Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

lepo ja rekoh još pre da su biseksualni ustvari prikriveni gej, a evo sad me potvrdili i Univerziteti u Torontu i ?ikagu, kao i ?asopis Psychlogical Science... tekst preuzet sa gay.hr.
Ili si gay, straight ili lažeš, ukratko je opis nove studije o ?udnovatoj vrsti zvanoj biseksualci.

Naime, prema istraživanju na kojem je radio tim stru?njaka sa sveu?ilišta u Torontu i Chicagu, a ?iji su rezultati objavljeni u ?asopisu Psychlogical Science, ljudi takve seksualne orijentacije u principu ne postoje ve? su izmišljena kategorija, a oni koji se vole prikazivati kao takvi, na kraju pri?e ve?inom ispadaju homoseksualni.

Barem tako tvrde rezultati istraživanja koje se sastojalo od mjerenja razine uzbuðenosti genitalija prilikom gledanja erotskih filmi?a i fotografija. Studija je raðena na uzorku od 101 muškarca koji su se izjašnjavali kao heteroseksualni, homoseksualni i biseksualni.

Nakon odgledanog filma, rezultati su bili jasni. Muškarci su se uzbudili ili na muškarce ili na žene ali ne i na oba spola podjednako.
Slika
Korisnikov avatar
By unic0rn
Ovo bi mozda trebalo u forum Seksualnost? ;)

Pa, jako je to tesko odrediti ako cemo ozbiljno, jer kod dosta ljudi je bisexualnost samo prelazna faza ili sluzi kao paravan (svesni ili nesvesni) al ne treba biti iskljuciv.
Korisnikov avatar
By kal zakath
Jao sto volim, kada "strucnjaci" odredjuju na sta se palim.
Korisnikov avatar
By Johnny Rocket
Bisexima je, valjda, sudjeno da im neko vecito osporava bisexualnost.

:jbg:

Poznajem ljude koje privlace oba pola (nebitno da li podjednako i koji pol vise), pa sam tako 100% siguran da bisexualci postoje.
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Johnny Rocket
Definitivno suðeno. :tornado:
Korisnikov avatar
By Loni
Ali ovo ne važi kod žena, naravno.
Kod njih, primetio sam da ima mnogo više biseksualki i to zaista iskrenih biseksualki, nego kod muškaraca.
Zaista poznajem devojke koje uživaji i sa muškarcima i sa ženama, a takvih muškaraca je veoma malo.

Pa ipak postoje i oni. Jedan od primera je Njuškalo, koga sam zaista u gradu video kako iskreno drži devojku za ruku, prema kojoj iskazuje toplinu.
Da neko ne pomisli da je doticni lažni gej, moram da napomenem da je uputio je topli pozdrav i pogled i meni. (Srce malo)

Ja licno, i kada sam bio zaljubljen u devojku (poslednji put 2002) bila je to platonska ljubav i mada sam želeo da je grlim, mazim, ljubim i osetim energiju i emociju, nisam imao neku potrebu da je izrasturam svojim ,,mesnatim kolcem''. Duhovno sam osecao ljubav ali seksualno se to ne može porediti s odnosom sa tipom.
Zato bih na tom testu prošao kao apsolutni gej.
By Storm
Originally posted by kal zakath
Vala baš.
:apprentice:
Korisnikov avatar
By HARP
Svako je opredeljenje za samog sebe.Nema tu analize koje bi donele krajnji zaklju?ak.Jednostavno ko šta ose?a naginje ka tome,pa tako ne bih ja nikoga ni trpao u koš sa bisexima,jednostavno svako druga?ije doživljava svoju seksualnost...
Ako ja nekoga privla?im i neko me želi,šta me briga da li je gay ili bisex ili str8...
Korisnikov avatar
By Mars
A ja obozavam rezultate istrazivanja koje navodno sprovode razni petorazredni univerziteti po svetu. A nase novine (i web portali) koriste za popunjavanje rupa u prostoru.

Zene koje farbaju kosu imaju duzi orgazam.
Muskarci koji drze lakat na otvorenom prozoru kola dok voze imaju vecu sansu da obole od slepila.
Ko uzima svakodnevno vitamin E ima manju sansu da polomi kuk u 80. godini...

I ovo isto. Ionako za mesec dana dokazu sasvim suprotno.

