- 10 Apr 2006, 22:46
Ovako...imam ''malu'' dilemu...mislim vise je problem...a to je verovatno slucaj kod mnogih koji upoznaju super decka ili devojku na netu...pa ovako....moj slucaj:
Upoznao sam sjajnog decka koji je bukvalno skoro sve sto sam trazio...
problem #1: nismo iz istog mesta.... ono sto je sjajno resenje za ovo je to sto se ja za 4 meseca selim pa cemo ziveti u istom gradu...
problem #2: ja zelim da se vidimo pre toga ali on misli da je najbolje...tj. on nece dok ja ne dodjem za stalnu posto ne zeli da to bude veza na daljinu...misli da je bolje da niste ne zapocnemo posto bi mu bilo tesko da se tako vidimo svakih 5 dana i sl...
On zeli da do odrzavamo kontakt, cujemo se...i tako odrzavamo 'vezu' koja..kao..vec traje..
Meni nije problem da cekam...on kaze da je
i da misli da je to najbolje.... pa? Ima li neko savet? Obicno nisam za ovakve cyber veze i sl ali ovog puta mislim da je decko bas vredan cekanja....sta VI mislite?
Upoznao sam sjajnog decka koji je bukvalno skoro sve sto sam trazio...
problem #1: nismo iz istog mesta.... ono sto je sjajno resenje za ovo je to sto se ja za 4 meseca selim pa cemo ziveti u istom gradu...
problem #2: ja zelim da se vidimo pre toga ali on misli da je najbolje...tj. on nece dok ja ne dodjem za stalnu posto ne zeli da to bude veza na daljinu...misli da je bolje da niste ne zapocnemo posto bi mu bilo tesko da se tako vidimo svakih 5 dana i sl...
On zeli da do odrzavamo kontakt, cujemo se...i tako odrzavamo 'vezu' koja..kao..vec traje..
Meni nije problem da cekam...on kaze da je