Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By bigirl
...devojkama koje se izjašnjavaju kao str8, imaju de?ka (ozbiljna veza), ali žele (i imaju) "intimnu" drugaricu?

Kako definisati to stanje (bi)sexualnosti?
Korisnikov avatar
By Tweety
MRZIM LICEMERE pa tako i sve devojke koje IMAJU decka, a i devojku za koju on NE ZNA!!! :bic: :bic: takvim ljudima je bolje da beze sto dalje od mene.......
Korisnikov avatar
By KiWi
Kod muškaraca postoji ista stvar ... ho?e da ga jebu, a da mu ne uðe .... :D .... ima leka za to :fuckbed:
Korisnikov avatar
By Tot
Moglo bi se o tome pricati, ali u najjkracem definisem kao nedostatak hrabrosti da se otkrije svoj seksualni identitet. Biseksualac se moze biti, ali se me noze istovremeno biti i homoseksualac/lka i heteroseksualac/lka. Dakle u gore pomenutom slucaju ne radi se o "stanju" vec samo o jos jednom pokusaju da se zivi jedan neceloviti seksualni identitet, a takav je svaki koji ne polazi od intimnog i iskrenog saznanja vlastite seksualnosti.

Identitet danas ionako nije vazan: pozeljno ga je nemati. Niko te nece podsticati da ga imas. To se politicko-socijjalnih struktura ne tice. Danas se radi na ukidanju individualnosti, kako u modernom(postmodernom) drustvu, tako i u desnim populistickim rezimima. Tako da ja mislim da jasno formiranje seksualnog identiteta nije od znacaja ni u demokratskim rezimima. Formiraju se grupni i kakvi god drugi kvazi identiteti, sve ono od cega se moze praviti politicka corba. Gejevi i lezbejke su tu jedan od zacina.

Ljudska slabost je nesto na cemu vlastodrsci rade i uracunavaju(ah da mi je malo moci...!).

Dakle kada se ta tvoja drugarica osmeli da kaze: volim devojku ili violim muskarca- to cu postovati, ukljucujuci da u jednom periodu zivota pocne posle devojke ziveti sa muskarcem. Svaka druga prica o biseksualnosti je moralno- psiholoski deficit.
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by bigirl
...devojkama koje se izjašnjavaju kao str8, imaju de?ka (ozbiljna veza), ali žele (i imaju) "intimnu" drugaricu?

Zbog takvih osoba biseksualci i jesu (nepravedno) pikado za kako homoseksualce tako i heteroseksualce. Stoga, stanje koje si opisala ne bih povezala sa biseksualnoscu, vec sa kukaviclukom i nejasno izgradjenim seksualnim i drustvenim identitetom.
Sa druge strane takve devojke ponizavaju istopolne odnose samim tim sto ih tretiraju kao surogat.
Korisnikov avatar
By Vanilje_jenta
Meni je muka od takvih stvari. Isto kao sto mi je muka i kad me gomila poznanica zove da ih vodim na neku gay zurku jer bi se navatale s nekom ribom, iz cimanja. Skoro sam upoznala neku devojku koja tvrdi da je bi, a pritom obozava muskarce, ne moze da zamisli dugu vezu, brak i sl. s devojkom, nego njena bisexualnost predstavlja samo navatavanje s nekom ribom u cilju lozenja sopstvenog decka ili sokiranja javnosti... i to me uzasno nervira. Nikad nisam imala potrebu da se navatam s najboljom drugaricom i tome sl. cisto iz zezanja, a vecina riba u ovom mom malom mestu je takva, a pritom, neopravdano, tvrde da su bisexualne. I onda prave bisexualce pljuju zbog toga. I nazivaju to pomodarstvom i sl.

"Zbog takvih osoba biseksualci i jesu (nepravedno) pikado za kako homoseksualce tako i heteroseksualce" :hail2:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Vanilje_jenta
Meni je muka od takvih stvari. Isto kao sto mi je muka i kad me gomila poznanica zove da ih vodim na neku gay zurku jer bi se navatale s nekom ribom, iz cimanja. Skoro sam upoznala neku devojku koja tvrdi da je bi, a pritom obozava muskarce, ne moze da zamisli dugu vezu, brak i sl. s devojkom, nego njena bisexualnost predstavlja samo navatavanje s nekom ribom u cilju lozenja sopstvenog decka ili sokiranja javnosti... i to me uzasno nervira. Nikad nisam imala potrebu da se navatam s najboljom drugaricom i tome sl. cisto iz zezanja, a vecina riba u ovom mom malom mestu je takva, a pritom, neopravdano, tvrde da su bisexualne. I onda prave bisexualce pljuju zbog toga. I nazivaju to pomodarstvom i sl.

