Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Na koji nacin ste raskidali vezu sa deckom?
Da li ste bili otvoreni, ili ste isli kao kisa oko Kragujevca?
Da li ste uspeli da postignete neki sporazum, koji podrazumeva korektne odnose u buducnosti?

Izvolite.....
Korisnikov avatar
By vivaldi
a da li naslov ostavlja mogucnost i devojkama da se izjasnjavaju

:puzzle: :kiss:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Nikada ne okolishem, volim da to kazem u lice.
A shto se "sporazuma" tiche, zavisi s kim i u vezi chega su.
Ali obichno sporazumi mogu biti na moju shtetu tako da nisam sklon istima.:canttouchthis:
Korisnikov avatar
By Glaistig
:misli:

uh,toliko sam nepametna glede raskidanja-sve sam varijante isprobala,sem one "gledaj me mama,stavljam ga sama" i ne vredi...
neki ljudi su neostavljivi...
:nope:
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by vivaldi
a da li naslov ostavlja mogucnost i devojkama da se izjasnjavaju

:puzzle: :kiss:
pa naslov ostavlja ali objasnjenje mozda za bi zene ...
Korisnikov avatar
By Oziris
Uvek bila iskrena i zbog toga uvek nadrljala, uvek se trudila da od samog starta vezu postavim tako da moze sporazumno da se raskine, nikada nisu ispostovali... :neznam:
Korisnikov avatar
By tramp
isti problem i kod mene pa se onda zapitam da li je to sve bilo tako jasno kao sto sam ja mislila
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
uvek stvar prvo raš?istim u svojoj glavi, mada mi je to nekad užasno teško. onda idem direktno, a trudim se da ostavim prostora i za sporazume, to sad ve? zavisi od konkretne situacije.
Korisnikov avatar
By Val
Kad definitivno znam da tu vezu vise ne zelim, jasno to izgovorim. Ali, sve dok ni sama ne znam, sta zelim, samo lupetam.

:nazalost:

Sto se tice sporazuma, ta opcija ne postoji. Sve se odvija spontano. Nema tu nekih dogovora. Jer, uvek jedna strana izadje povredjena, zato sto jos uvek voli, dok druga, koja raskida, sve to mnogo lakse podnosi.
By argentum_inf
uvek sam direktna,sto ocekujem i od one sa kojom sam.Ne volim zavlacenja,glupa polovicna objasnjenja,jos gluplje lazi,itd..Dakle,pravo u centar!Direkt, :boxer: ma koliko bolelo!!
Korisnikov avatar
By * NajS *
Kupi se, kupi se, kupi se.....sve dok u jednom trenutku se ne prelije chasha vode moje tolerancije.....

Tad donesem odluku, i kao svaki bik - tvrdoglavam istrajavam....

:astral2:
Korisnikov avatar
By reveal
Originally posted by Val
Kad definitivno znam da tu vezu vise ne zelim, jasno to izgovorim. Ali, sve dok ni sama ne znam, sta zelim, samo lupetam.

:nazalost:

Sto se tice sporazuma, ta opcija ne postoji. Sve se odvija spontano. Nema tu nekih dogovora. Jer, uvek jedna strana izadje povredjena, zato sto jos uvek voli, dok druga, koja raskida, sve to mnogo lakse podnosi.
my choise. :up:
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by argentum_inf
uvek sam direktna,sto ocekujem i od one sa kojom sam.Ne volim zavlacenja,glupa polovicna objasnjenja,jos gluplje lazi,itd..Dakle,pravo u centar!Direkt, :boxer: ma koliko bolelo!!
yap ! that is all folks :lizalica:
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Ja ne umem da raskidam. Zato se i cuvam veza - kad me napadne, ne lecim se tako lako.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Njuskalo
Ja ne umem da raskidam. Zato se i cuvam veza - kad me napadne, ne lecim se tako lako.
Ni ja. Obicno se ne javljam na telefon, izbegavam susrete pod raznoraznim izgovorima, sa nadom da ce druga strana sama shvatiti da smo stigli do kraja. Znam da to nije u redu, ali kad imam meko i plasljivo srce ( pogotovo ako mi partner u vezi vise puta, mrtav-ozbiljan izjavi "Nemoj da ti padne na pamet da me ostavis!")
:sweet: :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By KiWi
Za sada sam imao samo dve veze koje mogu da smatram vezama.. i obe sam prekinuo sporazmno bez pompe i skandala. Zašto biti grub prema nekom ko ti je u ranijem periodu toliko zna?io?
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by Kiwi
Za sada sam imao samo dve veze koje mogu da smatram vezama.. i obe sam prekinuo sporazmno bez pompe i skandala. Zašto biti grub prema nekom ko ti je u ranijem periodu toliko zna?io?
radi vezbe, zabave, predivnog osecaja toplote oko srca...
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Originally posted by Morgan Le Faye
Mada, kontam, ako zelis da okolisas, onda je dovoljno a dragog odvedes na bazen, ne?

