Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By just!N
Ovako...imam ''malu'' dilemu...mislim vise je problem...a to je verovatno slucaj kod mnogih koji upoznaju super decka ili devojku na netu...pa ovako....moj slucaj:

Upoznao sam sjajnog decka koji je bukvalno skoro sve sto sam trazio...
problem #1: nismo iz istog mesta.... ono sto je sjajno resenje za ovo je to sto se ja za 4 meseca selim pa cemo ziveti u istom gradu...

problem #2: ja zelim da se vidimo pre toga ali on misli da je najbolje...tj. on nece dok ja ne dodjem za stalnu posto ne zeli da to bude veza na daljinu...misli da je bolje da niste ne zapocnemo posto bi mu bilo tesko da se tako vidimo svakih 5 dana i sl...

On zeli da do odrzavamo kontakt, cujemo se...i tako odrzavamo 'vezu' koja..kao..vec traje..

Meni nije problem da cekam...on kaze da je :love: i da misli da je to najbolje.... pa? Ima li neko savet? Obicno nisam za ovakve cyber veze i sl ali ovog puta mislim da je decko bas vredan cekanja....sta VI mislite?
Korisnikov avatar
By Adenim
Jeste li se vi videli uzivo?
Korisnikov avatar
By tramp
pa nisu koliko ja shvatam

hm... moj savet je da uzivas i ne opterecujes se i ne nadas se previse - ja licno bih insistirala na vidjenju ali ja sam uglavnom za brzi prepad :D
By just!N
Nismo...ja hocu ali on ne zeli dok se ja ne preselim... :(

tramp hvala na savetu...
Korisnikov avatar
By Zoe
Hmm.........sta li mu to sad znaci?! :lood: Kakva je to sad kvazi-samokontrola sa njegove strane, ako mu se vec silno dopadas ili je cak zaljubljen?! :puzzle: Mis`im.............nisu tu cista posla........garant mu se svidjas ali ima neku vezicu pa misli da ce je polako raskinuti ili..........ko zna...........?!

Hmm........ajd` pisi, bas me zanima.......
Korisnikov avatar
By ::fy::
Originally posted by just!N
Ako je to zaista tako kako kažeš i ako to zaista ose?aš, onda definitivno vredi ?ekati! Naravno, uvek može da se desi da si pogrešio ...
problem #1: nismo iz istog mesta ....
Moja najbolja drugarica ima de?ka koji živi u Holandiji (ona je iz Beograda)! Veza funkcioniše savršeno, evo ve? 2 godine su zajedno. Zatim, drugarica moje drugarice ima devojku u Beogradu a ona živi u Kanadi, veza funkcioniše ve? 5 godina! Dakle, daljina nije problem ...
problem #2: ja zelim da se vidimo pre toga ali on misli da je najbolje...tj. on nece dok ja ne dodjem za stalnu posto ne zeli da to bude veza na daljinu...
On zeli da do odrzavamo kontakt, cujemo se...i tako odrzavamo 'vezu' koja..kao..vec traje..
Nije mi jasno zašto ne želi da se vidi s tobom pre nego se preseliš?! To možda nešto govoro o njemu ... a možda je samo stvar u njegovoj nesigurnosti i nepoverenju u tebe (ili sebe). Da li si siguran da on želi da te ?eka? Da li si siguran da ose?a isto prema tebi što ti ose?aš prema njemu? Ako je odgovor na ta pitanja "da", onda definiitivno vredi sa?ekati! Ali ako imaš povoda za sumnju, onda dobro moraš razmisliti o svemu...
Originally posted by just!NMeni nije problem da cekam...on kaze da je :love: i da misli da je to najbolje....
Dakle, ako misliš da je vredan ?ekanja onda - go for it! Ti najbolje znaš šta on ose?a prema tebi, a šta ti prema njemu!
By just!N
Nema vezu...samo on je mnogo osetljiv, nezan i plasi se da nam veza nece uspeti ako je sad pocnemo...misli da ce puci u roku od 4 meseca dok ja dodjem...on meni kaze da on nece nikog da ima do tad i moli me da ga sacekam...ja sam zbunjen....stvarno mi se svidja ali...ne znam ni sam... :love:
By just!N
Problem je sto je nesiguran...ima losa iskustva pa se tesko otvara ali meni je rekao zaista sta misli i oseca prema meni... ja sam zato sludjen...tebi Forever Young hvala na savetu kao i drugima...veoma znaci... :mazi: :hug:
By just!N
Svako ko ima jos neki savet slobodno neka napise...voleo bih da cujem ako je neko bio u slicnoj situaciji ili ima neki savet-resenje ili samo malo reci podrske... ? :love:
Korisnikov avatar
By Super Mario
problem
NE, ti si upoznao njegovu virtuelnu verziju koju si idealizovao prema svoj potrebi. :murkan:
ja zelim da se vidimo pre toga ali on misli da je najbolje...tj. on nece dok ja ne dodjem za stalnu posto ne zeli da to bude veza na daljinu...misli da je bolje da niste ne zapocnemo posto bi mu bilo tesko da se tako vidimo svakih 5 dana i sl...
Primer dve devojke (85 i 83 godište)- jedna iz Ns druga u Bg. Godinu dana su se viðale jednom nedeljno, svakog dana chatovale,imale telfonske razgovore znaju?i da ?e za 12 meseci živeti u istom gradu. Tako je bilo, sada žive zajedno u Beogradu i slave 3 godine.
on meni kaze da on nece nikog da ima do tad i moli me da ga sacekam.
Ma nek zajebe.... .
I onda kada ja upoznam slatkog i zanimljivog decka, on kazhe: ali ja sam u vezi sa momkom koga mnogo volim ali ga nikada nisam video. :wtf:

Preporu?ujem Zlatu Petrovic : "Volim te al te ne poznajem" - najveci biser folk kniževnosti
Korisnikov avatar
By HARP
Moraš da ga vidiš... ako se brani od toga onda nešto krije... a, ako krije od tebe to nevalja... možda je neki gabor, možda je matorac, možda je u vezi i ko zna šta sve....
Korisnikov avatar
By Zemunac

Ne mozes da imas vezu ako se sa nekim nisi upoznao i smuvao... Ogromna je razlika izmedju virtuelnog i realnog, tako da ti ne bih savetovao da se zaleces za tako nesto, jer posle mozes da se zestoko razocaras...
By just!N
Mario - Znam...potpuno se slazem...ja sam ga mozda malo idealizovao ali sam siguran da je on to sto trazim...ja isto zelim da ga vidim i da tako budem siguran da je to 'ono' pravo i da se vidjamo ako treba svaki vikend, vec se cujemo preko fona...

Goxy - Znam sigurno da nije gabor...poslao mi je dosta slika da mogu da budem siguran u to a isto tako znam da nije neki matorac posto smo se pricali (ne znam koliko puta za ovih par dana) preko telefona i potpuno sam siguran da je decko moje godiste! Jedino sto 'krije' jeste to da nija imao pravu vezu..vise su to bile vezice koje su trajale samo dva-tri dana i to uglavnom zbog sexa ali on sad zeli nesto ozbiljnije...kaze da se u mene :love: a opet plasi se da probamo posto su ga do sad uvek momci ispaljivali na kraju pa ne zeli da ga ja povredim i sl...

_FreestEIleŽ - Pokusavam da se ne zalecem...zato sam postavio ovu temu...ne zelim da se razocaram...samo se plasim da cu se kajati ako dignem ruke od cele price...:fige:
Korisnikov avatar
By Myself
Ja imam isto iskustvo, s' tim sto sam ja nju osetila i znala da je isto i sa njene strane. Isto tako, ona je imala svoje razloge zbog kojih sam ja morala da cekam cuveno 'vidjenje', ali stvarno, kako se 'veza' razvijala, meni je bilo sve manje bitno kako ona izgleda.

Ukoliko mislis da je on vredan cekanja, onda cekaj. Za cetiri meseca, koliko bi trebao da cekas, ce se jos mnogo stvari desiti izmedju vas, tako da ces znati. Pusti tu 'vezu' neka zivi, pa dokle, videces i sam. Nemoj da se opterecujes sa razlozima ili da budes nestrpljiv. Najbolje stvari u zivotu se uvek cekaju...