"Zbog takvih osoba biseksualci i jesu (nepravedno) pikado za kako homoseksualce tako i heteroseksualce" :hail2:
Takvih devojaka ima na svakom koraku. Npr. snimanje spota ''SEX'' grupe 187 .. dve ribe se ljube, stastveno .... par meseci kasnije intervju sa jednom od riba (parafraziram):
Novinar: U tom spotu se neke ribe ljube.. da li si bila tu kad se snimala ta scena?
Riba: Da. Pa ja sam se ljubila sa ribom.
Novinar: I kako je bilo?
Riba: Ja sam str8 i to je za mene bio gluma?ki zadatak kao i svaki drugi. Volim da provociram okolinu.

:avalon:
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
al dobro.. ona bar kaze da je str8 a ne da je bisex.. i da joj je to bio glumacki zadatak... (jedino ovo.. "volim da provociram okolinu"... hmm)

a inace sa postom Vanilje_jenta se potpuno slazem
Korisnikov avatar
By colorado
hm. ja imam sledeci problem: volim da se ljubim i povatavam s osobama oba pola, ali ne volim sex ni sa jednim. Makar je moje dosadasnje iskustvo takvo bilo....
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by colorado
hm. ja imam sledeci problem: volim da se ljubim i povatavam s osobama oba pola, ali ne volim sex ni sa jednim. Makar je moje dosadasnje iskustvo takvo bilo....
Postoji velika mogucnost, da strah od povezanosti, ili pak losha sexuala iskustva koja su za tobom utichu na tvoj sadasnji razvoj mishljenja. Uvek je tu mogucnost i neprihvatanja sebe ili neki manji sluchaj iskompleksiranosti. Trebao bi da nauchish da prihvatish sebe i sve shto mozesh da uchinish, a posle toga da nadjesh osobu s kojom cesh biti potpuno opushten, a ta opushtenost ce se nastaviti i za vreme sexualnog china. Verujem da cesh tada promenuti svoje mishljenje.
Korisnikov avatar
By Val

To ti dodje isto kao i "Da mi je da se jebem, ali da mi ne udje!"... :roll:
Korisnikov avatar
By zboO
obrni, okreni ali uvek udje :lol: :lol:

takvih osoba ima svuda oko nas...najveci njihov problem je to sto imaju problem sa sobom i sa onim sto zapravo jesu...kada to shvate, shvatice i sta zapravo stvarno jesu.... da li me je neko skontao?? :puzzle: :lol:

nije to licemerje, to je strah od priznavanja chinjenica...jeb ga..imaju dechka za shiru javnost, imaju girl za sebe, i njima je lepo...nemam ja nista protiv, kome smeta ne treba da se upushta u to zar ne? Osobe koje se duze vreme zadrze u gay vezi, retkooo, retkoo se vrate u str8 vode....ali i dalje tvrde da su str8, nisu chak ni BI!!!! ma nebitno skroz!

evo ja sam single, dakle mogu reci i da sam STR8, i ajde vi sada dokazite suprotno!! :spin: privlache me oba pola...ali mushkarci me generalno smaraju, dok me zene ne kapiraju......selim se na Saturn!!
Korisnikov avatar
By bigirl
Aha... Ok...

Ovako, devojka je bila u vezama sa devojkama, ali je jednostavno skontala kako to "nije za nju", kako joj ne ide da bude sa devojkom. Ona se zaljubi u ribu, smuva se s tom ribom, sve krene strava, ali kad je proðe ta zaljubljenost ne iskristališe se ljubav (što joj se dešava sa momcima) i ta veza je onda osuðena na propast. Po?ne da gleda na tu devojku kao na drugaricu, s kojom eto, povremeno želi da se poljubi. ?ak ne ni sex, ve? samo neko ljubljenje, grljenje, maženje... I svesna je toga da ?e je i taj "trip" pro?i, da ?e doti?na "drugarica" jednog dana postati drugarica, tj. da ?e se zasititi i takvih "odnosa" sa devojkama.

