Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Da li batalite forum i chat kada ste u vezi?

Batalim i forum i chat
14
29%
Batalim samo forum
1
2%
Batalim samo chat
18
37%
Ja sam apsolutna zavisnica
16
33%
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ne batalim ni forum ni chat. :) Meni svi veruju, pa mi ne zameraju :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:
Bytw kakva je ovo polna diskriminacija!!!!???
Korisnikov avatar
By unic0rn
Nema opcije 'to mi je `posal`' pa necem ni da glasam ondak :P diskriminacija, sta reci drugo :D

Manje sedenja na forumu i chatu u svakom sluchaju, narochito uveche pa onda kad se vratim u 4-5 ujutro overim sta je bilo na forumu... [otud i famozni banovi u 4 ujutro a ne zbog zavere crvenomasonskojevrejskopederskog lobija:zvizdi:]

Nope, niko mi nije zamerao (zasto bi?) jer ne idem s nickom zeljan_trpanja_20 nego s unic0rn kojeg ionako klikce u 90% sluchajeva ljudi koje zna :)

:fuckbed:
kako samo odskache vrh kapice:))
By Ulix
Na chat inace retko idem.
Forum nema veze sa vezom.

I don't see problems with that. :spijun:
By жњ
Originally posted by Mr.Ja
Ne batalim ni forum ni chat. :) Meni svi veruju, pa mi ne zameraju :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:

neka moderatori regulisu "zavisnica/k"

hehehehe, pa ja se ne bunim kada vidim nesto u muskom rodu sto vi konstantno radite a svesni ste da se obracate siroj publici medju kojoj ima i dama ;) nekako sam vec navikla....

:kiss:
Korisnikov avatar
By Val
Nishta ne batalim 100%, niti vidim neku vezu izmedju veze i chata (foruma). Jedino shto mi "sprecava" dolazak na oba jeste manjak vremena... :)
Korisnikov avatar
By ciceron
Kada sam u vezi, to ne utice na moje pojavljivanje na forumu i chatu. A kada nisam u vezi, na chat ne dolazim da bih muvao nekog vec vise da se ispricam sa drugarima ili dok skidam nesto sa neta da mi je tek tako mirc ukljucen iz navike.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by GrMi_ZEka
Originally posted by Mr.Ja

neka moderatori regulisu "zavisnica/k"

hehehehe, pa ja se ne bunim kada vidim nesto u muskom rodu sto vi konstantno radite a svesni ste da se obracate siroj publici medju kojoj ima i dama ;) nekako sam vec navikla....

:kiss:
Zeko Peko, ma volem ja tebe :kiss: Ali ja nijednom jos nisam napisao nesto samo za muskarce :P Bas sam korektan :angel: :smeh:
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Sta znam, nekako mi dodje prirodno da kad si u vezi menjas neke svoje navike, mada nisam primetio da mi to utice na posecivanje foruma. Partneri nisu imali nista protiv zato sto su do sada to bili forumasi takodje :) ... Ne vidim razloga da moj partner bude "ljubomoran na forum", a ako se desi i da bude, morace da se pomiri sa cinjenicom da cu ja ovde dolaziti sta god on rekao.
Btw. meni se desavaju periodi da ne zelim nista da kucam na forumu (odmaram se malko) i tada dodjem tu i tamo i cituckam po neku temu. Ti periodi se desavaju nevezano od mog trenutnog statusa. Upravo izadjoh iz jednog takvog, i raspolozen sam da pisem.
:sesir:
NOX
By spf 3000
chat mi generalno nije zanimljiv.
a forum batalim skroz. prosto zato sto mi je mozak toliko okupiran trenutnom strascu da me nista drugo ne zanima :smilegrin:
By fazza
Nadjite mi vezu pa cem da vidim. :D
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Originally posted by unic0rn
Nope, niko mi nije zamerao (zasto bi?) jer ne idem s nickom zeljan_trpanja_20 nego s unic0rn kojeg ionako klikce u 90% sluchajeva ljudi koje zna :)
same here, samo mene klik?u 99,9999999999999% ljudi koji me poznaju :sigh:

a forum ... onda iz dosade
Korisnikov avatar
By tramp
:kosa: komplikovano :kosa:

mogu da batalim samo ako mi postane dosadno da dolazim na forum, chat - bila par puta i uglavnom mi dosadno osim kad me neko direktno povuce odavde na chat da pricamo ...

upoznavanje novih ljudi na chatu nije mi nesto stil

muvanje - nelogicno s obzirom koliko sam daleko

inace ne volim da mi se govori sta da radim tako da "voljene" mogu da pricaju sta hoce....
Korisnikov avatar
By KiWi
Da li batalite forum i chat kada ste u vezi?
Chat da, jer nemam potrebe tamo da zalazim. Forum ne, postao sam ovisnik.

