Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Val
STA SE DESAVA KADA SU POLJUPCI SVE REDJI?

Poljubac je uvek znak ili dokaz koliko je jaka intimna veza, kao i pokazatelj kakvog je intenziteta razmena osecanja izmedju dva ljubavnika. Naucnici su pouzdano utvrdili da je poljubac "najveci izdajica" u intimnoj vezi koja je u krizi. Veoma cesto se desava da se partneri i dalje vole, iako su smanjili ucestalost i intenzitet ljubeljenja. Naravno to ne znaci da se "hladi" ljubav izmedju njih, vec samo da se oni nalaze u novoj ljubavnoj fazi koja neminovno donosi i odredjene promene, ali kuda one vode, to je vec novo pitanje?
Ipak, voma je vazno kakvog je intenziteta poljubac i da li je on iskren i "od srca". Mnogi psiholozi isticu da je cin ljubljenja, mnogo intimniji cin od sexualnog odnosa. U prilog ovoj njihovoj tvrdnji cesto se navodi ponasanje prostitutki, koje odbijaju i ne vole da se ljube sa svojim klijentima.

Citam ovo i ne mogu da verujem, koliko je to istiito!

Sta vi kazete na ovo? Da li i vas vase usne odaju?

I da vam kazem, meni su moje usne svetinja! :bubblegum:
Korisnikov avatar
By *deni*
"Tri poljupca hocu ja.."

Tri poljupca hocu

Tri poljupca hocu

Tri poljupca hocu ja

( otrovacu se od jednog il` dva)

:kiss:
Korisnikov avatar
By Val
A ja ih nekad hocu milion, a nekad ni jedan. :kiss:
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by deni
Tri poljupca hocu ja
( otrovacu se od jednog il` dva)
:lol: joj gospode boze.....
Originally posted by Val
A ja ih nekad hocu milion, a nekad ni jedan.
ahmm....da, bash tako....

ne svidja mi se ono poredjenje sa Kurvama, mada moram priznati da sam se uvek pitala, zasto se kurve ne ljube sa musterijama (a glupo je reci zbog "bolesti" , jer stavljaju u usta BUKVALNO sve!! :wink: )?!
Korisnikov avatar
By Val
Eeeeeee Zbu, ja sebe godinama pitam, zasto neke zene uopste ne ljubim, a imala sam sex s njima. I eto mi sad odgovora. Kurva sam! :lol:

Salu na stranu, zar ti se nije desavalo, da neku devojku nisi rado ljubila i po tome zakljucila, da ta nije za "whole life"?
Korisnikov avatar
By tramp
poljubac, sex ... meni je to sve, pa sta ja znam moze a ne mora biti "intimno" ili vezano za bliskost (ima cela tema o intimi da ne idem sad u to) ... a onda opet ja ne dam da me se drzi za ruku ako nisam bas bliska sa nekom

odsustvo ljubljenja je u svakomslucaju los znak za jednu vezu :gotika:
Korisnikov avatar
By m..
Nemam pojma, ja bih se stalno ljubila, ne bas sa svakim, ali ne mora narocito da mi znaci, naravno, ne ljubim sve ljude na isti nacin, niti svaki poljubac ima isto znacenje za mene, ali bottomline je da mogu da se ljubim i sa ljudima koji mi bas i ne znace nista u zivotu. Sto se drzanja za ruke tice, drzim prijatelje, prijateljce, one u koje sam zaljubljena i one u koje nisam, valjda pokazujem naklonost na neki poprilicno fizicki nacin, pre cu nekog ko mi je drag jako zagrliti nego sto cu mu reci 'hej, drag si mi', mislim neke stvari zvuce otrcano kad se izgovore... Sex je vec nesto drugo, defakto mogu da imam sex sa nekim koga vidim prvi put u zivotu, ali kontam da ce taj sex biti poprilicno losh, nekako sam kvalitet sexa kod mene dosta zavisi od zaljubljenosti i tako toga...
Ali, u sustini - da, ako gubim volju da budem sa nekim, uporedo gubim zelju da ga ljubim...
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by m..
Ali, u sustini - da, ako gubim volju da budem sa nekim, uporedo gubim zelju da ga ljubim...

