Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By zboO
Podstakutna temom koliko ste njih kresnuli, a da ih se secate....evo postavljam tako reci slicnu temicu....

Sa koliko ste osoba u COOL odnosima (ili u opste u kontaktu) sa kojima ste se muvali, ili imali po koji bliski momenat? (aj , recimo da tu spadaju sve varijante, veze, sex....i obicno muvanje...)

ja licno nemam skoro nikakve kontakte sa tak'im personama!!

evo ja cu prva odgovoriti :lol: i spomenucu samo najbitnije dogadjaje... :wink: pa ce vam biti i jasno zasto nismo u kontaktu :yes:

1. prva veza....trajala je par meseci i katatsrofalno se zavrsila, zahvaljujuci meni......ALI se desila i DRUGI put, i Ok se zavrsila....i TO JE JEDINA osoba sa kojom sam u normalnim odnosima :D mada se retko cujemo i vidjamo.

2. druga veza.......muvam osobu mesecima....zaljubila sam se ko nikada do tada....ona me coolira...boli je uvo, ne primecuje me.....ja se ISKULIRAM skroooz (sta cu drugo)....kad ono bum....bila je to JEBENA KIŠNA SREDA u maju mesecu 2004god...ekipa na zurci, i ona mi prilazi i pocinje da me ljubi.....ja u shoku....ne verujem,ali sreci nema kraja!!! Trajalo je svega 5-7 dana, vidjale se svaki dan, ali je ona svaki dan piljila u drugu cicu....i ja prsnem skrooz......završilo se tako sto mi je rekla da imam friendly pristup....(a to sto me nije primetila nije bitno, no dobro)....HIT

3. veza ili kako da je nazovem, nije ni bitno.....muvanje preko chata, i phona....ja hocu jedno, ona hoce drugo....nagomilavaju se nesporazumi....prodje neko vreme, i desi se da želimo isto (što u tom momentu nije bilo mnogo)....vidjamo se, sve je ok (cela 3 dana) i opet nesporazum, sada opet necemo isto, ona hoce jedno, a ja nešto drugo....razilazimo se, i tu pocinju uvrede!!! Prodje neko vreme, složimo se opet (na kratko), i opet pocinju uvrede.....i tu je naravno kraj!!

4. opet tzv. veza (vezica) :lol: pocinje sve kao zezanje...opušteno (mada ne znam uopšte ni kako smo došle do toga da se smuvamo) :lol: Prodje neko vreme, opet nesporazum.....i da nedavim završi se i to....ali kada god se vidmo (ja se smorim, zbog silnih pitanja i analiziranja).....i tu je kraj svakom kontaktu....

5. secate se one srede '04?....eh....godinu dana kasnije....'05 zbunjena je opet zaljubljena,samo sada u drugu osobu ( i opet je iskulirana) i OPET JEBENA KIŠNA SREDA desi se cudo, medjutim nije ni pocelo a vec se završilo??!!! :lol: verovatno najveci HIT u mom zivotu!!

i recite vi meni kako ostati u kontaktu sa bilo kim???? Meni je to prosto neverovatno....neki su mi se popeli na kurac (figurativno receno)....smoriše me do bola....a neki su mi mnogo dragi i tesko mi je kada sam u njihovoj blizini....znaci najbolje je biti van domašaja!!!

........ovo posvecujem osobi koja me muva (bezuspešno) vec godinu dana....možda ceš ovde pronaci odgovor zašto sam zatvorena osoba...mada ko je hteo upoznao me je (i zna mi i mane, i vrline)....ne znam trenutno sta zelim....tj muvam se sa svima koji mene muvaju.....ubijam vreme ( a ti ne treba da budesh u toj grupi).....zato te kuliram (hejtujem)....tebe znam i ok si.....nisi za zajebanciju.......

PS. svako ko je spomenut prepoznace se u to sam više nego sigurna...nije okrenuto protiv vas.....i nemoj da sutra dobijem pozive, jel ti to meni nešto....bla bla bla??? NIšta licno!!!

