Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By taurus
Mom decku smeta sto idem na forum,kaze da je to stilizovani oglasnik bla,bla...i evo ga sedi ko neki baksuz i nece ni da pogleda cega sve ovde ima..
Da li se vi zajedno zezate na forumu?
:zacepi:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Pa sad.... nije da je skroz u krivu :smirk: :backstab:
Korisnikov avatar
By taurus
Samo sto sam se uklopio,kompromisi,kompromisi bay
Korisnikov avatar
By Paki
E svašta ... Posesivnost mi nikad ne?e biti jasna kao pojava.

de_ya_n i ja smo ?esto ovde, pa nikome ništa - i da se desi nešto negativno, to ?e se desiti i bez foruma.

Kaži de?ku da se mane tih gluposti.
:bye:
Korisnikov avatar
By tramp
jao a ti i de_ya_n ste :love: ala sam ja neobavestena :drama:
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by tramp
jao a ti i de_ya_n ste :love: ala sam ja neobavestena :drama:
Aman zeno :cookie:
By Sixto
Pa sad!
Neki se zezaju, mada pre bi se pobili da ceo forum stavis u istu prostoriju! :smeh:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by Sixto
Pa sad!
Neki se zezaju, mada pre bi se pobili da ceo forum stavis u istu prostoriju! :smeh:
gde bre plava krv sa seljachkom!?
:egzorcist:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Vala bash.. Zna se ko je kraljevska porodica :carica:
:lol:

em, to je problem shto tebi tvoj dechko ne veruje a ne shto je ovo navodno sex berza...
By Simor
Eh, forum je zivot, sve ostalo su sitnice....
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by Simor
:smeh: :up:

suocavala sam se sa ljubomorom prema forumu, bilo je cak i pokusaja ultimativnih ucena, ali uvek je forum odnosio pobedu :love:
Korisnikov avatar
By unic0rn
:roflmao:

Vidish, sad vrtim film, sa kim god da sam bio kada im kazhem za sajt i forum svi su reagovali pozitivno, dodushe neshto malo predrasuda al ne u kritichnoj masi..
Sledece pitanje je uglavnom da li mogu da banujem nekog s chata/foruma/oglasa :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By bambola
Meni je skroz slatko kad vidim par na forumu....samo da ne pocnu da iznose neke detalje svoje veze,onda postaje preterano a kad raskinu-pa pocnu prepucavanja(kao sto sam videla izmedju par devojaka)e onda je otuzno.

Ne znam zasto ne bi i tvoj decko svracao,mozda ima nesto protiv svih foruma generalno?Ne znam sta mu znaci to `oglasnik`,nisam primetila da se ljudi eksponiraju na taj nacin.
Korisnikov avatar
By ...
OSVESTI SE, COVECE!
OSVESTI SE, COVECE!!
OSVESTI SE!!!
Ne stoga sto je ovo "stlizovani oglasnik"... Osvesti se, ne samo u vezi foruma...
Osvesti se, da ne bi zaboravio zasto si dosao na ovom svetu... Osvesti se, da bi mogao vise vremena da posvetis drugima, da bi mogao vise da citas, da ne postanes slep za neke nijanse u recima, u bojama, zvucima, osvesti se jer i najsitnije stvari su cudo ali kad mesecima svakog dana satima sedis pored kompjutera promaci ce ti i veca cuda (da, onaj koji ti je rekao kako je ovo "stilizovani oglasnik", on je jedno od tih cuda), osvesti se jer ces, sto vise (kao)bivstvujuci u virtuelnom svetu, sve manje i manje zapazati, prepoznavati i ispunjavati istinske vrednosti svog pravog bivstvovanja. Neke tanane stvari postace ti nepoznate, neke najtvoje stvari postace ti tudje. Osvesti se... Naravno, neces uspeti, citav svet tone u tupavosti, gotovo je sa svetom, svi gubimo sebe, zavisnost od internet foruma je samo mali deo mozaika samo-zaborava covecanstva (neko u nekom postu na forumu naveo neko istrazivanje koje kaze da pesimisti zive krace :) :) :) ).

Ja sam, opet, zahvalan forumu za par prijateljstava... Za par odlicnih tekstova koje sam procitao u odeljku teorije...
By Simor
Originally posted by unic0rn
Sledece pitanje je uglavnom da li mogu da banujem nekog s chata/foruma/oglasa
Ti si se tu pokazao krajnje nekorektnim. Mislim, trazio si novcane usluge, i tako svojim kapitalistickim odnosom prema banovanju povredio moje levicarsko srce. ;)
Originally posted by ...
Ja sam, opet, zahvalan forumu za par prijateljstava... Za par odlicnih tekstova koje sam procitao u odeljku teorije...
Naravno. Zato, volimo nas forum k'o sto volimo (khm, ili ne volimo) nasu otadzbinu!
Korisnikov avatar
By taurus
Vala bash.. Zna se ko je kraljevska porodica :carica:

em, to je problem shto tebi tvoj dechko ne veruje a ne shto je ovo navodno sex berza...
Cini mi se da je ovo prorocica Kleopatra i njene potcinjene sluskinje,direktno iz kraljevine.:setnja:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Sledece pitanje je uglavnom da li mogu da banujem nekog s chata/foruma/oglasa
Ti si se tu pokazao krajnje nekorektnim. Mislim, trazio si novcane usluge, i tako svojim kapitalistickim odnosom prema banovanju povredio moje levicarsko srce. ;)
taurus

Cini mi se da je ovo prorocica Kleopatra i njene potcinjene sluskinje,direktno iz kraljevine.
kazhe se niskopotchinjene kalfe :P

