Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Neodoljiva
"Da te prizor unesvesti, ja ljubit cu ga do besvesti i jos reci cu da sam ja samo njemu sudjena, da je bolji u krevetu da je dobro kad nisu tu, i sto mozes mi kad sam ja takva namerno za inat rodjena"

Dakle moje pitanje je....dali terate inat kada ste u vezi, i ako da, do koje granice?....dali biste spavali sa nekim samo iz inata? i kako se osecate posle takvog cina?
Korisnikov avatar
By EYA
kakva glupost :doh:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Mislim da tu postoje mnogo dublji skriveni motivi od inata koji samo predstavlja sarmicu...

Ako cu da spavam s nekim spavacu zato sto mi se spava a ne iz inata, koristi, nedojebanosti, dokazivanja ili chega vec.

Mada vishe volim da se rashirim po krevetu :zvizdi:
Korisnikov avatar
By EYA
zato sto samo neko glupav moze da spava sa nekim iz inata... da bilo sta radi iz inata :gotika:
Korisnikov avatar
By Neodoljiva
pa inat je emocija.........isto kao i ljubav i tuga.......svaka emocija tera coveka da preduzme neku akciju......i mislim da je sasvim normalno da u trenutku razocarenja covek ima potrebu za nekom osvetom......e sada dali prilika to pruza.....i koliko brzo se neko oladi......zavisi dosta od toga sto preduzme....i dali tera inat......

inat je slatki greh
Korisnikov avatar
By unic0rn
hahahahahahahahaha

:hypno:

i mrznja je emocija, i gadjenje je emocija pa da li to znachi da kada nekog zamrzis okej je ubiti tu osobu jer toboze, covek ima potrebu za osvetom i zadovoljenjem svoje sujete...

mrznja je slatki greh, ha?
Korisnikov avatar
By EYA
ne priznajem za emocije nista sto nema za svrhu radost.
sve ostalo su nezreli tripovi.

ah da, nekom i osveta pricinjava radost :smeh:
Korisnikov avatar
By unic0rn
pa zar nisi gledala 'Kilu bila'? :D
Korisnikov avatar
By Neodoljiva
covece pretera ga...........neprica ovde niko o ubistvu.......al ovako iskreno da ti kazem........da mi neko ubije nekog do koga mi je stalo....ja bi se i u toj situaciji potrudila da mu vratim istom merom.....sto znaci ako me osoba koju volim povredi.......vratit cu joj istom merom.........

meni mrznja nije slatki greh.........mada mislim da ima ljudi koji je tako osecaju ......
Korisnikov avatar
By EYA
tom logikom bi se celo covecanstvo cas posla poubijalo :avalon:

gledila sam, al sam virila kroz prste na sve scene krvoprolica :D
bila kila se ubila al je od nas vesto krila da se mrznja brzo slila, vrelom krvlju ceo svet pokrila :ribica:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Imao sam trachak nade da ces se uhvatiti za poentu poruke a ne za ubistvo, silly me :doh:

To je poredjenje, koliko je glupo uraditi neshto nekome iz inata toliko je glupo ubiti nekoga jer ga mrzis.

Slatki greh je ukrasti detetu chokoladu i pojesti je pred dijabeticharem ili osobm na dijeti a ne pojebati se s nekim jer ti je neko zviznuo chvrgu po sujeti...
Korisnikov avatar
By EYA
Lepa Brena & Slatki Greh

daj malo te cokolade :jumphug:
Korisnikov avatar
By Skyen
inat nije emocija, samo higher state of consciousness :lol:
Korisnikov avatar
By Neodoljiva
unicorn

ja sto sam htela reci je.........da nebi trebali usporedjivati mrznju i inat.......niti prevaru i ubistvo.......mislim da je malo preterano................but that doesn't change the fact that every action has a reaction
Korisnikov avatar
By EYA
unconsciousness :kesa:
Korisnikov avatar
By unic0rn
ne da chokoladu!

:durenje:

:beba:

---

Sve je to mrak uma, inat, mrznja, zelja za osvetom,...
svaka akcija ima reakciju ali mi smo ti koji stvaramo tu reakciju... vrlo chesto je nedostatak brutalne reakcije odlichna reakcija...
Korisnikov avatar
By EYA
svi UNDER the brda, šinko !
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
ja nemam brdo, moze li :kesa: ?
Korisnikov avatar
By EYA
probaj, samo ne zaboravi da izbusi rupe jerbo ces se ugusis :pucaodsmeha:
By Markky
Boc boc evo rupica.... :vogue:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
mnogo male te tvoje... :sladoled:
By Markky
Hmm :) Bio si pijan pa se ne secas :) :fuckbed: :sladoled: :ogledalce:
Korisnikov avatar
By EYA
busim rupe specijalnom metodom :dvaprsta:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!