Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By HARP
Eto ja se vratio u temu ljubav...moja prva jedina tema na koju sam se nekada samo javljao...ali evo vra?am se :)

Želim ponovo da pišem o ljubavi,mislim da stariji forumaši dobro znaju moju pri?u o prvoj ljubavi,eto mogao bih ponovo da je objavim za one koji je nisu ?itali...
Hteo sam da kažem i da vas podsetim,da ne bude da ja sada budim u vama neke teme koje su vam ve? poznate,da vas podsetim na to koliko u toku dana i uopšte razmišljamo o ljubavi i ose?amo koliko smo ustvari senzibilni i slabi na istu...

Eto jutros ustanem za posao i proðe mi ose?aj da je ljubav lepa zato što omogu?ava da dva bi?a mogu telepatski da komuniciraju na daljinu,da se ose?ate milo i sre?no.Kada malo bolje pogledamo sve oko nas što se dešava i posao i karijera i svakodnevna dešavanja i odnos sa ljudima je bezna?ajan u odnosu na ljubav...trebamo je ona je motor pokreta? svih naših sfera...
Dosta ljudi se okrenulo drugim vrednostima,osuðuju?i ljubav kao sporednu na koju se ?eka.Ne,greška njima je to samo odbrambeni sistem u nedostatku iste...Oni najviše vape da budu voljeni.Jeste da treba ostati jak u svemu tome i kada volimo i kada ljubav nije uzvra?ena i kada raskinete...U ljubavi morate biti jaki,ona ne voli slabi?e...

Koliko ste jaki u ljubavi,koliko postojani,koliko slobodni da iskreno otvorite svoje emocije?
To pitam jer ve?ina sa ovog prostora da li zbog uticaja takve okoline ili zbog vaspitanja ima blokadu od iskrenog pokazivanja ose?anja.Imaju te kvalitete u sebi ali ih guše...
Koliko vi gušite svoja ose?anja?
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
ko se to nama zabubio? :elf:
Korisnikov avatar
By EYA
pre izvesnog vremena sam skapirala da sam i te kako imala problem sa davanjem, sa otvorenom i slobodnom ljubavlju... gusila sam taj osecaj jer sam bila razocarana i povredjena (niko me nije povredio do moje nezrelosti)
sad sklanjam blokadu, kamen po kamen( pada sa srca) i vec pomalo lebdim tako rasterecena :cheer:

sve u svemu, gajim jak osecaj za filing :D
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by Markky
Opet sam prevarennn :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko:
ccc pa kako dajes tako ti se i vraca
By Markky
Ipak cu se na kraju vratiti tebi izgleda...bice happy end :)

:mini:
Korisnikov avatar
By Neodoljiva
volela bi da neosetim ljubav.......jer samo nanosi bol i ptanju.......proklinjem je jer osetim ludu potrebu za njom.....ali je odbijam od sebe sa svakim cinom......a ona to kao da neprimeti......pa me proganja.....neda mi mira.....onda stanem pred nju i priznam sve.......u tim trenucima se osecam tako slabo.....tako povredljivo da nepodnosim samu sebe.......kontrolu gubim.....i neznam sto cinim........onda bezim od nje ka luda......ljubim neku drugu da joj pokazem da ipak nisam slaba......dok ljubim jednu zamisljam drugu.......ali ona to nemora da zna.......eventualno otvaram oci........shvatam da nije ona......odem do nje kazem joj opet da je volim......i onda opet ka luda bezim od nje.........
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ko ti rece da cu te primiti nazad? :) Idem veceras da ti se vidim sa sadasnjim pa ti gledaj,,,
By Markky
Jao bivsi i sadasnji me varaju.......sad sam gotov

:placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko:
By Markky
:alexis:

Nasao sam novog muza...ako me prevarite veceras :)
Korisnikov avatar
By HARP
Markky pa tvoj bivši mi je drug,volim ja tebe i dalje,a to što pišem o ljubavi je uopšteno...eto inspirišeš me da pišem o ljubavi :gric:
By Markky
Ipak sam sada nasao novog muza...zakasnio si....ali me mozes i dalje grickati

Joj ispascu forumska qrva :shok:

Idem u opatice :opatica:
By Markky
Kuchi ajde samnom u opatice..samo im dignes suknju i :fuck:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
A ko ti je novi muz?
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ajde pile idem, ionako mi dobro stoji crno :njanjanja:
By Markky
Niko :)

Kazem idem u opatice :opatica:

Tamo cu nekog sveca naci :) :volinevoli:
By Markky
Ides samnom...pakuj se treba ti samo crni mantil oni gace ne nose :sweet:
Korisnikov avatar
By Seaman
Malo tamo, malo ovamo, ali se ipak uvijek vracamo temama o ljubavi. Ja i GOX smo nepopravljivi romantici. :love:
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Pa nije mi teshko da pokazem osecanja..samo ne umem uvek da akzem ali kad me pogleda u ochi, sve bwe pishe :)
Nauchila sam da volim, da ne bezim, da se prepustim a da se ne plashim nokauta, shta da se radi odraslo se ;)
Korisnikov avatar
By Franck Whitson
Originally posted by Seaman
Malo tamo, malo ovamo, ali se ipak uvijek vracamo temama o ljubavi. Ja i GOX smo nepopravljivi romantici. :love:
Ma sav si mi romatnichan.
:rafal:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ne gusim svoja osecanja, pustam uvek da me, poput plime, preplave.
Volim da verujem u ljubav...
:love: :zen:

ili sto bi pesma rekla:

"Imam srce zalubljivo
( ta-ra-ra-ram-pam-pam)
Zaljubljivo, zapaljivo
( ta-ra-ra-ram-pam-pam)

Pa se plasim, dobri ljudi
da mu neko ne naudi..."

