Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Zoe
E pa sad, verovatno ce zvucati glupo mnogima ovde, ali ja vas najlepse molim da pokusate da mi pomognete nekako.
Ja sam po opredeljenju BI, sto u mom slucaju znaci-uvek bila sa muskarcima (odrasla u maloj sredini gde ni u snu nisi mogao da sretnes nekog ko je gay, niti o tome da razgovaras sa nekim), ali su me ODUVEK privlacile zene. Imala sam par bezazlenih iskustava sa devojkama, ljubljenje, mazenje.....sa jednom sam otisla skoro i do kraja, ali nista nakon i nista vise od toga. Imam uzasnu zelju da nadjem neku devojku i to mi ne predstavlja problem u sredini u kojoj sam sada. Problem je u tome sto kad upoznam neku, obuzme me nekakva nesigurnost.......plasim se da ne `zabrljam` negde, jer sve one imaju mnogo vise iskustva od mene. Ako mi sada kazete da treba da se prepustim osecajima i da ce sve teci samo po sebi i spontano......odmah da napomenem da kod mene ni ne dodje do `neceg dubljeg` jer sam u startu blokirana, a to je delom zbog nesigurnosti a delom sto nisam jos srela neku koja bi mi odgovarala u potpunosti. Ta moja nesigurnost se javlja kada pomislim `sta ce biti posle` poljupca, pogleda.......kada dodje do kreveta. Inace sam vrlo zgodna i nemam problema sa tim, ali kad su u pitanju zene, onda mi je nekako `teze`.
Da li je moj problem u tome sto uvek mislim unapred? Ili je, ne daj Boze to nekakav pokazatelj moje heteroseksualnosti?
Ja zaista volim zene, one su me oduvek privlacile, ali sta je ovo sa mnom? Da li se nekome to vec desilo, mozda kada ste tek pocinjale sa zenama?
Nadam se da cete mi odgovoriti.....uzasno mi je vazno, jer upravo mi se sada jedna zena svidja, a ne znam kako da prebrodim to...:alikako:
Korisnikov avatar
By Zoe
I da-kada sam rekla `skoro do kraja`, zanimljiva stvar je da sam TADA ja bila ta koja je inicirala, koja je bila aktivna, koja je to silno zelela....i tada sam ja `to` uradila njoj, a kada je ona htela da uzvrati, ja sam se nekako postidela i smislila izgovor da tada prestanemo. Znam da zvuci neozbiljno i detinjasto, ali ja vidim zene kao mnogo inteligentnija bica od muskaraca, mnogo suptilnija i pronicljivija i prosto mi je frka da se potpuno opustim.....Opet kazem, izgledam vrlo lepo i nemam komplexe u vezi sa fizickim izgledom, uvek sam ja bila najlepsa u osnovnoj, srednjoj....blabla.......ali ne znam otkud ova vrsta stidljivosti i nesigurnosti.....:neznam:
Korisnikov avatar
By Skyen
...ne mora da bude "dublje". idi samo onoliko koliko ti u tom momentu prija. nista ne treba da bude po default-u, slusaj sebe i sledi svoje instinkte (ovo k'o reklama za Sprajt, xexe),

relax its just sex :)
Korisnikov avatar
By Zoe
Tako je jednostavno?! C,c,c
A ja se ubih od razmisljanja i preispitivanja...
Korisnikov avatar
By tramp
mislim da je taj osecaj nesigurnosti normalan, ja sam deifinitivno imala nesigurnu fazu a nesto nisam nesigurna osoba

ono sto moze da pomogne je priznanje neiskustva, dakle umesto da se pravis da sve znas i da ti je sve jasno kazes toj osobi da nemas puno iskustva i da ti je to sve novo, mislim da ce svaka normalna osoba na to da odreaguje ok a ako joj tako nesto smeta onda i nije neka :D
Korisnikov avatar
By Skyen
eto, nasla si uzrok, manje razmisljaj :zid:

