Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Zibro
ok znam ljude koji su > 25 godina pa cak i >> 25 god i koji su nevini , i muskarci i zene , nebitno je dali su gay ili ne ....

meni je ovo poprilicno sokantno !?!?!?!?
what's wrong
Korisnikov avatar
By Seaman
Ja znam djevojku koja ima 39 i jos je nevina. :D
Korisnikov avatar
By Zibro
Originally posted by Seaman

uuuuujeeeeeeeee pa ti si i mene zajebo :wtf:
Korisnikov avatar
By Dina
Nije mi sokantno. Njihov zivot - njihova stvar.
Korisnikov avatar
By unic0rn
why not, sigurno ima ljudi koji nisu toliko sexualna bica kao ostali, ili imaju neke tripove a la hipohondri i ko zna shta...

njihova stvar, indeed :)
Korisnikov avatar
By Rei
Meni to deluje sasvim normalno. Chak i normlinije nego da se neko jebe sa 18 godina. Pobogu, pa ne jebe se valjda svako chim upadne u neku vezu. Njihova stvar, double indeed. :)
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Seaman
to se jos uvek racuna kao devojka? .. hm... pa tehnicki nije dogurala dalje od devojke :D ....
By Simor
A sto bi to bilo nenormalno. Svako ima pravo da vodi ili ne vodi seksualni zivot. Ako neko/neka procenjuje da seks nije vazna stavka u njegovom/njenom zivotu, onda je to legitimna odluka nad kojom nije neophodno da se covek iscudjava. Pa i 90% Srbije se iscudjava da neko moze da ima emotivnu i/ili seksualnu vezu sa osobom istog pola, pa sve nas ovde to jako pogadja i borimo se protiv toga. Necemo valjda ruseci heteroseksualne normative seksa graditi homoseksualne normative. Ok je imati seks sa osobom suprotnog pola, ok je imati seks sa osobom istog pola, ok je nemati seks, ok je imati vezu sa jednom osobom, ok je imati vezu sa vise osoba, ok je biti single.
Korisnikov avatar
By Zibro
ma ne optuzujem ja nikoga nego mi je zao tih ljudi zbog njih samih , jednostavno za mene je ljubav isuvise lepa da bih mogao shvatiti nekoga ko zeli celoga zivota biti sam , bice da je to pre sticaj brojnih nesrecnih okolnosti , strahova , komplexa i sta ti ja znam sve cega
nego njihove slobodne volje i odluke da tako bude
tj , kada se covek lepo zamonasi i sl . onda je to njegov slobodan izbor a kada zivi obicnim zivotom zeli naci partnera a to mu iz bilo kojih razloga ne polazi za rukom 10 - 15 god onda je to velika nesreca
By Simor
Originally posted by Zibro
ma ne optuzujem ja nikoga nego mi je zao tih ljudi zbog njih samih , jednostavno za mene je ljubav isuvise lepa da bih mogao shvatiti nekoga ko zeli celoga zivota biti sam , bice da je to pre sticaj brojnih nesrecnih okolnosti , strahova , komplexa i sta ti ja znam sve cega
Ma, zasto se bavis procenjivanjem. Meni uopste nije nezamislivo da neko odabere da zeli da bude single ili da ne zeli da ima sex. Kada nekoga zalis onda polazis iz pozicije da si ti u boljem, superiornijem polozaju, uz izvesnu dozu likovanja. Ne mislim da smo ti i ja, koji konzumiramo sex, u superiornijem polozaju u odnosu na one koji to ne rade.
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by At0S
Meni to deluje sasvim normalno. Chak i normlinije nego da se neko jebe sa 18 godina. Pobogu, pa ne jebe se valjda svako chim upadne u neku vezu. Njihova stvar, double indeed. :)
Khm, khm... sto me ubi ova promaja :D

:jezik:
Korisnikov avatar
By Rei
Khm, zhao ti je nekoga ko je izabrao da se ne sexa? Oh boy...
A sem toga, gore vec napomenuh, veze MOGU da uspeju bez sexa, chak i na duzhe...
I josh spominjesh strahove i komplekse. Trebao si pre postavljanja teme da prochitash ovo.

Avalone, nisam rekao da nije normalno imati sex u 18. godini. :) Mada sam trebao da stavim 15 umesto 18. Ali dobro. Penta posta je da su klinci mozhda malo mladi da bi imali sex, a dvadesetpetogodishnjaci nisu prestari da bi bili nevini.
Korisnikov avatar
By tramp
zavisi od razloga - ako je neko sa 79 jos uvek nevin/a jer se tako osecaju dobro to je super, ako je neko sa 19 nevin/a i ima osecaj da nesto sa njom/im nije u redu onda je to problem - dakle sve je do toga da li je neko nevin/a jer tako zeli ili zato sto ima problema sa sobom pa izbegava seks iako ga zeli :alexis:
Korisnikov avatar
By Rei
I pokrij ledja! :deda:
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Mlat mlat mlat prazne slame.

Znam devojku koja ima 30 i dalje je nevina i ne smeta joj previse. U stvari, juri muza.

