Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Hugo
Sto bi narod rekao svasta nam kroz misli prodje,a kroz SNOVE jos gore...Inspirisan ne tako davno jednim snom interesuje me da li vam se desavaju "straight snovi",snovi koji prikazuju i docaravaju vam ljubav koju vi ne preferirate....Imaju li ti snovi zaista neku poruku,nesvesnu pozadinu, i kako se osecate posle takvog sna u svojim razmisljanjima?
By bgboy9
?esto sanjam, no rijetko kad ti snovi imaju veze sa mojom seksualnoš?u. Uvijek je tu nešto drugo. Možda zato jer se upravo sa tom svojom seksualnoš?u ne optere?ujem previše, pa mi ona niti ne dolazi u snove kao takva. No, bilo je tu i tamo par takvih snova, i (koliko se ja sje?am) bili su gay karaktera.. :eya: .. no, to je više bilo nešto tipa "mokrih snova" :lol:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
str8 snovi, mmmm neeee
al sam danas sanjao br 9, a uvek kada sanjam isti broj neko umre, e sada nadam se da ce to biti moja Svetislava/cale za neupucene/ da napokon nasledim neshto vredno
By Hugo
Originally posted by Morgan Le Faye
str8 snovi, mmmm neeee
al sam danas sanjao br 9, a uvek kada sanjam isti broj neko umre, e sada nadam se da ce to biti moja Svetislava/cale za neupucene/ da napokon nasledim neshto vredno
U tim godinama je od roditelja VREDNO vec uveliko nasledjeno i bez njihove smrti....Neobican smisao za humor....naravno uz neobicne zelje i tumacenje snova....
Korisnikov avatar
By ciceron
Ja sam par puta sanjao kao imam sex sa pojedinim poznanicama. Ujutru sam se zgrozio od takve mogucnosti.
Korisnikov avatar
By weatherman
A zasto ja ne sanjam? :neznam:
Ne,nisam imao takve snove,pra puta mi se desilo da sanjam nekog str8 muskarca u veoma kompromitujucim scenama ali to je bilo u pubertetu...odavno ne sanjam nikakve snove, a kad ih sanjam sanjam nocne more...:backstab:
Korisnikov avatar
By Escobar
Nocas: Ceca dovodi svoje dete u skolu u kojoj ja predajem. Rec po rec, shvatmo da se jedno drugom jako dopadamo, cinjenica da sam ja profesor koji zna sve njene pesme i njen strastveni fan ju je oborila s nogu (vala imala je s cega). Daje mi svoj br telefona, pratim je kuci, i na rastanku poljubim....... :vruce: :vruce: :vruce:

NE, NISAM LUD.
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Originally posted by ciceron
Ja sam par puta sanjao kao imam sex sa pojedinim poznanicama. Ujutru sam se zgrozio od takve mogucnosti.
Nadam se da ja nisam na listi...
Korisnikov avatar
By Dina
Ja sam nocas sanjala cudan san, nisam mislila da ga pisem jer jeste str8 san ali ne o meni, a ipak je moj san. Medjutim kad sam ispricala san Seamanu i Totu obojici je prva reakcija bila da je zanimljiv i da ga napisem na forumu. Dakle u snu me telefonom zove jedan gay da ga posetim. (inace mi smo u prijateljskim odnosima a znamo se preko ovog foruma) Ja dolazim kod njega i budem iznenadjena kad shvatim da je on ozenjen i da ima slatku cerku od jedno dve godine. Bas tog dana je on resio da saopsti supruzi da je gay i nakon toga ona je ostala sasvim duhovno sledjena. Ja joj kazem da sam ja njegova prijateljica ali ona ne reaguje ni na mene, ni na dete, ni na njega. Ja onda uzmem devojcicu i odvodim je u drugu sobu i tu se mi igramo do veceri. Za to vreme majka od deteta se ne pomera, ona je u toj jednoj sobi, prijatelj u drugoj. Uvece ja moram da krenem kuci i uzimam devojcicu i odnosim je njemu i kazem da se brine o njoj posto njegova zena to vise nije u stanju. Odlazim... I budim se tuzna...

