Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Primetila sam da mi u poslednje vreme izuzetno godi dok za vreme seksa u pozadini ide neka odgovarajuca muzika.
Do ovog otkrica sam dosla posle jedne od poslednjih zurki u subotickom gej i lezbo baru, u kojem se priredjuju zurke svake druge subote.
Na poslednjoj zurci nabasala sam na jednu zenicu, sa njom sam ubrzo nasla zajednicki jezik, pa me je ona pozvala kod nje na pice i na opustajuce aktivnosti.
Odmah je ukljucila kasetofon i pustila pesmu "Jos , jos ljubi jos, ovaj dan je bio los; Zivot brzo tece, ulepsaj mi vece". Pesma, pored skakljivog teksta, ima zanimljivu i seksi melodiju, pa je delovala na mene bolje od oraha i meda. Ubrzo sam se sa tom zenicom koja se zove Klara i koju ovom prilikom pozdravljam nasla u strasnom ljubavnom zagrljaju. Klara mi je otkrila da se vec godinama muzikom stimulise za seks i preporucila mi neke pesme za sto bolji seksualni zivot:

"Drz` se mala, drz` se, jeste da sam sed
ali jos mi ne trebaju orasi i med"

"Ljubi me, ljubi, lepoto moja"

"Mazi me" itd.

Muzika zaista doprinosi kvalitetu ljubavi i seksa.
Korisnikov avatar
By spliff
st. geramin, leftfield, depeche mode....
By Ulix
Nesto ritmicno. :sluske: :fuck:
Korisnikov avatar
By Zoe
Ja sam uvek za balade..........to ne znaci da mi je i u sexy ritam spor...:alexis:
Korisnikov avatar
By bigirl
Najviše volim tišinu da "slušam" tad... Erosa Ramazzottija - balade, eventualno...
Korisnikov avatar
By Rei
Potpuno mi je svejedno. Tokom sexa ne primecujem nishta osim tipa sa kojim se sexam. :lizalica:
Korisnikov avatar
By taurus
Obicno se desi spontano,u tim trenucima ne razmisljam o muzici,ide nesto sa kompa...
By жњ
tribaliska... al da ne prelazi 135 bpm-a
Korisnikov avatar
By djo
ništa, najviše volim tišinu....
ali eto spliff me podseti, možda st germaine ili miles davis, ali iz druge sobe :D

možda kiša ili vetar...
Korisnikov avatar
By Hybrid
Tad ne ?ujem muziku... :machevi:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
ja sam izgubio nevinost uz Lus Casal - Un Ano De Amor...

Ta me pjesma nenormalno pali...

Zatim, tu je Fever, ali u izvodjenju Celine Dion, popaljiva je do loodila...ne znam da li je neko cuo...

i neizbjezno Jane Birkin/Serge Gainsbourg - Je t'aime...Moi non plus..
ili Mama Cass - Dream a little dream of me...
Korisnikov avatar
By muvica
ima pjesama koje mi dizu adrenalin... :budilnik:

ali tokom sexa...volim slusati Nju...Njeno disanje...bla, bla... :love:
By Bombina
ja cujem moje telo ide ritam kad ne budem nastrtljiva
Korisnikov avatar
By Draco
Kako kad, nekad mi odgovara tisina, nekada me muzika dodatno raspali, nekad je sasvim slucajno u pozadini, nekad mi smeta..

Poslednji put je bilo uz Mentaliku..
Korisnikov avatar
By Kittrie
fuF, prvo - ja tO ne radim ! :AseX:

a kaD raDim, qq , daFno besse.. vodJenje ljubaFi?? ko zNa , to moZda nijeSaM nikad, saZnacu jeDnom...

a za seX 0 sExy muzika :hvala: - sad me mrZi pisaTi, nO ak je dObRo , ionAko nisTa ne cujEm - tO mi se culo uGasi... miSSim , ne potpUno , alI u svakOm slucaju tesKo koNtam reci, sem oNih tipa oU maj GAAAAAAAD i tako tih drugih Sfukova nekih osoBe pored sebe, ili gJe god da...:kosa:
Korisnikov avatar
By Draco
Sad sam se setila jedne epizode.. :lol: Sexam se ja tako sa jednim likom na nekom gederingu i odvalili smo muziku do daske da nas ostatak ne bi slusao.. A oni su bili tolilko zaludni i nedojebani da su nam izvukli osigurac ne bi li nas culi.. :lol: Nepotrebno je reci da ja nisam ni izvalila da je muzika prestala i da se svetlo ugasilo..
Korisnikov avatar
By Kittrie
fuf
i jA sam a fJu jiRRz agou uspela primetiT kako trokira cd. zaSU
istoU sa likom, naraFski :shrug:
Korisnikov avatar
By elastica
Sade, Cafe del Mar,St.Germain,a mozda nekad i Vivaldi ili opera.
Korisnikov avatar
By svejedno
Ja obozavam tricky-ja tokom sexa. Mrachni trip hop uopshte.
Sama muzika se ubrazava, usporava i ima tu neku dozu mrachne erotike.
Korisnikov avatar
By Delete
Ma zavisi od situacije, obozavam neke brze ritmove, ili baladice, a nekad je najbolja tisina!
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by Draco
Sad sam se setila jedne epizode.. :lol: Sexam se ja tako sa jednim likom na nekom gederingu i odvalili smo muziku do daske da nas ostatak ne bi slusao.. A oni su bili tolilko zaludni i nedojebani da su nam izvukli osigurac ne bi li nas culi.. :lol: Nepotrebno je reci da ja nisam ni izvalila da je muzika prestala i da se svetlo ugasilo..
Sad sam se setila jos jedne epizode.. :hmm:

Ravaelica pravila neki mini gedering i ja sa devojkom odem u drugu sobu da eto tako, malo... Enivej, oni NESRETNICI u drugoj sobi su ugasili muziku samo da bi nas culi.. Eeeeh, ima nas raznih..:cekam:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Kad sam video naslov teme, setio sam se da je jednom, dok sam "vodio ljubav", bila pesma od Indire "Gde cemo veceras" na Pinku. :lol:
Korisnikov avatar
By Gost
Dok sam se seksala , najradije sam to radila u tisini.
Samo uz skripu kreveta.
:opacupa:
Korisnikov avatar
By Beli Dečak
Neko brzo loodilo od muzike tokom sexa... Poludim od pracenja ritma :)
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by _FreestEIleŽ
Kad sam video naslov teme, setio sam se da je jednom, dok sam "vodio ljubav", bila pesma od Indire "Gde cemo veceras" na Pinku. :lol:
ajoooooojjjjjjjjjjjjjjjjj:zid:
Korisnikov avatar
By *deni*
Nekako mi "Lepi grome moj" najvise prija dok me "gromi"...
:blush:
Korisnikov avatar
By mary
obicno se ne sexam uz muziku.
ali sledeci put(ili neki naredni) cu da pustim "World in my eyes" od Depeche.
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by svejedno
Ja obozavam tricky-ja tokom sexa. Mrachni trip hop uopshte.
Sama muzika se ubrazava, usporava i ima tu neku dozu mrachne erotike.
tricky je do jaja :up:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!