Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Imam jednu drugaricu, koju vec odavno znam ali kroz selidbu itd se dugo nismo videle.

Malo je to i moja krivica, jer se ja nisam vise javljala.

Nije tu bilo nekog razloga i znam da je shit sa moje strane, ali eto tako je bilo...

Onda sam srela njenu devojku slucajno u gradu i tako smo malkice caskale i ja obecala da cu joj se javiti.

To sam par dana posle i uradila i dosad smo par puta telefonirale.

Sad za vikend je ovde bio neki fest i dogovorile smo se da cemo svi ici tamo.

Medjutim kod nas su u subotu dosta dugo praviti kupatilo i tako se sve odvuklo.

Moja devojka nije htela ici, bila je umorna i treba se to sve spremiti, tako da mi je rekla da slobodno mogu sama da idem.

Sto sam i uradila i sto nije bilo prvi put.

krenula sam oko 21h a vratila se u 5:30h, zglavnom bila je jako ljuta.

U medjuvremenu sam joj bila poslala sms da polako krecem, to je bilo negde u 2:30h.

I jesmo mi krenule, odbacila sam drugaricu kuci i onda smo jos u auto oko 2 h pricale.

Moram reci da je ona trenutno u totalnom haosu, u vezi je 6 godina ali se zaljubila u drugu devojku, i prevarila je svoju i ova to zna i tako da joj treba neko za pricanje.

Mi smo sve vreme pricali, ne samo o toj temi ali uglavnom.

Dobro, smirila se moja devojka sledeci dan i ja mislila sad je sve u redu.

Sledeceg dana smo se dogovorile da idemo svi zajedno na fest, moja devojka i ja, drugarica i njena devojka i jos jedna drugarica.

Kad je moja drugarica nazvala dali cemo ici i kada(ja sam joj pre toga poslala sms da neznam sta ce biti, jer se mojoj devojci nesto neide).

Ja izasla napolje da zapalim cigaru i tu pricam sa njom i ona kaze da pokusam da nagovorim moju devojku da idemo.
Necemo ostati dugo, radi se sledeci dan itd.

Kad ja opet dodjem, zavrsila ja razgovor vec i pitam moju devojku nebi li ipak isli.

A ona pocne da place, sta ja opet hocu da idem i tako.

Ja se komirala, pa nije joj to uopste fazon, mislim nije nikad takva.

Ode ona dole placuci.

ja nazvala moju najbolju drugaricu i ona se krsti, jer takodje pozna moju devojku i zna da nije takva...

Malo posle sam pokusala da pricam sa njom, ali nemam pojma sta joj je, nije konkretno nista rekla.

Dali je ona ljubomorna????

Mislim, rekla sam joj da nema razloga a i nema.

Jeste Ana najlepsa lezbejka koju sam dosad videla(sem moje devpojke ;) ) ali svejedno.

Neznam sta misli a ne kaze mi sta misli...

Nadam se da se danas smirila.

Ne mogu ja sad zbog nje da prekinem kontakt sa Anom ili da se kradom nalazimo.

Ipak mi je ona samo drugarica a i ja njoj!

Sta da radim, kako da se ponasam?

Skroz sam :placko:

TCOB
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by TheCurseofBlondie
Ne znam sta misli a ne kaze mi sta misli...
ahh.....PITAJ je sta misli o svemu tome....ako ti ne kaze, ti je PITAJ opet....i opet i opet...i ako treba pitaj je 100 puta sve dok ne dobijesh odgovor (kakav god da je)...volish je, prema tome nemoj odustati!!! Ja koliko sam provalila 90% osoba je u tom fazonu, treba da umresh pitajuci, da bi dobio odgovor (verovatno svi misle da ovaj drugi chita misli)... :zid:
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by zbunjena
Ne znam sta misli a ne kaze mi sta misli...
ahh.....PITAJ je sta misli o svemu tome....ako ti ne kaze, ti je PITAJ opet....i opet i opet...i ako treba pitaj je 100 puta sve dok ne dobijesh odgovor (kakav god da je)...volish je, prema tome nemoj odustati!!! Ja koliko sam provalila 90% osoba je u tom fazonu, treba da umresh pitajuci, da bi dobio odgovor (verovatno svi misle da ovaj drugi chita misli)... :zid:
ne kaze mi konkretno sta je vec da joj "to" ne odgovara i da oseca neki "los omen"???? ili vec kako se kaze...
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Jeste Ana najlepsa lezbejka koju sam dosad videla
Eh... :)

