
Da...nekoliko puta... jos kad se pojavi osoba koju poznajem (bar sam mislio da 'poznajem'... :P ) ... :skola: ...tad je zaista zanimljivo! :) :smeh:
Korisnikov avatar
By ok_decko
Na oglase se nisam nikad javljao:vogue:
Na sastanke ugovorene preko chata sam išao više puta, jeste da je to kao kad kupuješ ma?ku u džaku, ali se nekad ?ovek veoma, veoma prijatno iznenadi:cvetduga:
Korisnikov avatar
By IceBerg
oglasi ne... ali sve koje znam poznaje sa chata... malo njih sma upoznao po klubovima prilazenjem i sl... :)
Korisnikov avatar
By Zoe
Ako je chat, nije lav ! :smeh:
Korisnikov avatar
By bigirl
Oglasi su postali katastrofa, tako da tamo ne boravim ve? poduže (godinu dana i više...). Na chat ne idem... Ali zato forum... Upoznah mnooooogo ljudi preko foruma. Meðutim, to ništa nije bio zvani?an "date", ?isto - druženje!
Korisnikov avatar
By dimitriades
zar vam nije frka da naletite na nekog isfrustriranog homofoba koji bi nekoga da mlati te veceri (ovo se odnosi na momke, ne verujem da bi neki idiot digao ruku na devojku).
By Ulix
Originally posted by dimitriades
zar vam nije frka da naletite na nekog isfrustriranog homofoba koji bi nekoga da mlati te veceri (ovo se odnosi na momke, ne verujem da bi neki idiot digao ruku na devojku).
Ne.
U tome je deo zabave. :)
Mi volimo da se tucemo sa frustiranim homofobima.

Uostalom, zar zaista mislis da oni nemaju pametnija posla nego da vise
po pederskim oglasima i traze koga ce da tuku?
I, zar je moguce da bi se upoznao sa nekim a da ne razmenite makar par
mailova, cisto da se uveris da NIJE neko takav?
Korisnikov avatar
By m..
Eventualno, mozda, ako bi mi se svideo nacin na koji neko razmislja, ali iskljucivo na friendly bazi / no expectations, pa ako se to razvije u nesto... Nism bas nesto u fazonu da trazim ljubav zivota preko oglasa i slicno.
By just!N
Ulix - slazem se...ali ima kretena koji cekaju! Veruj mi da su neki spremni da se dopisuju i po deset dana a posle se otkrije da je rec o nekom str8 liku koji samo ceka da te malti celu noc! Ja ne govorim iz licnog iskustva ali znam decka koji sad ima oziljak od jednog susreta sa 'ok deckom' koji ga je pokupio na chatu... :placko: !
Korisnikov avatar
By Hybrid
Ako ima kretena koji tako cekaju, vredi videti ga, pa da izvuce deblji kraj... posle moze da se pohvali odakle mu masnice :machevi:
Korisnikov avatar
By funkyboy
Nasao sam se sanekoliko momaka koje sam upoznao preko chata i nisam pozalio.
Korisnikov avatar
By alekzandar
Nikada se nisam javi na oglas, ali jesam isao na sastanak, dogovoren preko ceta... Eto, tako sam nasao sadasnjeg decka:):volinevoli:
Korisnikov avatar
By Alexandrus Magnus
naravno, mnogo puta, mada sam samo jednom zazalio zbog toga. Ne, nije bio isfrustrirani homofob, samo se covek predstavio mnooooogo drugacije. Razumem ako neko skine 2-3 godine, par kila i doda koji centimetar, ali ako skine 10 godina i 20 kila u svom predstavljanju, onda je za :psiholog:
Korisnikov avatar
By taurus
Isao sam nekoliko puta svi su bili ruzni u pi*ku materinu.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Jesam. Tako možeš da upoznaš mnogo dragih ljudi, ali budi spreman da ?e 95% onih koje budeš sretao biti... nekompatibilno. Da li je ovo bilo politi?ki korektno ili šta.

Tako da, samo napred, nemaš oko ?ega da se predomišljaš, niti ?eg da se plašiš.

(A "biste" u "da li biste" piše se zajedno. :lukavi: )
Korisnikov avatar
By dimitriades
Originally posted by AngraMaina
(A "biste" u "da li biste" piše se zajedno. :lukavi: )
sada se stidim :zid:
By Lemur
Da, ali samo 2 puta. Nisam bio preterano zadovoljan, tako da vec duze vreme to ne praktikujem.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!