Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By stoner
Da li se i vama cini da je danas heterosexualnost sve redja pojava? Neznam kako je bilo ranije, ali se jako cesto uhvatim u flertu sa svojim "straight" ortacima, ljudima koji imaju normalne heterosexualne zivote. A i uopste, homosexualnost se u poslednjih par godina mnogo forsira i u filmu, muzici...
Korisnikov avatar
By djo
ne ?ini mi se :)

flert je flert a seksualnost seksualnost, a seks seks.... :bicikl:

o homoseksualnosti se sve slobodnije i slobodnije govori, što je pozitivno, to uopšte ne zna?i da je više prisutna nego pre 50 100 ili 150 godina.

mada pre 150 godina nije ni postojao termin homoseksualnost, što ne zna?i da seks izmeðu 2 muškarca nije praktikovan :)

:bye:
By stoner
???
Ne verujem da ce tip da flertuje sa drugim tipom cisto iz rekreacije...
Sexualnostt mora da bude umesana, pogotovo ako se to desava pred drugim ljudima. Inace pod flert mislim i seksualne insinuacije i provokacije.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Ma daj to podjebavanje sa str8erima nishta ne mora da znachi.

Mislim ja svom kolegi s faxa koji ne da je str8 nego je str8 100 000% posaljem sms: "ljubavi kad budesh dolazio na fax de kupi neshto da jedemo" a on odgovori sa "vazi ljubavi" i sad treba da utripujem da je on smrtno zaljubljen u mene?

jedno je shta zhelish da se desi a drugo shta se zaista deshava.
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by stoner
???
Ne verujem da ce tip da flertuje sa drugim tipom cisto iz rekreacije...
Sexualnostt mora da bude umesana, pogotovo ako se to desava pred drugim ljudima. Inace pod flert mislim i seksualne insinuacije i provokacije.
pa i seksualne insinuacije i provokacije su flert :)

a možda tvoji str8 drugari i nisu toliko str8:luda:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
definitivno smo dobili rechi za neke stvari, ljudi imaju obichaj da sve imenuju, najbolje su ne imenovane stvari...
homosexualnost kao izraz mozda je opshte prihvacen, ali on nikako nemoze da pogodi sushtinu....

imam ortake koji su str8 do dna dushe, i do sada nijednom nisu pomishljali da se kreshu s tipovima, ali znaju da vole mushkarca, vishe nego zenu, ili devojku, hemija koja se razvija je za bolivudski film
tako da tipovi koje vole druge tipove nisu homosexualci, ako ogranichemo pojam homosexualnosti na sex...

chak nisu ni bisexualci, znachi ogranichavanje pojmova je moguce ali ljudskih emocija nije...
By stoner
a opet trece je kada te tip dodiruje ispod stola. Hvala, nisam idiot, mislim da mogu da napravim razliku izmedju toga kada sa nekim flertujem i kada se sa nekim zajebavam. Zar niko od vas nije nikada FLERTOVAO sa nekim str8erom.
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by Morgan Le Faye
znachi ogranichavanje pojmova je moguce ali ljudskih emocija nije...
tako je. možda je važno i napomenuti da postoji ogromna razlika izmeðu
seksualne orijentacije i seksualnog identiteta
Korisnikov avatar
By unic0rn
onda ti je bojan lepo rekao, mozda i nisu tako str8 :eevil:
By just!N
Da li se i vama cini da je danas heterosexualnost sve redja pojava? Neznam kako je bilo ranije, ali se jako cesto uhvatim u flertu sa svojim "straight" ortacima....
Ja stalno flertujem! :) Ko uzvrati... :friends: ! :) Opet...samo na tome se i zavrsi ako su osobe skroz str8! :cekam:
Korisnikov avatar
By djo
a opet trece je kada te tip dodiruje ispod stola. Hvala, nisam idiot, mislim da mogu da napravim razliku izmedju toga kada sa nekim flertujem i kada se sa nekim zajebavam. Zar niko od vas nije nikada FLERTOVAO sa nekim str8erom.
ni u jednom trenutku nisam insinuirao da si idiot :)

ja recimo volim da flertujem sa svojim turisti?kim agentom iako je str8 :)
By stoner
Ako procitate prvi post, shvaticete da je upravo u tome i poenta, ne u nekim mojim iskustvima, meni su se desavale i zanimljivije stvari sa mnogo str8 ljudi, poenta je sto se izgubila potpuna heterosexualnost...
Korisnikov avatar
By djo
hmmmmm
ne znam, ne bih se zakleo da se potpuna heteroseksualnost izgubila... samo je društvo postalo mnogo senzibilnije, ?ak i u srbiji :)
Korisnikov avatar
By unic0rn
Mozhda nikad nije ni postojala :)

Tj ako si ti smatrao da su str8 ne mora da znachi da je bilo tako :)

Anyhow, pozovesh najlepsheg, napijesh ga i onda mu radi kaj o'sh :)
By stoner
Radio i to... :tumble:
U tome je poenta, dokazao sam sebi da 80% nasumicno biranih, neizfeminiziranih ljudi koji se tucaju sa ribama, padaju na zgodne tipove. U sustini, smatram da je izgubljen stid oko toga da tip kaze za drugog tipa da je lep. A, ako vec kazes da ti se tip svidja, zasto bi bila prepreka to sto je istog pola. Ljudi smo, privlaci nas lepota, ne pol... Samo je danas to otvorenije.
By just!N
Ma unic0rn je u pravu! :)
Korisnikov avatar
By djo
eto :)
ti si baš u finom nekom društvu :bicikl:
By stoner
A i sta je bilo sa globalnim forsiranjem homosexualnosti? Mislim da je presudna da Bareback Mountain dobije oskara bila to da se pokaze da niko nema nista protiv homosexualnosti...
Korisnikov avatar
By unic0rn
A shta je za tebe globalno forsiranje homosexualnosti?

