Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Goran Smith
Svi mi tražino neku nekog sa kime ?emo provesti život do kraja života, sa kim bi mogli funkcionisati duži vremenski period ... bla bla bla (bar ve?ina ljudi, mislim :misli: ) ...

Koliko ?esto ulazite u vezu* i kada ulazite da li vam je potrebno da verujete da je ta osoba možda ta sa kojom bi mogli završiti; ili ulazite u vezu kada znate rok trajanja, da je na kratke staze ?

Ono što me interesuje je ... Da li možete u?i i da li ulazite u veze* sa nekime, a da znate da ta veza ne?e dugo trajati i da ?e u nekoj budu?nosti završiti? :setnja:

*[size=-1]Ne mislim na sex varijante, ve? prave veze [/size]
Korisnikov avatar
By Delete
U vezu obicno ulazim bez nekih velikih ambicija, s vremenom dolazim do odredjenih informacija, na osnovu kojih nastavljam vezu ili prekidam, u sustini, nikad na pocetku veze ne razmisljam o njoj kao o potencijlno ozbiljnoj, nisam nesto opterecena tim, naravno, i ja se nadam da ce naici neko sa kim cu provesti zivot, ali dok ne naidje samo se zezam.
By Swanheart
Sve sto ima rok trajanja se kad-tad pokvari
Korisnikov avatar
By m..
Ulazim kada deluje da je rok trajanja neogranicen. Mozda bi trebalo da citam i ono sto pise sitnim slovima udeklaraciji.
Korisnikov avatar
By Kittrie
tjA
ne moZem se nesTo zamiSSiti sa neKom bakutom , kakO sedimo, piJemo caj i vochinGujemo tF - neK granica buDe tu

e, a moZda sam jA str8 ?? :misli:
Korisnikov avatar
By someone
ja u vezu ne mogu da udjem tek tako i nikad nebih ushla kada bih u napred znala (naslutila) da ce se ta veza za neko odredjeno vreme zavrshiti.Jako teshko se zaljubljujem,ali kad se zaljubim onda to osecanje samo moze da raste i raste dok me dotichna osoba bash dobro ne ubije u pojam.Znachi,u vezu ulazim kada imam osecaj da je to nazovimo "ono pravo" :D (ili je bar priblizno tome) i tada se ne opterecujem duzinom veze jer mi je to potpuno nebitno,vazno je da se lepo osecam i da imam neki predosecaj da ce me te emocije drzati "vechno" :)
Korisnikov avatar
By unic0rn
ne znash da li je gore kada se zaljubish do ludila pa isplanirash sve od venchanja do porodichne grobnice a onda udarish u zid i lechish se od masnica mesecima ili kada imash crv sumnje koji ti konstantno ne da mira pa zagorachash i sebi i drugome zhivot.

Retko kad mozes unapred znati zasigurno rok trajanja, mozes pretpostavljati. Ako uopste razmisljas o tome onda dajesh stvari shansu pa kako bude biti ce.

