Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

TextText

PAzi, ovako, dali ima pedera , a znam da ih je oko 0,1 promil, koji misle o sebi kao da su najjednostavniji, da vrede taman koliko zaista vrede ? Dali neko razmišlja pozitivno o sebi a da nije egoista ili egocentrik ??
Ovo sve pitam, i razmišljam, jer , dali je neko pomislio da ima nešto mnogo zna?ajnije i vrednije od pedera koji je površan, sexoljub, i "šatro" prijatelj.... Pa dajte bre mislite o svojoj budu?nosti ne o sada i gde !! Sastavite se u mozgu i radite na sebi !!!

Opet, sve ovo pišem, jer sam u poslednjih godinu dana pokušao da nadjem decka, ili ti ne nadjem , neko sretnem nekoga ko ima stav o sebi, ne kinji sebe, ne om,alovažava sebe, i misli pozitivno !! Ali bezuspešno, svaki, ali svaki je površan, egoista, u nedostatku svoje individue, juri za kur..em, ili više njih, po mogu?stvu, ko da mu je danas zadnji sex u zivotu !!
Ako mislite da opstanete, ajde poradite malo na sebi, a ne samo na maljama, i izgledu .
Korisnikov avatar
By Myself
Apach, sto ti zgodan ovaj na avataru .... eeeeh, da sam gay muskarac.... :D

Nemoj da generalises Borise nas...
Ti egoisti, vijaci ku..a i sexoljubi koje si upoznao, imaju vec misljenje o sebi i imaju svoje potrebe koje zele da zadovolje. Ako zive u "krivu" (po tebi) pustis ih da zive, a ti trazi dalje... nekog "jednostavnog" i svesnog sopstvenih vrednosti (opet po tebi). Ok?
Korisnikov avatar
By bigirl
Borise, dobar ti je text, samo... ne vredi. Oni misle da je to ok i da nemaju šta da menjaju, a mi možemo samo za uši da se uhvatimo i da igramo. Ve?ina jednostavno ne razmišlja.

Nego... jedna gramati?ka zamerka... "dali" se piše odvojeno.
Korisnikov avatar
By Zibro
Ne odnosi se sve to o cemu procas samo na "pedere" ,

vecina ljudi u mom okruzenju iako su str8 imaju velikkih problema

u pronalasku partnera a retki su oni koji imaju uspesnu vezu ,

kao da je neka bolestina zahvatila vecinu mladih ljudi sto musko

sto zensko a kada pogledas malo oko sebe shvatas da , kolio

god to tuzno zvucalo , i nije bas tako cudno sto su ljudi izgubili

veru u buducnost i zive samo za ovaj treenutak i male radosti

koje on moze da im pruzi ...

treba ih malo razumeti i shvatiti da tu ima puno sjajnih likova koji

ce se pre ili kasnije trgnuti i pojuriti napred
Korisnikov avatar
By KiWi
been there, done that ...
Korisnikov avatar
By Val
Voleeeeem generalizacije. Kad ja prestanem da generalizujem, uvek se nadje neko, ko ide dalje mojim stopama. :smeh:

Al' ovde si cak i mene usio! Kao da su SVI pederi povrsni i glupi, samo TI ne... :lol:

:mama:
By Borees
u toj tvojoj teoriji nesto posteno ne stima borisse
Korisnikov avatar
By Eurokrata
mislim da se covek nije dobro izarazio.

kad se recenica s apitanjem pocne treba da se i zavrsi...a decko je naglas razmisljao i hvatao misao kao koncepciju pa nije ni video sta je napisao.

moj odgvor je: da, ima, ali da to vidis ili uocis ti vec trebas biti takvim.
slicno naslucuje isto a isto ne otima nista:)
By boriss
hvala na reagovanjima, upravu ste , da sam iz svog ugla sagledavao problem, a to je jedini ugao koji ja vidim. Da problem postoji, to je sigurno, i negeneralizujem stvari, ve? iznosim svoje mišljenje i problem.
Ako sam uvideo ove stvari , ne mogu da negažem , jer je to što me brine da se cela gay populacija, u ve?em procentu upravo ovako ponaša.Nisam želeo da se obratim manjinskoj populaciji, ve? ve?inskoj, jer zaista sami sebi prave lošu sliku, i nije ni ?udo kada nas sve svrstavaju u isti koš .....
Ipak sebe stavljam u kategoriju ljudi koji su ok sa sobom, i ja nikako nevidim da se ve?ina ispravno ponaša, a uvek se možemo vaditi na opštu ekonosku i moralnu situaciju društva...
Poenta diskusija i jeste pomeriti stvari iz mrtve ta?ke....

