Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Da li ste ikada ostali bez emocija?

Evo... Dosao je i taj dan, vreme je da javno priznam... Ja amnesia aka "EMOTIVAC EL GRANDE" sam to konacno docekala! Nakon godina maltretiranja, zaljubljivanja, blamiranja, jurcanja, sizenja, svadja i nervnih slomova... ostala sam bez emocija...

Samo da razjasnim, nije mi se nista lose dogodilo, nego jednostavno i lagano: postepena i bezbolna amputacija emocija pod totalnom narkozom! i eto tako, vec par meseci... kulijana..... mmmmmmmm.... liiiivaaadaaaa... :cobanica:

i znate sta..........

Osecam se zdravije i normalnije, funkcionisem fantasticno i vise se uopste ne nerviram (zbogom sedativi moji :usamljen: )!

Zanima me, da li se i nekom od vas to dogodilo, da li je bila u pitanju faza, koliko je trajala ili pak "ostaje zauvek", e da, i kako je do toga doslo i kako je proslo (ako je proslo)? :psiholog:
Korisnikov avatar
By EYA
mislim da nisi bas najbolje skapirala sta su sve emocije.
to sto ti se sada desava je prvi stepen ka zrelosti...
a zrelost donosi stabilnost, pa samim tim i nove vrste emocija.
zbogom tripovi :bye:
By amnesia_
bem mu misa EYA, pa nisam bas toliko zelena :deda:
Korisnikov avatar
By EYA
ne znam, barbie :P

ja pomislila i rek;la, a ti procitala pa razmislila... ipak ti bolje znas, a ako ne znas sacekaj i vreme ce pokazati...

u svakom slucaju, uzivaj u novootkrivenoj stabilnosti (bez maltretiranja, zaljubljivanja, blamiranja, jurcanja, sizenja, svadja i nervnih slomova...) :zen:
Korisnikov avatar
By zboO

da skroooz...mada ja to zovem ravnodushnost.....i sada se u njoj nalazim, i tako definitivno najbolje funkcionisem...ne povredjujem ja , ne povredjuju mene...tj. ne tangiram se ni oko chega (kada je love u pitanju)....ovo mi se drugi put deshava...prvi put nije dugo trajalo...ali se zato nadam da ce sada potrajati....i potrajatiii.......

:sesir:
Evo... Dosao je i taj dan, vreme je da javno priznam... Ja amnesia aka "EMOTIVAC EL GRANDE" sam to konacno docekala! Nakon godina maltretiranja, zaljubljivanja, blamiranja, jurcanja, sizenja, svadja i nervnih slomova... ostala sam bez emocija...
...join the club...

:dancing: okrecem se karijeri.... :lol:
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Umorila si se samo od gluposti, prave stvari tek dolaze :)
Kad ne zelish da "osecash" druge onda se okrenesh sebi i uglavnom tada trazish mir, vidim da si ga delimichno nashla :)
Inache JA to zovem ISKLJUCHIVANJE samo shto se meni ne deshava jednom u sto godina, vec stalno, kad sam ugrozena, kad sam nesrecna......mozda ne prichamo o istim stvarima ali znam kako je kad te vishe ne pogadja nishta, kad se prepustish...mada, opet se vrate, ebene emocije i opet patish i opet se RADUJESH :) i tako u KRUG (u ZIVOT).
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by amnesia
Aha... :evil:
Originally posted by amnesia
Zanima me, da li se i nekom od vas to dogodilo, da li je bila u pitanju faza, koliko je trajala ili pak "ostaje zauvek", e da, i kako je do toga doslo i kako je proslo (ako je proslo)? :psiholog:
Dogodilo se...bila je to faza...jako duga faza, i kad je sad realno sagledam, jako mucna faza...

Ni sam ne znam kako je do toga doslo...mozada sam pre toga suvise voleo, davao sebe...prosto se istrosio ili sta vec...ali samo sam se jedno jutro probudio prazan...kako su dani prolazili shvatao sam da me vise nista ne pogadja, da me nista ne cini sretnim...da mi je sve sve jedno...
I, bilo mi je super tako...neko odredjeno vreme...nista cimanje, nerviranje, svadje, ljubomora...psihofizicki odmor....sex bez obaveze, kad mi je do istog...sloboda....ali opet imalo je to i svojih losih strana....
Potpuno sam otupeo, poceo da tretiram ljude kao objekte koji su tu samo da bi mene zabavili, zaboravio sam sta zaista znaci prijateljstvo, iskrenost...