Kljuc je u prici. Eventualno u uskakanju u krevet i mazenju,ili bacanju kamencica na okno prozora.
Ali prica ti tu najvise pali...A iz svega sto si rekla, mislim i da je tvoja devojka dovoljno spremna na to.
'Ajde pa izvesti... :bye:
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by the1whowished
Jeste Ana najlepsa lezbejka koju sam dosad videla
Eh... :)

Kljuc je u prici. Eventualno u uskakanju u krevet i mazenju,ili bacanju kamencica na okno prozora.
Ali prica ti tu najvise pali...A iz svega sto si rekla, mislim i da je tvoja devojka dovoljno spremna na to.
'Ajde pa izvesti... :bye:
ja samo kazem da je lepa, ali to ne znaci da je hocu.
a stvarno je necu, osim kao drugaricu.
ma profesorica mi se svidja, bre ;)

tcob
Korisnikov avatar
By Franck Whitson
Bisera Veletanlic je pre jedno 30 godina pevala:

"sta cu nano dragi mi je ljuuut,
drugo ga sam pogledala jaaaaa,
ako sam ga pogledala, ja mu nisam ruku dala
nisam nisam,
a i da saaaam...."
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
A ocesh zene pa eto ti! Takve su ti one, dure se i kad treba i kad ne treba :) tako i ja, prvak sveta sam u tome :spin:
Normalno je da je ljubomorna, treba da ti prija pomalo :) Reshenje je paznja, kilometarski razgovori, grljenje po par sati dnevno i ima da cvrkuce :) Ljubav se vidi u ochima,a poshto je volish i nisi zlajubljena u tu lutkicu nema shta da brinesh :)
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by Inner-Smile

Normalno je da je ljubomorna, treba da ti prija pomalo :)
prija kad je onako malo, a kad bude bas neki veci haos nizbogcega onda to vec nervira...no smirila se, samo se nadam da nece opet izbiti kad se sledeci put cujem sa anom.
jer stvarno nema razloga na nju biti ljubomorna...
Korisnikov avatar
By *deni*
Otpevaj joj stihove:

"Budi uvek nasmejana lica
Ja sam tvoja plava ljubicica"

i resen problem !:zen:
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by deni
Otpevaj joj stihove:

"Budi uvek nasmejana lica
Ja sam tvoja plava ljubicica"

i resen problem ! :zen:
:smeh:

pa nezna ona srpski...mislim da onda nece pomoci *lol*

TCOB
Korisnikov avatar
By KiWi
Vidim da tema nije u estrogenu, pa ?u pokušati da ti pomognem svojim savetom...