Pa to ti pricam... :kiwi:
Korisnikov avatar
By reveal
hm... pravo da vam kazem... pre nego sto me je ostavila devojka, znaci jedno tri nedelje pre, mozda i manje, poljupci su se toliko proredili da se desavalo da se ne poljubimo 2-3 dana kako treba... to je valjda dovoljno dobar pokazatelj da ima istine u tome sto pricas, Val...
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by Val
zar ti se nije desavalo, da neku devojku nisi rado ljubila i po tome zakljucila, da ta nije za "whole life"?
naravno da mi se desilo.....ali to se desava samo kada si u vezi......A kada se to desi, nema dalje, tu je kraj.....NO MORE!!!! A ljubiti se mozesh i van veze, a ne ljubim se sa osobama koje mi nisu ni malchice interesantne......e u takvim sluchajevima mi se nije desavalo da se "nerado" ljubim :lol: mislim cim se ljubim ( a nismo zajedno) , a nisam prisiljena, znachi da mi je Ok. :wink: :saint:

:hvala:
Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by Val
Originally posted by m..

Pa to ti pricam... :kiwi:
Slazhem se sa ovim shto je m. napisala.

Ja i ne mogu da poljubim svakoga (nekad mi se gadi).. U principu pre cju nekome dati k*rac nego usne. Ako sa nekim pozhelim da se odmah ljubim, to znachi da mi se mnooooogo svidja (prvi put kad sam video sadashnjeg, posle par minuta razgovora smo pocheli da se ljubimo i ljubili smo se neka 3-4 sata :D )

Nekad mi i nije do seksa (kad sam sa voljenom osobom)... Postoje momenti/minuti/dani/sati kada bih se samo ljubio i ljubio :)
Originally posted by Zboony
e u takvim sluchajevima mi se nije desavalo da se "nerado" ljubim mislim cim se ljubim ( a nismo zajedno) , a nisam prisiljena, znachi da mi je Ok.

Josh ako te ta neka ne iznenadi neprijatno tako shto cje ti oshtetiti desni sopstvenim zubima.. :P
Korisnikov avatar
By EYA
poljubac jeste nesto posebno i veoma intimno za mene, ali ne svaki!
nekad ga dozivljavam kao igru pokreta, poput plesa sa nekim... a mogu da plesem sa svakim ko bar ritam prati pod uslovom da je bas super muzika pocela i pokrenula nas :)
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Sutekh

Ja i ne mogu da poljubim svakoga (nekad mi se gadi).. U principu pre cju nekome dati k*rac nego usne. Ako sa nekim pozhelim da se odmah ljubim, to znachi da mi se mnooooogo svidja (prvi put kad sam video sadashnjeg, posle par minuta razgovora smo pocheli da se ljubimo i ljubili smo se neka 3-4 sata :D )

Nekad mi i nije do seksa (kad sam sa voljenom osobom)... Postoje momenti/minuti/dani/sati kada bih se samo ljubio i ljubio :)
E mali, lepo si to napisao. Kao sto sam rekla, meni su moje usne svetinja. I pre cu njih da cuvam, nego (ma nemam ja k*rac)...znate vec... :D
Korisnikov avatar
By bigirl
Dobra teorija.
Kada nekog prestajem da volim - jednostavno nemam želju za ljubljenjem sa tom osobom. Izbegavam to, bukvalno nalazim bedne izgovore...
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by bigirl
Dobra teorija.
Kada nekog prestajem da volim - jednostavno nemam želju za ljubljenjem sa tom osobom. Izbegavam to, bukvalno nalazim bedne izgovore...
:up:
By argentum_inf
hm..volim to da radim,i bez lazne skromnosti,najbolja sam..:kafa:
Korisnikov avatar
By m..
Uh, ali ja mogu skoro svakog da poljubim, ali ne mogu sa svakim da imam sex...
Korisnikov avatar
By Sutekh
Dobra teorija.

Tipa, "E.. zhao mi je, ali smrdi ti iz usta?" :smeh:
Korisnikov avatar
By spliff
Dobra teorija.

lol
Korisnikov avatar
By Val
Dobra teorija.

E taj je bas bedan...
Korisnikov avatar
By zboO
ja kada prestanem da volim (mada ja retko kada volim) :lol: izbegavam CELU osobu, a ne samo ljubljenje sa istom :lol: mis'im mozda je surovo, ali tako ledja vishe ne bole ( zzzezam se)...ne zaista, zasto se vidjati sa nekim koga vise ne zelish...i onda josh smisljati izgovore zasto ne mozes da se ljubish....kao fora, ne mogu...boli me noga...ili ne mogu sada, zedna sam....ma ne mogu svrbi me taban..e necu sada ima tekma na tv-u.... :lood:

odmah kazesh FINITO,bye bye ( samo na lepshi nachin naravno) i zavrshish sa svim mukama!!!

