Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Bole
Ako vam neko koga volite prizna da se desilo nesto izmedju njega i njegovog bivseg i vi posle mnogo nerviranja predjete preko toga, sto je po svemu sudeci bila veoma velika greska, i posle toga vas ubedjuje da vise nista nece tu biti......znate sta sve tu moze da se kaze.
I tako poverujete u tu pricu i to budete ubedjeni kako je to istina i nista drugo ne postoji za vas.
Posle toga sedim slucajno sa jednim prijateljom kome je svratio drug i tom njegovom drugu stize poruka od onog bivseg sa pocetka price kako se seta sa deckom....a ja se cuo sa mojim "deckom" par minuta pre toga koji mi je rekao da se seta sanjegovim bivsim sada dobrim prijateljom.
Naravno ubedi on mene da je to bilo samo zezanje.
Posle toga pricam ja sa mojim "deckom" i on me ubedjuje kako sa bivsim ima samo prijateljski odnos i da ne bi mogao da ima nista sa njime jer (ne) oseca nista i niz drugih ubedljivih argumenata......

I na kraju se desi sinoc to da se ja dopisujem sa tim njegovim bivsim.....caskao mi i sve je ok.....pricamo nesto o tome sto se desilo izmedju njih dvojice i meni djavo ne da mira pa ga pitam iskreno da mi odgovori da li se desava nesto izmedju njih dvojice kada se vide.....naravno odgovor je kao sto se i moze ocekivati bio pozitivan.
I onda nastupa takav udarac koji me jos trese.
Nisam mu nista rekao i ne znam sta dam u kazem jer stvarno ne mogu da se nosi sa ovim.
Da li sam ja tolika budala da me neko ovako vrti oko malog prsta i da ga i dalje podnosim??? :ubise:
Stvarno mi doje da stavim :kesa: od srmote sto sam vam ovo ispricao ali neko ce me valjda razumeti......

P.S. znam da ce neko vec ovo da mu prenese
Korisnikov avatar
By unic0rn
Hani, ako ne moze da ti bude veran, a tebi je stalo do toga onda ajd zdravo. Da mu je nesto specijalno stalo do tebe ne bi to radio a tvoje je da shvatis da sto vishe gutash sve ce vishe da se oseca pustenim s lanca...
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by shmizllica
Originally posted by Glorfindel
Nisi ti budala. Samo iznosis svoj prljav ves u javnost.
Zabole me sto si slep.
Kako mozes da budes tako grozan i da dajes ovako idiotski komentar? :offtopic:
Devoj?ica je skroz u pravu.. u ovakim situacijama ?oveku je potrebna podrška.. a ne da ga zgaziš kao opušak od cigare...

Što se ti?e teme, ja bih bez razmišljanja ostavio de?ka.. ako se to desilo više puta, niko ne može da ti tvrdi da se više ne?e dešavati.. ne verujem da bi dozvolio sebi da budeš druga rupa na ne?ijoj svirali.. a o?ito nisi prva..

Naði nekog ko je spreman na apsolutnu monogamiju ... želim ti puno sre?e u nalaženju takvog.. ja sam mog našao sasvim slu?ajno, baš onda kad nisam ni tražio :)
Korisnikov avatar
By KiWi
izmeðu budale i ludo zaljubljenog, nema puno razlike .. na žalost :(
Korisnikov avatar
By bigirl
Da sam procitala ovako nesto pre par meseci, odgovor bio bio "sutni ga, sta cekas". Ali sada... mozda bi trebalo da razgovaras sa njim, kao i sa nekim drugim ljudima u okolini. Moguce je da njegov bivsi lansira price samo da bi ga ti sutnuo (a on pokusao da ga vrati ili jednostavno imao to neko zadovoljstvo sto je ovaj sam i tako to)... Veruj mi, ima raznih ludaka, a bivsi su posebna sorta.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by Glorfindel
Nisi ti budala. Samo iznosis svoj prljav ves u javnost.
Zabole me sto si slep.
a gde je i zašto je nestao ovaj post?! :puzzle:

ja se ina?e slažem s Glorfindel, ovo je prava drama. :drama:
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by Kiwi
izmeðu budale i ludo zaljubljenog, nema puno razlike .. na žalost :(
:up: so sad but Soooo true
Korisnikov avatar
By spark
bole, ovako iskreno i krajnje ortacki - pod hitno ti je potrebna jedna trojka... ali pod hitno!! :kiss:

:mobilni: :mobilni: :mobilni: :mobilni: :mobilni:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Shutni budalu i gotova stvar! Nema leba od njega.
Uostalom da oseca prema tebi nesto ne bi to radio.
Klasican promiskuitet.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Bole
Da li sam ja tolika budala da me neko ovako vrti oko malog prsta i da ga i dalje podnosim??? :ubise:
Stvarno mi doje da stavim :kesa: od srmote sto sam vam ovo ispricao ali neko ce me valjda razumeti......

P.S. znam da ce neko vec ovo da mu prenese
Ne, nisi budala. Jednostavno ga volis i prelazis preko nekih stvari, koje te strasno vredjaju. Svi mi sad mozemo da kakimo o tome, kako nikada ne bi oprostili, odjebali ga ili sta god... Ali, u sustini, svako od nas bar jednom u zivotu predje preko "povreda" iz ljubavi. Tako da, glavu gore i razmisli, da li ti to toliko vredi, da trosis svoje zivce, patis i places...?
Neko, ko te voli, nece te non-stop poredjivati i ponizavati. Ne zivi u snovima, nego se probudi i sredi se...
Korisnikov avatar
By DIONIS
lako je da se neko "sutne" al nije lako posle....

sa druge strane sto vise oprastas to ce gore da bude...

Resenje?
pozovi ga i kazi mu otvoreno da ne zelis da ga vidis sa bivsim i da ces da raskines ako nastavi(dakle otvorenu mu kazes sta ce da se desi) a ako on to shvati kao "ucenu"-pa neka,i jeste ucena,imas i na to pravo

i tako,sledeci puit ako ga vidis sa bivsim,lepo si ga upozorio....
coveku uvek treba dati drugu sansu a nekad i trecu,sve posle toga je srozavanje sebe
Korisnikov avatar
By Franck Whitson
Pitao bih cenjene moderatore sto su obrisali moj post?
Uvredljiv je jer sam nekom rekao da oladi sa decijim kukanjem nad promiskuitetom svog decka i jadanja nad samim sobom?

Po stoti put pokrenuta tema o jadima malih ostavljenih pedera!
Dajte bre ljudi
:skola:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Glor, nije obrisan nego preba?en u offtopice. Sad što je mod smotan pa je gomila citata originalnog posta (uklju?uju?i njen) ostala ovde ukazuje da su makaze izgleda dopale u pogrešne ruke :closet:
Korisnikov avatar
By Franck Whitson
Pa domace vaspitanje nalaze da te neko obavesti sta je uradio sa tvojim postom. Al dobro, to ovde ne vazi.
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Kako misliš nije te obavestila?
Kako mozes da budes tako grozan i da dajes ovako idiotski komentar?
evo ti pa tuma?i

:evilkiss:
Korisnikov avatar
By Franck Whitson
Originally posted by Mahnitu
Kako misliš nije te obavestila?
Kako mozes da budes tako grozan i da dajes ovako idiotski komentar?
evo ti pa tuma?i

:evilkiss:
Pa glup sam jebi ga.:tenis:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!