Pokušaj da joj objasniš da iako je ta Anka veoma lepa, ti na nju ne gledaš kao seksualni objekat i potencijalnu ljubavnicu. Iako je situacija zategnuta ose?aj se polaskano, jer samo tamo gde ima ljubavi ima ljubomore.. dakle, voli te i ne želi da te izgubi... u krajnjem slu?aju, ako ni jedna taktika ne pali, odredi šta ti je ve?i prioritet... pa i po cenu toga da se jedno vreme ne ?uješ i ne viðaš sa Anom...
Korisnikov avatar
By Val
Najbolje bi bilo, da se malo sredis i razmislis, sta hoces. Ali, o tome smo vec pricale.
Nema kukanja. :kiss:
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by Val
Najbolje bi bilo, da se malo sredis i razmislis, sta hoces. Ali, o tome smo vec pricale.
Nema kukanja. :kiss:
Znam!
Samo sto to sve sa Anom nema nikakve veze...Ali verovatno sam ja sama kriva sto sam u zadnje vreme jako otvoreno sa njom pricala...
Korisnikov avatar
By tramp
jesi li ti sigurna da ti devojka nije u pms-u (tako zvuci)
a ja uvek mislim da tu ima jos nesto
mozda se vec neko vreme oseca zanemarenom?
udri malo romantiku, cvece, poljupce pa kad se smiri pitaj sta je bilo :marinac:
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by tramp
jesi li ti sigurna da ti devojka nije u pms-u (tako zvuci)
a ja uvek mislim da tu ima jos nesto
U cemu????
Sta je "pms"???:wtf:
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by tramp
:pms:
aaaa...pred menstrualni...pa neznam, videcu kad ce dobiti :) )
By Bombina
oooj draga znas ona je ljubomorna sto si izasla negde,kad ona misli da ces pojavi druga ta osoba,u pitanju je to
e pa shvatas li to,gubis vreme s njom,sto ona place, plasi se s tobom,kad imas drugu
Korisnikov avatar
By Adenim
Crna Bombi, pa proslo je 2 godine od tada, valjda se odljutila....
By Bombina
eeh sva patnja idu teske na dane
By жњ
bombi arheolog :giggle:

:kiss:
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by жњ

:lol:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by жњ

Vidi vidi .. moja plava faza slova :D Ah ta vremena ...

Bombi, svaka čast za bunarenje po temama.. Ako nešto ne mogu da nađem, tebe ću da konsultujem :D

OffTopic: Idem da spavam, dečko mi je pogrešno rekao vreme emitovanja The Comeback ... nema ga.
By Dionysus
Ona plava slova su mnogo lepa, ali izrazito necitka, tako da se za opste dobro ne vracaj u tu fazu.
@ Mrzi me da trazim nick
Odljuti li se ta vise za dve godine? :) )
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by Kiwi

OffTopic: Idem da spavam, dečko mi je pogrešno rekao vreme emitovanja The Comeback ... nema ga.[/font][/size][/color][/b]
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!! Nisam!!!!!!!! Pa zar nisi gledao? :placko:
To je bila zadnja epizoda!!!!!! :rida:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by zbunjena
:roll:
By Bombina
Originally posted by жњ

i ja tebe volim :kiss: :kiss:

aa KIWII Bicemo u dobroj formi:smilegrin:
Korisnikov avatar
By XX001
Cao. Mislim da ti je devojka ljubomorna. Trebas da razgovaras sa njom o tome, da je pitas sta nije u redu, i kao sto rece jedan korisnik ovog foruma, pitaj je ako treba i po sto puta, a ja kazem pitaj je i po milion puta ako treba, pitaj je da ti kaze STA nije u redu i ZASTO se tako ponasa! Kazi joj i to da nema razloga da bude ljubomorna, jer je ti volis. Eto, to ti je moj savet sta da radis. To bih i ja uradila da se i moja devojka ponasa tako...
Pozdrav i srecno!

:muzika: :muzika: :muzika: :grouphug: :angel: :andjelak: :avion: :crveni: :camac: :cita: :chilling: :bye:
Korisnikov avatar
By XX001
P.S.: Uzgred, javi kako si resila taj problem i da li je sve proslo ok!

Pozdrav!

:skuter: :skijanje: :klavir:
By жњ
Originally posted by XX001
P.S.: Uzgred, javi kako si resila taj problem i da li je sve proslo ok!

Pozdrav!

:skuter: :skijanje: :klavir:

au kad je to bilo...

...pre nego sto je zavela profesorku ihaaa... ;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!