Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

"Cover" veza

dobra ideja
5
23%
?ista glupost
17
77%
Korisnikov avatar
By ::fy::
Šta mislite o "cover vezama" ? Ono gay de?ko i gay cura radi javnosti. Da li vam se ikada desilo da poželite biti sa devokom/de?kom kako biste u?utkali ljude oko vas, naro?ito roditelje?
Korisnikov avatar
By djo
ne, u?utkivao sam ih sa svojim de?kom :D
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
takve osobe smatram pravim pussy ljudima, jer nemaju hrabrosti da se zauzmu za ono shto jesu...
svi smo mi pod istim pritiskom okoline, a to ne znachi da treba ici lakshim putem i udovoljavati drugima a s time narushavati svoj komoditet...
al dobro nisu svi jaki
By Sixto
Da se pojavim s deckom definitivno bi ih ucutkao i zapusio im usta!
Cak mislim da posle toga ne bi ni progovorili ikad! :smeh:
Korisnikov avatar
By tramp
posto su meni moji roditelji pravili dovoljno drama u zivotu ja ih ucutkam tako sto ih obavestim da nisam ni ja njima prigovarala ... :lukavi:

cover veze me ne zanimaju a laganje mi ne ide uz stil
Korisnikov avatar
By unic0rn
Nema potrebe za tim, svima je jasno da nos koji se gura u moj zivot moze samo da bude slomljen :zvizdi:

:dance:
By Ulix
Nemam pred kim da se pretvaram.
Porodica zna tacno dokle sme da ide sa pitanjima a da im ne kazem da ne guraju nos u tudja posla.

Generalno ne odobravam takve stvari, nekako su mi kukavicke, the easy way out, totalno pogresan nacin da se sa situacijom izboris. Cini mi se da se time samo dublje ukopavas.
:closet:
By Simor
Cover veze? Pa, meni to malo otuzno...
By just!N
Mislim da je glupo...nije fer prema osobi koja je s tobom u pravoj vezi...mislim da je dovoljno tesko sakrivati tu vezu od nekog, a ako se u to uplete treca osoba...jos vise lazi...vise problema...

:backstab:
By Lemur
Meni je jos gora varijanta gay decko i str8 devojka, a da pri tom ona ne zna da joj je decko gay. :nono:
Korisnikov avatar
By Tot
Jaoooooooo...da trosim silno vreme na režiju i koreografiju onoga sto bi bližnji voleli da vide. Ne hvala...

To je smara?ina.
Korisnikov avatar
By Tweety
protiv sam bilo kakvih "cover" veza! provereno vode ka jos vecoj izolaciji...
Korisnikov avatar
By Super Mario
Zar cu ja biti jedini pobornik cover veza? Pa hajde:

1. Sigurno je najbolje biti aut pred svojom bližom okolinom, porodicom jer se time gubi potreba za izmišljanjem, pretvaranjem. Sa te strane jeste lakše.

ali

2. Ne živimo na Bevrli Hilsu ve? u Srbiji meðu ljudima koji još uvek nisu ?uli/shvatili da je homoseksualnost nau?no/pravno prihvatljiva.

I sada, stvar je procene- Neko ?e olakšati sebi time što ?e na policu staviti sliku neke devojke (str8/gej drugarice koja zna za farsu) , neko ?e na to gledati kao na neprihvatljivo brisanje dela svog identiteta.

Kao što rekoh, sigurno da je bolje biti autovan (?ime se pove?ava vidjivost LGBT osoba u društvu) ali takoðe, mlade osobe koje nisu spremne da nose teret svog autovanja ne mogu osuditi ukoliko naprave kompromis.
Jesam protiv cover brakova (samo da bi se okolini zamazale o?i), jesam protiv zavla?enja partnerke/partnera koji ne znaju da su u vezi sa gej osobom- ali malo glupiranja i zezanja tipa dovodjenje devojke u sobu ("da idemo na net") ume biti chak i zabavno. U svakom slu?aju briše dosadna pitanja (gde ideš? Zašto nemaš devojku? i bla bla bla).
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
ponekada se treba zrtvovati za slobodu, a zrtva nikada nije neshto chega se lako mozemo odreci, a sloboda je vredna svake zrtve
Korisnikov avatar
By Super Mario
Originally posted by Morgan Le Faye
ponekada se treba zrtvovati za slobodu, a zrtva nikada nije neshto chega se lako mozemo odreci, a sloboda je vredna svake zrtve
Ok, podržavam ve?i deo, naro?ito po?etak re?enice, ali ponavljam da je stvar procene šta je korisnije u datom trenutku.
Ceo život lagati- Ne.
Slagati da imaš devojku ako ?e ti život biti lakši za mene je skroz Ok.

