Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
elem, imam jedno pitanjce..
nije da sam sasvim neiskusan, ali daleko od toga da mogu svim forumashima da dajem casove.
U pocetku svog aktivnog gay zivota(ne znam kako drugacije to da nazovem, shvaticete:) ), zaljubljivao sam se na svaki korak..
i upadao u veze sa ljudima koji me. sa ove tacke gledista, nisu ni zasluzivali... na stranu to sto sam od tih ljudi izvukao znanje koje mi je kasnije pomoglo, ali zahvaljujuci cinjenici da sam iz svih veza izlazio kao "popishana strana", natjerao sam sebe da postanem(ili se bar trudio da izgledam!) sasvim neosjetljiv na osjecanja drugih ljudi...
medjutim, sad sam shvatio da me je to na neki nacin pokopalo,jer sad nisam u mogucnosti da odrzim vezu duze od mjesec dana... u sustini, cak i ako se za nekog u kratkom periodu vezem, veoma brzo zaboravljam ne sve, i odlazim kao da mi ni najmanje nije stalo...
ne znam..
da li da smatram da sam u periodu adolescencije oblikovan na pogresan nacin, jer sam naletio na pogresne ljude, ili da se nadam da ce "ono" zaista doci???
p.s. mozda nema veze sa ovim, ali zelim da napomenem da se zadnjih dana strasno lozim na neke cure:wtf: sto me strasno plasi....:uplasen:
Korisnikov avatar
By Val
Plasi te tvoja biseksualnost?
A to sto si u fazi mesecnog menjanja partnera nije nista strasno. Kad naidje osoba, koje ta fascinira i s kojom imas zajednicki jezik, neces bezati sledecem. ;)
Korisnikov avatar
By Alexandrus Magnus
Originally posted by willgrace

da li da smatram da sam u periodu adolescencije oblikovan na pogresan nacin, jer sam naletio na pogresne ljude, ili da se nadam da ce "ono" zaista doci???

p.s. mozda nema veze sa ovim, ali zelim da napomenem da se zadnjih dana strasno lozim na neke cure:wtf: sto me strasno plasi.... :uplasen:

Srce, ti si jos uvek u periodu adolescencije, veruj mi :meda:
i ja se pitam sta ti je :nerd:
Korisnikov avatar
By weatherman
Licno po mom misljenju to tvoje "neosecanje" prema toj nekoj drugoj strani je samo tvoja povrsina s obzirom da si bio dovoljno puta povredjivan,ne mislis da sve to radis samo da bi dokazao da mozes i ti ostavljati i mozes i ti biti bezdusan?

Ja bi malo razmislio o tome...

A sto se tice privlacenja ka suprotnom polu, polni identitet se razvija do kraja puberteta pa cak i kod nekih ljudi i u poodmaklim godinama, sve u svemuimas nekoliko stvari rascistiti sam sa sobom... to je ono sto ti ja predlazem. :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!