Hvala, i nadam se da nije kraj komentarima, ipak ima još onih koji razmišljaju, zar ne !!?

Boris iz Zrenjanina...
Korisnikov avatar
By Zibro
kao sto sam vec negde napisao u bilo kojoj grupaciji idijoto su uvek u manjini ali se mnogo vise vide ....
u gay svetu gde vecina ljudi svoju sexualnost krije kao zmija noge idijoto prosto bodu oci i onda se stice utisak da samo oni i postoje .............
eto uzroka tako lose reputacije gay populacije
Korisnikov avatar
By weatherman
Originally posted by boriss
TextText

PAzi, ovako, dali ima pedera , a znam da ih je oko 0,1 promil, koji misle o sebi kao da su najjednostavniji, da vrede taman koliko zaista vrede ? Dali neko razmišlja pozitivno o sebi a da nije egoista ili egocentrik ??
Ovo sve pitam, i razmišljam, jer , dali je neko pomislio da ima nešto mnogo zna?ajnije i vrednije od pedera koji je površan, sexoljub, i "šatro" prijatelj.... Pa dajte bre mislite o svojoj budu?nosti ne o sada i gde !! Sastavite se u mozgu i radite na sebi !!!

Opet, sve ovo pišem, jer sam u poslednjih godinu dana pokušao da nadjem decka, ili ti ne nadjem , neko sretnem nekoga ko ima stav o sebi, ne kinji sebe, ne om,alovažava sebe, i misli pozitivno !! Ali bezuspešno, svaki, ali svaki je površan, egoista, u nedostatku svoje individue, juri za kur..em, ili više njih, po mogu?stvu, ko da mu je danas zadnji sex u zivotu !!
Ako mislite da opstanete, ajde poradite malo na sebi, a ne samo na maljama, i izgledu .
Jeste,sve si tacno napisao samo postoji malecni problem....kad se bas nadje takav lik koji se prizeljkuje,koji radi na sebi u duhovnom smislu i razmislja,pozitivan je...e onda,dolazi cuvena.."hajde da budemo prijatelji",jer te ne privlaci fizicki...najveci problem je to sto ljudi previse idealizuju svoje moguce partnere...

Viva la princ na belom konju!!!!

:whatever:
By boriss
Originally posted by weatherman
TextText

Jeste,sve si tacno napisao samo postoji malecni problem....kad se bas nadje takav lik koji se prizeljkuje,koji radi na sebi u duhovnom smislu i razmislja,pozitivan je...e onda,dolazi cuvena.."hajde da budemo prijatelji",jer te ne privlaci fizicki...najveci problem je to sto ljudi previse idealizuju svoje moguce partnere...

Viva la princ na belom konju!!!!

Da upravu si, ali ipak bih voleo da se podigne svest naše populacije, pa ?emo svi biti zadovoljniji...

Poz. Boris
Korisnikov avatar
By Val
hvala na reagovanjima, upravu ste , da sam iz svog ugla sagledavao problem, a to je jedini ugao koji ja vidim. Da problem postoji, to je sigurno, i negeneralizujem stvari, ve? iznosim svoje mišljenje i problem.
Ako sam uvideo ove stvari , ne mogu da negažem , jer je to što me brine da se cela gay populacija, u ve?em procentu upravo ovako ponaša.Nisam želeo da se obratim manjinskoj populaciji, ve? ve?inskoj, jer zaista sami sebi prave lošu sliku, i nije ni ?udo kada nas sve svrstavaju u isti koš .....
Ipak sebe stavljam u kategoriju ljudi koji su ok sa sobom, i ja nikako nevidim da se ve?ina ispravno ponaša, a uvek se možemo vaditi na opštu ekonosku i moralnu situaciju društva...
Poenta diskusija i jeste pomeriti stvari iz mrtve ta?ke....

Hvala, i nadam se da nije kraj komentarima, ipak ima još onih koji razmišljaju, zar ne !!?

