Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By SUNNY B
puff, pa je nikada ne pridjoh nikome. a ovi sto meni prilaze, paaa, ono sto mogu sigurno da kazem jeste da zene uvek znaju sta hoce i onda tu i tamo oblecu oko mene, pale mi cigare, kupuju pivo, mrse kosu i obavezno trtljaju 56566km na sat (sto mi se desilo bas pre 3-4 dana pa mi je napravila problem sa suprugom jer sam "ja davala laznu nadu devojci" pricajuci sa njom iz ciste pristojnosti) a ja se trudim da ih iskuliram na finjaka, dok tipovi nesto tuc-muc, te sta pijes, pa odakle si, koje si godiste, jel imas decka, sve nesto glupo, dosadno i uobicajeno, taman da zainteresuje zgazenu bubu na mom djonu....a da, i tipovi nemaju onaj jebozovni pogled, nit umeju da igraju onako izazovno oko tebe...
Korisnikov avatar
By Neodoljiva
devojke naravno...........u sustini prilaz im je izazovniji.......decko kad mi pridje pa mi bleji u grudi i kaze nesto glupo........ka oces da budes majka moje dece.........dodje mi da mu opalim samar..........a devojke gledaju intenzivno u oci..........i smirenije i pametnije pricaju......da se stvarno sva izgubim....

a kako prilazim ljudima......zavisi od toga kako mi se osoba cini........dok neku prilepim uz zid i zazvalim......drugima dam neki kompliment prvo.....pa onda pitam za ime i te gluposti.........mada vise volim prvu opciju........
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Hahhaha, generalisanje....
Meni su smesni i jedni i drugi iskreno... Izgleda nisam imao srece :rida: Doduse devojke jesu bile malo napadnije, i spretnije (e sad to sto me ne zanimaju je druga stvar)... A tipovi, well nazalost bitne su im samo odredjene informacije (vecini) :ostrisekiru: :sarana:
Korisnikov avatar
By Dina
Muskarci. Mislim da je razlog mozda u prirodi i istoriji. Zene su vekovima ucene pokornosti, razmisljanju o svemu drugome sem o sebi. Muskarci su uceni da su vazne samo njihove zelje. I mislim da je to ostavilo traga, zene su i danas nesigurnije i razmisljaju o svemu i svacemu, okolisaju i sl, muskarci su mnogo direktniji i samopouzdaniji. Ne kazem da to vazi za sve, svakako ima mnogo izuzetaka (i sve vise ;) ) ali pitanje je bilo generalisanje, pa takav i odgovor... ;)
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Onaj ko ne razmishlja da flertuje vec to RADI.
Korisnikov avatar
By Seaman
Mislim da su muskarci bolji u flertovanju, mada ni vi cure niste lose. :D
Ovi moji Cg (str8) su opasni, nema sta.
Ja ne volim da prilazim prvi, nesto se ne snalazim bas najbolje.
Korisnikov avatar
By KiWi
Muškarci naravno .. imali su vremena toliko vekova da usavrše tehniku, dok su devojke aktivnu ulogu u flertu imaju nepunih 50 god (a možda i manje) ... to je stanje u str8 svetu ... ne verujem da je kod gay populacije nešto bolja situacija ...

P.S. Ako je verovati Goci Tržan žene bolje muvaju (nju muva ko stigne, što muško, što žensko) ... kaže da žene muvaju pogledom, gestikulacijom, i imaju svoj sopstveni body-language dok muškaci hvataju samo na žvaku.. e sad koliko je to istina...
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Sda mi se zvace orbit...
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Myself
Sta mislite ko je "bolji"? :teg2:
Mislim da su devojke sigurnije u flertu, a muškarci u muvanju.
Originally posted by Myself
Da li isto prilazite frajeru/devojci koja "strava" izgleda u odnosu na neku/og prosecnog?
Da. Zaboga, ta osoba mi se sviða (ina?e joj ne bih prilazila) i u tom trenutku za mene ne postoji bolja od nje.

E sad... Provalila sam da mi je mnogo lakše da priðem tipu nego ribi. Tipa, koji mi se svidi, baš nemam problema da smuvam, sve ide nekako spontano, ali ka cilju. A sa devojkama... po?nem previše da taktiziram, da se trudim, da osmišljam originalne varijante, prilaze, fore... I izgubim se u tome. :grom:
By Borees
muskarci. nikada me nije smuvala zena a bilo je pokusaja
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Dina
Muskarci. Mislim da je razlog mozda u prirodi i istoriji. Zene su vekovima ucene pokornosti, razmisljanju o svemu drugome sem o sebi. Muskarci su uceni da su vazne samo njihove zelje. I mislim da je to ostavilo traga, zene su i danas nesigurnije i razmisljaju o svemu i svacemu, okolisaju i sl, muskarci su mnogo direktniji i samopouzdaniji. Ne kazem da to vazi za sve, svakako ima mnogo izuzetaka (i sve vise ;) ) ali pitanje je bilo generalisanje, pa takav i odgovor... ;)
Ako prilazim devojci, to radim mnogo sigurnije i odlucnije. Muskarcima retko i prilazim, a kada to i radim obicno se samo smeshkam, trepcem okicama i trtlja, trtljam, trtlljam dok se on ne seti da mi zapusi usta svojim usnama.
Nikad nisam prva poljubila muskarca, ali devojku jesam.

Jel to znaci da ja potpadam pod generalizaciju?
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by MinaHarker
Originally posted by Dina
Ako prilazim devojci, to radim mnogo sigurnije i odlucnije. Muskarcima retko i prilazim, a kada to i radim obicno se samo smeshkam, trepcem okicama i trtlja, trtljam, trtlljam dok se on ne seti da mi zapusi usta svojim usnama.
Nikad nisam prva poljubila muskarca, ali devojku jesam.

Jel to znaci da ja potpadam pod generalizaciju?
To je neki moj utisak o muskarcima/zenama uopsteno, neko ponasanje koje kod veceg broja ljudi cesce primecujem. Koliko se ko od nas u tome nalazi ili ne nalazi ne bih bas procenjivala...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!