A, proslo je posle vise godina...opet ne znam kako...kako je i doslo...ili je poceo da me gusi zid koji sam podigao oko sebe, ili sam shvatio da ipak ne mogu sam...ili mozda da...ma nemam pojma...
Znam samo da sam ponovo poceo da osecam, postojim...ponovo su pocele da mi znace, da me pokrecu one zivotne sitnice...naucio sam da razgranicim ljude oko sebe i postavim ih gde im je mesto, kao i to da mojih emocija mnogi i nisu bili vredni....

Cela ta faza me je svakako ucinila jacim i zrelijim, ali na srecu prosla je...Kapiram da uvek prodje...samo je potrebno vreme..... :chilling:
By argentum_inf
mislim da sam definitivno ostala bez emocija,bar nekih dubljih..razlozi su jako..i ne zelim da razmisljam o njima..
jos uvek sam na pilulicama,i dokle cu,Bog sveti zna..
verovatno dok ne naidje neka koja ce imati dovoljno strpljenja i zivaca za mene,jer ja vise ne mogu da podnosim emotivne lomove,bol i povredjivanja..
Korisnikov avatar
By Draco
Bila sam u toj fazi. Nekako, isto kako je ta totalna apatija i emotionless trip dosao, tako je i prosao..neprimetno.

Neke stvari postanu jasnije, neke igre se prevazidju, druge postanu ozbiljnije, izbacis sebe iz centra vasione i taj JA patim stav koji se vremenom pretvorio u JA ne zelim da se vezujem koji se dalje pretvorio u JA ne osecam, polako nestane. A nestane onda kada covek shvati da je cela sustina u stvari JA se plasim. Onda valjda i prestanes da se plasis i spreman si za updt svoje licnosti..
Korisnikov avatar
By Draco
..i ne mozes ostati bez PRAVIH emocija, bas kao sto ih ne mozes na silu ni stvoriti. Jedino ih mozes sto dublje zakopati, gledati na drugu stranu i praviti se da ne postoje.

..a one isplivaju kad tad jer svako od nas naleti na osobu sa kojom zeli da oseti TO, pa makar i po cenu ponovnog bola.
By amnesia_
Originally posted by Draco
Neke stvari postanu jasnije, neke igre se prevazidju, druge postanu ozbiljnije, izbacis sebe iz centra vasione i taj JA patim stav koji se vremenom pretvorio u JA ne zelim da se vezujem koji se dalje pretvorio u JA ne osecam, polako nestane. A nestane onda kada covek shvati da je cela sustina u stvari JA se plasim.

hummm bejbe ka` ti kazem, nema ni patnje ni osecanja ni straha... ama nista! lebdim u vakumu :superheroj:

:lol:
By Swanheart
Cek da se setim,pa mislim da me ta faza bez emocija drzi punih 18 godina,i posle mi kazu da su rakovi emotivni.Strasno.Sad se nadam da ce jednog dana proci.
Korisnikov avatar
By m..
Ja zivim tako. Mislim daleko od tog da ne gajim emocije prema brdu ljudi, nego nisam zaljubljena. Nikad nisam zaljubljena, osim kad se zaljubim na kratko, a to bude veoma retko. 99% vremena u prethodne 2 godine nisam bila zaljubljena. Ali kad se zaljubim prsnem totalno.
Korisnikov avatar
By bona
ma cekaj qmo, na cemu si ti, aaaa? :oklagija:

heh, imala sam davno take faze koje su se zvale - eo mene na planini! sto ste mi svi dole nekako daleki i sitjusni... ma ne vidim vas. ne doticete me. a meni fiiiiiiiiino, sunce pichi, vjetric, sve potaman..!
my ass.

nema to veze sa zivotom... svi u jednom trenutku prodju taku fazu, but that's not life. bar za mene... prazno b'e.
:whatever:

so qumo, vracaj se be odatle! :teletabisi:
By amnesia_
Originally posted by bona
ma cekaj qmo, na cemu si ti, aaaa? :oklagija:

heh, imala sam davno take faze koje su se zvale - eo mene na planini! sto ste mi svi dole nekako daleki i sitjusni... ma ne vidim vas. ne doticete me. a meni fiiiiiiiiino, sunce pichi, vjetric, sve potaman..!
my ass.