(pravih prijatelja imam JAKO malo, drugara imam mnogo, mogu da ih izvozim, dakle koji više/manje ništa nece promeniti) :wink:

joj super sam... :lol: (idem da nastavim da pijem)

mozda sam se malo zanela, mada who cares?? Mrzi me da objasnjavam u 4 oka, ovako je mnogo lakse!!!
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
pa ima ih... a to su oni koji su bili dovoljno zreli da shvate neke stvari na vreme.
Korisnikov avatar
By Moa
Pa s obzirom da sam do sada imala samo dve veze i jedno muvanje mogu da ti kazem da uopste ne odrzavam odnos sa osobama.

Prva veza mi je trajala 4 godine,i sada se ponekad cujemo preko nekig mesindzera posto nije u zemlji a kada dodje nece ni da mi se javi.

Druga veza mi je trajala 4 meseca i zavrsila se katastrofalno tako da kada me ta devojka vidi na ulici ispljuje me najstrasnije a ne znam ni zasto cak,bila sam skroz ok prema njoj,cak bih ja trebala da ispljujem nju jer me je ostavila zbog bivseg tipa.

A muvala sam se sa jednom devojkom,koju sam inace odbila kad je ona mene muvala zbog veze br.2 i to nikad nije mogla da mi oprosti.I zato je ona mene ispalila kada sam je muvala,videle smo se jednom nakon te ispale otisle na picence i sada se ne javlja na phone kad je zovem.

Dakle,ne,ne odrzavam kontakt sa bivsima i muvanjima.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ni ja ne odrzavam kontakte s personama iz ljubavno-sexualne proslosti.
Sve su mi veze pocinjale burno, sa puno odusevljenja i medjusobnog zaklinjanja na "ljubav do groba".
Kako su pocinjale, tako su se i zavrsavale - uz mucne situacije,kletve i medjusobna optuzivanja, a ni fizicki obracuni nisu bili retki.
Posle takvih turbulentnih razilazenja, nikakav kasniji kontakt, razumljivo, nije bio moguc.
By Xtreme
Friendu moj, svaka cast za temu!!! I odgovor na istu!!!

Ja uvek imam neki glup trip o tome da treba ostati u kontaktu sa ljudima sa kojima si podelio neke bliske momente i sl. , ali vrlo cesto to nije moguce! (bar u mom slucaju).

Delimicno zbog toga sto su mi neke veze bile cisti promasaji, tripovali smo da se poznajemo, a ustvari je svako voleo neku sopstvenu viziju onog drugog, pa logicno da ne mozes da ostanes u kontaktu sa nekim ko i nije bio sa tobom.

Delimicno zbog toga sto mi veze nisu bile promasaji, pa je onda nemoguce ostati u normalnim medjuljudskim odnosima sa nekim sa kim imas emotivni problem (ili bar jedna od dve strane to ne moze)

Delimicno zbog toga sto su medjuljudski odnosi bas zajebana stvar. I potrebno je puno komunikacije, iskrenosti i dobre volje da bi stvari funkcionisale. A to je jako tesko izvesti ako su odnosi vec poremeceni. Mozes da se trudis koliko hoces, ali se uglavnom nalazis u odnosu u kome si ti povredjen i zatvoren i neko drugi je povredjen i zatvoren, i jaaaaaako je tesko tada napraviti neki ok korak. A svaka greska te sve vise udaljava od neke normalne komunikacije i normalnog medjuljudskog odnosa nakon raskida.

I zaista je retka situacija u kojoj obe strane, nakon svega ruznog sto se desilo, mogu da sagledaju i sebe i onog drugog i ponovo uspostave neki normalniji odnos. A opet...ako ne mogu....onda je to potpuno drugi problem (vec napisan kao prvi razlog za lose medjuljudske odnose-promasaji i pogresne vizije)

I tako...
Korisnikov avatar
By Draco
Generalno nisam na ratnoj nozi sa njima. Sa jednom bi mozda trebalo, ali bilo je takooo davno. Uglavnom nemam nikakav special odnos, kad se vidimo javimo se jedna drugoj, popijemo pice or sth i to je to.

