Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Koliko ste muzevni/e tj. zenstveni/e ?

1.Androidni tip muskarca
1
1%
2.Prosecan tip muskarca
14
21%
3.Prelazni tip muskarca
13
19%
4.Nezniji tip muskarca
10
15%
6.Seksipilni tip zene
10
15%
7.Androidni tip zene
19
28%
Muskarci se,prema svom spoljasnjem izgledu mogu podeliti u cetiri grupe:

1.Androidni tip - Muskarci sa izuzetno velikom koncentracijom hormona testosterona u svom telu, te su uglavnom krupni, snazni,jaki, sa velikim nagonskim potrebama.Njihov libido je naglasen,a u nauci je ova grupa nazvana hiper-androidni tip muskaraca.Mnogi ga nazivaju tip vodje.
2.Prosecan tip - Prosecan, pre svega po koncentraciji testosterona, ali isto tako i po tipicnom muskom habitusu,boji glasa,nagonskim potrebama,snazi...Ovo je najbrojnija grupa muskaraca, a karakteristicna je po svojoj prosecnosti.
3.Prelazni tip -U ovoj grupi su muskarci slicni, po mnogo cemu, cetvrtoj grupi muskaraca, a li s obzirom na to da imaju nesto vecu koncentraciju testosterona, imaju za toliko muzevniji stas i glas,nesto su grublji, pa su im i ostale karakteristike muzevnije u odnosu na granicnu grupu.
4.Nezniji tip - Muskarci sa najmanjom mogucom koncentracijom testosterona, imaju nezniju kostanu i muskulaturnu gradju, piskutav glas i vrckasti hod.Zenstveni su, ali im ne treba automatski pripisivati homoseksualne naklonosti.

Zene se, u odnosu na koncentraciju estrogena, mogu podeliti po svojim sekundarnim karakteristikama na sledece grupe:

1.Zenstveni tip - Ova grupa ima izuzetno mnogo estrogena, zenstven izgled ,sitnu gradju kostiju i misica, finu kozu, kosu, prijatan piskav glas...
2.Seksipilni tip - Ovde spadaju dve prelazne grupe, jedna je bliza super-ginoidnim zenama, a druga androidnim. Ove dve grupe su najbrojnije i cine profil seksipilnih zena, za kojima se muskarci rado i najcesce okrecu.
3.Androidni tip -To su takozvane androidne ( muskobanjaste) zene, koje se odlikuju grubim kostima i misicima, grubljim glasom, vecom energijom, ostrijom kosom, vecom snagom i izdrzljivoscu.Ove zene zele da dominiraju, vode grupu u kojoj se nalaze.Umeju da udare sakom o sto, da podviknu kada im nesto nije po volji, umeju same da se nametnu kao lideri.

( Preuzeto iz casopisa SOFIA )
Korisnikov avatar
By EYA
opet klasifikacije, generalizacije... jouj, jel bas morate da se idetifikujete sa bilo cim sem sa sobom ?
Korisnikov avatar
By *deni*
Maco, pa to je objavljeno u renomiranom zenskom casopisu SOFIA , a meni se ucinilo interesantnim za diskusije...:trep:
Korisnikov avatar
By EYA
ajd kad sofia kaze :trep:

ja sam sve od gore navedenog, mouzda ne bas ravnomerno od svega po malo, al od svega po nesto... ajd sad raspravljate :cool:
Korisnikov avatar
By Skyen
za nekog sve, a za svakog po nesto - bila je nekada reklama za neku robnu kucu sa tim sloganom :lol:

mudra je ta sofia - nije to tek tako, pa nemoj te, sta bi grci rekli :kuca:
Korisnikov avatar
By Sutekh
Otkud znam!

Ko me poznaje, neka glasa umesto mene
:mete:
Korisnikov avatar
By tramp
ja sam
1.Androidni tip - Zene sa izuzetno velikom koncentracijom hormona testosterona u svom telu, te su uglavnom krupni, snazni,jaki, sa velikim nagonskim potrebama.Njihov libido je naglasen,a u nauci je ova grupa nazvana hiper-androidni tip zene.Mnogi ga nazivaju tip vodje.

:smeh:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by *deni*
Maco, pa to je objavljeno u renomiranom zenskom casopisu SOFIA , a meni se ucinilo interesantnim za diskusije... :trep:
please, let it be a sarcasm! :molise:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by 2Q2Bstr8
Maco, pa to je objavljeno u renomiranom zenskom casopisu SOFIA , a meni se ucinilo interesantnim za diskusije... :trep:
Of course ! :lol:
Korisnikov avatar
By Val
:rool:

I za mene opet nema grupacije. Nigde ne mogu da kliknem...

