Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Myself
Posle koliko prvih vidjenja sa nekim ste imali i drugo, trece itd., pa vezu, seks (ili obrnuto)?

Ili, malo drugacije, koliko ste "uspesni" na prvom dejtu?
Korisnikov avatar
By tramp
dejt sa mnom se zaradjuje - nema dejta pre sexa :mljac:
Korisnikov avatar
By Shmi
Retko ali zaista prvi dejt upali,uglavnom se odmah razocaram jer kontam da mnogo idealizujem... Ali zadnji dejt je upalio i WOOOW mi je.... u vezi smo i lagano se vozimo! :)
Korisnikov avatar
By Seaman
Zavisi sta ocekujem od prvog sastanka tj od osobe koju upoznajem.Ako trazim sex kombinaciju onda uglavnom upali.Tu je bitan samo fizicki izgled, nema puno filozofije.
Ako ocekujem nesto vise od sexa, onda se stvari kopmlikuju pa i ne dodje do drugog sastanka. Valjda su mi kriterijumi visoki. :D
Korisnikov avatar
By reveal
cenim da je nekih 20-30% uspesnost prvih dejtova...
a sto se tice mene, kad malo bolje razmislim i nisam nesto imala puno uspesnih... :D :lol:
Korisnikov avatar
By Seaman
Danas cu imati drugi sastanak, tako da je onaj prvi (najtezi), bio uspjesan.:klap:
Korisnikov avatar
By Draco
Evo, prebrojavam se... Od jedne male plave sam 100% uspesna na prvim dejtovima, nekada cak pre njih tj. izadjem sa jednom namerom <ponekad i devojkom> a vratim se kuci sa drugom poentom i new devojkom.

Joj, ovo sad zvuci kao da sam neka stoka, ali ko me zna, zna da je drugacije u stvarnosti od ovoga kako zvuci.
Korisnikov avatar
By Neodoljiva
prvi date=sex=uspeh
posle uspeha gubim interes.........2 devojke mi nisu dale na prvom date-u........u njih sam se zaljubila........a onda kad su mi dale....prosla me zaljubljenost......but we are still friends :smilegrin:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Svi imaju potencijal da upale, ali... :cupakosu:
By spf 3000
toliko da bezim od njih kao djavo od krsta :goran:
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by Neodoljiva
prvi date=sex=uspeh
posle uspeha gubim interes.........2 devojke mi nisu dale na prvom date-u........u njih sam se zaljubila........a onda kad su mi dale....prosla me zaljubljenost......but we are still friends :smilegrin:
eto vidis kako smo svi razliciti .. meni obicno osobe zainteresuju tek nakon uspesnog seksa, jurenje za nekom me samo smara i odbija a one sa kojima se seks desi u pocetku (narociti ako je dobar) me zainteresuju
By Acorn Girl
Ljudi, pitam se koliko gorcine prema ljudima i razocaranja u ljude treba nositi u sebi, pa ih tako beskrupulozno i gotovo mehanicki razvrstati u grupe: oni koji mi se daju, pa su zasluzili da ih volim i oni koji ocekuju da jurim za njima, a ja bas necu. Nije li to malo okrutno? I koliko treba prezirati devojke pa ih kaznjavati ukoliko odbijaju da imaju seksualne odnose posle par sati poznanstva, tako sto cemo im uskratiti sansu da ikada vise budu sa nama.
Bas se pitam kada biste se 'istinski' zaljubile, da li biste mogle da ova svoja nacela i postulate od kojih vasa sujeta ne odstupa, primenite i na tu osobu ili biste ipak pojurile za njom do kraja sveta (a da vas to, gle cuda, uopste ne smara) i cekale je do kraja zivota u nadi da ce se, jednog dana, ipak predomisliti.
I dokle ce ljudi u ljubavi slusati iskljucivo svoj razum i voleti samo mozgom??
By APACH
jedan ili maximum dva ako imate srece.
Korisnikov avatar
By Myself
Citam ove postove gore i nesto razmisljam....mene je (izgleda) "pregazilo" vreme.
Nikada nisam na prvom sastanku ocekivala seksualni odnos. U stvari, ja nikada ni nisam imala klasican prvi sastanak (sad se setih).
Postavila sam temu, a ne mogu da odgovorim na nju.
Acorn, ako bih se istinski zaljubila, isla bih na kraj sveta ma sta se desilo, jer istinska zaljubljenost nije moguca samo sa "jedne strane"....
By Acorn Girl
Originally posted by Myself
jer istinska zaljubljenost nije moguca samo sa "jedne strane"....
Ma gde si to procitala? Znaci, prvo ispitas 'teren', pa odlucis da li da se zaljubis. Moguce...nismo svi isti. :maca:
Korisnikov avatar
By Myself
Nisam nigde procitala!
Mislim, da prava ljubav i zaljubljenost ne mogu da budu "jednostrane". Znaci, da ja nekog do besvesti volim ili sam zaljubljena, a taj neko da nema nikakvih osecanja prema meni.
Velika i prava ljubav je velika i prava, samo ako je obostrana. U suprotnom - nije velika, a ni prava (kako sam ovo rekla - na brzaka). Ok?
By Acorn Girl
Ma kapiram sta hoces da kazes ali mi se sve cini da samo egocentricni ljudi mogu da vole iskljucivo one koji njih vole ili za koje su oni isfabrikovali da ih vole. No, nije bitno, ja bih volela da je sve tako jednostavno kako ti kazes, onda bi ovaj 'ostavljeni' 'ladno preboleo rastanak i svi bi bili srecni. A ovaj sto odlazi :putnik: ne bi imao grizu savesti. :bouncy:
Korisnikov avatar
By Myself
Joj, ja kao da pricam kineski. Definitivno imam problem sa objasnjavanjem.

