Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By HARP
Danas je 14. Februar, dan zaljubljnih...
Koliko vidim slabo se oko toga pri?a o tome ovde kod nas...više se pridaje zna?aj u inostranstvu...

Koliko ste vi zaljubljeni, ili kod nas ima jako malo zaljubljenih ljudi, pa i ne žele da se pozivaju na ovaj datum...

Za sve koji su zaljubljeni želim da ubudu?e budu još više, oni koji nisu da se zaljube i da im ista bude uzvra?ena :)

Slika

Sve vas voli Vaš FireGox

Volite se, samo je ljubav besmrtna, iskusimo mogu?nosti Bogova, jedinu osobinu koja nas poistove?uje, jedinu mo? koja nam je podarena na ovom svetu...
Korisnikov avatar
By Mahoney
nisam zaljubljen, ne volim nikoga, niko me ne voli, niko mi nije cestitao dan zaljubljenih... :cut:

a taaaaako bih zeleo. :love:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Mahoney Eleven
nisam zaljubljen, ne volim nikoga, niko me ne voli, niko mi nije cestitao dan zaljubljenih... :cut:
Isto... sem cestitki - cestitali su mi Seaman i Tot... valjda da naslute nesto za buducnost :wink2:
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
takodje.. cestitali mi a znaju da su nazvali pogresnu osobu ;) :D

a tako bi da se zaljuuuubiiim :sigh: :love:
Korisnikov avatar
By Seaman
Zaljubljenim forimasima cestitam!! ja nisam zaljubljen, a cestitala mi je Dina i jos neki prijatelji.
Korisnikov avatar
By radoznala
Hvala! Da bog da se svi vi srecno zaljubili! I meni vratila ova kletva... :D
Korisnikov avatar
By radoznala
Originally posted by bisex-I-guess

I ti si upravo prokleta by me, tako da... don't worry, be happy :P
By Swanheart
Originally posted by Mahoney Eleven

a taaaaako bih zeleo. :love:
Potpisujem.
Jbg...valjda ce biti vise srece za sledeci dan zaljubljenih.
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
Originally posted by radoznala
Originally posted by bisex-I-guess

I ti si upravo prokleta by me, tako da... don't worry, be happy :P

joooj hvala ti!! :fige: :)

ja jos dobila preko sms-a neko glupavo srce (lancana poruka) koje treba da se prosledi svim prijateljima blabla.. pa ako ti se vrati 5 'srdaca' onda ce ti se danas nesto lepo desiti. Koliko sam ocajna, [a to inace ne radim... ("ja, ja znam da je to bozije..")] ja sam forwardovala tu poruku na milion brojeva.. i vratilo mi se i vise od 5 srdaca.. pa sad cekam da mi se nesto desi.. :P :alien: :gubitnik:
Korisnikov avatar
By HARP
Ma, namerno postavih temu da vidim koliko su ljudi besni. Danas kome god pomeneš dan ljubavi svi se razbesne ho?e da ujedaju, ili im neko nije poklonio dovoljno pažnje, ili nisu zaljubljeni,a tako željni pažnje....bla, bla...
By Ulix
Originally posted by FireGox
Ma, namerno postavih temu da vidim koliko su ljudi besni. Danas kome god pomeneš dan ljubavi svi se razbesne ho?e da ujedaju, ili im neko nije poklonio dovoljno pažnje, ili nisu zaljubljeni,a tako željni pažnje....bla, bla...
Evo meni je poklonjeno dosta paznje danas, voljen sam & volim, pa opet ne volim ovaj dan.
:namig2:

PS
Cudi me kako niko "ne pada" na Dan zaljubljenih ovde...:neznam:
By Ахасвер
Ove godine mi je stiglo bezbroj poruka, ?estitki, srdaca... Kao nikada pre. Izgleda da to "praznovanje" uzima sve više maha.
Nova?enje k'o nova?enje. Meni je smešno i glupavo.
Korisnikov avatar
By Daliborka
A ja sam ta opijena, u moju Madjaricu ludo zaljubljena
:love: :love: :love:

Srecan svima praznik ljubavi !
Korisnikov avatar
By m..
Dan zaljubljenih je govno.
Korisnikov avatar
By muvica
Stvarno ne znam ko izmislja ove glupave i besmislene praznike ciji datumi proslave nemaju nikakve veze sa onim sto "slavimo"?!

:puzzle:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by muvica
Stvarno ne znam ko izmislja ove glupave i besmislene praznike ciji datumi proslave nemaju nikakve veze sa onim sto "slavimo"?!

