Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Moj Prijatelj je u Hajderabadu u Indiji postao Doktor Filozofskih Nauka a u RajeeshPuranu, javno je objavljeno da ga primaju za Novog Avatara Indije, i naslednika Ucitelja Osha Rajneeshee-a. Moj Prijatelj je senka tisine, parafraza energetskih nanosa, ili konstelacija Zvezda za jedno 70 000 godina. Ima neobicno izrazeni osmeh, tako da ponekad iako ja niti se drogiram i sl. imam vrlo vrlo jak osecaj da mu se svaka celija smeje, i da u tom telu( jako je mrsav ) nema mesta za Prazni Hod ili sakupljanje secanja. On tako deluje na svakoga i nikada, ali nikada nisam ni cuo ni primetio, ( sem zavidljivaca koji ga nisu ni upoznali ) da ce reagovati na neciju egoistinu, masku ili nameru tj. tendenciju, tako da snishodljivo ili porazno ili kako se ocekuje, ili popustljivo...aminuje, podrzi ako to sto cuje nije , NIJE pravedno i istinito, a tek ako nije Lepota u tome, krunisana u srcu svakog Ludaka:)

Moj Prijatelj je nezavrsena mapa jedinstvenog kontinenta koji zapljuskuje Okean Univerzuma. Da, on je kontinent koji nikada nece biti zavrsen.
Ima tih 37 godina a postolje za njegovu Bistu, sadrzavace najmanje 5 miliona atomskih bombi, sa dugmicima da svako ko zeli, pritisne kad zeli. Isuvise je prestao. Nema ni jednu jedinu manu, osim ako manom ne smatramo, to sto ne zna da oprasta posto nikada nije ucio ni da se sveti;)

Svoja tri doktorata je poklonio nekim momcima iz Crne Gore, da ukrase zidove soba, eto da ne propadnu i koliko znam otvara trenutno knjizaru: Najdivniji Narod Na Svetu, u Nju Delhiju. Iskreni i licni je prijatelj i Dalaj Lame i mnogih Lama i mnogih i te kako Bozanstvenih Ljudi. Voli da mirise pesak, da izmotava Plazhe i da se udvara pesku. On je Otomansko Carstvo koje izmislja najruzicastiji sampon za pse. On je toliko Neko ko sigurno ima svezanj basnoslovnih imena, ali ni jedan, Predsednik drzave celog sveta, ne bi ni pokusao da posumnja da bi on mogao da odustane da zivi zivot bez titule i bez zvanja i bez potrebe ...

Otisao sam u Buenos Aries, da mu pomognem da sagradi Plato na kojem 142 ulicna Fenjera opisuju rech:

"WOLIM SVETLOST NOCNOG OSMEHA". ( Poklon Mog Prijatelja-Zaduzbine Osmeha, Argentini umesto umetnosti )

Freddy Mercury, pevac Queena, mu je poklonio celu svoju Muzicku Kolekciju, a on je istu podelio deci koju su Obmanuti Roditelji, napustili pre nego su ova i pomislila da postoje.

Uvek mu drustvo cini toliko razlicitih, toliko neshvatljivo nasmejanih, ljudi koji su pristali tu nedavno da budu Ljudi Civilizacije koja ce oponasati misljenje bez imena.

Nadam se da ces bar jednom, uspeti da shvatis, da ja ovo nikad ne bih ni pomislio ni napisao, da nisam sve to osetio u jednom dahu a bez ikakvog povoda. Samo sam sedeo na obali Dunava, tu nedavno i cutao au meni, unutra , u meni ...sve sam ovo cuo i napisao ti. I sve je istina onako kako to izgleda u novinama. I kada bude i u novinama, to je pokusaj Zavidljivaca da ga Popularizuju radi Mrzhnjenja...tada ce najverovatnije sebe svesno rasporiti da nahrani ulicne pse, jer koliko znam, malo sta moze njemu smetati da uradi.

Stvarno je DIWAN.
Korisnikov avatar
By селпередејз
Imas Prijatelja,
blago tebi!
edit: Nadam se da si i dalje srecan (mada ne smem to da radim; necu nista misliti, verovatno me neces osetiti),
sad sam skapirao da sam opet podigao temu...

...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!