Zaljubljivala sam se u zene koje nisu bile zaljubljene u mene i koje me, samim tim, nisu ni volele (u mladosti svojoj...ranijoj). Nije uopste jednostavno.

Ja sam mislila da pricamo o istinskoj ljubavi, odnosno istinskom zaljubljivanju, pa samim tim je i onakav bio moj odgovor.

Mislim da prava ljubav mora biti obostrana. To smatram pod recju "pravo" ili "istinska". Jer onda ona raste do "neslucenih" visina...

P.S. Ni ovo nisam nigde procitala.
Korisnikov avatar
By HARP
Ja želim na prvom dejtu da pri?am,malo šetam,da se smejem,da se družim...da se upoznam sa osobom na pravi na?in...
Izgleda da mnogi pogrešno shvate zašto sam došao :iskolacen:

Sex...ha! Pa mnogi su hteli,ali na diplomatski na?in se objasnimo i nastavimo da pri?amo,smejemo se....
Korisnikov avatar
By m..
Svaki pedeseti.
Korisnikov avatar
By Oziris
Nikada se nisam trudila da upali... Iskreno, mislim da nikada nisam imala sex na prvom "dejtu", ne zato sto je to neki moj princip, nego zato sto se tako zalomilo... Naravno, kres varijante ne racunam u "dejtove" tako da je rezultat - nijedan!
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by Acorn Girl
Ljudi, pitam se koliko gorcine prema ljudima i razocaranja u ljude treba nositi u sebi, pa ih tako beskrupulozno i gotovo mehanicki razvrstati u grupe: oni koji mi se daju, pa su zasluzili da ih volim i oni koji ocekuju da jurim za njima, a ja bas necu. Nije li to malo okrutno? I koliko treba prezirati devojke pa ih kaznjavati ukoliko odbijaju da imaju seksualne odnose posle par sati poznanstva, tako sto cemo im uskratiti sansu da ikada vise budu sa nama.
Bas se pitam kada biste se 'istinski' zaljubile, da li biste mogle da ova svoja nacela i postulate od kojih vasa sujeta ne odstupa, primenite i na tu osobu ili biste ipak pojurile za njom do kraja sveta (a da vas to, gle cuda, uopste ne smara) i cekale je do kraja zivota u nadi da ce se, jednog dana, ipak predomisliti.
I dokle ce ljudi u ljubavi slusati iskljucivo svoj razum i voleti samo mozgom??
nema to veze ni sa gorcinom ni sa mrznjom jednostavno sa razlikom u shvatanjima... zena koja smatra da se na seks treba cekati da se bolje upoznamo ocigledno ne gleda na zivot isto kao i ja prema tome cemu graditi nesto sa osobom sa kojom se u osnovi ne slazes? kako je kaznjavanje ako ja ne zelim da budem sa nekom sa kojom se ne slazem? mislim da je to za nju cak bolje, bar odmah zna na cemu je