Znam drugu devojku koja je skinula mrak tek sa 26 samo zato sto je nekoliko prethodnih pokusaja propalo. :D

I sta sad? Njihova stvar, privatni zivot, licne odluke nije niti moje niti bilo koga ovde da propisuje sta je "normalno", a sta nije.
Korisnikov avatar
By Zibro
Originally posted by tramp
zavisi od razloga - ako je neko sa 79 jos uvek nevin/a jer se tako osecaju dobro to je super, ako je neko sa 19 nevin/a i ima osecaj da nesto sa njom/im nije u redu onda je to problem - dakle sve je do toga da li je neko nevin/a jer tako zeli ili zato sto ima problema sa sobom pa izbegava seks iako ga zeli :alexis:

he he pa sat si ti meni u stvari razjasnila sta sam ja hteo da kazem :bye:

da mislio sam na ove druge koji se ne osecaju ok u datoj situaciji i poprilicno su isfrustrirani zbog toga a ipak problem ne uspevaju da rese

Inace iz mnogih postova iznad moglo bi se zakljuciti da je apsolutno sve privatna stvar pojedinca i da se ni o cemu ne sme diskutovati !?!?!?!?
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Sme se diskutovati, ali ne i suditi.
Korisnikov avatar
By Zibro
suvise sam gresan da bi bilo kome sudio :kiss:
Korisnikov avatar
By weatherman
tj , kada se covek lepo zamonasi i sl . onda je to njegov slobodan izbor a kada zivi obicnim zivotom zeli naci partnera a to mu iz bilo kojih razloga ne polazi za rukom 10 - 15 god onda je to velika nesreca
Mene samo zanima o kakvim mi komplexima tu pricamo?
I zasto nevinost povezujemo sa nesrecnim ljudima i ljudima koji su sami?
Zar ne postoji mogucnost da neko ima nekog ko mu je drag ali eto odlucio se da jos nije spreman za takav korak?
I da za divno cudo,druga strana ima razumevanja za to?

Ada,izvinjavam se...verovatno su ljudi koji su nevini,nemaju pojma o zivotu i jako su nesrecni,i mole se svaku noc pre spavanja...:smirk:
Korisnikov avatar
By tramp
@zibro - ah kako sam pametna :D

a zasto neko ko zeli da ima seks ne moze - moze biti svasta, strah, stidljivost, predrasude, nisu mene jos upoznali - inace svima koji hoce da se rese nevinosti predlazem godisnji kod mene - zivotna mi je misija sirenje bludi po svetu :trampolina:
Korisnikov avatar
By Val
A zar ljubav podrazumeva sex? Ne kontam, zasto mislis, da ljudi koji nemaju sex, ne znaju sta je ljubav...?!

:praznoglavi:
Korisnikov avatar
By weatherman
Originally posted by Val
A zar ljubav podrazumeva sex? Ne kontam, zasto mislis, da ljudi koji nemaju sex, ne znaju sta je ljubav...?!

:praznoglavi:
Generalizacija stvari tipa "ko laze taj i krade"....hihihhi...:zastava:
Korisnikov avatar
By colorado
Originally posted by tramp
inace svima koji hoce da se rese nevinosti predlazem godisnji kod mene - zivotna mi je misija sirenje bludi po svetu :trampolina:
Goropadnice!!! :D

~~~~~~~~~~~~

Ja sam izgubio nevinost dosta kasno, a dok sam bio nevin, vecito sam se nervirao kako sam ja nevin i tu sad nesto starim i kao vreme mi je. I onda se desilo to, i moja reakcija je bila: "Jao Boze, zar je cela ta buka oko OVOGA???"

Sex je precenjen, IMO.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ja znam ribu/zenu/devojku koja je nevina u 30oj... Doduse jeste lez ;) Tako da je samo tehnicki nevina :D
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Originally posted by Mr.Ja
Ja znam ribu/zenu/devojku koja je nevina u 30oj... Doduse jeste lez ;) Tako da je samo tehnicki nevina :D
"Tehnicki nevina"!?

C C C C C C
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Pa da :) Ima "tako mi grej skala" haaahaha
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by colorado

Ja sam izgubio nevinost dosta kasno, a dok sam bio nevin, vecito sam se nervirao kako sam ja nevin i tu sad nesto starim i kao vreme mi je. I onda se desilo to, i moja reakcija je bila: "Jao Boze, zar je cela ta buka oko OVOGA???"

Sex je precenjen, IMO.
I kod mene je bilo slicno, s tim sto sam se ja nervirala vise sto su mi prijatelji sedeli na glavi da se resim `toga`. Secam se onog jutra posle kad sam ustala u sedam i ne mogu da docekam da se svi probude pa da im javim da nisam vise nevina. Zato se na neki nacin i divim tim ljudima koji su uspeli da se odupru pritiscima (cim su jos nevini, ma sta da im je razlog).
Korisnikov avatar
By spliff
ja sam skinuo mrak sa punih 18 godina... kasno? :puzzle:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Kako za koga...
Ja sam sa ribom u 13 (i ne vracam se u tu rupu), a sa tipom u 16 :spin:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!