Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Upao sam ovih dana u cyber konverzaciju s ortakinjom. Prichali smo o osloncima u nashim zivotima.
O onim osobama pored kojih se osecamo, zashticeno, na koje UVEK mozemo rachunati. A poshto nas kilometraza deli, shvatili smo da u stvari mi NEMAMO takve osobe.
Uz to dolazi i prorochanstvo moje lady of astrology koja mi je rekla da sam isuvishe jaka osoba da bih imao oslonac, i da moram nauchiti da ja drugima budem budem oslonac. To se i trudim, ali ponekada je uzasno teshko, onih dana kada chekate da Vam nebo padne na glavu, i kada potrazite sklonishte, shvatate da se drugi kriju ispod Vas.
Ali svakako jedna takva utopia je lakshe zamisliva nego ostvariva.

Imate li oslonce u Vashim zivotima?
Da li ste srecni zbog toga?
Uzimate li ih zdravo za gotovo.
Ko su oni?
Korisnikov avatar
By djo
1 da
2 da
3 ne
4 prijatelji i prijateljice, bivši de?ko, jedan profa
Korisnikov avatar
By bigirl
Imam. Moja najbolja drugarica. The one and only.
Korisnikov avatar
By Zemunac
Naravno da imam, osoba bez koje moj zivot ne bi funkcionisao (jbg, moram malo da filozofiram). :)
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Problem je u tome shto sam konachno ukapirala koliko sam defanzivna, uvek trazim podrshku da bih krenula napred, to mi se ne svidja. Zashto ne umem da grizem uvek i svuda (poshto na poslu umem a u nekim drugim sverama ne)?
Podrshka mi je pre svega moja zena pa onda par prijatelja.
Kome sam ja oslonac ? Ne znam, nisam svesna da imam snage da se neko na mene osloni ali kazu da to radim uspeshno, mozda zato shto ne osudjujem, svodim stvari na najednostavniji oblik i reshavam problem, savetom, u trenutku (to samo kad su drugi u pitanju, izgleda).
By just!N
Imam i mnogo mi znace...trudim se da ja budem uz njih i da oni racunaju uvek na mene kao i ja na njih....
Korisnikov avatar
By Dina
Ja
roditelji
sestra
prijatelji
ja

Trudim se da sama sebi budem najveci oslonac, zato niz pocinje i zavrsava se sa mnom. Volim osecaj samostalnosti u svakom pogledu... Lepo je ziveti sa ljudima ali volim da znam da mogu i sama, da imam dovoljno snage ukoliko ti ljudi rese da odu iz mog zivota, da nisam zavisna od njih, da sam razresila mnoge teske situacije do sad pa mogu i od sad. Smatram da je svaki covek na neki nacin uvek sam i ako sam u sebi ne nadje najboljeg prijatelja, niko drugi mu ne moze pomoci. Svakako mi i drugi ljudi znace i ta oslanjanja su obostrana... Ne uzimam ih zdravo za gotovo, cak ni clanove najblize porodice.
Korisnikov avatar
By *deni*
1.Imate li oslonce u Vashim zivotima?
2.Da li ste srecni zbog toga?
3.Uzimate li ih zdravo za gotovo.
4.Ko su oni?

1. Da.
2. Ne. Oslonci su nuznost, a ne nesto zbog cega treba biti posebno srecan.
3. Da.
4. Majka i sestra.

:mama:
Korisnikov avatar
By spliff
imao
da
uzimao
roditelji
Korisnikov avatar
By Delete
Imam i mnogo mi znace, ali mi je zao sto sam ponekad nepravedna prema njima, jer imam neke obaveze gde se oni ne mogu nikako uklopiti.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
kako da ne, sre?an sam zbog toga. moja porodica (iako ponekad veoma teška) mi je na prvom mestu, a onda neki stari i neki novi prijatelji... nadam se da ?u i sa nekim svojim partnerom ostvariti takav odnos jednog dana...
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
@Morgan Le Faye: Sa trigonom Merkur Mesec, Mesec Neptun i Neptun Merkur neko ti je rekao da si isuvise jak? Wow. Preemotivnost, sposobnost da se oseca sto drugi ne osecaju, kao i da se vide stvari koji drugi ne vide, ali preemotivnost NIKAKO nije karakteristika mnogo jake osobe...

Al da ne pravim veliki offtopic, u mom zivotu nema takve osobe...
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
off: nope takvog trigona nema u mojoj natalnoj, chak i da ga ima ti se uhvatio bash za Mesec - emocije, Merkur - vesti, glasovi, i Neptuna - iluziju, onostrano.

join the club
By spf 3000
Originally posted by Morgan Le Faye
Imate li oslonce u Vashim zivotima?
Da li ste srecni zbog toga?
Uzimate li ih zdravo za gotovo.
Ko su oni?
1) da
2) neizrecivo. retki su oni koji mogu da kazu da imaju pravi oslonac u zivotu, osobu koja ih bezuslovno voli i koja je za njih spremna da uradi sve. retki su oni koji nisu prepusteni sami sebi.
3) ne uzimam. svaki dan pomislim 'kako je divan ovaj dan, koliko je vredan moj zivot, koliko sam srecna... jer te imam'
4) tata i drugarica
Korisnikov avatar
By Gost
Morgane, da ti kaze nesto tetka Zharka.

Budi sebi najveci stub u zivotu. Nista neces postici ako se budes previse oslanjao na druge.
Evo , tetka Zharka je 45 - to godiste, tri puta sam se udavala, a treceg muza sam vukla na grbaci 8 godina.
Muskarci su inace slabiji od zena i non - stop im treba neka mama da ih tetosi.
:oklagija:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
teta zarka hvala da chaju od shipurka iako isti nepijem i na limunu:peace:
Korisnikov avatar
By Gost
teta zarka hvala da chaju od shipurka iako isti nepijem i na limunu:peace:
Limun ti je tetka Zharka dala smisljeno, da ti malo skupi usta, koja ne prestaju da pricaju.
:P
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
sledeci put pokushaj s crnim kavijarom mozda ti i uspe:teg2:
Korisnikov avatar
By Gost
sledeci put pokushaj s crnim kavijarom mozda ti i uspe:teg2:
Ma, dobices chvarchice sledeci put.

Kakav kavijar, kakvi bakraci !!! Od kavijara trnu zubi.

:happysmoke:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!