Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
Kada ste zadnji put plakali?

Koji put je najviše bolelo? A koji put ste najviše plakali?

Ja:
Plakao sam pre par meseci .. nije mi se dešavalo ništa toliko strašno.. bio sam u bedaku pre nekog vremena, ali oporavljam se ... A najviše, pre više od godinu dana, kada mi je jedan forumaš slomio srce ... doduše, posle ga je sastavio, zalepio i vratio na mesto, a ja sve oprostio.. ali tada je bilo naviše suza ..
By Ахасвер
Retko pla?em. Ako ve? pla?em, vodim ra?una da moje suze ne isprljaju zemlju kojom hodim.
Korisnikov avatar
By Dina
Prekjuce - zbog ispita... i jos sam :( Pre toga ne pamtim, nisam neka placljivica, sto mozda nije ni dobro, lakse je kad se covek isplace. Sto se ljudi tice - za njih sam se "skamenila", ne placem ni zbog prijateljstva, ni zbog ljubavi. To isto verovatno nije dobro... ali verovatno sam "istrosila" suze "namenjene" za to...
Korisnikov avatar
By Ljubicasta_Suza
Retko pla?em. Ako ve? pla?em, vodim ra?una da moje suze ne isprljaju zemlju kojom hodim.
(kad osetiš
da ?eš da pla?eš
tvoje pazi
gde ?e
suze da padaju
da nekog
mrava ne bi
one udavile)
Korisnikov avatar
By *deni*
Placem uglavnom od besa u poslednje vreme, a ranije sam vise plakao iz onih zdravih, normalnih razloga, kao sto su bol, tuga, jad,.... :radosnice:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by *deni*
Placem uglavnom od besa u poslednje vreme, a ranije sam vise plakao iz onih zdravih, normalnih razloga, kao sto su bol, tuga, jad,.... :radosnice:
nije ti to dobro denika ...
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Hipatija
Prekjuce - zbog ispita...
Same here... Samo se ne se?am da li je baš prekju?e bilo. Ono, dala sam ispit i jednostavno pukla posle toga. Kao da sam ?ekala da se sve dobro završi i da je došao trenutak da pokažem emocije na tom planu, da pokažem koliko sam ustvari bila ufrkana.
By amnesia_
haha, au...

jebote davno davno :nerd: , leto pre dve godine! Jedna zenska mi slomila srce, zesce ispalila i pri tom ZESTOKO IZBLAMIRALA :cupakosu: (za to, naravno, krivim najvise sebe :lol: ) i secam se da sam bila toliko tuzna da sam jedva i proplakala (sjebus totalitus) :lol:

ma ko ga jebe...

nisam vise u tom fazonu! :nunchake:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Kiwi
nije ti to dobro denika ...
A sta ces, Kiwice..

Mada, volim ja kada pobesnim toliko da mi suze krenu na ochi. Preznojim se i kao da sam bio sat vremena na trchanju.
:pas:
Korisnikov avatar
By KiWi
A sta ces, Kiwice..

Mada, volim ja kada pobesnim toliko da mi suze krenu na ochi. Preznojim se i kao da sam bio sat vremena na trchanju.
E kad ti se to desi, ti samo doði da te cokim u tvoju lepu glavicu i sve ?e da proðe .. kaj se nerviraš zbog smradova? ... bil' se oni nervirali zbog tebe? ne... kaj bi se ti nervirao onda zbog njih?
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Kiwi
A sta ces, Kiwice..

E kad ti se to desi, ti samo doði da te cokim u tvoju lepu glavicu i sve ?e da proðe .. kaj se nerviraš zbog smradova? ... bil' se oni nervirali zbog tebe? ne... kaj bi se ti nervirao onda zbog njih?
:blush:
Oh, pa ima li delotvornijeg nacina da se suzbiju suze ? Mislim da nema.
:kiss:
Korisnikov avatar
By KiWi
:blush:
Oh, pa ima li delotvornijeg nacina da se suzbiju suze ? Mislim da nema.
:kiss:
Nema, naravno :) .. taj je najbolji :kissing:
Korisnikov avatar
By Val
Ne placem samo kad me boli...