To ja iz iskustva. :lol:
By just!N
Myself.... :) :mazi: :love: ....nadam se da ce biti tako...ja zaista nisam nestrpljiv...ja ako sam ubedjen da je rec o pravoj osobi mogu da cekam...ja ne zelim da se vidim s njim samo da bih video kako on izgleda...meni je samo bitno da proverim da on zaista oseca ono sto govori a to se najbolje vidi kad gledas osobu u oci i znas da li je iskrena ili ne...hvala na savetu...zaista mi znaci...
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Veruj svome srcu.
I nemoj da ti zivot prodje u chekanju.
By just!N
Morgan - Heheh..srce kaze da cekam...ali isto tako ne zelim da mi zivot prodje u cekanju..nadam se da ce se predomisliti i da ce on hteti da se vidimo pre mog dolaska...zaista bi bilo grozno da sad cekam a kad dodjem ne bude nista...mislim nema razloga za to ali opet na sve treba misliti...zar ne? :mazi: :kissing:
Korisnikov avatar
By ::fy::
Još jednom samo da ponovim da to što on ne želi sada da se vidi s tobom, ne mora da zna?i da je zbog toga što nešto krije, ve? je u pitanju njegova nesigurnost i strah. Nemaš pojma koliko je meni bilo potrebno energije i hrabrsoti da smognem snage kada sam se odlu?io da se "uživo" upoznam s nekim sa chat-a. ?ak i kada sam definitivno odlu?io da krenem na date, sve do zadnjeg trenutka mi se motala misao po glavi da se ne pojavljujem. Dakle, ja mogu da shvatim zašto on toliko prolongira taj vaš susret. Pusti ga da mu se sve to slegne u glavi. Jedino što možeš jeste da ga u vašem dopisivanju i razgovoru uveriš da se zaista ne?e pokajati ako se upozna sa tobom. I ovo govorim iz iskustva, jer je bilo dovoljno samo par pravih re?enica koje mi je Paki uputio i ja sam odlu?io da se upoznam s njim!
Korisnikov avatar
By Adenim
Pricu kao tvoju verujem da samo svi ovde doziveli, puno puta. A i naslusao sam ih se takodje. Ne znam kako da vas posmatram, kao francusku komediju ili grcku tragediju....
Korisnikov avatar
By unic0rn
Vashe okolnosti su malo drugachije - hipotetichki, imate perspektivu jer ti dolazish tamo.

I bash zbog tog momenta mislim da ne postoji nijedan izgovor (i nemoj da padash na to osetljiv je, uplasen i sta ti ja znam - kad postoji volja postoji i nachin) da se vas dvojica ne vidite kad god ste u prilici.

Nije u pitanju da li je neko gabor ili ne, pitanje je da li ce da klikne izmedju vas uzivo a malo je sumanuto da moras da chekash nekoliko meseci da bi znao ima li tu neshto ili ne kada ste vec u prilici da se vidite.

Ukoliko tu zaista ima neshto preko neta, vezhbajte za pochetak iskrenost i lepo poprichajte zbog chega ne zeli da se vidite ali bez tih glupih izgovora. Pa ako se stvarno plashi (ko kaze da se nece josh vishe plashiti kad dodjesh?) neka objasni fobiju i reshite je.
By just!N
Unic0rn slazem se...ali kao sto kaze ForeverYoung mogu da ga razumem samo...ne bih da cekam...ne razumem zasto ima toliki strah (ili sta god...) da se vidimo ako mu se svidjam toliko da on cak kaze da je :love: i kad pricamo sve je super...tj.bude dok ja ne pomenem ovo i on onda menja temu i trazi jos vremena..mi se cujemo vec...2 nedelje svaki dan! Tu su i mailovi, sms, chat...ono sto je problem je to sto sam se ja sad (a priznajem nisam bio bas toliko u pocetku) vezao za njega i sad ne bih da ako ja kazem da moramo da se vidimo on resi da prekinemo kontakt i sl...tad bih se pokajao sto mu nisam dao vise vremena,...moracu opet da popricam s njim o ovoj temi kad se cujemo veceras a osecam da se nece nista promeniti...