nema to veze sa zivotom... svi u jednom trenutku prodju taku fazu, but that's not life. bar za mene... prazno b'e.
:whatever:

so qumo, vracaj se be odatle! :teletabisi:

ne brini kumo :obraz: , mnogo mi bre lepo :opacupa:
Korisnikov avatar
By Kittrie
oki - doki
i mene je nesto tako strefilo pre nekoliko meseci (i dalje traje).
nije vezano za nepostojanje svih emocija, vec onih koje su uze povezane sa sexualnoscu, i njenim izrazavanjem ( znaci, simpatija, svidjanje, zaljubljenost, romanticna ljubav... ) - tako da sam se proklejmovala za asexualku i posto se osecam ki da sam na pasnjaku sa ovcicama (mouzak sad u odnosu na mouzak prije je toutal blenk olmoust ol d tajm ) - samo bleyim :cobanica:
to je naravno uticalo na moje ponasanje i svakodnevno funckionisanje, ali ne u smislu da me nista ne dotice, niceg se ne plasim i qurac, palac, kriminalac, no interesovanja, vidove inspiracije, motivaciju etc.
ovo je prvi put da sam potpuno romanticno sexualno itd... srecno sama; samo posto je poenta ove faze, kako ja to vidim okretanje ka sebi, trud u nekim sferama koje su bile zanemarane , sveukupni napredak bla, bla, truc, brec - i nije toliko lako ( heb'ga , lakse je da sizim i tripujem se oko nekog drugom, nego da STVARNO RADIM NA SEBI ).
jedna od stvari koje ce zauevek oustati u meni je mouja svest (koja se mora stvoriti i obraditi, nece samo pasti sa neba) o tome sta su te emocije predstavljale meni, kakvo su mesto imale u mom zivotu, nacini funkcionisanja - zamena mesta duhovnim prioritetima pod uticajem formona i slabe volje, etc; et list, aj houp sou.
koliko treba da traje, trajace...

blah, blah, blah, blah, blah, blah .... i tako ...
:smilegrin:
Korisnikov avatar
By Val
Cekajte bre... Jesu li za vas emocije samo pozitivna stvar? A sta je sa tugom, besom i kojecim ...?

U glavnom, ja nikada nisam bez emocija. Trenutno me drma nesto neopisivo...ali mnogo lepo. Isto tako prolazim kroz faze, kad me niko i nista ne zanima...jer sam mozda besna, tuzna ili sta znam sta. Dakle, zar bes i tuga nisu emocije?
By APACH
mislimmmm ako si imala ogromnu amplitudu u raspolozenju u proteklom periodu zbog emocionalnih okidaca moguca da se organizam sam ubacio u stanje odmora - zato ti je tako lepo.

No to je ok, mislim da nije moguce ostati bez emocija u bukvalnom smislu (pritom, i mrznja je emocija) i sve je to deo sazrevanja kao sto rece EYA.

Onda ce doci stabilnije emocije koje ne trzaju organizam toliko pa ce i duze trajati - prvenstveno zbog toga sto ces se osecati dobro, bas kao i sada kada mislis da ih nemas.

i tako u krug....

:tehno:
By littlejohn
Hm, vecinu postova su ostavile devojke...
Posto godinu dana ne osecam nista (osim sevanja u predelu 5. lumbalnog prsljena) da li to znaci da sam girl? :)
Sto rece EYA sve je to faza odrastanja, kako god...
By Swanheart
Originally posted by Swanheart
Sad se nadam da ce jednog dana proci.