- Sa jednom sam vremenom izgubila kontakt a bila mi je bas, bas dobar prijatelj mnoooogo posto smo raskinule.

- Tzv. the love of my life je i dalje u mom zivotu, ne bih je menjala ni za brdo, krdo gumenih bombona, obozavam je! Obozavam nacin na koji njen mozak radi.

- Jedno ogrooooomno dete, kao i ja, mislim da me cak i najbolje od svih poznaje <rekla bih po nacinu na koji me zajebava>. Ni nju ne bih dala ni za sta na svetu. Miliiiiiiiiiiiica!

- Heh, jednu ne znam u sta da racunam :) , ali OBOZAVAM je! Energija i mozak koji, osim sto su u skladu jedno sa drugim, u skladu su i sa mnom.

To je bila kao pozitivna lista. Ovo je neutralna, posto ne postoji negativna:

- Jedan debil, ni ne zasluzuje da bude na listi. Izvozala me je ko ja Jugo SRS/a. Dugo sam balavila za njom, sada nemam nikakvu potrebu da je vidim, jos manje da je cujem. Vidjam je tipa 2x godisnje, odemo na vops i tako to.

- Psycho koji me ubi u mozak patetikom i slicnim sranjima. Urnisala mi je mozak i tvrdi da sam i ja njoj. Mislim, kul je ona lik i sve to, ali jednostavno nismo jedna za drugu.

- Bez razloga na ovom delu liste jer je problem u meni. Jednostavno, kuliram je zato sto sam prevarila tadasnju devojku sa njom i zato se gadim sebi. A svaki put kad je vidim, setim se toga i zato se trudim da je ne gledam cesto.

- Ova poslednja devojka.. Heh.. Ne znam ni ja.

Ima sigurno jos neka, ali cim je izostavljena, znaci da nije bitna.
Tako da, posle xyz ispisanih redova, ja i dalje stvarno ne znam koji bi bio moj odgovor.
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by Xtreme
Friendu moj, svaka cast za temu!!! I odgovor na istu!!!
:trep: :trep:
Ja uvek imam neki glup trip o tome da treba ostati u kontaktu sa ljudima sa kojima si podelio neke bliske momente i sl. , ali vrlo cesto to nije moguce! (bar u mom slucaju).
ali sam zato ja sa tvojim ex devokicama u kontaktu ( i super se slazemo)...

:lol: :lol: :lol: eto ti josh jedan HIT!! :wink: (kada ne mogu sa mojima, ondaK cu sa tvojima) :P
Korisnikov avatar
By L-Only
Uvek prijateljski nastupam, ali je pitanje koliko prijateljski nastup zeli suprotna strana...
Korisnikov avatar
By grape
Nismo ostali u kontaktu...(ako u to ne racunam par mail-ova)

..jedan zivi u Americi i to trajno, drugi je samo povremeno u Bgd-u, ali nije poenta u tome. Mislim da ne bismo ostali u kontaktu ni da zivimo u istoj zgradi :nope: , jer ja sam ispala "hladna i sebicna". Jednostavno nisam bila zaljubljena...

...a inace imam prijatelje koje ne dam nikome :friends: ,i to su ona prava, trajna prijateljstva,tako da ispada da sam mnogo bolji prijatelj nego partner...jbg...:neznam:
Korisnikov avatar
By hightown
...Zbunjena,PICKO JEDNA,a gdje sam ja na listi prioriteta???
p.s.vise nisi u frendli odnosima sa svim bivsim djevojkama od xtreme...
p.p.s od danas volim sladoled!!!
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by hightown
...Zbunjena,PICKO JEDNA,a gdje sam ja na listi prioriteta???
p.s.vise nisi u frendli odnosima sa svim bivsim djevojkama od xtreme...
p.p.s od danas volim sladoled!!!
ehh...jesam i to kaaakvaa :yes: :wink:

pa i sama kazesh da su ovo prioriteti....u ovim sluchajevima su bile ukljuchene emocije.....ti si mi bila friend, i ostala.....i nas dve se nismo muvale (tachka)!!!! Mojne meshash babe i zabe!!!