(ako si mislio na moj komentar tvog problema, kad si vec izneo takvu stvar onda treba da naucis da poshtujesh komentare na istu ;) )
Korisnikov avatar
By m..
Uh uh, ne mogu da zamislim da mi neko brani forumsku aktivnost, mozda i ne zbog preglomazne ljubavi prema forumu, nego vise zbog ljubavi prema slobodi da radim sta hocu. Jos gore kada zamislim da se buni zbog foruma zato sto je isti izvor potencijala za prevaru. Mislim, de odseci mi ruke i bicu samo tvoja.
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by EYA

suocavala sam se sa ljubomorom prema forumu, bilo je cak i pokusaja ultimativnih ucena, ali uvek je forum odnosio pobedu
:yay: ... tako treba i da ostane ... i to ne zbog foruma kao foruma, nego uopšte kao životni princip ...

SMRT POSESIVNOSTI ! :vudu:
Korisnikov avatar
By taurus
Originally posted by m..
Uh uh, ne mogu da zamislim da mi neko brani forumsku aktivnost, mozda i ne zbog preglomazne ljubavi prema forumu, nego vise zbog ljubavi prema slobodi da radim sta hocu. Jos gore kada zamislim da se buni zbog foruma zato sto je isti izvor potencijala za prevaru. Mislim, de odseci mi ruke i bicu samo tvoja.
Ma ne brani,nego ne podrzava i ne zeli da ucestvuje,na forumu sam kada nije kod mene i to je to,i malo ljubomore postoji ali dobar je on,zaista.:potapsava:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by EYA
:smeh: :up:

suocavala sam se sa ljubomorom prema forumu, bilo je cak i pokusaja ultimativnih ucena, ali uvek je forum odnosio pobedu :love:

Ne znam da li da to nazovem ljubomorom, ali je ponekad strashno zamorno kad te neko stalno cima da gasish komp... :) Mada, na kraju smo se lepo slozile da jedan mali deo vremena zajedno provodimo na forumu, a ostatak dana provodimo zajedno, ali bez foruma. I uspeva... ;)

A taj decko ako ti ne veruje, jbg. Nema forum veze ni sa varanjem ni sam berzom. Sve je to sranje u bojama, ako je veza stabilna i verujete jedan drugome. Dakle, ni ti ne stavljaj forum na prvo mesto, niti on sme da ti brani da ponekad idesh na forum i sve ce biti OK: :kiss:
Korisnikov avatar
By Delete
I meni je bivsa nesto srala u vezi foruma, n kraju je shvatila da ce biti onako kako ja odlucim, ako hoce da mi veruje ok, ako nece i ne mora, to samo dokazuje kakvo misljenje ima o meni kao osobi i koliko vredi!
By just!N
Najbolje je kad decko ne ide na forum-chat pa ne brani posto ne zna da ides! :) :misli: Ali JBG... Val je u pravu...dogovor resava sve probleme! :up:
By Simor
Ja to, ljudi, uopste, ne razumem. Ljubomoran u odnosu na forum? U odnosu na avatar, u odnosu na potpis, u odnosu na sta? Ako dogovoris sa nekim monogamnu vezu, onda je to valjda zasnovano na bazicnom poverenju, ako dogovoris slobodnu vezu, sta je tu onda problem? Forum jeste mesto gde gej muskarci/lezbejke/trans osobe mogu da kazu ono na sta inace postoji zabran u simpaticnom nam drustvu, ja sam ovde upoznao mnoge fine ljude, a neke cu tek da upoznam, forum zna da bude zabavno mesto, nekada nesto i saznas,... Medjutim, meni forum nije osnovni izvor zabave, jos manje izvor saznanja. Kako nesto ovako virtuelno moze da bude uopste izvor bilo cega? Mislim, ljubomora u odredjenoj meri nije nenormalna, to je, uostalom, prirodan strah da ne izgubis osobu koju volis, ali u odnosu na forum... Zivot je ipak negde drugde.
Korisnikov avatar
By spliff
moj dechko slabo dolazi na forum, smatra da je ovde dosadno
mozzda je u pravu?
Korisnikov avatar
By *deni*
Uopste me ne interesuje da li bilo kome smeta to sto dolazim na Forum.
Samo onaj ko mi placa Internet ima pravo da mi prigovara.
Od svih bivsih momaka, jedino mi je jedan Boris otvoreno prebacivao to sto se bakcem sa Forumom, ali kada je shvatio da je ovo za mene uzitak lisen bilo kakvih " zadnjih" namera, onda se primirio.
:hug:
Korisnikov avatar
By bambola
Ja mislim da je tvoj decko u strahu da ne pozelis slucajno da upoznas nekog,ko ce te mozda preoteti od njega.... :kafa: To je uglavnom najcesci razlog,ma sta drugo govorili...
By just!N
Bambola slazem se...moj na svu srecu ne dolazi ovde... :) ! Bilo bi smesno da pocne i on da seta po forumu i ja ponovo krenem da ga muvam posto mi ne zna nick...da sazna to + pocita neke stare i novije postove... :) ! Eeee....nece valjda!?
Korisnikov avatar
By Beli Dečak
To je sve stvar poverenja :)

Ponekad i ovaj moj ispizdi, ali sta cu mu ja kad mi ne veruje :)

:vrcka:

:drama:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by WhiteBoy
To je sve stvar poverenja :)

Ponekad i ovaj moj ispizdi, ali sta cu mu ja kad mi ne veruje :)

:vrcka:

:drama:
Pa zar nije i on na forumu ? :giggle:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!