Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By HARP
Sviðate se nekom de?ku,zna?i otkine na vas,ali priznaje vam da je u vezi.Kasnije se ispostavlja da bi zbog vas ostavio svog de?ka...
Vi ni krivi ni dužni bivate deo svega toga...
Koliko posle verovati takvom de?ku?

Lepo je kada se sviðate toliko nekome,ali nekome ko je u vezi,pa još da budete akter razbijanja iste...:neznam:
By Çâðê_DUP
Aha, a kasnije kada otkine za nekim drugim de?kom pa se ispostavi da bi te ostavio zbog njega......:novine:
By fencysmurf
da. vidim problem.

Steta sto se ljudi vishe ne mogu kupovati, pa da ceo zivot budu u nashem vlasnishtvu...

Sad su izmislili to svidjanje pa je svako ide za onim ko mu se svidja...

njesra, braco i sestre, njesra....
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by K
Aha, a kasnije kada otkine za nekim drugim de?kom pa se ispostavi da bi te ostavio zbog njega...... :novine:
Pa vidiš ja sam razmišljao o tome...
E sada da li bi i vi kada vam se pojavi bolji decko popustili...a vaš stari de?ko deluje nezainteresovan...
Zaboravih da kažem,on ?e najaviti svom de?ku da ?e upoznati drugog...
Sve mi to deluje malo ?udno...
Korisnikov avatar
By DIONIS
od 4 ozbiljne veze koje sam imao u zivotu 4 puta sam nabasao na ljude koji nisu slobodni i koji su ostavili decke zbog mene(?) pa me nijedna posle nije ostavio zbog drugog

a sto ze zauzetih tice,pa lepi ljudi i nisu cesto slobodni,razgrabi se to brzo zato ne oklevaj,ako neces ti ima ko hoce,capice ti ga neko pred nosem pa ces posle da kukas:wtf:
Korisnikov avatar
By zboO
ja ne bih verovala ni jednom....ali to sam samo ja! :neznam: zasto zavoditi nekoga ko je u vezi???? Mozda samo proverava sta mu vise odgovara! Batali.
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by DIONIS
od 4 ozbiljne veze koje sam imao u zivotu 4 puta sam nabasao na ljude koji nisu slobodni i koji su ostavili decke zbog mene(?) pa me nijedna posle nije ostavio zbog drugog

a sto ze zauzetih tice,pa lepi ljudi i nisu cesto slobodni,razgrabi se to brzo zato ne oklevaj,ako neces ti ima ko hoce,capice ti ga neko pred nosem pa ces posle da kukas:wtf:
Jeste ta?no da lepi ljudi nisu na slobodi,ali šta misliš može mene da ?api neko drugi pre njega,hm...

Mada do sada mi se dešavalo da su mnogi hteli da ostave de?ka zbog mene...pa se ja nekako izvukao iz toga...
Ovoga puta ?e biti kako Bog da....
Korisnikov avatar
By DIONIS
Originally posted by GOX

Jeste ta?no da lepi ljudi nisu na slobodi,ali šta misliš može mene da ?api neko drugi pre njega,hm...

Mada do sada mi se dešavalo da su mnogi hteli da ostave de?ka zbog mene...pa se ja nekako izvukao iz toga...
Ovoga puta ?e biti kako Bog da....
Bog daje onako kako ti zelis da uzmes a ako neces da uzmes nece ni Bog da ti da,secas se onog vica o davljeniku i camcu?
Korisnikov avatar
By DIONIS
Originally posted by zbunjena
ja ne bih verovala ni jednom....ali to sam samo ja! :neznam: zasto zavoditi nekoga ko je u vezi???? Mozda samo proverava sta mu vise odgovara! Batali.
na takav nacin se ostaje sam...
Korisnikov avatar
By unic0rn
Njegovom decku ces, uchiniti veliku uslugu. Da li ces i sebi to je na tebi da procenis. Ukoliko se odlucis na to ulazi opreznije.
Korisnikov avatar
By bigirl
Ma, go for it! Uživaj dok traje. (Bolje žaliti zbog posledice, nego zbog propuštene prilike - u ovom slu?aju.) Šta moraš da misliš da li ?e ostaviti tebe tako ili ne?e...