PS. ne diraj mi Xtreme!

PPS. od sladoleda cesh dobiti upalu pluca (posto ga nepravilno upotrebaljavash.....khmmm.....konzumirash!) :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By hightown
...jooooooooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj...
...ovaj forum ce propasti ako zbunjena razgovara o emocijama...
...ISKULIRAJ!!!!
...kupicu ti lubenicu... :)
...ma,ljubi te drug...tako emotivnu...
p.s.javili su da je covjek iz hitne sa koncerta preminuo...od tvog hejtovanja...
Korisnikov avatar
By *deni*
...jooooooooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj...
...ISKULIRAJ!!!!
...kupicu ti lubenicu... :)
p.s.javili su da je covjek iz hitne sa koncerta preminuo...od tvog hejtovanja...
ohohohoho....A STA OVO ZNACI ?

Hocu da znam, hocu da znam !!!!! :skorpija: :tuc: :wcsolja:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
?ini mi se da je tema više interna ali ajd da odgovorim.

Ne družim se ni s jednim de?kom s kojim sam bio u vezi. S dvojicom sam hteo, ali nisu hteli oni, jednog sam povredio a drugi me otpo?etka nije voleo (mada bih i sad s njim, s tim ðubretom, divnim ðubretom, voleo da se vidim i otr?ao bih da ga sretnem ?im bi me pozvao. Pre tri dana video sam ga na ulici i nije mi se ni javio, kao nije me video. Svinja. Mica mala. Kako ga mrzim. Kako ga volim.).

LM, s ostalima nisam hteo ja, pokazalo se da smo iz razli?itih pri?a i prestali su da mi budu simpati?ni još u toku veze.

Zanimljivo, ostao sam dobar prijatelj sa dve devojke s kojima sam bio u vezi (kao "100% gay", živi primer fluidne seksualnosti, enivej...) S jednim de?kom koji je nešto hteo a ja nisam, družim se ve? pet godina i sve smo bliskiji. S jednim prijateljem sam imao seks jednom kad smo zagoreli pa sam ga nekako samantao, ali nas je to, onako, postepeno udaljilo i sad se više i ne ?ujemo, reklo bi se da se prešla granica prijateljstva. Ima i nekih epizoda koje nisam prakti?no ni registrovao, nisu imale neko zna?enje, pa se sve nastavlja(lo) kao da ništa nije bilo.

Ne znam da li mogu da izvu?em neki zaklju?ak iz svega. Valjda odlu?uje više stvari, a ne samo da li ste se (po)svaðali ili ne, neka predstava koju stekneš, talasne dužine na kojima se nalazite ili ne nalazite, sticaj okolnosti, prosto tako.

:novine:
By Xtreme
Moram da dodam dve stvari:

1. Zbuni, nisi pomenula najveci hit iz tvog emotivnog zivota, a koji je vezan za jednu od persona sa tvog prioritetnog spiska.... Secas se kad te je tvoja bivsa, koja te je prethodno ispalila zvala nakon par meseci da joj tvojim super lepim i novim kolima preneses MRTVOG PSA?!?!?!?!?!?!
Jooooooooooooooooj koji je to hit bio, evo i sad se smejem dok pisem!!!
Uh, koliko mi je drago sto postojis u mom zivotu :lol: :lol: :lol:

2. Htedoh da kazem jos jednu stvar u vezi medjuljudskih odnosa...
Ima jedna stvar koja mi je ruznija od one da ne ostanes u kontaktu sa bivsima...to je ono kad neko ostane u kontaktu sa tobom, ali ti secira informacije u vezi svog emotivnog zivota....ne prijavljuje da ima novu vezu sa kojom mu je super.....ili ti svoju novu vezu predstavlja mnogo hladnijom i nevaznijom nego sto jeste....jer tripuje da te time stedi ili ko zna sta.....a ustvari je beskrajno sebican...
Ova verzija je najgora u slucajevima kada je tebe neko sutnuo a ti tripujes da je to osoba tvog zivota....a ona ti pruza lazne informacije iz kao nekog milosrdja sprecavajuci te da vidis istinu, shvatis da je kraj i krenes dalje...
Sto kaze sanjalica....bas su ti medjuljudski odnosi cudni!
Korisnikov avatar
By zboO
daaa.....pa ko kaze da nisam emotivna?? Samo sto ja stalno cutim, eb ga....emocije znaju da ubiju :yes: trust me!!! A i nista dobro mi nisu donele....
ko ga jebe, neka je!!! Na sta se ubo?? :puzzle:
eh ti medjuljudski odnosi...
]Originally posted by AngraMaina
?ini mi se da je tema više interna ali ajd da odgovorim.
nije interna...i HVALA ti na odgovoru.....nego ovi bre ne znaju da se ponasaju....sta god napisem, za'ebavaju me......ccccc
Korisnikov avatar
By EYA
sha znan ja mala, malenica... ne zavrsi se sve uvek mirno i kulturno... al posle uvek sve dodje na svoje, uz malo truda... pa kakva bih ja stoka bila kad bih bila sa nekim sa kim posle ne zelim da pricam ili jos veca da on/ona ne zele sa mnom !

sa nekima se druzim, sa nekima cujem, sa nekima ni toliko... al se uvek i svakom obradujem kad se sretnemo :yes:
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by Xtreme
1. Zbuni, nisi pomenula najveci hit iz tvog emotivnog zivota, a koji je vezan za jednu od persona sa tvog prioritetnog spiska.... Secas se kad te je tvoja bivsa, koja te je prethodno ispalila zvala nakon par meseci da joj tvojim super lepim i novim kolima preneses MRTVOG PSA?!?!?!?!?!?!
Jooooooooooooooooj koji je to hit bio, evo i sad se smejem dok pisem!!!
Uh, koliko mi je drago sto postojis u mom zivotu :lol: :lol: :lol:
daaaaaa....i meni je drago sto imam tebe u zivotu.....i sto me podsecash na ovakve momente.....i sto moji hitovi tebe zasmejavaju....eto bar neka korist od svega!! :kiss:
2. Htedoh da kazem jos jednu stvar u vezi medjuljudskih odnosa...
Ima jedna stvar koja mi je ruznija od one da ne ostanes u kontaktu sa bivsima...to je ono kad neko ostane u kontaktu sa tobom, ali ti secira informacije u vezi svog emotivnog zivota....ne prijavljuje da ima novu vezu sa kojom mu je super.....ili ti svoju novu vezu predstavlja mnogo hladnijom i nevaznijom nego sto jeste....jer tripuje da te time stedi ili ko zna sta.....a ustvari je beskrajno sebican...
takvih osoba ima mnogo, ne treba obracati paznju, njima ide na dushu!!! Mozda je njima tako lakse.....ja lichno nikada nisam imala potrebu da lazem....ako sam u vezi u vezi sam, to onda svi znaju....pa i ex....ali isto tako znam kada su moje ex u vezi, to mi je sasvim normalno, zivot ide dalje...ne mozesh ocekivati da sve stane, dok si TI nastavio dalje....GLUPOST!!!! ali kao sto sam vec rekla.....NJIMA IDE NA DUSHU....a i takvi obichno zive u nekom GADNOM tripu....i hvala bogu pa nemam takve osobe u okruzenju!
By Shoplifter
Oh my, kompletno sam giju-giju :lood: za bilo kakve odnose, a kamoli one u kojima se nesto zakomplikovalo pa treba da se razveze. Ma... odnose prosto treba zakonom zabraniti. :evil: :eevil: :djavo: :evilwait: :kosach: :evilgrin:
Korisnikov avatar
By bigirl
1. Bili smo zajedno oko 3 godine (kažem "oko" jer je on polovinu tog vremena proveo u Australiji). Ma bilo nam je cool. Prijatelji smo, ali on živi u Australiji tako da se retko ?ujemo, a još reðe viðamo. Prosio me je dva puta (i ta ponuda još uvek stoji), pa mi je tako malo glupo kad god doðe, ali ajde... Može se re?i da smo prijatelji.