ne vidim odbijanje veze kao kaznu ili prezir niti mislim da je neko uskracen time sto nece biti sa mnom ima dovoljno onih sa kojima ce se sloziti i biti sretna

a sto se tice "istinske" ljubavi - zaljubljena sam i isla bih za njom na kraj sveta ali ne zato sto ce me "vuci" da za njom jurim nego zato sto to zasluzuje kao osoba i cekala bih je ako je cekanje opravdano

a to zaljubljivanje na cisto hormonskoj bazi ostavljam mladjim generacijama ja sve radim mozgom pa i volim - kojim delovima tela drugi vole ne znam (koliko je meni poznato centar za emocije je u mozgu)
Korisnikov avatar
By colorado
Ako imam prvi izlazak s osobom koju sam upoznao na cetu, uglavnom nesalavno prodje. No, ako nekog upoznam prvo uzivo, pa se onda dogovorimo da se nadjemo nasamo jedan dan, to obicno biva bolja varijanta od prethodne.
Korisnikov avatar
By tramp
@colorado -hihi mene si upoznao na netu i nakon prvog dejta odlucio da se uselis sa mnom - ljubav na prvi pogled :kiss:
By Acorn Girl
@ Tramp
Pa jes' da nisam zavrsila medicinu, ali za toliko anatomiju poznajem. :kiss: Odlicno znam da centar za emocije nije u srcu, ali mi, kad sam govorila o ljubavi, anatomija i ljudski organi nisu bili ni na kraj pameti (ja sam potpuno iracionalna devojka, oops) . Koncept koji sam ja imala u svojoj (imaginaciji sklonoj) glavi dok sam ovo pisala je animus vs anima, odnosno muski princip (analiticki um ,MOZAK, rekoh MOZAK u smislu intelekt) i zenski princip (emocije, intuicija, vizije, snovi, nepredvidivi aspekti zivota).
E sada, da me opet neko pogresno ne shvati i ne izvodi pseudo-sofisticke zakljucke iz moje besede :hekla: muski i zenski princip ne karakterisu samo muski tj. zenski pol, vec oba pola imaju oba principa i svaka individua je kombinacija oba. Kod nekih zena dominira animus, pa se kaze da mozak dominira nad emocijama (cista metafora). Naravno, najbolje je pokusati uspostaviti ravnotezu izmedju ove dve funkcije.
Eto, smorih i samu sebe ovim objasnjenjem, ali ne volim da ostanem nedorecena.
:hypno:
Korisnikov avatar
By tramp
da ne idemo u off ja postavila novu temu sa odgovorom
ovde

PS nisam ni sumljala da poznajes toliko anatomije ali kao sto na novoj temi piskaram nisam pobornica srce/um dualizma
By ~ Le Saint X ~
kao sto colorado rece gore negde

vrlo malo... cak skoro ni malo
Korisnikov avatar
By KiWi
pa sad ... ako je bitisanje u fiktivnoj vezi od tri meseca nešto što može da upadne pod "upalilo" onda svaki peti-šesti ... ali pravu smislenu vezu verovatno svaki 50ti ... ja taj pravi još čekam ...
By Ulix
Na poslednjem dejtu sam bio pre tri godine. Taj je super prošao, jer smo još uvek zajedno, pa za druge nije bilo potrebe. :)

U svakom slučaju to zavisi od očekivanja. Uglavnom sam radije izlazio sa ljudima koje sam upoznao uživo nego preko neta - meni je taj "statistički" način komunikacije pomalo neprirodan, iako jeste praktičan za ljude koji traže nešto određeno; a s obzirom na to kakva scena ovde postoji, često i jedini moguć način, jer ako nisi u Bg ili NS... male su šanse da ćeš van neta imati gej društvo. Meni je taj prvi sastanak uglavnom prilika da pričam i zezam se... ne očekujem ništa posebno, pa se i ne razočaram ako se ništa posebno ne desi.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!