Ina?e, bila sam i u jednoj i u drugoj situaciji. Bilo je cool posle s tim nekim.
Korisnikov avatar
By HARP

Bog daje onako kako ti zelis da uzmes a ako neces da uzmes nece ni Bog da ti da,secas se onog vica o davljeniku i camcu?
Pa ne se?am se baš pri?e,ali znam ako želim s nekim ja uzimam nije bitno da li je sa de?kom ili bez,bitno da se ja njemu sviðam...
Možda zvu?i surovo,ali zavodni?ki.I mislim da su te ljubavi ja?e...
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by zbunjena
na takav nacin se ostaje sam...
da, u pravu si.....samo zajebancija mi se popela na ****!!! Mozda tako mislim, posto jos nisam naisla na iskrenu osobu....tjah, ima vremena..... :lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ne opterecujem se takvim razmisljanjima.
Svega ima u zivotu...
Zivim sad i ovde, a svaki trenutak ima u sebi trag proslosti, a bremenit je buducnoscu...
Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by GOX
Sviðate se nekom de?ku,zna?i otkine na vas,ali priznaje vam da je u vezi.Kasnije se ispostavlja da bi zbog vas ostavio svog de?ka...

Lepo je kada se sviðate toliko nekome,ali nekome ko je u vezi,pa još da budete akter razbijanja iste... :neznam:
Malo je zeznuto, iz razloga shto je njegov bivshi ljubomoran na vas i svom bivshem pravi vechito neke scene 24/7.

Nije problem verovati, jer ochito je neshto falilo u toj vezi, chim je ovaj pozheleo nekog drugog. Ne vidim nishta loshe u tome :P
Korisnikov avatar
By HARP
Pa razlog je što mu je de?ko postao nezainteresovan i ravnodušan...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
veze ne bi smele da budu toliko komplikovane po mom mišljenju...
Korisnikov avatar
By .: Deep Dark Sin :.
hm...ja sam se zaljubio u lika koji ima decka, i non-stop mastam o tome kako bi bilo lepo da raskine sa njim zbog mene...
to je tako sebicno,ali sta mogu? Da razmisljam hladne glave verovatno mi se to ne bi svidelo,ali sada sam poludeo za njim...
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by .: Deep Dark Sin :.
hm...ja sam se zaljubio u lika koji ima decka, i non-stop mastam o tome kako bi bilo lepo da raskine sa njim zbog mene...
to je tako sebicno,ali sta mogu? Da razmisljam hladne glave verovatno mi se to ne bi svidelo,ali sada sam poludeo za njim...
Pa to je bar prosto,ako se i ti njemu sviðaš,a on više ne voli svog de?ka samo napred...
Korisnikov avatar
By Johnny Rocket
Originally posted by GOX

Lepo je kada se sviðate toliko nekome,ali nekome ko je u vezi,pa još da budete akter razbijanja iste... :neznam:
Ne razumem.
Ne vidim problem.

Ako bi on ostavio decka zbog nekog novog,.. ocigledno je da mu se taj novi vise svidja.
Nekako mi je onda normalno da ostavi starog decka.
Zar ne funkcionisu sve veze tako? S nekim si dok ti se svidja.
Ima li smisla biti sa starim deckom, a svidja ti se neko novi? Nema.

I ja ne bih rekao da je tu kriv taj novi decko, niti da je on nekakav 'akter razbijanja veze' - whatever (mozda samo katalizator).
Prosto, svaki iskren covek ce raskinuti s deckom kad prestane da mu se svidja.
Korisnikov avatar
By KiWi
Ima ljudi koji imaju bolesnu potrebu da budu u vezi. ?ekaju da pronaðu ''potencijalnog slede?eg de?ka'' pa onda raskinu sa prethodnim, koji nije imao nešto što ima ovaj budu?i (bez obzira na njegove ostale kvalitete). Mogu iz cuga da nabrojim bar deset takvih ljudi... Mislim da ?eš jedino vremenom proceniti da li je njegov potez prekida prethodne veze bio njegov na?in da ''presko?i'' jaz izmeðu dve veze, ili je to uradio samo u tom slu?aju zbog tebe.. Btw. nije isklju?eno da je on ostavio de?ka iz više razloga, a ne samo zato što je upoznao tebe. Možda ti je to napomenuo da bi ti stekao utisak da je on totalno odlepio za tobom.. a u stvari on samo traži novu vezu koja ?e trajati dok ne naðe nešto novo. Ista pri?a kao sa ka?ketima, kada više nije nov, kupiš drugi.. bez obzira što onom starom ništa ne fali ....