2. Zajedno dve godine... Rastali smo se pod o?ajnim okolnostima. Jbg ja sam skontala da sam bi i da ho?u "da proverim to" (tj da naðem devojku), on je rekao da ne bi pristao na to ni u ludilu. I tako smo raskidali jedno 1000 puta, sve na par dana, pa se opet kao pomirimo... i tako. Na kraju smo se skoro pa ispi?karali i onda se samo viðali na faxu. Nahuškao je par debila iz Obraza na mene. Pre jedno godinu dana sam mu poslala neki mail, ne znam zašto. Odgovor je bio jaaako pozitivan, mislim, u fazonu "još uvek te sanjam i želim". Elem, javimo se jedno drugom kad se sretnemo na ulici (faxu), ali ništa više. Verovatno ?e tako i ostati do kraja.

3. Zajedno godinu dana... E sa njim sam super! Verovatno mi je on jedini drug kog imam. Dokuckavamo se redovno preko icq-a, ?ujemo se ponekad fonom, odemo na stoni tenis i tako to. Ok je on. Malo je snob, ali je ok.

4. Hm... Moja prva veza sa devojkom... 22 meseca zajedno... U kakvim smo odnosima sada? ... ... ... ... ... ... ... ... ... "Odnosima"?! Hm. Da vidim... Svaðamo se, pljujemo se, hvalimo se, pri?amo dobro, pri?amo loše, družimo se, mrzimo se, psujemo se, zavla?imo, zajebavamo i podjebavamo. O bože. Nadam se da ?e se taj "odnos" uskoro svesti na 0. Ustvari, samo nije prošlo dovoljno vremena da bi mogle imati bilo kakav odnos posle jednog izuzetno burnog raskida. Ipak sam sa svim ovim bivšima (ta?ke 1,2,3) prešla duuug put od kraja ljubavi do po?etka (možda nekog) prijateljstva. Dug put tišine.

To su mi veze. Što se kombinacija (muvanja) ti?e... Ne pada mi sad niko na pamet... Valjda je sve to ostalo na "?ao ?ao" kad se slu?ajno sretnemo. Što se nekih kra?ih (manje bitnih) veza ti?e... pa ne znam. Nekako, oni me jure da se vidimo, a ja te ho?u te ne?u. Ne vidim poentu u tome. Šta imam ja sad sa tamo nekim s kim sam bila mesec dana pre 3 godine i više, da sedim u kafi?u i pri?am? Glupost. Nije me interesovao ni tad (ina?e bi trajalo duže), a kamoli sad.
Korisnikov avatar
By wroom
Originally posted by zbunjena
........................................................
e ljubavi, neka si im vala sve rekla :kasalj:
impresivna istorija zbunjenosti :lood:

:love: :kiss:
By SUNNY B
sa svima sam dobro. nemam vremena da kuckam sat vremena tacno sa kojom kako i sta, ali generalno sa svima sam fino i pristojno, jer, pobogu, ako sam izgubila vezu, ne znaci da moram i prijateljstvo, mislim , 2 gubitka su veca od jednog zar ne? stoga - volim sve svoje bivse , bilo koja varijanta da je u pitanju....svaka je na svoj nacin zasluzila....
Korisnikov avatar
By unic0rn
L-Only
Uvek prijateljski nastupam, ali je pitanje koliko prijateljski nastup zeli suprotna strana...
sha znan ja mala, malenica... ne zavrsi se sve uvek mirno i kulturno... al posle uvek sve dodje na svoje, uz malo truda...

sa nekima se druzim, sa nekima cujem, sa nekima ni toliko... al se uvek i svakom obradujem kad se sretnemo :yes:
:up:

Recimo, skoro sa svima sa kojima imam neki zajednicki svet/interese i koji su to i hteli. Nisam imao neka velika i dramaticna pickaranja tako da s te strane nije bilo smetnji.