Homosexualnost je gurana pod tepih ko zna koliko vremena i sad kad je izashla ispod tepiha se optuzuje da se forsira..
Chak i da se forsira to je da bi ljudi konachno shvatili shta se deshavalo i shta se deshava i da to i nije bash okej.
Dakle, transparentnost se povecala. Nadalje niko nije kriv shto je dobar deo u modi i filmskoj industriji gay, jbg.

Kao shto nas smaraju godinama s ratnim zlochinima i smarace nas sve dok se konachno ne bude priznalo da su chinjeni i kada i gde.

Dok god postoji deo populacije koji negira neshto ochigledno istima ce se neshto forsirati i uvelichavati.
By stoner
Da, ali u cemu je interes str8 kulture da propagira homosexualnost? Nemoj mi reci da je ceo ziri za oskara gay....
Korisnikov avatar
By djo
A i sta je bilo sa globalnim forsiranjem homosexualnosti? Mislim da je presudna da Bareback Mountain dobije oskara bila to da se pokaze da niko nema nista protiv homosexualnosti...
pa dobro, to za oskara, treba pozdraviti kao civilizacijski napredak, ali kakvo crno globalno forsiranje homoseksualnosti? stvarno ne razumam :neznam:

homoseksualci se bore za svoja prava, i u nekim zemljama su sve uspešniji i uspešniji, i postaju sve vidljiviji i sve ravnopravniji ?lanovi društva, koji ne moraju da se kriju i lažu itd... pa onda doðe i momenat da se i u kontekstu holivuda, ali više na nivou ekscesa nego pravila, progovori o homoseksualnosti i tako...

vide?emo
Korisnikov avatar
By djo
Da, ali u cemu je interes str8 kulture da propagira homosexualnost? Nemoj mi reci da je ceo ziri za oskara gay....
nisam siguran da broukbek propagira homoseksualnost, samo je prikazuje :)
By stoner
Ali je zbog toga nagradjen oskarom? Ne delim misljenjne da je to film godine...
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Morgan Le Faye
definitivno smo dobili rechi za neke stvari, ljudi imaju obichaj da sve imenuju, najbolje su ne imenovane stvari...
Ne znam, ja jako volim nazive... podse?a me na situaciju u knjizi "Vihor u vratima" gde neka bi?a zvana Entroji iksiraju odnosno poništavaju nazive stvarima i one onda nestaju...
Korisnikov avatar
By Lunja
Ali je zbog toga nagradjen oskarom? Ne delim misljenjne da je to film godine...
Sada cu da te demantujem.

Brokeback Mountain NIJE nagradjen Oskarom za NAJBOLJI FILM, iako je bio GLAVNI FAVORIT.
Dobio je preko 60 nagrada i priznanja na raznim festivalima i godisnjim dodelama, sto potvrdjuje KVALITET ovog filma. Dobio je, ZASLUZENO, Oskare za najbolji adaptirani scenario, reziju (Ang Lee :hail: ) i muziku.

Ne slazem se da Bb Mountain "samo prikazuje" homoseksualnost. Mislim da film nije slucajno snimljen u toku Bushove homofobicne politike.

Mozda "zbog toga"nije dobio "glavnu nagradu", bas zato sto je Akademija suvise konzervativna... :trach:
Da je dobio i tog Oskara, razlog bio bio KVALITET+BUNT, ne gay ziri ili sta god...

:oskar:
Korisnikov avatar
By avalon
Ovoj temi mesto je u rubrici "Ljubav i seksualnost"
Thank you and come again :lizalica:
Avalon, SM
By brdja
ne mislim da je homosex. u uzlaznom trendu .. samo se neki ljudi slobodnije osecaju da eksperimentisu ili iskazuju ...
Korisnikov avatar
By Atlona
Mislim da str8 ljudi nekada flertuju i sa svojim polom jer na taj nacin potrvdjuju da su privlacni i seksualno pozeljni, a ne smatram da to vodi do bilo kog blizeg kontakta...
Korisnikov avatar
By Dina
Ne cini mi se. Nadam se da idemo ka boljem (u smislu prava homoseksualaca)... Sto se ponasanja ljudi tice ja ne vidim veliku razliku u koju god godinu mog zivota da se zagledam, u pitanju su nijanse.
Korisnikov avatar
By KiWi
Nisam stekao pravi utisak ... Možda je u tvom mikrookruženju ta pojava u?estala, ali u mom nije ... ?ak ne poznajem ni jednog openly gay momka koga sam upoznao van pri?e ''forum-chat-de?ko.bivšeg.de?ka'' ... Homoseksualnost nije trend (jer ne možeš realno glumiti opredeljenje), ali je svakako zanimljivija ve?inskoj homoseksualnoj publici (hteli oni to da priznaju ili ne), jer jednostavno ne podleže šablonima ....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!