"Tvrdim vam! Marsovo dupe je poslednji bastion slobodnog srpskog novinarstva!"
(Aleksandar Tijanic, Media Centar, tribina na temu Kuda idu mediji)
Korisnikov avatar
By djo
dokle više sa ovakvim temama...:doh:
Korisnikov avatar
By reveal
Originally posted by bojandjo
dokle više sa ovakvim temama... :doh:
:neznam:
Korisnikov avatar
By HAL 9000
Originally posted by PauLi
...Ja licno, i kada sam bio zaljubljen u devojku (poslednji put 2002) bila je to platonska ljubav i mada sam želeo da je grlim, mazim, ljubim i osetim energiju i emociju, nisam imao neku potrebu da je izrasturam svojim ,,mesnatim kolcem''. Duhovno sam osecao ljubav ali seksualno se to ne može porediti s odnosom sa tipom.
Zato bih na tom testu prošao kao apsolutni gej.
Ovako nekako bih se i ja osecao da sam u vezi sa devojkom. Jos gore mi je u celoj prici, ako neko ima i devojku i decka u isto vreme. Naravno, svako treba da zivi kako mu je najdraze :zastava:
Korisnikov avatar
By djo
Jos gore mi je u celoj prici, ako neko ima i devojku i decka u isto vreme.
ma to je ok ako se do takve situacije doðe konsenzusom, ili ako prave trojke i štatijaznam. paralelno održavanje veze a bez znanje drugog/e i tre?eg/e je malo :bljak: ... u najmanju ruku nezdravo po psihu i frustriraju?e po sve :cekam:
Korisnikov avatar
By HAL 9000
Da, mislio sam na slucaj kada se to krije. Mada se meni licno ne svidjaju takve kombinace, nebitno od nacina kako je do istih doslo.
Korisnikov avatar
By waterlily
:hail:
Korisnikov avatar
By bigirl
izrasturam svojim ,,mesnatim kolcem''.
Ja se napalih na ovo :blush: Je l' me to ?ini bisexualkom? ;)
Korisnikov avatar
By tramp
kako neko rece da nema str8 osoba jer su svi bi a kako nema bi jer su svi gay znaci nema str8 osoba nego su svi gay :sladoled:
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Secam se price o fizicaruv koji je dokazao da bumbar ne moze da leti.
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Pa ipak postoje i oni. Jedan od primera je Njuškalo, koga sam zaista u gradu video kako iskreno drži devojku za ruku, prema kojoj iskazuje toplinu.
Da neko ne pomisli da je doticni lažni gej, moram da napomenem da je uputio je topli pozdrav i pogled i meni. (Srce malo)
:kiss:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by tramp
kako neko rece da nema str8 osoba jer su svi bi a kako nema bi jer su svi gay znaci nema str8 osoba nego su svi gay :sladoled:
:klap:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by tramp
Jel' ono ja nekada rekoh, da su svi bi, pa se tokom zivota opredele? :doh: Dakle, sad smo definitivno svi gay!? :rool:
Korisnikov avatar
By zimizamizum
Hm, ja jos nisam dosla do originalnog clanka, ali sam citala o tome u NY Times-u, gde je komentar na istrazivanje bio... blazi.

Ono sto su dobili je ono o genitalnoj aktivaciji tokom gledanja slika. Sve ostalo su interpretacije. Npr. moguce je da kod biseksualaca ne postoji istovremeno paljenje na oba pola, nego da to ide u fazama. Moguce je da uzorak nije dovoljno veliki. Moguce je da postoje razlicite grupe biseksualaca... Svasta je moguce, i na osnovu istrazivanja se definitivno ne moze ni izbliza zakljuciti sve ono sto je ispisano u gornjem tekstu. Ono gore je tako ideoloski natopljeno... uzas.
By Dazdevnjak
Wow!!! Strucnjaci su potvrdili!

Kao da su oni najpametniji na celome svetu?!

Kao da ja sada treba njih stalno da slusam?!

Sta kao,oni ce meni odredititi da li sam ja gay ili bisexualac?!

SVASTA,ali stvarno SVASTA.

Mislim da bi dalji komentari na ovu temu bili suvisni!
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Originally posted by Dazdevnjak

Nemoj da se zivciras. Strucnjaci su dokazali da bumbar ne moze da leti, pa on i dalje leti. Valjda ga nisu obavestili...
Korisnikov avatar
By Kupper
Jebote, koji put??? Tema na ovu temu pola foruma. To si sto si i picis dalje. Ja, takodje obozavam te 'strucnjake' :shtap:
Originally posted by Johnny Rocket

:jbg:
Suvisak vremena i teska dosada dovodi do ovih prica. Mozda boli, ko to zna.
Originally posted by Dazdevnjak

I umesto zakljucka da jos jednom potvrdim:shtap: ili sto bi Zbunjena rekla - :mete:
Korisnikov avatar
By *deni*
O, hvala dragom bogu sto se biseksualni "Gabriel" vratio u ruho starog, dobrog gay Kuppera.
:klap:
Korisnikov avatar
By Zibro
ma strucnjaci smutnjaci ......
ali ja takodje osporavam bi kategoriju a posto sam ja uvek u pravu ovog puta se strucnjaci koincidentalno slazu sa mnom sto i njih cini u pravu :cigareta:
Korisnikov avatar
By Draco
Here we go again.. :rool:

Mislim da se par meseci sigurno nije raspravljalo na ovu temu.:alikako:
Korisnikov avatar
By Bole
Svako moze da radi ono sto voli i to je negov izbor....
Ima i tu razlicitih ljudi ali jedna grupacija mi nikada nece biti jasna a to su ljudi koji moraju da se napiju da bih bili sa muskarcem a inace imaju devojku...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!