:puzzle:
mozesh li se pojasniti?:gatara:
Korisnikov avatar
By Nestao
Hvala Bogu...proslo je!!!!!!:zmija:
Korisnikov avatar
By muvica
Postoje "praznici" koji se vezuju za odredjene datume, npr. rodjendani, Dani koji se vezuju za potpisivanje nekakvih sporazuma, ugovora, itd., itd., .... OK.

Ali praznici poput Dana Zaljubljenih i nekih slicnih Dana nemaju mnogo veze sa datumima kada ih proslavljamo...
Npr., zasto ne bi danas bio Dan Zaljubljenih ili sutra...ili 23.augusta...ili svaki dan...ili pak ni jedan dan u godini?!

Bilo bi pravednije da slavimo Dan Zaljubljenih onda kada to jesmo (zaljubljeni), bez obzira na datum...ne znam...

:puzzle: :puzzle:
By жњ
nemam pojma... nekako mi je isuvise patecno
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by m..
Dan zaljubljenih je govno.
:up: :up:

ne, ne....govno na kvadrat!
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
Malo istorije...: :)

Po nekim izvorima sv. Valentin je bio italijanski svestenik koji je krisom vencavao zaljubljene parove koji su inace bili obecani drugima i medju kojima je veza bila zabranjena... (nesto tipa Romeo i Julija). Na kraju je zavrsio u zatvoru. A inace je bio zaljubljen u neku devojku i dok je bio u zatvoru napisao joj je pismo na kome je stajalo "From your Valentine." :)

Iako se Valentine's Day slavi svakog 14. februara, on potice od rimskog praznika Lupercalia ( :whatever: ) koji je odrzavan svakog 15. februara kao festival plodnosti. :) :)

btw. sv. Valentin je ziveo u trecem veku u doba cara Klaudija II i prihvatio je hriscanstvo (jos pre nego sto je ono ozvaniceno Milanskim ediktom) tako da je zbog toga zatvoren i osudjen na smrt (navodno) 14. februara 270. god, jer nije hteo da se odrekne hriscanstva.
Korisnikov avatar
By Galateja
Previse komercijalizovano. Ne volim i ne priznajem. A opet sam zaljubljena i sto je vaznije VOLIM. Ne treba mi neki tamo dan zaljubljenih i bla bla da bih mogla da pokazujem ljubav.
Korisnikov avatar
By HARP
Dobro ljudi što ste toliko negativni, pa i svakog dana osobe obolevaju od AIDS-a, pa je uzet 1. Decembar za taj dan.
Svi smo svesni da tog datuma niko ne?e biti izle?en, a svakog narednog dana u godini se radi na tome da se lek pronaðe...

Zna?i, ne moramo taj dan da se zaljubimo ili da iskazujemo svoju ljubav, to trebamo praktikovati svakog dana, ali eto taj dan ima prava da zauzme mesto na kalendaru...
Korisnikov avatar
By Val
U breeeeeeeee...koliko negativaca. :(

Ja ne mogu da se pozalim, ali jednostavno mi ne treba taj 14.2. da bih se setila da volim nekoga. Cista komercijala. Valjda zbot toga niko i ne pravi toliku buku oko toga...

:love: :meda: :mazi: :kiss: :love:
Korisnikov avatar
By HARP
Ok, ok, ko bi drugi mlatio o ljubavi sem mene...šta ?eš...:nokti:
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by FireGox
Dobro ljudi što ste toliko negativni, pa i svakog dana osobe obolevaju od AIDS-a, pa je uzet 1. Decembar za taj dan.
Svi smo svesni da tog datuma niko ne?e biti izle?en, a svakog narednog dana u godini se radi na tome da se lek pronaðe...

Zna?i, ne moramo taj dan da se zaljubimo ili da iskazujemo svoju ljubav, to trebamo praktikovati svakog dana, ali eto taj dan ima prava da zauzme mesto na kalendaru...
:up:
Apsolutno se slazem!
By SUNNY B
ja ga provedoh sa bisom/sadasnjom na njenoj gajbi ispijajuci litre pelinkovca, lomeci flase ispred zgrade koja ima video nadzor, svrljajuci cele noci po gradu, da bih na kraju zavrsila u x-u do ranog jutra a onda ujutro pravac na posao.....e onda mozete da zamislite kakav mi je bio sutrasnji radni dan....sve u svemu, ne mogu se pozaliti...:pinknaocari:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!