Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Sedma
E ovako...Dugo nisam ostavljala poruke, mozda ne bi ni trebalo jer sam hetero? Mozda treba ovu da moderator prebaci u neku drugu diskusiju...ili u djubre...neka radi sta god zeli. Trenutno sam sva... bezveze... imam 25g... mlado dete jos :nono: Vec dva meseca nisam izasla u grad...da se lepo provedem, izdivljam, napijem. Nemam sa kim. Prosto. Nisam u Beogradu. U usa sam. Moje sadasnje ukucane to ne interesuje. Planiram da se vratim u bg za koji mesec tek...uuuu bice ludo. :pivce: :bouncy: Ne znam nikoga ovde jos... ukucani samo rade...a i ja vala po ceo dan. Tuga me uhvatila samo tako. Imam osecaj po prvi put u zivotu da sam spremna za ozbiljnu vezu. Nikad nisam imala vezu duzu od 6 i po meseci. Ostavljala sam i ostavljali su me. Nikad sa nekim bezveznim razlogom...jednostavno nisam bila spremna za ljubav. Nikad nisam volela nekog muskarca tako da sam ga smatrala jedinim i ne zamenljivim. A sad kad mislim da je tako nesto moguce - ne moze! Jednostavno ne moze. Ovde sam jos mesec, dva mozda tri i onda se vracam za bg.... pa ako bude sve ok sa vizom eto me nazad ovde u junu-julu sledece godine. Znaci u beogradu cu biti max. 7 meseci. Znaci tek sledece godine u ovo doba mogu da razmisljam o nekoj ozbiljnoj vezi. To mi deluje tako ... dugo... hmmm pitam se da nije mozda bas zato nemogu to da imam - to zelim??? ma neee godinu dana sam znala da cu doci ovde. Bilo mi je bas zanimljivo cak zezati se....zabavljati se... Prica o sexu- naslusala se i napricala toliko da mi je to sad deluje... bezveze. Od gledanja nema selameta .... :D :angel: Zelim da osetim ono sto jos nisam osetila. Nisam verovala da je tako nesto moguce. Ne ocekujem nikakav savet ni podrsku. Nema tu sta da se doda zar ne? Mozda me to samo :pms: ? Pa me u'vatilo ludilo... :D Da li je neko slucajno jednostavno imao slican osecaj ...da je sad vreme za ljubav? Ili se ljubav samo ... pojavi? Sama od sebe? Iskreno se zahvaljujem svima koji su stigli da procitaju ovaj ...pa ajde da kazem tekst - moja J. bi rekla patetisanje.... Mozete slobodno da predjete na druge postove. Dosta od mene :seronjo: za danas.... Idem malo da :pegla: !!!
:bye:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
nishta lichno sedma, al jako su mi odbojne osobe koje sazaljevaju sebe, mozda cesh i ovde naci nekog ko ce te sazaljevati, ali s time cesh samo omalovazavati svoju lichnost...
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Kad ljudi ovako po?nu da razmišljaju na temu ljubavi zna?i da im je mnogo dosadno. :bubblegum: Nema šta da sažaljevaš sebe. Nema pravog i pogrešnog vremena za ljubav. Do?i ?e kad doðe. Tek tako, sama od sebe. Zato se opusti i uživaj. :maji: :obraz:
Korisnikov avatar
By tramp
modulatorka Lj&S procitala i zakljucila da ovo ima veze sa Lj&S pa nece da prebacuje a mnogo je nadrndana jer je morala da ustane iz kreveta pa nece da odgovara na post jer ce samo da te ubaci u veci mrak svojom negativnoscu ali mozda nakon par kafa :kiss:
Korisnikov avatar
By Sedma
Procitala sam ponovo svoj post.
Pa valjda svakome dodje ponekad 'zuta minuta' ? Trenutak u sred noci kad nemozes da zaspis od misli ?Nije to dosada. Nego usamljenost. Situacija u kojoj sam je moj izbor. Nije mi bila namera sa izazivam bilo kakve emocije negativne emocije. Ne zalim se, mozda sam se pogresno izrazavala? Ali bez price mislila sam da niko ne bi mogao da razume pitanje. Nisam bila sigurna u koju kategoriju bi post trebalo da postavim i istina je da je veci deo teksta sam sebi cilj. Analiziram sve previse, ogolim sve dok ne dodjem do praznine. To je ste negativno i krajnje neprakticno.
Da sam samo postavila pitanje---> Da li je neko jednostavno imao osecaj ...da je sad vreme za ljubav? Ili se ljubav samo ... pojavi? Sama od sebe? Sta bi mi rekli?
Od prijatelja sam dobila i pozitivne i negativne odgovore. Ne drami toliko oko toga....Sama si odlucila vec sta zelis... Ne rasclanjuj sve.