:maljkovic:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by Njuskalo
Originally posted by Morgan Le Faye
Mada, kontam, ako zelis da okolisas, onda je dovoljno a dragog odvedes na bazen, ne?

:maljkovic:
dragog mouzda, kao i tetke kojim ce to biti inspiracija zivota, isto poneti pod ruku:vestica:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by argentum_inf
onda mi budi svalerka.. :lol: :lol:
Biti nekome svaler ili svalerka je najneopterecujuca solucija.
Nemas na ledjima namet obaveza, a i seks je uzbudljiviji...
Stvarno, kad covek razmisli, svaleracija je zakon...
Korisnikov avatar
By one_life_
malo smo se prepirali, on se ljubio malo s jednim garijem u klubu, gde sam i ja bio prisutan. posle je jadnik hteo sve da mi objasni, a ja ga oterao u toplije krajeve. psovao sam mu srpski, a on jadnik madjar:jezik:, pa ne zna srpski - posle toga smo se sreli na ulici, nije se javio - mozda mu neko preveo sta sam mu rekao
By littlejohn
A sta raditi u slucaju kada ti sex sa deckom nikad nije bio bas najbolji jer je njen libido toliko nizak da jednostavno ne dolazi u obzir kvalitetan svalerski odnos? A u stvari izmedju vas dvojice je vladalo odnos najboljih drugova koji su se sa vremena na vreme kresali? da li to obavezno znaci i prekid te prijateljske varijante? A takve histericne izjave ::da ti nije palo na pamet da me ostavs:: su ocigledno potekle od osobe koja, bar u tom trenutku nije imala iskustva u vezi. Sve, u svemu, Dogovor kucu gradi, a poznato je da je svaka ljubav vecna dok traje (zadnji put je trajala 5 min.), pa prema tome, ni to "mucenje"nece dugo trajati... Svakako ce obe strane sa radoscu, posle nekog vremena i nekoliko narednih veza, secati se jedan drugog samo po lepom...JEL' NISAM U PRAVU?:friends:
Korisnikov avatar
By *deni*
JovankaBroz
JEL' NISAM U PRAVU?
Ne znam, Joko, od koga si tacno ocekivala odgovor na ovo tvoje pitanje, ali evo , ja cu ti reci:

Apsolutno si u pravu !
:sweet:
Korisnikov avatar
By waterlily
Probala sam sve moguce varijante i mogu reci da zalim zato sto u pojedinim trenucima nisam imala srca da kazem istinu osobi u lice. Smatrala sam da bi to dovelo do nepotrebnog povredjivanja i da se stvari mogu finije izvesti, medjutim, moje uvijanje je uvek dovodilo samo do nepotrebnih komplikacija i mucenja za obe strane. :(

A to ` sporazumno` mislim da je samo izraz koji znaci da je jednoj strani svejedno, a druga se folira da joj je svejedno. Uvek jedan ljubi, a drugi pruza obraz... :neznam:
Korisnikov avatar
By *deni*
waterlily
Uvek jedan ljubi, a drugi pruza obraz...
Idealan naslov za neki novi narodnjacki hit !!! :cheer: :redaljka: :zvizdi: :dancing:
By littlejohn
Da, Deni, od tebe sam ocekivao odgovor ;)
Ha ha ha, a secas li se deni kako si igrao sa ruzama uz Vesnu zmijanac i Lepu Lukic?
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by *JovankaB*
Da, Deni, od tebe sam ocekivao odgovor ;)
Ha ha ha, a secas li se deni kako si igrao sa ruzama uz Vesnu zmijanac i Lepu Lukic?
Secam se da sam nebrojeno mnogo puta u zivotu igrao uz pesme Vesne Zmijanac i Lepe Lukic, ruza se bas nesto i ne secam, ali je najbitnije da polako naslucujem ko se krije iza nicka *JovankaB*!
:evilkiss:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!