E da, da li vam se desilo da vam voljena osoba zamera sto dolazite na forum i chat?
Na chat mi nije zamerao, jer nisam išao na chat. Iskreno, bio je ljubomoran na forum jer sam umeo i po pola sata da sedim za njegovim kompom i odgovaram na teme. Onda je smislio pri?u kako je totalni debilitet da se ljudi grupišu na netu isklju?ivo po seksualnoj osnovi. Sre?a moja pa sam mu zapušio usta ?injenicom da ovde ima i str8 osoba i da nismo mi krivi što ne dolaze više :D
Korisnikov avatar
By *deni*
Ne batalim. Ne znam zasto bih batalio Forum kada sam u vezi, jer na Forum ne dolazim da bih prevario partnera, a i inace mi Forum ne sluzi da bih trazio decka, vec da bih diskutovao sa dragim cyber drugarima...
:yes:
Dobro, ne kazem, zalomilo se nekoliko puta da se iz forumskih poznanstava desio i seks, ali to je bilo neplanski i spontano... :sweet:
Sta ces, zivi smo ljudi....
:angel:
Korisnikov avatar
By hush
na chat retko idem..

kad sam u vezi ili ne...na forum idem..normalno..
:durenje:
Korisnikov avatar
By Zibro
Originally posted by fazza
Nadjite mi vezu pa cem da vidim. :D

:lol: :lol: :lol:

nope ,
mozda ja pogresno kapiram ali mislim da forum nema nikakve veze sa muvanjem upoznavanjem i sl . osim toga u vezi sam davno pre nego sto sam uopste otkrio da forum postoji
Korisnikov avatar
By broX
nemam pojma, imam decka od kako sam na forumu, videcu kad raskinemo

a mozda mi je i decko na forumu, a ja i ne znam :D
Korisnikov avatar
By Mars
Na chat ne idem, forum nisam batalio.

"Kurs dinara smo vezali za Marsovo dupe, tako da devalvacije nece biti."
(Radovan Jelasic, guverner NBSJ)

http://www.kingkongmovie.com/
Korisnikov avatar
By m..
Pa, hmm, malo utanjim s forumom, a na chat nikad ni ne idem (izuzetak je jednom kada me Kittrie nagovorila p se nije pojvila, pustil me tamo nekoj manijakinji da me smara, grrr!):krava:
Korisnikov avatar
By Anonimna81
Nebatalim ni jedno ni drugo,jednostavno sve lepo raspordim i nadjem vremena i za partnera i za forum.Obe strane su srecne i zadovoljene:gubitnik:
Korisnikov avatar
By spark
i dalje komuniciram, msn, yahoo, chat, forum, nekad vise, nekad manje... nema to nikakve veze da li sam u vezi ili nisam... mada je nekad teze, sto se slobodnog vremena tice, upravo kad nisam u vezi, jer kad sam u vezi, imam obicno samo jednog decka, a kad nisam u vezi, imam mnogo vise ortaka kojima posvecujem vreme, pa sta?

i niko nije imao neke velike zamerke sto buljim u monitor toliko... manjih zamerki je bilo, nekad sam im vise udovoljavao, nekad nisam uopste...

mada, i to buljenje u monitor, to se provali tek kad zivimo zajedno...
Korisnikov avatar
By Draco
Ja da batalim forum?!?! Neva eva, osim ako se ne uplete neka visa sila tipa jebe me modem.. Chat ionako posecujem veeeeoma retko.. Mada vise zanemarim forum kad sam solo jer onda vise izlazim..:cowboy:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Ja sam skoro kupila kompjuter i polako ulazim u taj internet svet bez granica.
Nadam se da mi moja devojka nece zameriti sto sam zasla na ovaj Forum, ali prosto sebi ne mogu pomoci , jer sam jako znatizeljna po prirodi i zelim da upoznam i druge lezbejke.:tetka:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Ovaj forum mi je cista navika. Ono dolazim po sluzbenoj duznosti na jedan drugi forum (znaju mnogi :D ) dje mu dodjem kao gazda :lol: . Posto tamo imam mnogo vise posla, a i obavezu (ipak placa se) prvo tamo pogledam sta se desava pa onda dodzem i ovde. Ono na netu sam pa ajd. Inace retko se desilo da sam se okacio na net striktno samo zbog ovog foruma. Na chatu sam mnogo cesce, ali istovremeno na jos par kanala na undernetu koji su strejt. :lol: Pricam i nista vise. Obicno uvece kad blejim pred spavanjac. Preko dana se retko kad nakacim. Naravno ta moja "internet aktivnost" nema nikakve veze jesam li u vezi ili ne.
Korisnikov avatar
By Shmi
Ne batalim ni jedno ni drugo samo mnogo manje vremena imam... Posvetim se drugim stvarima... koje su mi bitniji u zivotu,a na chat dodjem ako treba sa nekim da se nadjem da pricam posto mi je to jedini vid komunikacije... mislim sa prijateljima. A forum samo onako u zurbi prelistam i za to vreme sam online na chatu. I prija mi sto sve manje i manje sedim za kompom. :)
By fazza
Originally posted by Daliborka
Ja sam skoro kupila kompjuter i polako ulazim u taj internet svet bez granica.
Nadam se da mi moja devojka nece zameriti sto sam zasla na ovaj Forum, ali prosto sebi ne mogu pomoci , jer sam jako znatizeljna po prirodi i zelim da upoznam i druge lezbejke. :tetka:
Promeni avatar keve ti! :krava:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!