Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Soldier
Koliko vam se puta desila situacija da vam se neko dopadne ....pa pocnete da se lozite..i malo po malo shvatate da vas ta osoba "hladi"!!??

Pa na kraju odustanete mada ste i dalje zagrejani i ne zelite da priznate sebi...pa pocnete da umisljate 'sta bi bilo npr"

Ili pak mnogo ocekujete od neke osobe a ona jednostavno radi neke pogresne stvari ..

nasao sam jedan text koji me je podsetio na ovakvu situaciju....

mislim..ide text....pa recite da li ste pozeleli nesto onako "u sebi" od ovoga?

Na primer prilazis mi s ledja,
osecaj nemira,
tvoj pogled lagano me skida,nebo eksplodira.

Na primer ulica je pusta,
a noc je bludnica,
tvoj glas me udara i dira,
stomak pun leptira.

Na primer kazes : "Sto si lepa!" , "Nigde ne odlazim"!
Ide elektricna oluja,
ljubi me i mazi.

ugriz na ramenu,
na primer to mi se bas svidja ko tresnja u vinu.

Na primer nista ispod nemam crvene haljine,
na primer gledaju nas zvezde,mene sramota je

Ide elektricna oluja,
ljubi me i mazi.

I sve ovo nije san ponavlja se svaki dan
ko da se na primer nismo rastali
ni za korak ni za dva nisam te izgubila
skupa smo ostali

Ide elektricna oluja,
ljubi me i mazi.

na primer sretna sam
na primer tvoja sam

na primer sve je istina
ja sam ti sudbina
:no: :no: :volinevoli: :volinevoli:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Soldier
Koliko vam se puta desila situacija da vam se neko dopadne ....pa pocnete da se lozite..i malo po malo shvatate da vas ta osoba "hladi"!!??

Pa na kraju odustanete mada ste i dalje zagrejani i ne zelite da priznate sebi...pa pocnete da umisljate 'sta bi bilo npr"
Jesus fuckin' Christ!
Pri?a mog života!!!

Samo, nisam odustala. U suštini nemam utisak da me hladi. Dobro, možda ponekad, kasno no?u, kada malo više popijem, skontam da mi treba, krene to šbbkbb ("šta bi bilo kad bi bilo") razmišljanje... Ali nisam se predala. Nada poslednja umire.

Koliko puta? Ih, ne brojim. Ali eto, trenutno sam u toj pri?i...

p.s. Odakle je taj text? ?ija pesma?
By spf 3000
mozda cak ni jedan jedini put u zivotu. na moju nesrecu koliko se brzo 'zagrejem' toliko se brzo (ako ne i brze) 'ohladim' :doh:

imam sindrom 'emocionalno sam osakacena, nikada se necu Stvarno zaljubiti' :rida: :zacepi:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Mene na primer zanima ko peva taj cuveni hit? :smeh:
Korisnikov avatar
By Oziris
Da, desava se to kada ocekivanja i sopstvene zelje nisu bas sinhronizovane sa realnoscu...
Korisnikov avatar
By djo
pa nije los txt
By spf 3000
sto volim kad me neko 'procita' iz dve recenice :nokti:
da mi je ta silna mudrost sve bi mi u zivotu bilo lakse :kafa:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Retko se kada predajem, u stanju sam danima, nedeljama, mesecima da "lure-ujem" osobu, malo po malo, i na kraju uvek ja pobedjujem. Moj osecaj sigurnosti me u par navrata uchinilo lovinom, kada me je imao lik koga sam iskulirao davnoo, i kada mi je posle sexa priznao da je ovaj trenutak chekao dve godine.
Osecao sam se pobedjenim, nije mi bilo svejedno, odvratan je osecaj kada se zapletesh u sopstvenu mrezu. Koju si davnoo ispleo i zaboravio da postoji.

Naravno kao i uvek o ljudskim igrama je najlakshe govoriti u metaforama.

Shto se stavljanja na led i hladjena tiche skromno priznajem da mi tu nema premca, mada se ponekad zajebem. Jer iskuliram i koje trebam i koje ne trebam. Kasnije se ugrizem za jezik, obichno nazovem ogledalo budalom i budem u Grrrrrrrrr stanju.