Imala je baš baš dosta iskustava i sa jednim i sa drugim polom, i sada, posle 6, 7 godina bi života, ona je odlu?ila da je ona pri?a o de?ku i "drugarici" sa strane - pri?a njenog života, da ona jednostavno ne može druga?ije. Da, naravno, u toj pri?i (u budu?nosti) podrazumeva se da de?ko ne?e uopšte znati za njene bi sklonosti, "drugarica" bi za njega bila samo jedna obi?na drugarica.

U svetlu ovih novih detalja... Šta mislite?
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by zbunjena
selim se na Saturn!!
Hoces da me povezes? :trep: Ja vec duze vreme planiram da odem do Jupitera, al' nikako da nadjem prevoz.

:D
Korisnikov avatar
By colorado
Originally posted by Morgan Le Faye
a posle toga da nadjesh osobu s kojom cesh biti potpuno opushten,
stoji to sto si rekao... ali nemam ja vise volje to da trazim. Ako naidje, naidje. Ako ne, ne. Uvek imam ruke. :)
Korisnikov avatar
By Val
Ma daj bre, o cemu ti sanjash? U stvari, koga lazesh?
Po tvojoj prici sve lezbejke ovog sveta bi trebale da "postanu" str8, samo zato shto su u zivotu naletele na dva ili vishe debila. Ajde se ti lepo opusti i kreni dalje... ;)
Korisnikov avatar
By zboO
super...sto vishe sexa (khmm, khmm....ljubljenja) to bolje, ono sto dechko ne zna, ne moze ni da ga povredi :trep: :trep: :trep: Ako je on, ono pravo, sto da ne....ako je ona samo "zanimacija" opet cool......sve dok je "njoj" lepo super, neka gleda sebe, i neka zadovoljava sebe, uostalom to svi mi i radimo...ipak smo sebi najvazniji....pa ako decko sazna, saznao je...naci ce novog...nishta strashno....uzivaj u zivotu ( ako se radi o tebi, ako ne, onda neka ONA, ko kog da je, uziva u zivotu!!! i Boli te dupe sta drugi misle!
Korisnikov avatar
By Val
pa ako decko sazna, saznao je...naci ce novog...nishta strashno....uzivaj u zivotu ( ako se radi o tebi, ako ne, onda neka ONA, ko kog da je, uziva u zivotu!!! i Boli te dupe sta drugi misle!
Ma koliko si ti zbunjena bre. Nije decko gay, pa da trazi novog... :P :smeh:
Korisnikov avatar
By bigirl
privlache me oba pola...ali mushkarci me generalno smaraju, dok me zene ne kapiraju......
Nju privla?e oba pola. Muškarci je ne smaraju ve? se pored njih ose?a savršeno; i savršeno voljeno i savršeno sigurno. Žene je definitivno ne kapiraju, niti ona njih, citiram "previše je to meni sli?no meni da bih mogla da trpim" + je smaraju sa svojim tipi?no-ženskim promenama ponašanja ili nesigurnostima i ljubomorama...
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by Val
pa ako decko sazna, saznao je...naci ce novog...nishta strashno....uzivaj u zivotu ( ako se radi o tebi, ako ne, onda neka ONA, ko kog da je, uziva u zivotu!!! i Boli te dupe sta drugi misle!
Ma koliko si ti zbunjena bre. Nije decko gay, pa da trazi novog... :P :smeh:
:smeh: :smeh: :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By zboO
e jebem vas....kako ne kontate...ako dechko sazna....odlepice....ispashce da nije dobar "jebach" chim se ova muva sa cicom, i oticjicje, ili ce traziti da ih obe poj*** istovremeno, kako bi dokazao svoju mushkost....kako god, 99% da ce zapaliti....pa ce josh svima shiriti priche kako je riba frigidna!! ajde recite da nisam u pravu!?

devojke, devojke, vi ste lece pa ne znate kako funkcionisu str8 tipovi!! :lol: :lol: :lol:

:luda:

a ONA ce naci novog baju

:odrasti:
Korisnikov avatar
By colorado
Aha... Ok...

Ovako, devojka je bila u vezama sa devojkama, ali je jednostavno skontala kako to "nije za nju", kako joj ne ide da bude sa devojkom. Ona se zaljubi u ribu, smuva se s tom ribom, sve krene strava, ali kad je proðe ta zaljubljenost ne iskristališe se ljubav (što joj se dešava sa momcima) i ta veza je onda osuðena na propast. Po?ne da gleda na tu devojku kao na drugaricu, s kojom eto, povremeno želi da se poljubi. ?ak ne ni sex, ve? samo neko ljubljenje, grljenje, maženje... I svesna je toga da ?e je i taj "trip" pro?i, da ?e doti?na "drugarica" jednog dana postati drugarica, tj. da ?e se zasititi i takvih "odnosa" sa devojkama.