To se mene tice, kad sanjam str8 snove nije valjda nesto cudno ;) Jedino da izokrenem pitanje pa da se odnosi na lezbejske snove ;) Sanjala sam ponekad ali vrlo retko... razmislim o snu svakako, ali ja inace razmisljam o snovima ako ih upamtim. Mada, ja retko sanjam sebe i jos neku osobu, kod mene su to obicno citave price (poput ove koju sam napisala) Ponekad se odnose na druge ljude a ako se odnose na mene obicno je vise ljudi tu, neko mesanje i prelivanje osecanja.
Korisnikov avatar
By Tot
Evo ja znam i o kome se forumašu radi :eureka:

Pa mislim da ti je san vrlo interesantan jer u sebi krije celu gay dramu. Baš lepo da neko ko je gay friendly sanja ovakav san. To govori da nama nije lako tj. da imamo probleme sa prihvatanjem u društvu i porodici. Ja sam imao porodi?ne probleme drugog tipa. Ti si o?igledno senzitivizirana na neke gay probleme i poznate su ti naše muke pa i ovaj san o tome govori.

Vrlo verovatno to što ti možeš da shvatiš gomila drugih ljudi još uvek ne može.

Kona?no, naro?ito mi je interesantan datalj što bežiš od svaðe i okre?eš se detetu. San jeste tužan.

Neki naši problemi su i u tvojoj podsvesti.

@odgovor Hugu, da, sanjam žene ponekad. U jednom snu bila je vrlo sve??ana atmosfera sa jednom devojkom. Enterijer je bila velelepna crkva a u pozadini su se ?ule orgulje.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Tot
Evo ja znam i o kome se forumašu radi :eureka:

Pa mislim da ti je san vrlo interesantan jer u sebi krije celu gay dramu. Baš lepo da neko ko je gay friendly sanja ovakav san. To govori da nama nije lako tj. da imamo probleme sa prihvatanjem u društvu i porodici. Ja sam imao porodi?ne probleme drugog tipa. Ti si o?igledno senzitivizirana na neke gay probleme i poznate su ti naše muke pa i ovaj san o tome govori.

Vrlo verovatno to što ti možeš da shvatiš gomila drugih ljudi još uvek ne može.

Kona?no, naro?ito mi je interesantan datalj što bežiš od svaðe i okre?eš se detetu. San jeste tužan.

Neki naši problemi su i u tvojoj podsvesti.

@odgovor Hugu, da, sanjam žene ponekad. U jednom snu bila je vrlo sve??ana atmosfera sa jednom devojkom. Enterijer je bila velelepna crkva a u pozadini su se ?ule orgulje.
Ali to neces napisati, kao ni Seaman :tuc: ;) Ja sam prvo htela da navedem nick ali mi se cini da bih temu opteretila necim nepotrebnim - tako da sam to izostavila.

Drago mi je sto si moj san tako doziveo :) Ja ga naravno mogu razumeti i dublje jer samu sebe i moj zivot dobro znam. Ali taj detalj da se od svadje ja okrecem detetu nisam toliko primetila, a jeste interesantan i cini mi se pozitivan.

I tvoj san je zanimljiv...

:kiss:
Korisnikov avatar
By Seaman
Da nisi trudna? :luda:

Ja cu da kazem o kome se radi.:klap:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by seaman
Da nisi trudna? :luda:

Ja cu da kazem o kome se radi. :klap:
:smeh: Daleko bilo... vidis da mi je i u snu deteta dosta za jedno popodne ;)

:bic:
By Hugo
Vidimo ovde zanimljive poruke podsvesti ili ne?????"okretanje detetu","zena kao bozansko(sveto,svecano) bice ",lagumne porukice koje nas prozivaju izgleda....
Hvala Seaman-u i Dini,ali to me je interesovalo kako posle sna se osecate,razmisljate li o tome....Evo primera.....
Korisnikov avatar
By Seaman
Sinoc sam sanjao da sam se outovao pred ocem. Odlicno je to podnio, davao mi neke savjete i sl. Ja sam bio zaprepascen pa mi je kroz glavu prolazilo da je vjerovatno i on imao takva iskustva.
Naravno moj tata bi ovako lijepo odreagovao samo u mojim snovima. :D
Na javi bi bilo:giljotina:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!