Dakle, jedino ti preostaje da vidiš da li ?e njegovo interesovanje rasti ili opadati vremenom ..
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by Kiwi
Ima ljudi koji imaju bolesnu potrebu da budu u vezi. ?ekaju da pronaðu ''potencijalnog slede?eg de?ka'' pa onda raskinu sa prethodnim, koji nije imao nešto što ima ovaj budu?i (bez obzira na njegove ostale kvalitete). Mogu iz cuga da nabrojim bar deset takvih ljudi... Mislim da ?eš jedino vremenom proceniti da li je njegov potez prekida prethodne veze bio njegov na?in da ''presko?i'' jaz izmeðu dve veze, ili je to uradio samo u tom slu?aju zbog tebe.. Btw. nije isklju?eno da je on ostavio de?ka iz više razloga, a ne samo zato što je upoznao tebe. Možda ti je to napomenuo da bi ti stekao utisak da je on totalno odlepio za tobom.. a u stvari on samo traži novu vezu koja ?e trajati dok ne naðe nešto novo. Ista pri?a kao sa ka?ketima, kada više nije nov, kupiš drugi.. bez obzira što onom starom ništa ne fali ....

Dakle, jedino ti preostaje da vidiš da li ?e njegovo interesovanje rasti ili opadati vremenom ..
Moj problem je u tome što samo i nailazim na ljude koji su u vezi,mislim stvarno mi nije jasno gde su slobodni momci,ili niko nije slobodan...
Vide?u,ako je neko kvalitetan,vredi pokušati sa njim,vreme ?e pokazati...
By OM~`~BOY
ma najgore je kad odlepis za tipom koji je u vezi...
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by Johnny Rocket

Ne razumem.
Ne vidim problem.

Ako bi on ostavio decka zbog nekog novog,.. ocigledno je da mu se taj novi vise svidja.
Nekako mi je onda normalno da ostavi starog decka.
Zar ne funkcionisu sve veze tako? S nekim si dok ti se svidja.
Ima li smisla biti sa starim deckom, a svidja ti se neko novi? Nema.

I ja ne bih rekao da je tu kriv taj novi decko, niti da je on nekakav 'akter razbijanja veze' - whatever (mozda samo katalizator).
Prosto, svaki iskren covek ce raskinuti s deckom kad prestane da mu se svidja.

:up: :up: :up: :up: :up:

Zdravo i normalno razmisljanje.

:zongler: :happysmoke:
Korisnikov avatar
By waterlily
[quote]Originally posted by Kiwi
Ima ljudi koji imaju bolesnu potrebu da budu u vezi. ?ekaju da pronaðu ''potencijalnog slede?eg de?ka'' pa onda raskinu sa prethodnim, koji nije imao nešto što ima ovaj budu?i (bez obzira na njegove ostale kvalitete). Mogu iz cuga da nabrojim bar deset takvih ljudi...[quote]

To je ono sto moj prijatelj zove `majmunska logika`! Ne pustaj jednu granu, dok se ne uhvatis za drugu:lol:

Tvoj problem u sustini ne postoji. Ukoliko ce on ostaviti svog tipa zbog tebe, sve je ok. Nadam se samo da neces pristati na varijantu paralelne veze. To mi je jedna od ljigavijih stvari koje mogu da zamislim. Sto se verovanja njemu tice, kome se uopste moze verovati? Das mu sansu, pa vidi. Ja izbegavam da se petljam sa ljudima koji su izasli iz ozbiljnih veza, ali to sam ja...:volinevoli:
Korisnikov avatar
By Sunce u Zenitu
LJUDI MOJI NEMOJTE DA SE LAZEMO

AKO JE TAJ NEKO KAO OVAJ NA MOM AVATARU:kissing:uh
preznojio sam se

sve zavisi od izgleda momka

pa zaboga necu rizikovati sa nekim krndeljom :hail: ,ali
ako je kao ovaj moj:friends: :friends: dodzi dodzi:psst:JA BIURAM TEBE COLINE

xaxaxaxaxa
Korisnikov avatar
By Hybrid
Stvarno, nije to neki problem. Nista ne traje vecno, iskoristi sto ti se nudi i uzivaj dok traje. Ne vredi razbijati glavu "a sta ako, sta ce posle..."
By Gost
Originally posted by GOX
Sta reci sem "ako je zauzet/a nije oduzet/a".
Mozes da ruminiras do u beskonacnost o
svim mogucim "sta ako" ili da jednostavno
pokusas.
Sto rece osoba pametnija od mene:
"He who dares wins Rodney. He who
dares- wins."
By pčelica
[quote]Originally posted by p?elica
[quote]Originally posted by GOX
Lepo je kada se svi
Korisnikov avatar
By KiWi
Ne verovati mu ... to je takozvani ''preletač'' ... Pre ili kasnije će preletiti na nekog mlađek ili kuratijeg, ili zgodnijeg ... ili nekog novijeg ... naravno, ima i izuzetaka ... ali oni su retki ...

Reci mu da prvo raskine sa dečkom, pa da onda tek možete da razgovarate ...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!