Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

meni smeta jer kontakt sa svakim muskaracem (izuzev clanova porodice i familije) budi u meni emocije i nadrazuje me.

iz tog razloga ne volim da se grlim sa str8 muskarcima kada srdacnim zagrljaljem pokazuju kako im je drago sto me vide ili kada padnu u sevdah zbog neke pesme pa dovate i zagrle prvo sto im padne pod ruku.

iz istog razloga ne volim kada se instruktor fitnesa (moj dobar drug) opusteno predamnom presvlaci u svlacionici teretane. lepo je sto se presvlaci ali gace bas i ne mora da svuce i tako sa punim frontalom okrenut ka meni pocne da razglaba o nebitnim stvarima, pa posle moram da odlozim trening najmanje 15 minuta dok se alatka ne smiri.

da li vama smetaju takvi izlivi prisnosti od strane str8 muskaraca i kako se u toj prilici ponasate?
Korisnikov avatar
By unic0rn
Da ja tebi kazem neshto, onako mushki bez grljenja - de se pojebi i nece ti se dizati na sve sto je mushko...:hug:
Korisnikov avatar
By HARP
Ma opušteno...
Mene su uvek grlili i grle me i meni to godi,zna?i da me vole.... :)

Ali rade to uvek iskreno,zato mi i godi,naravno ve?inom drugarski :D
Korisnikov avatar
By broX
nisam bas siguran da taj tvoj instruktor to radi bas slucajno:nope:

a ja bas volim kad me strejt tip grli, narocito jedan strejt drug koji fenomenalno izgleda, jer ne dize mi se bas cim me neko zagrli:lol:
Korisnikov avatar
By Rei
Bash zbog tih emocija koje dobijam kad me zagrli neki tip ne volim. Sav se tako raznezhim i nastavio bih da se mazim sa njim. Ako je dobar tip. A ako nije dobar onda nema emocija ali i dalje ne volim. :)
By spf 3000
ni najmanje :D
ja volim da me grle i da grlim (i musko i zensko). volim fizicku bliskost bez ikakve seksualne konotacije :setnja: :hug:
mada, volem i tu seksualnu konotaciju. he, he.. :elf:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
fifi sedi dole
fifi digni rep
fifi pazi drvo
fifi digni se :giggle:

moj se digne samo kada zna da ?e biti neke akcije i na moje komande :smug:

... ovako na neko grljenje, ljubljenje, vatanje i sli?no ... :sigh: ne baš.
Korisnikov avatar
By Dina
Smeta me kad me grle na svadbama i slicnim proslavama, znojavi i pijani da li su str8, gay, muskarci, zene - svejedno. Takodje ne volim ni da se rukujem sa nepoznatim ljudima, ne vidim sta im fali da se pozdravimo iz daljine. A o grljenju i ljubljenju i da ne pricam, uopste ne volim nikakve dodire meni udaljenih ljudi. Sa bliskim osobama je naravno drugo...
By littlejohn
Imam tu osobinu da volim da se mazim, ljudi to valjda osete, pa me grle u svakoj prilici... Doduse, slazem se da mi ne prija zagrljaj nekog znojavog, zadriglog, polupijanog tipusa, ali svi ostali su dobro dosli :) A ti dimitriades, valjda bi trebao da znas da se str8 tipovi ne okrecu goli tek tako prema drugim tipovima i razglabaju o vremenu... unicOrn-e, ti si :kralj:
By spf 3000
Originally posted by littlejohn
Doduse, slazem se da mi ne prija zagrljaj nekog znojavog, zadriglog, polupijanog tipusa
:barf:
to se i vise nego podrazumeva.
By nsideu
Uopste mi ne smeta. I bas volim da se grlim po svadbama i pijankama.

Vi sterilni vidite sta cete kad stigne pticji grip :nunchake:
Korisnikov avatar
By colorado
Originally posted by electra
ja volim da me grle i da grlim (i musko i zensko). volim fizicku bliskost bez ikakve seksualne konotacije :setnja: :hug:
vala bas! :)
Korisnikov avatar
By spark
ne smeta mi toliko, koliko mi pak smeta kad se seksamo... jer uvek postoji opasnost da cu se zaljubiti i da ce ljubav ostati neuzvracena... jedno je grljenje i kres, drugo je ljubav...

razumem te u potpunosti dimitriades...
Korisnikov avatar
By Bole
Pa bas se nesto i ne grlim sa str8 drugovima nisam u takvim odnosima sa njima....:minibounce:

a sto se tice tvog instruktora tu meni nisu bas cista posla ali jbg mozda je i njemu to normalno .... meni sigurno nikad ne bi bilo normalno da se tako presvlacim pred nekim "nepoznati".......
Korisnikov avatar
By KiWi
Ne smeta mi .... btw. ako gledaš instuktora kao sekusalni objekat uvek ?e ti se di?i ... svrstaj ga u svojoj glavi u prijatelje i rodbinu (bar je tako nazvan folder kod mene) i nema da brineš.. ja sam se pune 2 godine svla?io do gole kože posle proba (u KUDu) sa bar još 10 muškaraca (najmanje) i pri?ali smo o nevažnim stvarima i nije mi se dizao .... a pre 3-4 meseca jedan forumaš je samo prošao pored mene i meni ne da se digao, nego sam mislio da ?u doživeti orgazam ...... Dakle, nau?i svoj mozak da pravilno meša hormone i nikada ti se ne?e ponoviti neplanirana erekcija ... ima trenutaka kada je erekcija totalno normalna i prikladna, a i onih gde je suvišna i optere?uju?a ... nau?i se samokontroli, veruj mi, lakše je nego što možeš da zamisliš ...
Korisnikov avatar
By Dina
Sto se treninga tice - u neka vremena kad sam ja trenirala judo jedno vreme nismo imali dovoljno svlacionica pa smo se svi zajedno presvlacili. Posto su to bile one osetljive godine (tinejdzerske) secam se da su moje prijateljice kad dodju da prate trening bile odusevljene sto se muskarci i devojke zajedno presvlace, misleci - tu se svasta dogadja :lol: A meni je to njihovo vidjenje bilo cudno, mislim da smo mi to drugacije posmatrali (ne mogu da garantujem svi, ali takav mi je bio utisak). Kao sto je i Kiwi rekao pricali bi neke nevezane price, obicno vezano za trening ili kad izadjemo neke momente sa samog treninga. Ali nikad nisam primetila da neko posmatra drugu osobu drugacije nego neutralno i prijateljski (iako to mozda ne bi bio slucaj na nekom drugom mestu i u drugim okolnostima).
Korisnikov avatar
By Marvin
Meni smeta da me bilo ko pipa, ljubi, grli, dodiruje ili prilazi na manje od 30ak cm bez da mu ja dozvolim (tacnije bez da se pripremim ranije).

Svlacionice i kolektivno skidanje su neshto sasvim drugo :smilegrin:
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Baš volim da se grlim sa svim prijateljima i super su mi ti izlivi nežnosti i privrženosti i sve tako redno
By fazza
Bash pre neki dan mi se desila ista situacija. :) Stojao sam pored str8 druga,
on me uhvatio za jaknu, dovukao me blize njemu i zagrlio me. :) Bash je bilo
slatko. :) :mazi:
Korisnikov avatar
By dimitriades
Originally posted by brotherxxx
definitivno je slucajno jer sam saznao da je strejt. trenutnoima devojku a imao ih je i radnije (to sam nedavno saznao). s druge strane, imao sam i ja devojaka ali to ne znaci da nisam gej. mada za njega sigurno znam da je str8. predpostavljam da voli da se hvali. mada ima i cime.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by electra
Pile, kad dolazis da se grlimo? Drugarski naravno (ja sam str8 gay)!
Meni ne smeta da se grlim ljubim ili radim bilosta sa nekime koga znam na vise od cao cao (naravno umereno sa tim ljubljenjem, i ne bas bukvalno biosta...) Dakle ja sam jedna hug addicted persona :D :sweet:
Korisnikov avatar
By *deni*
da li vam smeta kada vas str8 muskarci grle?
Ne smeta mi.
Korisnikov avatar
By sakis
Ne smeta ni meni, pa zasto bi mi smetalo :mazi:
Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by Kiwi
Dakle, nau?i svoj mozak da pravilno meša hormone i nikada ti se ne?e ponoviti neplanirana erekcija ...
Slažem se u potopunosti :up:
Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by nsideu
Uopste mi ne smeta. I bas volim da se grlim po svadbama i pijankama.

Vi sterilni vidite sta cete kad stigne pticji grip :nunchake:
Dakle vrlo je vazno kako stvar stoji u glavi, pitanje vašeg stava; zato sam malopre i naveo Kivija.

Nisam imao ovaj problem; sa str8 prijateljima grljenje me ne uzbuðuje seksualno.

Opet maženje sa nekim ko je gay za mene nije strašna stvar, ne mora me nužno odvesti do seksa. Ja uživam u maženju kao takvom i bez seksa. Jer upravo težimo da nam neko ispolji nežnost, ljubav...to je najvažnije...seks je samo upotpunjenje.
Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by spark
ne smeta mi toliko, koliko mi pak smeta kad se seksamo... jer uvek postoji opasnost da cu se zaljubiti i da ce ljubav ostati neuzvracena... jedno je grljenje i kres, drugo je ljubav...

razumem te u potpunosti dimitriades...
Sparki, dragi i slažem se i ne slažem se s tobom...kako se uzme...no razumem te.

Loše je kad te neko navu?e na seks a pri tom ti ne objasbni da je to samo "drugarski", "orta?ki" seks(kako si ti to konceptirao) i poigrava se sa tvojim ose?anjima. E, to je loše.
Korisnikov avatar
By broX
Originally posted by dimitriades
Originally posted by brotherxxx
definitivno je slucajno jer sam saznao da je strejt. trenutnoima devojku a imao ih je i radnije (to sam nedavno saznao). s druge strane, imao sam i ja devojaka ali to ne znaci da nisam gej. mada za njega sigurno znam da je str8. predpostavljam da voli da se hvali. mada ima i cime.
nemoj nikad reci da je neko sigurno strejt,dobro ovaj mozda i jeste
i ja sam to mislio za neke pa ispalo da su bili sa vise tipova nego ja :wink:

inace mislim da mozes da kontrolises erekciju kad god zelis samo uz malo prakse:teg:
Korisnikov avatar
By Hybrid
Meni ni najmanje ne smeta... :alikako:
I ja sam str8 :sesir:
:lol:
Korisnikov avatar
By Nestao
Prico zivota mog!!!!!

Ma neeeee smeeeeeeta mi.....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!