OSVESTI SE, COVECE!
OSVESTI SE, COVECE!!
OSVESTI SE!!!
Ne stoga sto je ovo "stlizovani oglasnik"... Osvesti se, ne samo u vezi foruma...
Osvesti se, da ne bi zaboravio zasto si dosao na ovom svetu... Osvesti se, da bi mogao vise vremena da posvetis drugima, da bi mogao vise da citas, da ne postanes slep za neke nijanse u recima, u bojama, zvucima, osvesti se jer i najsitnije stvari su cudo ali kad mesecima svakog dana satima sedis pored kompjutera promaci ce ti i veca cuda (da, onaj koji ti je rekao kako je ovo "stilizovani oglasnik", on je jedno od tih cuda), osvesti se jer ces, sto vise (kao)bivstvujuci u virtuelnom svetu, sve manje i manje zapazati, prepoznavati i ispunjavati istinske vrednosti svog pravog bivstvovanja. Neke tanane stvari postace ti nepoznate, neke najtvoje stvari postace ti tudje. Osvesti se... Naravno, neces uspeti, citav svet tone u tupavosti, gotovo je sa svetom, svi gubimo sebe, zavisnost od internet foruma je samo mali deo mozaika samo-zaborava covecanstva (neko u nekom postu na forumu naveo neko istrazivanje koje kaze da pesimisti zive krace

).
Ja sam, opet, zahvalan forumu za par prijateljstava... Za par odlicnih tekstova koje sam procitao u odeljku teorije...