:kosmodisk:
Korisnikov avatar
By spark
mislim da ima istine u naslovu teme.

inace, ne, ne odaje me poljubac, on nista ne moze da saopsti sto ja partneru vec nisam rekao...
Korisnikov avatar
By *deni*
Za mene ljubljenje cesto predstavlja savrseno opustanje...
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
mrzim samo jednu vrstu poljubca, koji se moze desiti samo jednom u vezi : kada se poljubite, i shvatish da je hemija nestala, da vishe nema nichega, osecaj slichan, kada tipkate na kompjuteru i nestane struja, samo shto se ne iznervirate, vec skenjate, i shvatite da ste doshli do kraja....
kad mi se to desi, vishe se nikada ne mogu poljubiti s tom osobom, zgadi mi se za chitav zivot, mozda ga chak i zamrzim, jer iako se ljubavlju moze teshko upravljati, odsustvo hemije smatram kao mnogo veci udar na mene i svoju suhtinu...
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by Morgan Le Faye
mrzim samo jednu vrstu poljubca, koji se moze desiti samo jednom u vezi : kada se poljubite, i shvatish da je hemija nestala, da vishe nema nichega, osecaj slichan, kada tipkate na kompjuteru i nestane struja, samo shto se ne iznervirate, vec skenjate, i shvatite da ste doshli do kraja....
kad mi se to desi, vishe se nikada ne mogu poljubiti s tom osobom, zgadi mi se za chitav zivot, mozda ga chak i zamrzim, jer iako se ljubavlju moze teshko upravljati, odsustvo hemije smatram kao mnogo veci udar na mene i svoju suhtinu...
Ja takve drasticne trenutke iskljucivo kroz sex kontam. Nikad mi se nije desilo da u poljupcu nestane hemija do te mere, u krevetu jeste. Tj. sekundu posto..jel. I tada znam da je kraj, da nema vise, dalje..

Sto se same teme tice, da, naravno da ima istine u tome. Ja umem cak i da ugusim osobu sa kojom sam <ako mi BAS znaci> kolicinom paznje koju trazim tj. cackanjem, grljenjem, ceskanjem, ljubljenjem, mazenjem.......bla...... iste..

Cim to prestanem da radim, red alert lampica se pali. Jos gore, ako ta osoba posle nekog vremena smanji svoju dozu ovakvih izliva, uffffff, tada upadam u paranoju da nesto nije u redu.. a valjda je normalno smanjiti kako vreme prolazi, ne?
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Kad ne volim ne mogu da ljubim ni da grlim ma nishta.
Ne mogu bilo koga da poljubim, pa chak ni iz zezanja. Mozda imam i strah od dodira, ne mogu svakoga ni da grlim, samo osobe koje su mi drage ili kojima u tom trenutku malo paznje i neznosti puno znachi (a i to je retko).
Tachno je da kad neznost nestane da i ljubav umre ili je umrla.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Draco
uffffff, tada upadam u paranoju da nesto nije u redu.. a valjda je normalno smanjiti kako vreme prolazi, ne?
Pa ne bas, ako "negujes" vezu. Kao i cvet, koji ne zalivas dve nedelje, pa kad dobije vodu, opet se podigne.
E meni taj poljubac dodje kao cvetu voda.
Korisnikov avatar
By zboO
a sta ako je u pitanju kaktus???? njega ako previshe zalivash osushi se i ode dodjavola!!??? :puzzle:

mozesh ti da negujesh vezu ( cvece :lol: ) do sutra, ako je uvenulo, ondak je gotovo...vreme je da se kupi novi pelcer a i nova zemlja....( i obavezno oprati saksiju, ko zna sta je sve ostalo od prethodnog cvetka zanovetka...!!!)

....skroooz sam ozbiljna.....

:kopa:
Korisnikov avatar
By Val
Pa da, pelcere uzimas od "starog" cveta. Sto znaci, ipak se negovanje isplatilo. I pelceri ti opet dodju kao varnice "stare" ljubavi. ;)

I ja sam ozbiljna.

A to sto ti stalno uzgajas kaktuse...to je vec druga prica. :P
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!