nakon skoro 3 godine od ovog posta situacija je skoro ista.
Pojavile su se na blic i nestale opet.
Ne mogu reci da je tako lakse i lepse, ali je mozda korisnije sagledati neke stvari iz racionalnog ugla a ne iz emotivnog.
Onda se osvrnesh oko sebe, pogledash sta se desava sa nekim tebi dragim osobama i shvatish da ne mozes da utices na neke stvari, shvatish da te ne moze povrediti i dotaci bilo koja vrsta bola i da si vremenom postao emotivni debil.
Mozda je to samo jos jedna od faza odrastanja, mozda je faza koja ce se zadrzati malo vise i uciniti odrastanje "laksim", ko zna...
c`est la vie
Korisnikov avatar
By ivanazuh
ne znam sta je gore, kada ih imam ili kada ih uopste nemam. :zvezdice:
By J...
Originally posted by amnesia_
Nakon godina maltretiranja, zaljubljivanja, blamiranja, jurcanja, sizenja, svadja i nervnih slomova... ostala sam bez emocija...
To nisu ni bile emocije vec pubertetsko ludilo. Nesto slicno se desava i u klimaksu.
Samo da razjasnim, nije mi se nista lose dogodilo, nego jednostavno i lagano: postepena i bezbolna amputacija emocija pod totalnom narkozom! i eto tako, vec par meseci... kulijana..... mmmmmmmm.... liiiivaaadaaaa... :cobanica:

i znate sta..........

Osecam se zdravije i normalnije, funkcionisem fantasticno i vise se uopste ne nerviram (zbogom sedativi moji :usamljen: )!
Ovo me podseti na jednu situaciju iz neke knjige kad unuka prica svojoj babi kako se zaljubila i kako pati a baba se na to samo nasmeje uz komentar "sve su to decije bolesti, proci ce".

Emocije uvek postoje, onaj ko tvrdi da nema emocija a pri tome je u depresiji se jako vara. To sto ljudi vremenom izgube su intenzivne i kratkotrajne emocije kao sto je zaljubljenost ali to ne znaci da vise nista ne osecaju, da im ne bi bilo tesko ako bi se neke dugotrajne i stabilne prijateljske, rodbinske ili bilo koje druge veze pokidale. A to znaci da ipak imaju emocije.

Meni se ponekad desava da izgubim na trenutak i te dugotrajne i mirne emocije, kao da su mi u tom trenutku svi ljudi strani i daleki, cak i ljudi koje znam ceo zivot. Na srecu pa to ne traje dugo inace bih se zabrinula.
Korisnikov avatar
By Dzi
moram priznati da je to jako dobar filing(sam i svoj)...ali ne bih volela da potraje(ipak je to put do zrelosti)...
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by ivanazuh
ne znam sta je gore, kada ih imam ili kada ih uopste nemam. :zvezdice:
e bash vala...

:sigh:
Korisnikov avatar
By V25
Svi prođu kroz to, kada im ružičasti snovi i velike ljubavi ala "Gone with wind" propadnu i shvate da su stvari daleko drugačije od onoga što su očekivali.
Korisnikov avatar
By Zaljubljena

Ovih dana sam totalno prazna...mada kontam da je to zato sto sam izolovana od sveta...i brzo ce se promeniti :) al opet, nije mi svejedno :)

Ja kontam da takve stvari prolaze, smao treba strpljenja...:)
By mikka
nikada nisam potpuno ostao bez emocija.
one su moja dusevna (h)rana :cut: :mljac:
mozda ih ponekad odlozio sa strane, kada je potrebno nekim stvarima pogledati u oci, ali ne zadugo, i onda ih opet obucem :setnja:
ne potiskujem ih: ako su negativne- pokusavam da shvatim odakle to dolazi, da ih promenim...
sto ne znaci da me potpuno kontrolisu :hypno: , vec da se trudim da zivim u skladu sa njima :vijaca:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by EYA
mislim da nisi bas najbolje skapirala sta su sve emocije.
to sto ti se sada desava je prvi stepen ka zrelosti...
a zrelost donosi stabilnost, pa samim tim i nove vrste emocija.
zbogom tripovi :bye:

rece eya jos 2005.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Nisam nikada ostala bez emocija u globalu..
Nestajale su emocije prema nekim osobama, ali su te emocije zamenjivale neke druge i tako u krug.
Niti bih volela da ostanem bez istih, one mi ipak pokazuju da sam ziva, pa makar bile i negativne..
Korisnikov avatar
By BellyButton
Voleo bih kad bih mogao to da osetim... Da sada mi se nije desilo... Hipersenzitivan sam i uvek sam pun emocija, nazalost, uglavnom setnih... :nazalost:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!