- 06 Sep 2005, 11:55
E ovako...Dugo nisam ostavljala poruke, mozda ne bi ni trebalo jer sam hetero? Mozda treba ovu da moderator prebaci u neku drugu diskusiju...ili u djubre...neka radi sta god zeli. Trenutno sam sva... bezveze... imam 25g... mlado dete jos
Vec dva meseca nisam izasla u grad...da se lepo provedem, izdivljam, napijem. Nemam sa kim. Prosto. Nisam u Beogradu. U usa sam. Moje sadasnje ukucane to ne interesuje. Planiram da se vratim u bg za koji mesec tek...uuuu bice ludo.
Ne znam nikoga ovde jos... ukucani samo rade...a i ja vala po ceo dan. Tuga me uhvatila samo tako. Imam osecaj po prvi put u zivotu da sam spremna za ozbiljnu vezu. Nikad nisam imala vezu duzu od 6 i po meseci. Ostavljala sam i ostavljali su me. Nikad sa nekim bezveznim razlogom...jednostavno nisam bila spremna za ljubav. Nikad nisam volela nekog muskarca tako da sam ga smatrala jedinim i ne zamenljivim. A sad kad mislim da je tako nesto moguce - ne moze! Jednostavno ne moze. Ovde sam jos mesec, dva mozda tri i onda se vracam za bg.... pa ako bude sve ok sa vizom eto me nazad ovde u junu-julu sledece godine. Znaci u beogradu cu biti max. 7 meseci. Znaci tek sledece godine u ovo doba mogu da razmisljam o nekoj ozbiljnoj vezi. To mi deluje tako ... dugo... hmmm pitam se da nije mozda bas zato nemogu to da imam - to zelim??? ma neee godinu dana sam znala da cu doci ovde. Bilo mi je bas zanimljivo cak zezati se....zabavljati se... Prica o sexu- naslusala se i napricala toliko da mi je to sad deluje... bezveze. Od gledanja nema selameta ....
Zelim da osetim ono sto jos nisam osetila. Nisam verovala da je tako nesto moguce. Ne ocekujem nikakav savet ni podrsku. Nema tu sta da se doda zar ne? Mozda me to samo
? Pa me u'vatilo ludilo...
Da li je neko slucajno jednostavno imao slican osecaj ...da je sad vreme za ljubav? Ili se ljubav samo ... pojavi? Sama od sebe? Iskreno se zahvaljujem svima koji su stigli da procitaju ovaj ...pa ajde da kazem tekst - moja J. bi rekla patetisanje.... Mozete slobodno da predjete na druge postove. Dosta od mene
za danas.... Idem malo da
!!!