:lol:
Korisnikov avatar
By m..
Hebiga, prva, druga, prva osim piskavog glasa, i pivskog stomaka, valjda druga daklem. Umem da se ponasam muskobanjasto, ali naginjem u prvu kategoriju, A tipovi muvaju, tu i tamo... Ne znam.
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Po standardima Sofije ... re?i ?u:
3.Androidni tip -To su takozvane androidne ( muskobanjaste) zene, koje se odlikuju grubim kostima i misicima, grubljim glasom, vecom energijom, ostrijom kosom, vecom snagom i izdrzljivoscu.Ove zene zele da dominiraju, vode grupu u kojoj se nalaze.Umeju da udare sakom o sto, da podviknu kada im nesto nije po volji, umeju same da se nametnu kao lideri. :duh:
Jednino malo nežniji glas, sve ostalo je pogodila ... SOFIA :love:
Korisnikov avatar
By Gothrose
Originally posted by 2Q2Bstr8
:smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:

no.1 - zenstveniji tip(sa,maybe,malim % 2.tipa) :alexis:

:lukavi:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Goraan
3.Androidni tip -To su takozvane androidne ( muskobanjaste) zene, koje se odlikuju grubim kostima i misicima, grubljim glasom, vecom energijom, ostrijom kosom, vecom snagom i izdrzljivoscu.Ove zene zele da dominiraju, vode grupu u kojoj se nalaze.Umeju da udare sakom o sto, da podviknu kada im nesto nije po volji, umeju same da se nametnu kao lideri. :duh:
:smeh:
By goran85
cudno je to sto ja i nisam preterano muzevan, imam duzu plavu kosu, a ribe me svejedno jure...

:praznoglavi:

go figure...
Korisnikov avatar
By Dina
Ja po fizickom izgledu (mislim) i mogu da prodjem zenstveno ali mislim da nemam zenstvenost (ili mozda jako malo) u karakteru, ponasanju. Ali sto Goran85 kaze i mene je cudilo da je za muskarce to obicno bila prednost a ne mana...
Korisnikov avatar
By Vel boy
Toj SOFIJI treba malo vise stvarne sofije (mudrosti) da prevazidje i relativizuje te pseudo-definicije o muzevnim i zenstvenim ljudima!
:maji:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja sam se odmah ogradio i naznacio da je podela preuzeta iz SOFIE, upravo zbog toga da se vase cenjene kritike i primedbe ne bi srucile na moju, vec na SOFIJINU grbacu !
:sweet:
By argentum_inf
a kad zviznem pesnicom o sto,lete iverice na sve strane..:lol:
By goran85
eto, vidis... valjda to str8 zene vole...

mada sam bio i sa jednom koja je bi.

i rekla je da sam jedini muskarac sa kojim je ikad htela da spava...

(do tada samo sa zenama)

what do ya know..
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
@ deni

androgeno i muskobanjasto nije nikako isto!!!
androgena je bila marlena ditrih, greta garbo a muskobanjasto je nesto sasvim drugo(recimo navratilova)...svejedno kako u nekom novinama pise, nisu u pravu.
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
a sta sad androgeno ili androidno???
ma neznam na srpskom to, mogu ti auf deutsch odgovoriti :rool:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by TheCurseofBlondie
@ deni

androgeno i muskobanjasto nije nikako isto!!!
androgena je bila marlena ditrih, greta garbo a muskobanjasto je nesto sasvim drugo(recimo navratilova)...svejedno kako u nekom novinama pise, nisu u pravu.
Maco, tekst je iz SOFIJE, nista mene nemoj da pitas, niti da me teretis za eventualne materijalne greske.
:sweet:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Moje je na?elo da ne verujem ?asopisima s pravopisnom greškom u naslovu.

Jedino ispravno je Sophia.
Korisnikov avatar
By *deni*
Skontajte odgovore u anketi !
Koji balans !!!!
Niko da glasa za sredisnju opciju ( nezniji tip muskarca) .
Korisnikov avatar
By Ljubicasta_Suza
:protest:

Zasto zenama samo tri opcije a muskarcima citave cetiri?

:sofia_nema_pojma:
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by Goraan
obozavam te, zeno moja :love:
Korisnikov avatar
By Oziris
Nesto se ne pronalazim ni u jednom tipu ovde... Htela da kliknem na zenstveni tip, ali kad procitah sta se krije iza naziva, videh da to nisam ja, nit' sam sitna, nit' imam piskav glas...'Aj recimo da spadam u neki drugi zenstveni tip, bez tih gejsa karakteristika, gore navedenih.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!