:radosnice:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Markky, Mr. ja, GOX, malo manje spamovanja foruma molicu.
Hvala na razumevanju :setnja: :ribica:
Korisnikov avatar
By Seaman
Zaboravio sam da kazem, da se polako zaljubljujem u jednog momka. Nadam se da ce sve ispasti dobro.:love:
Korisnikov avatar
By Val
Ne plashim se ljubavi niti krijem svoja osecanja...

A i kad pozelim da sakrijem, bez da zmurim, ne ide. Oci moje, izdajiceeeee.... :grin:
Korisnikov avatar
By Myself
Kahlil Gibran

...Kad vas ljubav pozove, poðite za njom, premda su staze njene tegobne i strme. A kad vas krila njena obgrle, prepustite joj se, premda vas ma?, skriven meðu perima njenim, može povrediti. A kad vam progovori, verujte joj, premda vam glas njen može unistiti snove, k'o što severac opustoši vrt. Jer, baš kao sto vas krunise, ljubav ?e vas i razapeti. Isto kao što vas podsti?e da rastete, isto tako ?e vas i okresati. Kao sto se uspinje do visina vaših i miluje vam gran?ice najtananije što trepere na suncu, Tako ?e se spustiti i do vašeg korenja i protresti ga u njegovom prijanjanju za zemlju. Poput snoplja pšeni?nog, sakupi?e vas u naru?je svoje. Omlati?e vas, da bi vas ogolila. Proseja?e vas, da bi vas otrebila od kukolja. Samle?e vas, do beline. Umesi?e vas, dok ne postanete gipki; A onda ?e vas izložiti svojoj svetoj vatri, tako da postanete sveti hleb za svetu Božiju svetkovinu.

Sve ?e vam to ljubav u?initi, ne biste li spoznali tajne svoga srca i u spoznaji toj postali deo srca života.
Budete li, pak, u strahu svome tražili samo ljubavni mir i zadovoljstvo, Bolje vam je onda da pokrijete golotinju svoju, i odete sa gumna ljubavi, U svet koji ne poznaje godišnja doba gde ?ete se smejati, al' ne puno?om smeha svog i plakati, al' ne do poslednje suze svoje.

Ljubav ne daje ništa osim sebe i ništa ne uzima, osim sebe. Ljubav ne poseduje, niti dopušta da je poseduju; Jer, ljubav je dovoljna ljubavi.

Kad volite, ne treba da kažete: "Bog mi je u srcu", ve?: "Ja sam u srcu Božijem."
I nemojte misliti da možete usmeriti puteve ljubavi, jer ljubav, ako joj se u?inite vrednima, usmeri?e vaše puteve.

Ljubav nema drugih želja nego da se ispuni. Ali, ako volite a morate još i da želite, neka vam ovo budu želje: Da se istopite i budete kao potok razigrani što peva svoj milozvuk no?i. Da spoznate bol prevelike nežnosti. Da vas rani sopsvtveno poimanje ljubavi; I da krvarite drage volje i radosno. Da se probudite u praskozorje sa srcem krilatim i uputite zahvalnicu za još jedan dan ljubavi; Da otpo?nete u poslepodnevnom ?asu i razmišljate o ljubavnom zanosu; Da se s ve?eri vratite ku?i sa zahvalnoš?u, A potom da usnite s molitvom za voljenog u srcu i pesmom slavljeni?kom na usnama?
By Acorn Girl
Ako nije tajna, Myself, ovo iznad na avataru si you yourself? Just asking...:mete:
Korisnikov avatar
By Myself
Jeste, ja sam... Zasto?
Korisnikov avatar
By tramp
krenem ja da :google: i trazim i nadjem sta? link na GS, dina pre skoro tacno godinu dana stavila pesmu koju veca par dana trazim i evo ponovo
UVELO LISCE

O! Tako bih zeleo da se setis
sretnih dana kad smo bili skupa
U to doba zivot je bio lepsi
i sunce je bilo toplije nego danas
Uvelo lisce evo vec je stiglo...
Vidis da nisam zaboravio
Uvelo lisce evo vec je stiglo
zal i uspomene isto tako
i severac ih nosi
u hladnu noc zaborava
Vidis da nisam zaboravio
tu pesmu koju si mi pevala

To je jedna pesma sto je licila na nas
ti si me volela
ja sam te voleo
I ziveli smo skupa
ti koja si me volela
i koju sam voleo
Ali zivot razdvaja one koji se vole
lagano
i neprimetno
i more brise na pesku
korake rastavljenih ljubavnika

Uvelo lisce evo vec je stiglo
zal i uspomene isto tako
Ali moja ljubav cutljiva i verna
stalno se smesi i zahvaljuje zivotu
Tako sam te voleo i bila si tako lepa
Kazi kako onda da te zaboravim
U to doba zivot je bio lepsi
i sunce je bilo toplije nego danas
Ti si bila moja najneznija ljubav...
I sta ce mi onda ta tuga
A ta pesma koju si mi pevala
uvek uvek ce mi zvoniti u usima

To je jedna pesma sto je licila na nas
Ti si me volela
ja sam te voleo
i ziveli smo skupa
ti koja si me volela
i koju sam voleo
Ali zivot razdvaja one koji se vole
lagano
i neprimetno
i more brise na pesku
korake rastavljenih ljubavnika.

(sa teme )
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!