Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By bigirl
Love (towards myself) keeps me go on and on and on and on...
Korisnikov avatar
By EYA
neke stvari naprosto treba samo doziveti... :hvala:
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
A jel ? Pa sledeci put ima da pojedesh kilo chokolade chim otvorish usta da o ljubavi prichash a vala i ja cu :P
Korisnikov avatar
By Mars
... A bogme i snimati film.

To su rekli nekima na akademiji kada su ih prvi put oborili na prijemnom.
Sada su na postdipl. na AFI.

Elem, ne slazem se da ne treba pisati/pevati/pricati o ljubavi.
Naravno da se ne moze nijednim medijumom to adekvatno docarati, ali svakako treba pokusavati.

:Mars, preozbiljno shvatio temu, ali ga zabole qrac za to:

"Sa onakvim dupetom, kvalifikacije ostalih kandidata bile su nebitne. Drago mi je da ga imamo pored svih onih umetnickih remek-dela!"
(Francois Delacroix, direktor Luvra, o postavljenju Marsa za glavnog kustosa muzeja)

http://www.virtualtourist.com/travel/Eu ... -BR-3.html
By SUNNY B
da sam na tvom mestu i ja bih isto napisala. ako nista, barem te to ne muci... cuti u uzivaj. imas i zasto.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Skyen

O ljubavi uzaludno pricati, a bome i pisati
:nazalost:

Pisali, ne pisali, ako neko ne zeli da nas skonta, uzalud je sve!
Korisnikov avatar
By HARP
Ko nije patio nije ni voleo...
Treba upoznati ljubav,da bi je osetili ili imali...
Korisnikov avatar
By Skyen
Patis iz cisto sebicnih razloga, zasto ta osoba, avaj, nije sa tobom. Sudbina kurva, kako me nece, smrc.
To ima samo veze sa jednosmernom ljubavi, prema sebi.
Korisnikov avatar
By Mars
Hm. Sigurno necu da patim iz altruistickih razloga, jer neko tamo nema tu srecu da bude samnom. Suvise bih patio.

Kad patim, patim iz tih sebicnih.

"Sa ponosom mogu da objavim, da je simbol nase nove promotivne kampanje - Marsovo dupe"
(Milka Forcan, menadzer godine, PR i podpredsednik Delta Holding)

http://www.kombeg.org.yu/komora/nagrade ... komora.htm
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by GOX
Ko nije patio nije ni voleo...
To i ja isto mislim. :sveca:
Korisnikov avatar
By EYA
lol
3 x za svaki slucaj ako neko pokusa da preskoci lekciju :bic:

zato je najbolje otici malo na mars i kad se vratis sve je ok :D
Korisnikov avatar
By Kittrie
da li je uzaludno pisati o uzaludnosti necega??
Korisnikov avatar
By EYA
nista bwee ljudi nije uzalud !
i najmanji pokret, svaka misao, izgovorena ili napisana rec... sve to pokrece nesto drugo i tako se pomera svet...
samo je pitanje da li cete postici zeljeni cilj ili neki drugi :D

btw, ja bas volim sebe i gotivna mi spika o tome :trep:
Korisnikov avatar
By Katjusska
@Sky: Nije djole uzaludno, nego si ti malo OD-id :elektro:

Kao kad bi pojedela kg chokolade (da pribegnem toj omiljenoj asocijaciji), smuchila bi ti se za ceo zivot, pod uslovom da prezivis ;)

Ali svako pravilo ima svoj izuzetak: humora nikad previse. Uvek biram radije bore smejalice, nego bore mrstilice :D

Pisana, kao i ziva rec, su alat - ograniceno sredstvo komunikacije i kao takvo ga treba koristiti. There is always use and abuse :serlok:
Korisnikov avatar
By Skyen
:smeh:

Ma uzaludno je i tacka. Zar ne vidis koliko je uzaludno, da se u svojoj uzaludnosti potpuno izgubila, po sistemu dva minusa na kraju daju plus.