sto mora komplexno, kad moze simple as it is

@tramp :up:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by OneGirlArmy
Da li je moj problem u tome sto uvek mislim unapred? Ili je, ne daj Boze to nekakav pokazatelj moje heteroseksualnosti?
Ja zaista volim zene, one su me oduvek privlacile, ali sta je ovo sa mnom? Da li se nekome to vec desilo, mozda kada ste tek pocinjale sa zenama?
Nadam se da cete mi odgovoriti.....uzasno mi je vazno, jer upravo mi se sada jedna zena svidja, a ne znam kako da prebrodim to... :alikako:
:smeh: Hehehe, ne daj Bože! Pa nije strašno biti hetero, važno je samo da je to ono što želiš...
Elem, da ne filizofiram više... Meni se to stalno dešavalo u "po?etku", nisi jedina. Mislim da je razlog tome delimi?no okruženje u kojem mi svi živimo i koje ti konstantno zasipa svojim predrasudama i puni glavu o homoseksualcima kao bolesnim ljudima, a delimi?no i to što još uvek nisi verovatno srela devojku koja ?e ti se baš dopasti, koja ?e biti strpljiva sa tobom, tj. koja ?e te razumeti (ovo svakako zna?i da bi trebalo da budeš otvorena i da razgovaraš sa partnerkom o svom problemu - bi?e ti lakše, a i ona ?e, ako je prava, znati da ceni tvoju iskrenost).
Korisnikov avatar
By Paki
Eto, i tramp se složila ... (izvinjavam se, nisam ranije primetio) ...
Korisnikov avatar
By Zoe
Naravno,naravno,ja sam potpuno spremna da to otvoreno i kazem/priznam, ali kad sam jednoj nedavno to pomenula, ona je rekla da ako ja budem tako stidljiva i nesigurna, ni ona se nece osecati bas prijatno. Sta to znaci za mene sad?!
Korisnikov avatar
By tramp
hm... radi mentalne vezbe :D
zamisli da si sa njom i sta bi sve radila i pokusaj da se opustis sa tom mislju a onda nemoj reci da si stidljiva nego samo da ti je to sve novo ali ti zato hoces da ucis
Korisnikov avatar
By colorado
Sto se upoznavanja tice, izadji u grad s drugaricom pa neka ti ona pomogne u muvanju. (tipa da te bodri i savetuje) A sto se seksa tice, ako uspes da s nekim uspostavis vezu verovatno ce doci i do kvalitetnog seksa.
Korisnikov avatar
By Zoe
:chilling: Mentalne vezbe, mentalne vezbe................:friends:
Korisnikov avatar
By Draco
Najlaksi, najbrzi i najsigurniji nacin da se opustis und prepustis je da se pripijes, da se ne lazemo.. :pirat:

..samo pazi da ne preteras jer se nece zavrsiti produktivno..

..i osim ako nisi zakleti antialkoholicar, ali onda ne mogu da ti pomognem jer ne verujem u takve.:praznoglavi:
Korisnikov avatar
By Zoe
[quote]Originally posted by Draco
Najlaksi, najbrzi i najsigurniji nacin da se opustis und prepustis je da se pripijes, da se ne lazemo.. :pirat:

..samo pazi da ne preteras jer se nece zavrsiti produktivno..

Kako to da kontrolisem, uopste?!

Kakav crni anti-alkoholicar?! :seljache:
Hehe
Korisnikov avatar
By bambola

Zasto `Ne daj Boze`???Ovo prvi put cujem....

Nije mi najjasnija cela prica,izgleda kao da si vec sagledala stvari iz svih uglova i koji god predlog da dobijes-vec si pokusala...jer kako drugacije shvatiti da si vec stigla i da ispricas potencijalnoj partnerki da si neiskusna i nesigurna...
Opet rizikujem da budem pogresno shvacena ali meni se cini da si ti pre kao htela da nam se predstavis,da ubacis sa strane kako dobro izgledas,ali u isto vreme da sve to upakujes u neku interesantnu pricicu...Ali da ti odgovorim u slucaju da si zaista u problemu-iskustvo sa devojkom uopste ne mora da se razlikuje od iskustva sa momcima-ako ti sa njima nije neprijatno i ne razmisljas unapred `sta cete posle`zasto bi bilo drugacije sa devojkama(pogotovo ako i one hoce?!).
Korisnikov avatar
By Zoe
Ne, neeeeeeeeeeeeeeee, Bambola, niti u snu! Nije mi to namera, zaista! Samo sam time htela da kazem kako INACE, sa muskarcima nisam tako i toliko nesigurna, te time da objasnim da nemam razloga ni da budem iskomplexirana.....! Govorim istinu.
Sagledala jesam iz mnogih uglova ali i dalje sam nesigurna, zato sam i konsultovala vas-ne znam da li sam sam nesto propustila. Sa devojkom koja mi se svidja sam o tome pricala, ali porukama posto nije u mojoj blizini....Mozda kada se sretnemo konacno.......mozda ce tada biti drugacije, lakse?! Ne znam.....

