Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Da li vam se ikada desilo da vas neko juri, vi odbijate iz realnih razloga, a kada se stvari postave na svoje mesto i bude pravi trenutak za vas, on/ona jednostavno nestane (da ne kazem odustane) Jesam li ja jedina budala or what?
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
welcome 2 the club :kiss:
Korisnikov avatar
By Shmi
Pa meni se to desilo... ali kontam da sam ja sama kriva sto je na kraju cica odustala tek tako i odjednom... Mislim vodila me je kod sebe kuci a ja se svo vreme pravila luda i nijednim mojim postupkom joj nisam pokazala da je zelim ili da mi se dopada... tacnija pricala sam joj jedno a radila drugo... Naravno da ce cica da krene dalje bez mene. :)
Korisnikov avatar
By zboO
three of us :yes:

...debil sam pa sta, e neka sam, debil sam pa sta?!...
Originally posted by tinkerbell
E da bog da se to njoj desi!
:lol: :lol:
..e neka si joj rekla..

i kao sto kaze shmi...naravno da ce taj neko krenuti dalje...ja nikoga ne chekam doveka, tako da ne ochekujem da ce i mene neko chekati.....nisam sigurna da ima takvih kretena ( bash shteta) !! :spin:
By Ulix
Originally posted by Mr.Ja
Da li vam se ikada desilo da vas neko juri,
Da...
vi odbijate iz realnih razloga,
Da...
a kada se stvari postave na svoje mesto i bude pravi trenutak za vas, on/ona jednostavno nestane (da ne kazem odustane)
Pa ne bas. Jednom kad kazem ne, ne predomisljam se.
I ne znam odakle ti ideja da bi neko tebe cekao da sudnjega dana... ako si rekao ne, normalni ljudi se okrenu i idu dalje.
Jesam li ja jedina budala or what?
Ne bih rekao; nisi mi delovao kao budala kad sam te upoznao; bas naprotiv.
By Paris
Da li vam se ikada desilo da vas neko juri, vi odbijate iz realnih razloga, a kada se stvari postave na svoje mesto i bude pravi trenutak za vas, on/ona jednostavno nestane (da ne kazem odustane) Jesam li ja jedina budala or what?
Nije mi jasno sta tebi nije jasno:puzzle: Vise te ne juri, izgubio je interesovanje za tebe, nasao je nekog drugog, krenuo je dalje....Sta je tu cudno? To sto ti nisi bio raspolozen za tu osobu iz tebi "realnih" razloga, ne znaci da je i iz ugla te osobe bilo sve realno. "Pravi trenutak" je mozda za tebe dosao sada, ali je za tu osobu ocigledno vec prosao.
Korisnikov avatar
By Val
Nije mi se deshavalo, jer osoba koja mi se u startu ne "svidja" iz realnih razloga, ne svidja mi se ni kasnije.
Korisnikov avatar
By m..
Da. mada mi se uglavnom desavalo obratno.

Lol, sinoc mi je poslednji tip s kojim sam bila blagozvoleo reci (sms-om, kako drugacije)da me voli, i kako sam ja savrsena devojka za njega, i kako hoce da bude samnom i nije mu bitno sa kim spavam. (blagi shock, all of it)
Anyway, super sto je nakon tih par godina kako nismo u kontaktu uspeo da skapira kako me voli (ovo je prvi put da je to ikada rekao).

Negde sam nacula kako su kod muskaraca slabije povezane leva i desna strana mozga (tj racionalno i emotivno), deo koji nisam cula je da informaciji treba 4 godine da prodje kroz tu zakrzljalu sinapsu. :lol:
Sto je najgore, nije prvi put da mi se tako nesto deshava. Desilo mi se x puta da me neko s kim sam blagoreceno maltretira, ili prosto ne voli kako bi trebalo, i onda kada pobegnem, posle nekog duzeg vremena skapiraju kako su bili budale. Precesto mislim da oni samo hoce jos malo da se izivljavaju.
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by m..
Negde sam nacula kako su kod muskaraca slabije povezane leva i desna strana mozga (tj racionalno i emotivno), deo koji nisam cula je da informaciji treba 4 godine da prodje kroz tu zakrzljalu sinapsu. :lol:
:smeh: :smeh:

....stvarno m.. pa ovo je skroz netolerantno...

