Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Emotivno ili racionalno?

emotivno
25
53%
racionalno
22
47%
Korisnikov avatar
By bigirl
Emotivno sa primesama racionalnog.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
impulsivan sam jako, brutalno iskren, hladno okrutan, egoisti?an i hedonista. pa eto, naði sad srednju vrednost svega toga i zna?eš jesam li emotivan ili racionalan.
Korisnikov avatar
By marvuk
Bolje je imati vecu dozu racionalnosti jer emocije mogu da se pretvore u opsesiju a to nije dobro, ni malo. Treba spustiti loptu na vreme
Korisnikov avatar
By zboO
celoga zivota RACIONALNO....a onda "jednom" emotivno i odem u k****!!! Jednostavna sam osoba....nekada emocije nisu dovoljne, tako da treba biti racionalan!!
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
kada Afrodita dodje Atena odlazi i to je uvek tako, opijenost Erosa dolazi iznenada i njegove strele znaju da zabole, ali pomocu tog bola postajemo svesni da zaista volimo.
Korisnikov avatar
By Skyen
Iza svega stoje mentalne funkicije, racio je odgovoran podjednako i za iracionalno i racionalno. Tj, ono sto mislis, to utice na ono sto osecas i kako se ponasas. A ne obrnuto.
Korisnikov avatar
By m..
Hebote kad mi racionalnost popusti nastaje haos, pa furam i racio, makar na standby-u
Korisnikov avatar
By gaylove
Samo emotivno i srcem. Lose po mene, znam, ali sta cu, emotivan sam i ponekad me to skupo kosta.
Korisnikov avatar
By *STATUS*
sto bi rekli neki
"Ubi me prejaka emocija..."

:opacupa:
Korisnikov avatar
By Zoe
Sto kaze Bigirl, emotivno, sa primesama racionalnog :right: Ali samo sa primesama.............neznatnim :smeh:
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Originally posted by *STATUS*
sto bi rekli neki

:roflmao:
Korisnikov avatar
By Dina
Jedna od mojih omiljenih recenica je ona "Idi kuda te srce vodi".... Ja sam skoro uvek postupala tako mada me je srce vodilo na sve sama pogresna mesta :roll: Ali opet sam zadovoljna da sam ga pratila, da nije bilo tako uvek bih se pitala... ovako se nista ne pitam... Mada bih volela da neke stvari sad uradim racionalno pa posle mogu da se vratim putevima srca...
Korisnikov avatar
By ::fy::
Uvek racionalno! Kada god sam se vodio emocijama, najebao sam... :smeh:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by OneGirlArmy
Sto kaze Bigirl, emotivno, sa primesama racionalnog :right: Ali samo sa primesama.............neznatnim :smeh:
Evo i ja sad baš čitam šta napisah tada... I pitam se odakle mi ideja za te "primese" (mora da sam štrebala hemiju...)... Definitivno su NEZNATNE... :shrug: Jbg.
By Bombina
hahaha mislis na emotivne...emotivna, vesele naravi, uvek optimista
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by *STATUS*
sto bi rekli neki

Ala seres, STATUSE, kao foka.

:lol: :smeh: :spank:
By Çâðê_DUP
pokusavam da pronadjem balans. jbg, vaga sam u horoskopu :D
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Razlicite situacije iziskuju razlicito razmisljanje.
Obavezama pristupam racionalno. Za sve drugo imam dovoljno onog emotivnog da sjebem stvar.
Korisnikov avatar
By Delete
Pretezno emotivno, jedino tako mogu da budem max. opustena. A kad god sam bila racionalna, smatrali su me gadurom, tako da izgleda ne valja ni jedno ni drugo.
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Ctatyc
...kako sa emotivnog, preci a racionalno razmisljanje....?
Pod jedan. Kako preci? Ja tesko.
Korisnikov avatar
By ok_decko
Svaki put kada sam emotivno razmisljao to mi se obilo o glavu. Kada te ljudi povrede dovoljno puta, ocvrsnes i pocnes racionalno da razmisljas, to mi se jednostavno desilo. Jedno vreme sam bio surovo racionalan, da su mi cak i roditelji govorili da sam ispunjen kamenjem, da nemam ni srca a ni osecanja. Jebi ga:(
Korisnikov avatar
By coka
veoma emotivno mada se trudim da ubacim primese racionalnog
Korisnikov avatar
By hlaefdige
racionalno....... emocija me retko ponese tako da nisam u stanju da se kontrolisem.... a i tada se to desi najcesce iz dosade
Korisnikov avatar
By alekzandar
Originally posted by ok_decko
Svaki put kada sam emotivno razmisljao to mi se obilo o glavu. Kada te ljudi povrede dovoljno puta, ocvrsnes i pocnes racionalno da razmisljas, to mi se jednostavno desilo. Jedno vreme sam bio surovo racionalan, da su mi cak i roditelji govorili da sam ispunjen kamenjem, da nemam ni srca a ni osecanja. Jebi ga:(
Ha, ha, ha... :roflmao: :avion:
Koga ti farbas, kakvo crno racionalno kod tebe? :gric: :love: :cvece: :obraz:love
Korisnikov avatar
By Dirrty
ja sam uvek objektivan i krajnje realan tako da bih rekao da uvek razmisljam racionalno :)
By SUNNY B
kao i sav normalan svet-emotivno. racio je previse dosadan,obicno previse hladan,najcesce uzdran. nijedna od mojih osobina. naravno, uvek najebem zbog sopstvenih emocija i uvek hrabro nastavim dalje...sa emocijama,svakako...
By Kragi
Zavisi od intenziteta i jacine emocija ... kod onih jacih uvek idem srcem i ne umem da budem racionalan :)
Korisnikov avatar
By Vespertine
U globalu sam racionalan, ali ako se dogadja neshto shto pogadja, povredjuje ili bilo kako direktno utiche na meni bitne i drage ljude, reakcije su mi iskljuchivo emotivne. I obichno to ne valja...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!