Bol- pre pola godine.
Sreca- ovih dana.
Luk- retko kad, jer sam prestala da kuvam.
Film- takodje retko. Okupiralo me "nesto" drugo.
Bez razloga- Eh, da kazem, pa da me strpate u ludnicu. :P
Korisnikov avatar
By djo
uglavnom iskljucivo na muziku...
nasao sam i nove numere za cmizdrenje ... krene i u autobusu, samo ako imam slusalice... :radosnice: :placko:
Korisnikov avatar
By *deni*
Jedina pesma koja jos more suzu da mi natera u oko je:

"Ostao je bele zore trag" od Goce Stojicevic.

:radosnice:
:vatroslava:
Korisnikov avatar
By tramp
danas nakon nastupa, mada nisam imala vremena pa sam morala da se brzo prisaberem ali mi odavno performans nije imao orgazmicku snagu kao danas :B

inace placem kad mi se place mada uglavnom kad sam sama - nesto bas ne volim plakanje u drustvu
By argentum_inf
nikad ne placem,radije se nagutam tableta,i bude..whatever..jedino jako boli kad se probudim..valjda to boli dusa..
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Cmizdrim kad god mi se ucini da mama i tata vise vole mog brata. A onda shvatim da se tripujem, no, bez obzira, nastavim da placem, zato sto pomislim kako bi bilo strasno kad bi to bila istina.
Korisnikov avatar
By *deni*
Jedina pesma koja jos more suzu da mi natera u oko je:

"Ostao je bele zore trag" od Goce Stojicevic.

:radosnice:
:vatroslava:
Za one koji su, zaintrigirani, pozeleli da skinu ovu tuznu kompoziciju sa neta - informacija:
Kompozicija se u originalu zove:
"Zagrli me ti i oprosti mi"
Interpretator: Gordana Goca Sto(j)icevic - Jankovic.

:sweet: :radosnice:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Jutros, jer ne mogu da izadjem na poslednji ispit iz druge, jer sam ga pala pre tri dana, a u tom vanrednom roku mogu da izadju samo oni koji nisu izasli u redovnom. Debilnost, doslo mi je da se pobijem sa asistentkinjom.
Pretri dana kad sam pala ispit i kad me je neko drag povredio. Mozda me to ne bi ni povredilo, da vec nisam bila u fazonu cmizdrenja zbog ispita.
I tako, s'vremena na vreme, cisto rekreativno.
Korisnikov avatar
By waterlily
Moje suze najcece nisu vezane za bol, nego za nemoc. Kada sam emocionalno iskasapljena, nikada ne placem.

Poslednji put sam plakala pre nekoliko dana zbog nemoci da promenim nesto za sta sam nekad bila u stanju sve da uradim. U stvari, mozda sam plakala bas zbog toga sto sam svesna da sam i dalje u stanju sve da uradim, a znam da se polomljeno ne lepi.

Hvala za temu Kiwi. Dosegla sam novo zrno samospoznaje razmisljajuci o njoj:kiss:
Korisnikov avatar
By m..
Joj, grozno. Ucila za ispit i reko da napravim pauzu, i sedoh za komp. I onda cuh 'I get along without you very well' u izvedbi B. Holiday, i rasplakah se kao dete. Mislim, nema nikakve veze sa bilo cim sto mi se desava u zivotu, ceo dan sam bila super raspolozena, ali bre kako je to zena otpevala, raspilavila sam se ko nezdrava.... Inace, hebiga kod mene je uglavnom muzika trigger, naucila da zakopam emocije, sta cu.
Pre toga sam plakala pre jedno mesec dana, isto nesto beveze...
I get along without you very well
Of course, I do
Except when soft rains fall
And drip from leaves
Then I recall
The thrill of being sheltered in your arms
Of course, I do
But I get along without you very well

I've forgotten you just like I should
Of course, I have
Except to hear your name
Or someone's laugh that is the same
But I've forgotten you just like I should

What a guy
What a fool am i
To think my breaking heart
Could kid the moon
What's in store
Should I fall once more
No, it's best that I stick to my tune

Of course, I do
Except perhaps in spring
But I should never think of spring
For that would surely break my heart in two

