Originally posted by waterlily
Dakle, vredi li? Da li je neko imao kvalitetnu (ukoliko tu o kvalitetu mozemo govoriti) vezu na daljinu? Moze li se steci realna predstava o tome koliko jedno drugom odgovarate iz smese retkih vidjanja, bezbrojnih sms porukica, besmisleno dugih telefonskih razgovora i korespodencije putem neta?
Vredi. Ja sam imala takvu vezu, jos uvek smo u jako dobrom odnosu (pricamo min. 4 puta nedeljno). E sad, upoznale smo se preko jednog stranog foruma u maju 2004. ... obe smo kao fan te grupe i pocele smo da se dopisujemo, prvo preko foruma a posle je dosao mail na red. Postale smo dobre 'int' drugarice, dopisivale smo se svaki dan. I tako...posle nekog vremena smo pocele da chatujemo (bukvalno svaki dan) i nekako smo se zblizile..pricale smo o svemu i svacemu..i NIJE nam nikada bilo dosadno!!! Znale smo da pricamo i po 8 sati (inace rekord nam je 10 sati

- mislim na bez prekida). Znaci, ja znam SVE o njoj, kao i ona o meni .... a kako i ne bi

... e da, to prijateljstvo je nekako preslo u 'vezu' pocetkom oktobra 2004. ... toliko smo se zavolele da smo bukvalno bile opsednute jedna drugom. Onda, usledili su pokloni, zvanje telefonom (rekord 2 sata

... inace znala je da napravi preko $1000 racun zbog mene

) <btw, moje je godiste:P>. E sad, da nesto mnogo ne duzim...sve je bilo tako lepo i krasno... (e da, krajem godine je pocela da placa avionsku kartu...trebala je da dodje u Bg u avgustu ove godine

) ... dok pocetkom februara ona se malo promeni, al' ne bas skroz..... upoznala je jednu devojku...i pocele su da se druze.... Da bi mi 21. februara rekla : " sweety, I have to tell you something, and i dont know how to start" .. I to je bilo TO, znala sam da se nesto JAKO lose desava...rekla mi je da hoce da proba sa njom. Da joj se svidja i da je obostrano. I onda je pocela sa "ja vise ne mogu da cekam" pricama ... itd ... Dakle, slomila mi je srce, mislila sam da je ona prava (ustvari i dalje mislim)...narednih dva meseca sam bila izgubljena, plakala svaki dan...inace i svo to vreme smo pricale, naravno ne kao pre, ali jesmo ... i cim ja krenem sa patetikom ona me ispusava...cesto smo se svadjale. Tako da je u meni nesto puklo, i odlucim da vise ne pricam s njom...to je bio 20. april ... 'kao' prebolela sam je i mislila da sam zavrsila sa njom zauvek....ali nije tako ispalo..."izdrzala" sam tacno mesec dana i opet smo pocele da pricamo, ALI ovog puta, ja sam je stvarno (yeah right

) prebolela...tj. shvatila neke stvari, da je ona sad sa tom devojkom i kraj price, stvarno je mnogo volim (kao prijatelja prvenstveno) i zelim da ostanemo u kontaktu. I od tada...pa sve do sad.... sve je savrseno...nema nikakvih svadja (sem onih normalnih

)..znaci stvarno uzivamo ... (trenutno ima ozbiljnih problema sa devojkom ..... pa opet pocinje da me muva

... ccccccc

) .... inace i dalje mi ponekad kaze da me voli, da nije upoznala bolju osobu itd...bla bla bla .... <shhhhh izgleda da sledece godine dolazi.....da ne ureknem...shhhhh > ....
I tako...ima tu jos mnogo toga, nadam se da si zadovljna odgovorom na tvoju temu
p.s. verovatno me mnogi nece razumeti i misliti da sam

... al' .. sta vam ja tu mogu