Specijalno bih izdvojio taj neki svoj mazohizam da sa ljudima sa kojima sam bio duze i od cega je nesto mozda i ostalo po malo u nama volim da se cujem s vremena na vreme, u ok smo odnosima. Onda na kraju covek shvati da kada druga osoba ne moze da se potrudi da samoinicijativno baci email/sms il sta ti ja znam jednostavno neciju lenjost ili nezainteresovanost ne mozes promeniti. I moram reci da je u jedina dva slucaja koji odgovaraju gornjem kriterijumu to u meni bas skoro puklo i od tada me bas briga [mislim, to ja sebe teram da bude tako] sta se i kako desava, muka mi da izvlacim ljudima 5 minuta paznje iz njihovih monotonih i ispraznih zivota :)

Na kraju krajeva, svi se oni vrate kad tad puzeci .... ali prekasno :)
Korisnikov avatar
By hightown
...zbunjenici extra stoji bijela boja!
Korisnikov avatar
By IriS
iiiiiiiiii, vreme je da ovu temu vratimo na prvu stranu... da svi ponovo vide, a oni koji nisu, prvi put da vide emotivno, muva?ki istorijat mouje zbunjene žene... teško mi je bilo sve ovo da ?itam, malo bejah i ljubomorna u nekim momentima, ali kad sve saberem i oduzmem, pošto ih je sve koliko ih ima popljuvala, ipak sam zadovoljna na kraju :zvizdi:

da odgovorim na temu... samo jednom bivšem se obradujem kad ga vidim, ali zaista, od srca, a prema ostalima sam krajnje indiferentna i da ne gre?im du?u, sa jednim ne govorim jer smo se lepo popi*kali posle par godina lepog 1/2dru?enja1/2 posle naše vrlo uspešne veze :sigh:
Korisnikov avatar
By zboO
ebi se, nisam nikoga popljuvala.... :roll:

ps. jbt....ja sam bila ubedjena da sam obrisala ovu temu....ups.... :lol:
Korisnikov avatar
By Kittrie
ju naopako !!
a kak sam ja uspela preskocit ouvu temu????
Korisnikov avatar
By IriS
tu sam zato ja, draga mouja, da teme mouje (od)zbunjene žene ponovo vratim medj žive :D
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by Kittrie
ju naopako !!
a kak sam ja uspela preskocit ouvu temu????
mozda je tema preskochila tebe!

:trep: :trep:
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
*Ne voli me poslednji dechko, kaze stoka sam jer sam ga prevarila ( ne sa zenom) ostavila i bacila se na zene, a pritom nisam htela povremeni sex sa njim (ebi ga tako to ide ako necu da se udam za nejga daj barem P da dam).
*Shto se otalih ex momaka tiche svi su super (ne beshe ih mnogo) kad se vidimo lepo se isprichamo, mada za tu prichu je bilo potrebno vreme (nekih par godina).
*Prva devojka, hm, ne razgovaram sa njom jer me je izdala kao prijatelj. Ona to nikada nece razumeti, dok sam ziva za nju cu biti
djavo koji ne razmisli dvaput pre nego shto pojebe (bilo nekad, odraslo se). Sve u svemu, nisam se pametna za zivot rodila, to sam nauchila (koliko toliko) u zadnje 2 godine.
*Ostale veze (nema ih mnogo par je u pitanju) hvala bogu te devojke su toliko dobri ljudi da su moju ludu glavu razumele, oprostile djavolski deo u njoj i nastavile da me vole (onaj lepi deo), njih obozavam jer su prvavi prijatelji.
*Trenutnoj vezi, tj. mojoj voljenoj zeni cu da polomim noge ako me ikada ostavi a prijatelj mi ne bude nakon toga.
Shto li imam utisak da nisam lepo odgovorila na temu....
:maca:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!