Imala je baš baš dosta iskustava i sa jednim i sa drugim polom, i sada, posle 6, 7 godina bi života, ona je odlu?ila da je ona pri?a o de?ku i "drugarici" sa strane - pri?a njenog života, da ona jednostavno ne može druga?ije. Da, naravno, u toj pri?i (u budu?nosti) podrazumeva se da de?ko ne?e uopšte znati za njene bi sklonosti, "drugarica" bi za njega bila samo jedna obi?na drugarica.

U svetlu ovih novih detalja... Šta mislite?

:hail:

Imam ovakav slucaj u bliskom okruzenju (se ovako kaze?), i divim ti se kako si lepo sve srocila!
Korisnikov avatar
By bigirl
Imam ovakav slucaj u bliskom okruzenju (se ovako kaze?), i divim ti se kako si lepo sve srocila!
I kako se taj slu?aj bori sa ovim slu?ajem? :gotika:

Mislim, ja stvarno ne znam šta da joj kažem...
Korisnikov avatar
By colorado
pa ja se vec godinu dana ne druzim s jednom od njih, pa mi ova druga nista ne prica jer sam joj zabranio.
Korisnikov avatar
By Dina
privlache me oba pola...ali mushkarci me generalno smaraju, dok me zene ne kapiraju......
Nju privla?e oba pola. Muškarci je ne smaraju ve? se pored njih ose?a savršeno; i savršeno voljeno i savršeno sigurno. Žene je definitivno ne kapiraju, niti ona njih, citiram "previše je to meni sli?no meni da bih mogla da trpim" + je smaraju sa svojim tipi?no-ženskim promenama ponašanja ili nesigurnostima i ljubomorama...
Jednom je cini mi se Unicorn (mozda gresim - onda neko drugi) pisao `potpodele` podela. Tako je bilo i str8 biseksualna, mozda bi se tvoja drugarica mogla tu `svrstati` :wink2: Da je bas sve savrseno sa muskarcem cini mi se da ipak ne bi bilo `prijateljice` sa strane. Ali posto po ovome sto pises zene joj ne odgovaraju mozda se kao resenje javi muskarac sa primesom zenstvenog u prirodi. Samo kad se to desi i ona razresi svoj `problem` mozda se kod njega pojavi neki `prijatelj` sa strane :smilegrin:
Korisnikov avatar
By Val
e jebem vas....
:luda:
Eh...pusta obecanja... :sigh:
By Bombina
ama fuck you,nema nista toga obecanja decka i devojku
ja znam definiciju
kada neka normalna devojka voli decka,nego devojku
recimo one zele sex,a kad je u vezi s deckom
ma ja nisam tako cula ,meni je jedna ta osoba sam cula u chat
kaze ja sam bi,slobodna sam i trazim curu
a ja kazem je li imas ti decka
a ona kaze da,
a ja pitam-sta ti zapravo trazis trojku,kad imas decka
a ona kaze -sex,i ko zeli da zameni deckom
i ja sam odbila i ne pricam i nisam za trojku ne hvala !!!

nikakvo obecanje
Korisnikov avatar
By bambola

auh bre colorado...?!? Da se ljubis i povatavas a da ne nastavis...To ti je kao da si liznuo slag s torte(ali samo jedan liz!) i odgurnuo je od sebe...Ili odmotao mashnu s poklona i ostavio ga u sarenom papiru...na dnu ormara! :povez:

Zaista bi trebao da poradis na tom problemu,kad ti ne prija sex ni sa frajerima ni sa ribama...Ja mislim da bi eksplodirala kad bi stala na pola puta...Moj savet-sto vise kontakata i sto vise vezbe...i navijam za tebe:jerry:
Korisnikov avatar
By dimitriades

nista lose ne mislim o takvim devojkama. i one su zrtve drustvenih normi isto kao i svi mi ostali, samo se krenule linijom manjeg otpora.
Korisnikov avatar
By Hybrid
Od bigirl

Ja mislim da ona SAMO još uvek nije naišla na devojku sa kakvom ŽELI da bude. I ja bih bio izbezumljen da 3 godine svako ko se desi bude katastrofa. Reci joj da nastavi potragu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!