A za ono `ne daj Boze` .....to sam rekla vise kao salu, ali nisam stavila smajlija pa zvuci preozbiljno.
Korisnikov avatar
By bambola
Ma OK..ja uglavnom posmatram cinicno na sve...Pa sve i da jesi to je bas simpaticno i slatko...
Inace kontakt porukama i kontakt uzivo se puno razlikuju...pazi da se ne razocaras kad se budete videle...Cesto su ljudi u porukama otvoreni i slobodoumni,ali kad treba sve to uzivo da ponove-pa,pretpostavljas i sama...
Korisnikov avatar
By Zoe
Da, znam.....srele smo se nas dve jednom, ali u nekom drustvu, tako da nismo puno pricale........tek treba da pocnemo.....
Korisnikov avatar
By Zoe
Nope!

(Gde je to, jbt?)
Korisnikov avatar
By Zoe
:cobanica: A, ne, ne, nisam ja u Bg....... :smilegrin:
Korisnikov avatar
By Zoe
:bouncy: ali nisam ni daleko!
By Swanheart
Nope!

(Gde je to, jbt?)

Iza sedam gora i iza sedam mora,sedam reka i sedam planina,sedam gora i dolina...zivela je jedna strasna azdaja...a Arara je tu odmah levo kod desnog skretanja za azdajinu kucu:lol:e,pojama nemam zasto svratih da pogledam ovu temu...ali nema veze...mozda se kasnije setim odgovora:bubblegum::bubbles:
Korisnikov avatar
By bambola
:wtf: izgleda da si me ipak pomjesala s nekom...:dj:
Korisnikov avatar
By Zoe
A cekajte malo.......dajte neka jos neko pokusa da mi kaze nesto o mom `slucaju`! :kosa: Ili se svi slazu sa vec recenim?
Korisnikov avatar
By bambola
Previse razmisljas unapred-zasita pusti stvari da teku spontano.
By Swanheart
Prestani da razmisljas SBBKBB(sta bi bilo kad bi bilo) zovi osobu zbog koje si postavila ovu temu i reci joj sve sto si rekla nama.Dovoljno prosto?:mjuza:
Korisnikov avatar
By Zoe
:uplasen: Verovatno cu to i morati.....zapravo, danas popodne smo se videle na kratko, procaskale malo o Opstim Temama, i utvrdile da zelimo ponovo da se vidimo.... :grin:
Obzirom da smo tek u fazi upoznavanja (koja ce zbog kojekakvih obaveza trajati duze), videcemo kako ce ici...Nadam se samo da cu ja uspesno primeniti dobijene savete od vas i da ce ovaj put biti sve ok.
Na koncu, barem cu pokusati.......

Hvala vam svima sto ste mi pomogli. Nadam se da cu moci i u buducnosti da racunam na vas.:hiphip:
Korisnikov avatar
By Draco
Ja ne mogu da verujem sta citam!!!

Heeeej, pa ti si u najlepsoj fazi sad, znas ono - muvanje, leptirici, ljubljenje, trema, sva zbunjenost i nevinost veze u jednom, malom, grcu u stomaku..

..a ti se tu jos cimas!

Uzivaj!

Moras sama da skontas sa sobom kako da se opustis tj. sta je to sto te opusta, tu vec niko drugi ne moze da ti pomogne..

Spomenula sam alkohol kao najrasprostranjenije dozvoljeno sredstvo.. gomila drugih ljudi je spomenula nesto drugo <verovatno sto njima vise lezi>, ti nadji za sebe..

Nekako moras da se nateras da pregrmis TO, jer ce ti se nakon TOGA :) tek potpuno iskristalisati slika sta ti, zapravo, hoces i da li to sto hoces hoces sa tom osobom..

Naravno i ovo govorim u svoje ime..

'Ajde uradi nesto konstruktivno pa javi :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!