Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

POLITIKA, 25. novembar 2005.

Sekcija za medicinsku seksologiju

Na inicijativu Beogradskog tima za pol i identitet ju?e je pod okriljem Srpskog lekarskog društva osnovana Sekcija za medicinsku seksologiju. Na osniva?kom sastanku izabrani su i ?lanovi Odbora za seksologiju i to iz razli?itih sekcija SLD: fiziologije i fiziološke patologije, endokrinologije, ginekologije, urologije i psihijatrije. Takoðe, i predsedništvo ove sekcije bi?e sastavljeno od najeminentnijih stru?njaka iz ovih oblasti.
- Beogradski tim za pol i identitet osnovan je 1989. godine, kada se i pojavio prvi pacijent koji je želeo da promeni pol. Od tog perioda postoji ideja za osnivanje ovakve sekcije, koje u svetu postoje ve? dosta dugo. Cilj nam je da se kona?no stavovi prema seksuanlnosti promene, da se ona više ne posmatra i ne svodi samo na reprodukciju i nagon. Seksologija je nau?na oblast i kao takva mora zauzimati i mesto u medicini i nauci kod nas i mora se sagledavati i prou?avati iz svih aspekata - rekao je akademik dr Savo Perovi?, ?lan osniva?kog odbora.
Za predsednika Sekcije za medicinsku seksologiju izabran je profesor dr Dragoljub Slijep?evi?, ?ovek koji je dosad u našoj zemlji najviše objavio knjiga iz ove oblasti. Na sastanku je predloženo i da Sekcija nosi ime profesora dr Aleksandra Kosti?a.
Korisnikov avatar
By spark
procitao sam taj clanak... i ono, kao, super... mada, sta to konkretno znaci? :D

a i dok mi, ozbiljno, dodjemo na red, pa dok to sto oni, ozbiljno, izvedu kao zakljucke, postane deo svakodnevnog poimanja "svega"... :no:
Korisnikov avatar
By weatherman
To je lepo ali ako i ta sekcija funkcionise isto tako kao sto sve druge sekcije i odbori funkcionisu, mislim da onda i nema bas neke preterane vajde od osnivanja...ono sto sam ja dosad uspeo procitati o promeni pola, jeste da to mozes uraditi na privatnim klinikama koji se bave sa tom "problematikom", jedini uslov je da imas pare...puno para...:trep:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!