Uzaludno, uzaludno :boxer:
Korisnikov avatar
By Skyen
Originally posted by Katjusska
@Sky:
Kao kad bi pojedela kg chokolade (da pribegnem toj omiljenoj asocijaciji), smuchila bi ti se za ceo zivot, pod uslovom da prezivis ;)
Ja cokoladu ne jedem mesecima, a onda kada je se docepam, ma sta je kilo za mene...kelner oma daj dva kila da ne cepidlacimo :gric:
Korisnikov avatar
By Katjusska
Ja cokoladu ne jedem mesecima, a onda kada je se docepam, ma sta je kilo za mene...kelner oma daj dva kila da ne cepidlacimo :gric:
xaxaxa, volim sto brzo ucis ;)

XYMOP, XYMOP nama treba :maska:

A sto se tice one racunice iz vishe matematike dushe, slazem se da je jedino reshenje praxa - time 4 skydiving :ideJA:

I jos malo zanimljive matematike za kraj:
2 + 2 = 5 for extremely large values of number 2 :zongler:
Korisnikov avatar
By Moa
Ko ne zna sta je ljubav njemu je uzaludno da misli i pise o njoj.Ali ne govorim o onoj ljubavi drzimo se za ruke,partnerke smo,govorim o Ljubavi.
Korisnikov avatar
By Skyen
A kako znas sta je ljubav? Jel to mentalni, emocionalni ili bihejvioralni plan?
Mene ne da je jasno, ich i nich. Zato i ne pisem :povez:
By SUNNY B
A kako znas sta je ljubav? Jel to mentalni, emocionalni ili bihejvioralni plan?
Mene ne da je jasno, ich i nich. Zato i ne pisem :povez:
e, aj ti i ovi tvoji bihejvioristi iskulirajte sa strucnom terminologijom da ne pocnem ja sa ergativnim i aglutinativnim jezicima.... :P

a da ne offtopicarim - znam sta je ljubav samo po tome sto je nema a nema ni NJE a posle toga vise nista nije bitno...i ne samo da NIJE TO TO nego NISTA NIJE TO......vec mesecima....ako razumes sta pokusavam da kazem...

:bye:
Korisnikov avatar
By Katjusska
Srecom postoji ta fina razlika (citaj provalija, prim.aut.) izmedju pokusaja komprehencije ljubavi i praktikovanja iste :gatara:

A tek spoznaja vlastitog neznanja predstavlja prvi korak na putu prosvetljenja :astral2:

Mislim da sam zasluzila :sladoled: za ovoliki maloumni napor...

A sad malo ozbiljnije (keyword: malo): Imam utisak da nema previse (zivih, i.e. contemporaries) ljudi koji su spremni da zaborave svoje ego-i-ostale-tripove i da jednostavno vole, da izgube i ponovo pronadju sebe u DRUGOM bicu. To jednostavno nije odlika ovog vremena. Ljubav nije prioritet. Osim n(a)(eki)ma, arhaicnim reliktima, temporalno displejsovanim entitetima... ;)

Jedna od perspektiva: Ljubav je bezlicna sila cije reflexije mi odrazavamo i samo jedan aspekat celokupne svesti, dakle samo jos 1 tool u toolbox-u.

... a sada cu malo da lizem onaj sladoled koji sam tako vredno zaradila :P
Korisnikov avatar
By Skyen
Originally posted by Katjusska
Jedna od perspektiva: Ljubav je bezlicna sila cije reflexije mi odrazavamo i samo jedan aspekat celokupne svesti, dakle samo jos 1 tool u toolbox-u.
Eto sta biva kad informaticaru das da definise ljubav. Ko me je vuk'o za jezik :pas:

@Sunny - respectujem man, imas pravo, cini mi se sa ovde distance.

A sad odoh da nadjem ljubav :google:
Korisnikov avatar
By Katjusska
Nije definicija, nego skica... jedna od mnogih. It's all in the perspective :ideJA:

A u potrazi: good luck :skola:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!