Adenim - Mozda deluje komicno ali veruj da meni nije... :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Jumbo
Originally posted by just!N... mislim da je decko bas vredan cekanja....sta VI mislite?
Mislim da si sam sebi odgovorio na pitanje.
Korisnikov avatar
By IceBerg
ja cu ti s eobratiti privatno justine :) a delim mishljenja sa mnopgima ovde! (ljudi dele mishljenje a balvani se slazu :P )
Korisnikov avatar
By Adenim

Adenim - Mozda deluje komicno ali veruj da meni nije... :ozbiljan:
ali ce mozda biti jednog dana, do tada placemo i saosecamo sa tobom...
By just!N
Dobro...nije jos za suze! :mazi: Necu da izmalerisem ali...danas sam malo sigurniji u celu pricu...culi smo se i nadam se da ce on promeniti misljenje uskoro...do tad..rekao mi je nesto sto moze da me drzi narednih nedelja... :love: ..jos jednom hvala svima koji su odvojili par minuta za ovu temu...ako neko ima jos nesto da doda ili da kaze a nije...samo NAPRED ja sam uvek raspolozen da citam i poslusam savet,kritiku...! :)

:love: :love: :love: :mazi: :kissing:
Korisnikov avatar
By tramp
...samo da dodam .. ma sta je 4 meseca? sve i da se zeznes i da je to sve laz nikom nista imas 4 meseca mastanja i suocavanje sa realnoscu .. eto i dalje savet godine "uzivaj u zivotu" :icequeen:
Korisnikov avatar
By Super Mario
Originally posted by tramp
...samo da dodam .. ma sta je 4 meseca?
Ma da. Onda jos 4 za preboljevanje, dok u meðuvremenu pored njega proðu i par stvarnih momaka. Prostom matematikom dolazimo do godinu dana zamla?ivanja. A sve bi bilo druga?ije kada bi se MAKAR jedanput videli.
Podržavam unicornove postove i mislim da su izgovori (stidljivost, ne bi da se zacopa) koje taj "mr perfect" koristi ?isto sranje! Pri?ate telefonom (i time podgrevate zaljubljenost), ali ako se vidite uživo, e onda ?e to sve pokvariti. CRVC!

Ipak, se slažem sa tramp, sup?avanje sa realnos?u je deo odrastanja, pa ?eš na kraju (kakav god bude) nau?iti bitnu lekciju.

:potapsava: :potapsava: :potapsava:
By just!N
Svi ste sjajni...HVALA svima puno...podrska znaci mnogo... ja cu uspeti njega da ubedim da se vidimo pre toga! MORAM!!! :love: Mnogo je sladak + stidljiv..... :tamoamo: :love: :mazi: Ma mnogo ga ja hvalim i branim nesto...nadam se da nije dosao na forum i da cita ovo... :blush: ...necu da se uobrazi... hehehhe... :)
By Soldier
:-) ja retko komentarisem ...nemam pojma zasto..ali eto..ovo je jako inspirativna tema :)

ako se ja pitam....morao bih da se vidim live sa njim....naravno to je gore vec receno...eto npr i ja sam jako stidljiv....nemam rogove...jednu ruku...ili st avec da bi se stideo npr susreta "uzivo" ali eto ja imam neki osecaj nemira....tremu...nije stid...ali zaista iskreno..mozda je lik ok potpuno ali ima problema sa tim stvarcicama..nemoj samo da silis nesto...moras da ga opustis potpuno :-) :cul: ma bice ok...no frks!! Zelim sve najbolje ..pa javni kako je bilo :-)
By just!N
Soldier...hvala na savetu....i ja sam stidljiv i sl ali kad mi se neko bas svidja tad zelja da ga upoznam pobedi sve! :) Nadam se da ce sve biti OK...mi se cujemo svaki dan..necu da ga spopadam...kad on bude spreman... :love: :mazi: Nastavicu da pisem sta se desava...cenim one koji su bili tu kad mi je trebao savet i neko da me saslusa...za sve veliki pozz! :kissing: :mazi:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!