Btw. nikada ne zamishljam sbb kbb, nastavim dalje.
By Soldier
ma nebitno..peva Marina Perazic...ali mi je text bio super za ovu temu...kad bi bilo ..sta bi bilo kad bi npr i sl :-)

Meni se desilo da sam sa osobom u vezi sa kojom bih sve uradio,a ona mozda i ne pomislja na to :( pa nekako kada dodje do raskida setim se ovog texta tj pesme.
By жњ
Prica me zaintrigirala i imala sam zarku zelju da ti odgovorim sa mudroshcu i iskustvom sve dok nisam procitala dole navedeni lyrics :roflmao:
By Soldier
Originally posted by amnesia
Prica me zaintrigirala i imala sam zarku zelju da ti odgovorim sa mudroshcu i iskustvom sve dok nisam procitala dole navedeni lyrics :roflmao:
ajde zaintrigiraj se ponovo:crta:
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Stvarno mislish da intereovanje (chitaj-ljubav, napaljenost) moze da traje vechno ? Padovi su dobra stvar, kad se ponovo ponesh bude juuuhuu :)
Korisnikov avatar
By bigirl
E... i ja sam to mislila... Ali izgleda da ovo što me drma... traje VE?NO.
Korisnikov avatar
By Val
:iskolacen: Opcije sbbkbb nisu deo mog zivota. Ili bude pa znam ili ne razmishljam o tome sbbkbb. Ako neshto zelim reci cu to jasno, pa shta bude...

I bigirl, nishta nije vecno. Tj. jeste vecno, ali se iz dana u dan menja i usavrshava. Ili se deformishe, pa tako opet udahnesh "svez vazduh"...

Jbt, pa ni mi nismo vecni. Dakle, zashto troshiti dragoceno vreme na razmishljanje o tome sbbkbb??? :nono:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Ja mrzim te igrice...

Zato ako ne upali kratkotrajna suptilna komunikacija postajem vrlo direktan i otvoren, ma u kojoj ulozi da sam.

Naravno, ljudi ne vole da chuju ono shto nece i posle samo navuchesh razne smoreve i njihove tripove na vrat ali bar su skinuti s tvog dnevnog reda.

Neko ko se tako igra i zavlachi ti ni ne treba osim ako zhelish da ti zhivot bude kao 'Najslabija karika'.
Korisnikov avatar
By m..
Moze da me ladi dve nedelje a onda me oladi. Moze i posle da mi se svidja koliko hoce, ja naprsto necu nista raditi po tom pitanju.

Mislim jeste da kad se ja tu nesto umiljavam, to bude toliko suptilno da moras bit princeza na zrnu graska da provalis, jest da imam obicaj da grlim i cmacem ljude koji su mi simpaticni pa ti cesto stvara tone dodatne konfuzije, ali ako mi se ne baci oko vrata na namig, ja jednostavno odustanem. Prosto nisam stvorena da muvam nekog, vec da budem muvana, obozavana i tako dalje. Meni prosto nije toliko zanimljivo da pravim prvi korak, ali ako mi se neko svidja to pokazujem.
Korisnikov avatar
By radoznala
Ja tad znam da ta osoba ne radi pogresne stvari, nego se ja primam bez veze :lol:
I to mi se onda jos vise svidja...:tushe:
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
Originally posted by electra
mozda cak ni jedan jedini put u zivotu. na moju nesrecu koliko se brzo 'zagrejem' toliko se brzo (ako ne i brze) 'ohladim' :doh:

imam sindrom 'emocionalno sam osakacena, nikada se necu Stvarno zaljubiti' :rida: :zacepi:

ovo mi je tako poznato... :nope:
Korisnikov avatar
By HARP
Koja je ta budala koja je pustila de?ka kao ti da se hladi :doh:
Korisnikov avatar
By unic0rn
One man's trash can be other man's treasure...
Korisnikov avatar
By *deni*
......Na primer kazes : "Sto si lepa!" , "Nigde ne odlazim"!
Ide elektricna oluja,
ljubi me i mazi.

ugriz na ramenu,
na primer to mi se bas svidja ko tresnja u vinu.......

Meni je ovo bas slatko.

:yay:
By Soldier
Originally posted by FireGox
:sweet:
By Soldier
Originally posted by *deni*
......Na primer kazes : "Sto si lepa!" , "Nigde ne odlazim"!
Ide elektricna oluja,
ljubi me i mazi.

ugriz na ramenu,
na primer to mi se bas svidja ko tresnja u vinu.......

Meni je ovo bas slatko.

:yay:
na primer sretna sam
na primer tvoja sam :zvezda:
By just!N
Originally posted by FireGox
:up: Ovo sam planirao da te pitam.... :blush: :mazi: :grin:
Korisnikov avatar
By tramp
meni ama bas nista nije jasno ali vidim da drugima jeste tako da ... mozda mi se pojasni za koji dan :sigh:

osoba nam se dopada pa se lozimo pa onda osoba nesto uradi pa se ohladimo ali se ipak lozimo ali mozda se ne lozimo? :puzzle:

ili mozda ja samo nemam tih situacija pa mi zato ovo nije jasno....
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by bisex-I-guess
Originally posted by electra

ovo mi je tako poznato... :nope:
pridruzujem se klubu
where do i sign?? :redaljka: :grom:

i jako sam tuzan zbog toga:nazalost:
Korisnikov avatar
By avalon
Meni se takva situacija dogodila pre par dana... U ostalom, bolje je takav odnos prekinuti jos na pocetku i resiti i sebe i drugu stranu mrcvarenja koje bi moglo da traje mesecima...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!