- 30 Maj 2005, 17:36
Imam jednu drugaricu, koju vec odavno znam ali kroz selidbu itd se dugo nismo videle.
Malo je to i moja krivica, jer se ja nisam vise javljala.
Nije tu bilo nekog razloga i znam da je shit sa moje strane, ali eto tako je bilo...
Onda sam srela njenu devojku slucajno u gradu i tako smo malkice caskale i ja obecala da cu joj se javiti.
To sam par dana posle i uradila i dosad smo par puta telefonirale.
Sad za vikend je ovde bio neki fest i dogovorile smo se da cemo svi ici tamo.
Medjutim kod nas su u subotu dosta dugo praviti kupatilo i tako se sve odvuklo.
Moja devojka nije htela ici, bila je umorna i treba se to sve spremiti, tako da mi je rekla da slobodno mogu sama da idem.
Sto sam i uradila i sto nije bilo prvi put.
krenula sam oko 21h a vratila se u 5:30h, zglavnom bila je jako ljuta.
U medjuvremenu sam joj bila poslala sms da polako krecem, to je bilo negde u 2:30h.
I jesmo mi krenule, odbacila sam drugaricu kuci i onda smo jos u auto oko 2 h pricale.
Moram reci da je ona trenutno u totalnom haosu, u vezi je 6 godina ali se zaljubila u drugu devojku, i prevarila je svoju i ova to zna i tako da joj treba neko za pricanje.
Mi smo sve vreme pricali, ne samo o toj temi ali uglavnom.
Dobro, smirila se moja devojka sledeci dan i ja mislila sad je sve u redu.
Sledeceg dana smo se dogovorile da idemo svi zajedno na fest, moja devojka i ja, drugarica i njena devojka i jos jedna drugarica.
Kad je moja drugarica nazvala dali cemo ici i kada(ja sam joj pre toga poslala sms da neznam sta ce biti, jer se mojoj devojci nesto neide).
Ja izasla napolje da zapalim cigaru i tu pricam sa njom i ona kaze da pokusam da nagovorim moju devojku da idemo.
Necemo ostati dugo, radi se sledeci dan itd.
Kad ja opet dodjem, zavrsila ja razgovor vec i pitam moju devojku nebi li ipak isli.
A ona pocne da place, sta ja opet hocu da idem i tako.
Ja se komirala, pa nije joj to uopste fazon, mislim nije nikad takva.
Ode ona dole placuci.
ja nazvala moju najbolju drugaricu i ona se krsti, jer takodje pozna moju devojku i zna da nije takva...
Malo posle sam pokusala da pricam sa njom, ali nemam pojma sta joj je, nije konkretno nista rekla.
Dali je ona ljubomorna????
Mislim, rekla sam joj da nema razloga a i nema.
Jeste Ana najlepsa lezbejka koju sam dosad videla(sem moje devpojke
) ali svejedno.
Neznam sta misli a ne kaze mi sta misli...
Nadam se da se danas smirila.
Ne mogu ja sad zbog nje da prekinem kontakt sa Anom ili da se kradom nalazimo.
Ipak mi je ona samo drugarica a i ja njoj!
Sta da radim, kako da se ponasam?
Skroz sam
TCOB
Malo je to i moja krivica, jer se ja nisam vise javljala.
Nije tu bilo nekog razloga i znam da je shit sa moje strane, ali eto tako je bilo...
Onda sam srela njenu devojku slucajno u gradu i tako smo malkice caskale i ja obecala da cu joj se javiti.
To sam par dana posle i uradila i dosad smo par puta telefonirale.
Sad za vikend je ovde bio neki fest i dogovorile smo se da cemo svi ici tamo.
Medjutim kod nas su u subotu dosta dugo praviti kupatilo i tako se sve odvuklo.
Moja devojka nije htela ici, bila je umorna i treba se to sve spremiti, tako da mi je rekla da slobodno mogu sama da idem.
Sto sam i uradila i sto nije bilo prvi put.
krenula sam oko 21h a vratila se u 5:30h, zglavnom bila je jako ljuta.
U medjuvremenu sam joj bila poslala sms da polako krecem, to je bilo negde u 2:30h.
I jesmo mi krenule, odbacila sam drugaricu kuci i onda smo jos u auto oko 2 h pricale.
Moram reci da je ona trenutno u totalnom haosu, u vezi je 6 godina ali se zaljubila u drugu devojku, i prevarila je svoju i ova to zna i tako da joj treba neko za pricanje.
Mi smo sve vreme pricali, ne samo o toj temi ali uglavnom.
Dobro, smirila se moja devojka sledeci dan i ja mislila sad je sve u redu.
Sledeceg dana smo se dogovorile da idemo svi zajedno na fest, moja devojka i ja, drugarica i njena devojka i jos jedna drugarica.
Kad je moja drugarica nazvala dali cemo ici i kada(ja sam joj pre toga poslala sms da neznam sta ce biti, jer se mojoj devojci nesto neide).
Ja izasla napolje da zapalim cigaru i tu pricam sa njom i ona kaze da pokusam da nagovorim moju devojku da idemo.
Necemo ostati dugo, radi se sledeci dan itd.
Kad ja opet dodjem, zavrsila ja razgovor vec i pitam moju devojku nebi li ipak isli.
A ona pocne da place, sta ja opet hocu da idem i tako.
Ja se komirala, pa nije joj to uopste fazon, mislim nije nikad takva.
Ode ona dole placuci.
ja nazvala moju najbolju drugaricu i ona se krsti, jer takodje pozna moju devojku i zna da nije takva...
Malo posle sam pokusala da pricam sa njom, ali nemam pojma sta joj je, nije konkretno nista rekla.
Dali je ona ljubomorna????
Mislim, rekla sam joj da nema razloga a i nema.
Jeste Ana najlepsa lezbejka koju sam dosad videla(sem moje devpojke

Neznam sta misli a ne kaze mi sta misli...
Nadam se da se danas smirila.
Ne mogu ja sad zbog nje da prekinem kontakt sa Anom ili da se kradom nalazimo.
Ipak mi je ona samo drugarica a i ja njoj!
Sta da radim, kako da se ponasam?
Skroz sam

TCOB