:lol: :lol:
By жњ
Originally posted by shmizllica
...vodila me je kod sebe kuci a ja se svo vreme pravila luda i nijednim mojim postupkom joj nisam pokazala da je zelim ili da mi se dopada...

uuuuu, i ja sam tako izigravala frizider i propustila sansu (zivota?!)

:glupan:
By fazza
Naravno da jeste. Razloge nikada nisam navodio, samo sam pustio da vreme
radi i ono je uchinilo svoje. Tako je i nestalo, ali bukvalno isparilo, nekoliko
ljudi iz mog zivota.

E sad, da se meni desi da ja nekoga jurim to nit je bilo niti ce biti. Ako mi se
samo uchini da neko nije zainteresovan to mi je dovoljan razlog da vishe
nishta ne pokushavam.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by ParisH.
Nije mi jasno sta tebi nije jasno:puzzle: Vise te ne juri, izgubio je interesovanje za tebe, nasao je nekog drugog, krenuo je dalje....Sta je tu cudno? To sto ti nisi bio raspolozen za tu osobu iz tebi "realnih" razloga, ne znaci da je i iz ugla te osobe bilo sve realno. "Pravi trenutak" je mozda za tebe dosao sada, ali je za tu osobu ocigledno vec prosao.
Ma da je tako, lako bih ja to sve shvatio... Ali razlozi jesu bili realni, prvo on, pa ja u vezi... A i dalje me juri, i kada sam napokon pristao da se vidimo i... :P Odjednom prestaje da se javlja... :puzzle: A bukvalno je do juce na svaki nacin skretao paznju. :predaja:
By Paris
Pa...predomislio se. I ja sam se tako ponela nekoliko puta u svojoj (gresnoj?) mladosti (sta ces vaga) :mini: Sad se kao odraslo:lol:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ehhh kamo srece, sad mi opet prica bajke kako mu je zao i bla bla bla... Ali jednom cu da poverujem da su ziveli srecno do kraja zivota, a drugi put vec znam da su dobili decu, ostali bez kose i proveli ostatak zivota rezeci jedno na drugo...
By Paris
Pa ocigledno da ne zna ni on sam sta hoce:iskusenje:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
To ti kazem! A zaaaaaaaasto ja stalno na takve nalecem :rida:
ParisH oces ti da mi budes zenski decko? :sweet:
By Paris
A sta treba da radim?:tetka:
By Bombina
A sta treba da radim? :tetka:
hahahaha oce vezu
Korisnikov avatar
By IriS
Mr. Ja, ja ti rekoh da mi se svidjaš, a ti me konstantno izbegavaš... evo, pusti?u te da postaneš str8, ja ?u ?ekati koliko god je potrebno :love:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
A sta treba da radim? :tetka:
Da stojish tu negde i budes lepa, da im nabijamo komplexe :hug:
Korisnikov avatar
By KiWi
sa jednim momkom se tako jurim ve? godinama (doslovno) ... prvo on meni nije odgovarao, pa ja njemu kasnije nisam.. pa je on bio u vezi.. pa sam ja bio u vezi.. pa smo se muvali ali na kraju nista nije ispalo .. a svo vreme smo bliski prijatelji ... kad ti se tako nesto desi, shvatis da ima ljudi koji ce ti uvek biti prijatelji a koje ces ti voleti malo vise od ostalih prijatelja :D ... pomirio sam se sa tim, i lakše se živi :D
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by kiss addict
Mr. Ja, ja ti rekoh da mi se svidjaš, a ti me konstantno izbegavaš... evo, pusti?u te da postaneš str8, ja ?u ?ekati koliko god je potrebno :love:
Ljubinka sreco, mozes i ti da mi budes zenski decko :sweet: A sto se tice postajanja str8, pre cu da zatrudnim :smeh:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by kiss addict
ostavi ga ma miru :elektro:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!