- 23 Jan 2006, 06:47
....upropastilo ljubav medju muskarcima, ili ju je unaperdilo? Ta Ljubav, dakle zenski rod, zasto je medju muskarcima vezano za podelu na aktivne i pasivne profile? Zasto je dominatno sex to sto odredjuje sklonost ka muskarcima odnosno zenama, zavisno od ugla gledanja? Gde je nestala ljubav, i zar je moguce da ste u stanju da glumite da ste zaljubljeni samo zato da vam "lebdi" izraz zaljubljenosti, eto da ljudi ne kazu / Nista mu ne ide od ruke !?
Mnogi ce mi reci da nisam u pravu ali to je ono sto sam ja primetio u dugom posmatranju ljudi oko sebe. svodi se na to da se bude vidjen
da je aktivan i da je dominantan. Ljubav kao odnos ili ljubav kao stanje stvari, je mizerno i stavljeno na poslednje mesto. Jedan decko mi je rekao vrlo otvoreno " Nije vazno da me voli samo neka bude u blizini da ne budem sam "
Odavno nisam video "zaljubljeni" zagrljaj. A "napaljenih" vidjam svaki dan;)
Voleo bih da dobijem odgovor na ova pitanja, vise radi uvida u vasa misljenja.
Mnogi ce mi reci da nisam u pravu ali to je ono sto sam ja primetio u dugom posmatranju ljudi oko sebe. svodi se na to da se bude vidjen
da je aktivan i da je dominantan. Ljubav kao odnos ili ljubav kao stanje stvari, je mizerno i stavljeno na poslednje mesto. Jedan decko mi je rekao vrlo otvoreno " Nije vazno da me voli samo neka bude u blizini da ne budem sam "
Odavno nisam video "zaljubljeni" zagrljaj. A "napaljenih" vidjam svaki dan;)
Voleo bih da dobijem odgovor na ova pitanja, vise radi uvida u vasa misljenja.