What's in store
Should I fall once more
No, it's best that I stick to my tune

Of course, I do
Except perhaps in spring
But I should never think of spring
For that would surely break my heart in two
Mislim, kako da se ne rasplaces?!
Korisnikov avatar
By Val
Malopre zaplakah. Umro jedan dobar drugar od raka na plucima. :(
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Val
Malopre zaplakah. Umro jedan dobar drugar od raka na plucima. :(
uh ... nadam se da ti nije toliko teško kao meni kada sam bio u sli?noj situaciji .... jedino što možeš je da se ispla?eš.. ne drži to u sebi .. meni je to pomoglo
Korisnikov avatar
By Val
OK sam. Ali, NIKO nije znao, da ima rak. I preko noci su ga odvezli u bolnicu, nakon sto je pao u nesvest, bio tamo nekoliko dana i umro... :(
Bilo prekasno za hemoterapiju ili bilo sta. I sad nagadjamo, da li je on to znao, pa krio od nas, da ne patimo...
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Val
OK sam. Ali, NIKO nije znao, da ima rak. I preko noci su ga odvezli u bolnicu, nakon sto je pao u nesvest, bio tamo nekoliko dana i umro... :(
Bilo prekasno za hemoterapiju ili bilo sta. I sad nagadjamo, da li je on to znao, pa krio od nas, da ne patimo...
ista situacija :rida: .. samo što u slu?aju o kojem ja govorim, nije bilo par dana ve? par nedelja ... a sve se odigravalo na po?etku bombardovanja, svi su bili pogubljeni i uplašeni, pa je dijagnoza bila tuberkuloza ... a na kraju je umro od raka plu?a :rida: .. :rida: .. ko me je terao da otvorim ovu temu :rida:
Korisnikov avatar
By spark
mislim da svaciji zivot moze da se posmatra kao istorija plakanja... ne znam... valjda na neki nacin i volim da placem. ono, lakse mi je posle... mada nekad ne placem mesecima, pa mi prosto ono kao na neki nacin nedostaje... a onda udjem u fazu kad cesto placem... tiho, ko ranjena zver, a nekad i glasno, histericno, da se ceo tresem i gusim od placa...

jedino sto ne volim kad toliko dugo i obilno placem, kad me oci zabole, lice napregne i pocrveni, kad mi se pomesaju slane vruce suze i sline iz nosa i kad te sline pocnu da mi cure niz lice, a ja placem li placem, pa se sve nekako osusi na licu... ma smor...

inace, ne znam tacno kada sam poslednji put plakao... skoro, sigurno, ali eto, ne mogu tacno da se setim. secam se da je poslednji buran istinski i realan plac bio valjda u junu mesecu. satima sam plakao i sav se tresao... dr. m je bio pored mene i zahvalan sam mu na tome. gledao me je satima nekim toplim pogledom punim razumevanja i utehe, kao neki snazan i cvrst stub, bedem odbrane i zastite... i zahvalan sam mu na tome...

plakanje prouzrokovano duvanjem marihuane ne racunam u one istinske trzaje... posle par duvanja prvo se histericno smejem, a onda histerican smeh preraste u jos histericniji plac... i tako, bukvalno, satima... zna gorandjela, hteo je da zove hitnu pomoc jednom, kad sam poceo da se gusim od suza...
Korisnikov avatar
By HARP
Ja ne pla?em jer sam cold bich :saint:
Korisnikov avatar
By zboO
retko plachem...kada boli (naravno)...mada bilo je aj da kazem sada vec davno...

....plachem na sahranama(na koje idem samo kada mi je neko znachio, ili znachio osobi koja je meni bliska, i tada sam sva sjebana)....a sahrana je u proteklih 10 dana bilo previshe.....ljudi padaju kao muve :nazalost: :nazalost:

ne plachem kada sam happy....mislim u chemu je poenta...a i ne verujem u suze radosnice :kakodane: (smejurija zaista)...kao fora osvajam zlatnu olimpijsku medalju....ceo stadion vice srbija srbija...i jedna je ZBUUUNJENA :rool: a ja treba da placem....samo ne znam za chime...za uzvicima, za domovinom...ne kapiram te momente?!!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!