Boris iz Zrenjanina...
Naravno da razmishljamo. Evo ja, umesto da napishem neshto "na temu", "lomim" mozak pokushavajuci da provalim ove tvoje prosto-slozene-neslozene recenice... :nerd:

Korisnikov avatar
By Loni
BORISS:
PAzi, ovako, dali ima pedera , a znam da ih je oko 0,1 promil, koji misle o sebi kao da su najjednostavniji, da vrede taman koliko zaista vrede? Dali neko razmišlja pozitivno o sebi a da nije egoista ili egocentrik ??

JA:
A da li ima strejtera koji misle o sebi sve to. Koliko ?eš devojaka na?i a da ne misle o sebi da su ili najlepše ili najpametnije ili naj naj naj princeze. Isto važi i za razmažene strejt momke

BORISS
Ovo sve pitam, i razmišljam, jer , dali je neko pomislio da ima nešto mnogo zna?ajnije i vrednije od pedera koji je površan, sexoljub, i "šatro" prijatelj....

JA:
Jaoj, a koliko je tek strejtera površno. Pogledaj samo te mase kako se ponašaju na utakmicama, na sajmovima automobila itd.
Ja sam veoma zadovoljan nivoom na kojem se nalaze neki gejevi?

BORISS:
Pa dajte bre mislite o svojoj budu?nosti ne o sada i gde !! Sastavite se u mozgu i radite na sebi !!!

JA:
Ovo zaista nije mesto gde bi mogao ljudima da soliš pamet.
Za razliku od chata, na kome zaista ima puno površnih seksoljuba, kao što ti kažeš, ja ne mogu da se požalim na nivo ljudi s ovog foruma.
Na ovom forumu ima dosta intelektualaca,
dosta uspešnih ljudi u svojim profesijama,
dosta misaonih ljudi i dosta duhovitih, tako da ne vidim razlog
da se mi ovde nešto preispitujemo.
Da komentarišeš ljude s ?eta pa da te i razumem.

BORISS
Opet, sve ovo pišem, jer sam u poslednjih godinu dana pokušao da nadjem decka, ili ti ne nadjem , neko sretnem nekoga ko ima stav o sebi, ne kinji sebe, ne omalovažava sebe, i misli pozitivno !!

JA:
Ovde su pravu. Mnogo njih zbog pritiska okoline po inerciji nastalvja da kinji sebe. Ali si kontradiktoran. Prvo kažeš kako te nervira što svi o sebi imaju visoko mišljenje a zatim te nervira što neko omalovažava i kinji sebe.

BORISS
Ali bezuspešno, svaki, ali svaki je površan, egoista, u nedostatku svoje individue, juri za kur..em, ili više njih, po mogu?stvu, ko da mu je danas zadnji sex u zivotu !!

JA:
Da li ljudi koji nemaju nedostatak individue ne jure za kurcem?
Pomiri se sa sudbinom da je to meðu muškarcima tako.
I strejt muškarci jure za vaginom kao sumanuti, ali je razlika u tome što im ve?ina žena ne?e dati tek tako jer niti želi da ispadne kurva, niti želi da zatrudni s nekim u koga nije sigurna da ?e ostati uz nju. Kod muško muških obaveza nemaš obaveza. Staviš kondom i možeš da vodiš ljubav koliko ho?eš.
Bilo da si strejt bilo da si gej ne?eš biti promiskuitetan ako ti se seksualno svidi nešto što imaš sad. Ukoliko te taj ne ispunjava maksimalno, onda ideš dalje.

BORISS

JA:
Ovo zaista nije mesto na kome možeš da popuješ.
?im je neko na forumu zna?i da mu nije stalo samo do seksa jer bi u tom slu?aju išao samo na ?et, ve? da je željan suvislije komunikacije i dubljeg razmišljanja.
By boriss
Pa, imate pravo, malo sam komfuzno napisao ceo tekst, što ne zna?i da ne smem da pišem na forumu, klasi?na potreba da se zaobiðe suština, nagoveštavaju?i da sagovornik nije u stanju da se izrazi...
No ja ne obra?am pažnju toliko na te stvari, ipak sam završio samo srednju elektrotehni?ku.. ha ha, no baš pripremam neki projekat kod nas, naravno ti?e se lgbt problematike, pa "?e vidimo" kako ?e lokalci da reaguju, sa obe strane..

Poz. Boris
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!