Nije sve crno-belo. Za ljubav,kao i za sve ostalo, mora da postoji pravo mesto, pravo vreme i pravi ljudi. Zapocnem vezu ovde- odem u bg - zapocnem vezu u bg- vracam se ovde. Cemu to ? Samo da bi se zvalo veza, ljubav? Onako povrsno? Da ocekujem od nekog da me ceka ili ja da cekam? Sama sam sebe uvalila i nema tu sta da se doda.

:bye:
Korisnikov avatar
By *deni*
:gotika:

"Jer ni jednom srcu nece lakse biti
I ne vredi ni zbog koga gorke suze liti..."
Korisnikov avatar
By Sedma
Originally posted by *deni*
:gotika:

"Jer ni jednom srcu nece lakse biti
I ne vredi ni zbog koga gorke suze liti..."

divan si :kiss: :bye:
Korisnikov avatar
By tramp
a gde si ti ovde?

a da inace evo ja te razumem, mada kako ni sebe uglavnom ne razumem to bas i ne znaci puno :neznam:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by tramp
a da inace evo ja te razumem, mada kako ni sebe uglavnom ne razumem to bas i ne znaci puno :neznam:
I ja poput Tramp...

Mislim da nema pravila, da se nekim ljudima i nekad pojavi ljubav kad "je vreme", nekad u "nevreme", nekome se pojavljuje stalno, nekome nikad... Mislim da je najbolje raditi na prihvatanju sebe i onoga sto se desava, pa kako god bilo. Pod time mislim, izmedju ostalog, i na to sto volis da rasclanjavas i sl. Meni su tako stalno zamerali da sam komplikovana, izvodim i dok sam se trudila da budem jednostavna nikako nije valjalo... Tako i ti, ako si takva da razmisljas, komplikujes, rasclanjujes jednostavno budi takva i razmisljaj ovako i onako... Ljubav ne znam kada ce doci, ali verovatno onda kada iz nekog razloga bude trebalo...
Korisnikov avatar
By Val
A da ti sednes kuci i vodis "dnevnik"...? :kokice:
Korisnikov avatar
By Seaman
I ja sam spreman za ljubav, ali to ne znaci da samo o tome mislim, vec sam se skoncentrisao na druge stvari. Ljubav ce doci sama po sebi. ;)
Srecno!:camac:
By Bombina
sedma poslati cu 10 ruza i kino koju ti volis
By Gost
Originally posted by Sedma

Da sam samo postavila pitanje---> Da li je neko jednostavno imao osecaj ...da je sad vreme za ljubav? Ili se ljubav samo ... pojavi? Sama od sebe? Sta bi mi rekli?
Evo ja bi ti rekla vako:
Desi mi se tu i tamo da osetim potrebu da se zaljubim, i kapiram da sam se uvek i zaljubljivala baš onda kada je za to postojao pogodan "teren". E sad, da li je to potreba za ljubavlju, ili prosto na?in da emocionalno obradim želju za seksom, ili pomalo od oba, nemam pojma. Mislim da se ljubav ne pojavljuje sama od sebe, bar ne kod mene, i da zapravo možemo da biramo u koga ?emo se zaljubiti, contrary to popular opinion.
By Bombina
jsedma ja sam spremna za ljubav al nijednu sam zaljubljena al jedva nisam mogla a postignem da kazem da sam ja zaljbuljena ili moram vec da cutim
ianoko nije tesko da nadjem ljubav al postoji je zaljubi na mene
svakako neke devojke su takve ne volim ja takve-to znaci drske bezobrazne i ne volim ko iskoriscava
valjda lepo imati da ulepsa dusu
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!