Ako ne razmisljas onda josh opushtenije i bez opterecenja. To ima i najvishe shansi da uspe.
Korisnikov avatar
By tramp
ulazim uglavnom ne misleci da ce to da traje, do sada sam samo jednom u zivotu pomislila da je to zauvek i naravno pogresila ... nista strasno :paradajz: ... koliko cesto - ne znam, zavisi od stanja nekad jedna iza druge a nekad pauziram godine izmedju, ako gledam ceo zivot recimo da sam imala nekih 10tak veza, od toga 2-3 koje su bile nesto ozbiljnije i ta jedna koja je trebala da traje i koja bi verovatno i trajala da nije bilo raznih problema tehnicke prirode
Korisnikov avatar
By Zibro
hm nikada nisam razmisljao da li ce trajati jos tri dana tri meseca tri ili trideset godina , tacnije nikad nisam ni predpostavljao da ce uopste trajati
jednostavno sam se prepustio i eto prodjose godine
i koliko jos tako ?
ne znam
trajace dokle god je dobro i meni i njemu , suvise teskih reci i velikih planova stvara osecaj obaveze a to zna poprilicno da narusi vezu ,
da li mogu sebe da zamislim sa njim i pod stare dane ?
da
ako bi opet otpocinjao vezu to bi takodje bilo bez razmisljanja iskreno i brzopleto bez planova na duge staze , rok trajanja se sa sigurnoscu ne moze predvideti
Korisnikov avatar
By bigirl
Uðem u vezu sa željom da traje. Bez te želje ne bih ni imala želju za vezom.
Korisnikov avatar
By Val
Pa ja jasno razdvajam vezu od zelje za seksom. Ako je "veza" sexualne prirode, shta me briga koliko ce da traje. Ali ako se radi o emotivnoj vezi...ne dozvoljavam sebi da te emocije investiram u gluposti koje imaju rok trajanja.
Dakle, ako unapred znam da ta osoba ne zeli da bude sa mnom na duze staze, tu se ne zadrzavam duze od 2 minuta...tek toliko koliko je potrebno da se kazu te dve-tri reci tipa..."ne zelim cvrstu vezu nego samo kratkotrajnu zabavu"... :nono:

A ako je ta osoba dobra glumica, e onda naravno ulazim u tu vezu sa zeljom da se usavrshavamo, da zivimo zajedno, delimo i pozitivne i negativne utiske i da to nema rok trajanja...

U najboljem slucaju obe zelimo isto i dozvoljavamo sebi da "upoznamo" osobu koja zeli da bude s nama na neograniceno... :love:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Eh, i na flasi viskija pise da je rok trajanja neogranicen, al kad ga popijes, sta onda?
Korisnikov avatar
By Val
Pa za razliku od flashe votke, covek itekako ume da se ponovo "napuni" shto emocijama, shto pozitivnom energijom...! :dancingfever:
Korisnikov avatar
By ok_decko
Originally posted by Delete
U vezu obicno ulazim bez nekih velikih ambicija, s vremenom dolazim do odredjenih informacija, na osnovu kojih nastavljam vezu ili prekidam, u sustini, nikad na pocetku veze ne razmisljam o njoj kao o potencijlno ozbiljnoj, nisam nesto opterecena tim, naravno, i ja se nadam da ce naici neko sa kim cu provesti zivot, ali dok ne naidje samo se zezam.
copy/paste:hail2:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
da, ulazim svesno i na kratke staze, ali se ne optere?ujem isuviše time.

btw, zaboravila si dve zvezdice. kakva o?igledna greška... :no:

btw, :odrasti:
Korisnikov avatar
By alekzandar
Kada krene medjusobno upoznavanje, tih nekih prvih nedelja zabavljanja, ne razmisljam o tome, medjutim, cim osetim ''leptiri?e'' i vidim da to nije prolazno, nikako ne mogu o vezi da razmisljam kao o necemu da mi prodje vreme. Za to služe kres varijante i vikend zabavljanja, ko voli... Ali, ja, ako sam vec u vezi, i zaljubljujem se, od nje zelim ono najbolje, da dam sve od sebe, i celog sebe, u nadi da cu isto dobiti. Pa, ako na kraju i 'tresnem', kada se zavrsi, ipak vise volim sto sam poleteo nego da sam sve vreme bio na zemlji, sve shvatajuci kao kakvo zezanje, propuštaju?i ono najbolje od nje. Ja za zezanje nalazim druge stvari... Kad volim, onda volim...
:jbg:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Kad udjem u vezu, uopste ne razmisljam o tome koliko ce da traje, mada uvek imam zelju da potraje sto duze.
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by Swanheart
Sve sto ima rok trajanja se kad-tad pokvari
:up: :up:

svako ko uleti u vezu (vezicu) i odma pochne da tumba misli po glavi koliko ce i da li ce uopste ta veza trajati, mora biti spreman na katastrofu...sve u zivotu ide laganice pa tako i veza...krenesh pa polako....ako potraje odlichno, ako se brzo zavrshi jebi ga.....nije kraj sveta.....idemo dalje....vise ne razmishljam o tome...
_FreestEIleŽ
mada uvek imam zelju da potraje sto duze.
:up:
naravno...zelja je i kod mene uvek prisutna, u suprotnom se ne bih ni upushtala u tako neshto.
Korisnikov avatar
By V25
Ja sam jedna od osoba koja će pri shvatanju činjenice da je on onaj pravi, reći da mogu da gledam na duže staze... Međutim, to je danas jako retko čuti a još ređe videti... Nikada se ne može znati, ali recimo da se vredi potruditi svim silama...
Korisnikov avatar
By KiWi
U vezu ulazim bez ambicija ... pa dokle izdržim ... Jedna od retkih veza za koju sam verovao da će trajati jako dugo (jer je trajala dosta dugo za gay pojmove) se raspala ... pa više nemam role model.
Korisnikov avatar
By V25
Ništa ne treba preterano planirati, pogotovu vezu. Ali smatram da se većina današnjih veza raspada jer ljudi više nemaju nikakve vizije o svojoj budućnosti sa osobom sa kojom su... To je tako tužno... Svi kao žele da im veze potraju a ne trude se da poboljšaju kvalitet iste...
Korisnikov avatar
By Deksi
tesko mi je da se zaljubim jer sve svoje nade stavljam u veze....tako da ocekujem uglavnom puno toga i zelim da veza traje sto je duze moguce....
Korisnikov avatar
By coka
Ne ulazim u vezu ako sam uverena da nece potrajati jer cemu to gubljenje vremena osim ako ta osoba ima neke khm kvalitete al to nije tema. U svakoj vezi se trudim da dam maximum od sebe al posto me je to zadnji put tako dotuklo odlucila sam da ovaj put ipak malo usporim i ocekivani rok trajanja prebacim u mesece a ne godine :seronjo:
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Originally posted by unic0rn
ne znash da li je gore kada se zaljubish do ludila pa isplanirash sve od venchanja do porodichne grobnice a onda udarish u zid i lechish se od masnica mesecima ili kada imash crv sumnje koji ti konstantno ne da mira pa zagorachash i sebi i drugome zhivot.

Retko kad mozes unapred znati zasigurno rok trajanja, mozes pretpostavljati. Ako uopste razmisljas o tome onda dajesh stvari shansu pa kako bude biti ce.

Ako ne razmisljas onda josh opushtenije i bez opterecenja. To ima i najvishe shansi da uspe.
:up:potpuno se slazem,kad god sam razmisljala da li ce i koliko veza potrajati,od toga nije bilo nista.Sada opusteno,ne opterecujem se:gitara:
Korisnikov avatar
By Shmi
Samo pratim sebe,a koliko ce da potraje zavisi od mene i nje... Ne razmisljam o buducnosti toliko... jednostavno mi je lakse od danas do sutra... a vreme ce pokazati vredi li da se razmislja o malo daljoj buducnosti...
Korisnikov avatar
By DeVision
ulazim u vezu kada osetim hemiju sa nekom osobom, a pojma nemam koliko to moze da traje. Od 2 nedelje pa islo je i do 2 godine :novine:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Morgan je svestan da ce se sve pre ili kasnije zavrshiti. Takva su pravila igre. Kada Morgan ulazi u vezu, on je u vezi sa delom bozanstva u tom liku, a ne sa njegovim telom. A poshto je bozanstvo samo jedno, duh tog lika i Morgan su zauvek i uvek spojeni, sasvim je irelevantno da li ce biti zadovoljstva tela, kada je zadovoljstvo duha jedino trajno.
By Kragi
Ne ulazim u vezu ako joj nazirem kraj pre pocetka, odnosno ulazim kao da je poslednja :hvala:
Korisnikov avatar
By .L O S T
dobro vino nema rok trajanja vec je svakom novom godinom pitkije i bolje:pickme:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!