primer: Moji misle da sam pre godinu dana imao devojku samo zato što sam drugaricu doveo na ru?ak. Od tada me više ništa ne pitaju (?ak ni kuda idem i kada se vra?am) + mi daju ve?i džeparac ("ipak moraš devojku da izvedeš negde") :cvece: Istovremeno im , kad-god iskrsne prilika, otvoreno govorim protiv homofobije, le?im ih i pripremam za "onaj dan"
:kada:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
razumem te, kao i sve koji imaju isto ili slichno mishljenje, ali taj dan nece doci, jer uvek ce postojati lakshi put, neke stvari u zivotu treba saseci...jer nema pravog trenutka...
naravno moj savet i moje gledishte stvari jeste mach s dve oshtrice, ali nemozesh napraviti omlet a da ne razbijesh neka jajca
Korisnikov avatar
By Super Mario
Jasno je oko macha sa dve ostrice, ali mislim da je dobar tajming klju?.
Još jedan primer:
Baš tada kada su moji mislili da imam devojku, bio sam u vezi sa de?kom koji nije hteo da pred roditeljima "ima" devojku. Nije hteo ni da se autuje. Imao je velikih problema oko izlazaka koje nije znao kako da opravda (specifi?na situacija jer nije imao drugove u ovom gradu/nije išao na fakultet i sl). Njegovo obrazloženje je da želi da se autuje ?istog obraza jednog dana. Za mene je to bila glupa odluka- ili laži ili kaži. :praznoglavi:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Originally posted by Super Mario
Zar cu ja biti jedini pobornik cover veza?
nisi, glasao sam za opciju "dobra ideja" :kafa:
By fencysmurf
pa ako su oba aktera cover veze upoznata sa pravim stanjem stvari na terenu, ako se slazu i ako i samo ako je veza simbioza - tj potreba oba partnera - onda mi je ok i ima sanse na uspeh - inache... sumnjam....
By Ulix
...ume biti chak i zabavno.
Ziveti laz je uvek tako zabavno.
U svakom slu?aju briše dosadna pitanja (gde ideš? Zašto nemaš devojku? i bla bla bla).
A laksi put je, naravno, uvek i najbolji, jer, ne daj boze, da ponekad nosimo teret sopstvenih zivota. :nokti:
Korisnikov avatar
By Stripi
primer: Moji misle da sam pre godinu dana imao devojku samo zato što sam drugaricu doveo na ru?ak. Od tada me više ništa ne pitaju (?ak ni kuda idem i kada se vra?am) + mi daju ve?i džeparac ("ipak moraš devojku da izvedeš negde") :cvece: Istovremeno im , kad-god iskrsne prilika, otvoreno govorim protiv homofobije, le?im ih i pripremam za "onaj dan"
:kada:
Da, imao sam i ja takvo iskustvo :yes:
I sad, nije da te obeshrabrujem ali, koliko god sam ih pripremao za taj dan njih je to svejedno šokiralo i planuli su..mirovni pregovori su trajali mjesec dana :yes: ali dobro, prošlo je.
Meni je samo bitno da se ne moram više skrivati i muljati :nono:
Za maj?ino prihva?anje klju?na je bila bratova izjava:on je i dalje moj brat.
Sre?a je tvoja da imaš sestru na svojoj strani :D
Korisnikov avatar
By HARP
Jeste smor i za onog ko glumi cover i za vas same koji se lažno predstavljate...
Ali dok ne budete na svome i nemožete baš sve karte na sto...

Dok mi moji ne kupe stan...jer ja nemam odakle... ja ne smem da se autujem... jer bi ubrzo digli ruke od mene...
Takvo vam je to :(

Za to vreme ?utiš, ne dižeš halabuku oko toga i daš do znanja da niko nema prava da vam se meša u život...
Korisnikov avatar
By Myself
Mislim da je ok ideja, ali samo ako su njih dvoje prijatelji i oboje gayevi i ako njihovi partneri to prihvate, odnosno 'odobre'. Ovo je Srbija i ne vidim nista lose u tome.
Korisnikov avatar
By radoznala
Pa uvek imam nekog decka :misli: Nemama devojku da ucutkam bre samu sebe!
:lol:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
jel se u to racuna sto smo hteli iz zezanja da zovemo ekipu "sve za ljubav" i da im dignemo silne pare za toboznji "first date"? jako nam se jede susi a nemamo para...
Korisnikov avatar
By Andre87
Meni majka svaki dan siluje mozak pricama da sam trans zato sto je to " u modi", da su forumi sekte,...
svakom coveku je potrebna ljubav,razumevanje..a ako si vec toliko suza i osmeha podelio sa najboljim drugom/drugaricom..to sto ste istog pola ne treba da bude prepreka da zapocnete nesto vise..AKO zelite.

glasao:glupost
Korisnikov avatar
By Super Mario
Originally posted by Ulix
A laksi put je, naravno, uvek i najbolji, jer, ne daj boze, da ponekad nosimo teret sopstvenih zivota. :nokti:
?inimi se da ovde na osnovu svog iskustva donosimo generalne zaklju?ke. Postoje roditelji i roditelji, i mišljenja sam da svako na osnovu svoje situacije može izabrati šta mu je u datom trenutku korisnije. Nositi teret svog života? Da, ako se mora :panker: :panker:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!