Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By MOBYAN
Eto Ve?eras ?u spavati opet, sam. Malo sam pri?ao s jednim o zaista lepim de?akom ovde sa foruma, i pri?ali smo i pri?ali,,, a onda je pukla veza...pa sam morrao ve?erati...
Do sada sam se poljubio sa dvojicom muškaraca. Sa mojim u?iteljem. Kojeg sam želeo još i još i još i još, ljubiti ...ljubiti zauvek. Ne mogu to da objasnim. Ne znam to da objasnim. Nigde tako nešto nisam sreo da bih sebi objasnio. Ni u jednom filmu nisam nazreo ništa sli?no. Nije on mene hteo. Ne želi me. Ne želim ga ni ja sexualno mislim. Ne ose?am takvu privla?nost prema svom polu, ali volim da se družim sa muškarcima, volim da se dodirujem telima, volim da se ljubim. To sam otkrio. Da volim da ljubim muškarca.
Puno je ja?e. Snažnije. Mo?nije. Divlje. A opet može da bude tako nežno, zanosno, omamljuju?e. ?ini mi se da bih mogao neprestano samo to da radim.

Ležao sam sa njim. Zovem ga svojim "U?iteljem" iako on ne podnosi taj termin. Tako ?u ga zvati i za vas. Nije me ni dotakao. Sve sam ja uradio. Stalno sam mu šaputao - Zašto nisi devojka, zašto se ti nisi rodio kao devojka ili ja...

Muževan je. Isuviše. Pravi je muškarac i vrlo sam ponosan što me je prihvatio u svoju školu. Sve što mi pokazuje, jako je teško nau?iti. To su veštine drevnohg istoka. A ostale stvari, koje saznajem hodaju?i uz njega... možda mi bude dopušteno da govorim i o tome. Za sad, ovde sam da razumem sebe i pokušam da oslobodim svoju misao.

rekao sam da ?u napisati...on ?e možda pro?itati iako mi je rekao da ima ve? godina dana da nije pogledao ovaj sajt. napisa?u...

"Ležali smo zajedno. U tvom krevetu. Sve je divno mirisalo. Pomislio sam - izdrža?u. izdrža?u sigurno. ne?u te dota?i. pita?u te neke stvari, skreta?u temu...ne?e se desiti da me privu?eš na taj na?in iako ti se divim i nikada ne?u prestati da ti se divim... i rekao sam ti...Divim Ti se. Postigao si tako mnogo stvari, za tako malo vremena. Podu?io tako mnogo ljudi, raznim stvarima, izle?io ljude, prošao pola sveta, imaš prelepu ženu, imaš savršen dom u svoj ovoj situaciji celog ovog sveta...svi tvoji prijatelji su zaista dobri ljudi...i mislio sam se tako mislio...a ti nisi reagovao...uopšte se nisi ni pomakao s mesta...nisam osetio nikakvu energiju sem sopstvenog kucanja srca i užasne neodlu?nosti a onda sam odjednom promenio taktiku i sko?io sam naglo na tebe, snažno te zagrlio, po?eo sam da te udaram, da se smejem, da ska?em od radosti...ne znam šta me je uhvatilo, ...a onda si me naglo i jako stisnuo uz sebe i zagrlio.

Možda mi je samo to trebalo? Snažan zagrljaj.
Gledao sam tvoje smireno lice. Slušao indijsku muziku kako dopire iz sobe ispod i u jednom trenutku sam zaista hteo, zaista...hteo sam da ostvarim onaj ose?aj iz Ginzbergove pesme, da se vratim telu u kojem sam rodjen i poljubio sam te, a onda još jednom i još jednom i još jednom i ne znam da li sam od tada prestao da te ljubim, da se grizem s tvojim zubima, da se žva?em s tvojim usnama...kao da sam ljubio samog sebe.
Oprosti mi što ne mogu da zaboravim da mi to nedostaje i ove no?i, dok evo me ovde sam pokazujem svima da me nije strah i da me niko ne?e ni navesti da postanem gay niti da ih mrzim. Ne mrzim ih. Niti imam bilo šta protiv bilo ?ijeg izbora, osim kada je to upereno protiv dostojanstva i bilo ?ije slobode i individualnosti kao takve.

Da li sam postao gay time što mi nedostaje ?ovek koji me ni jednim ?inom nije naveo da uradim bilo šta što se kosi sa mojim željama? Koji mi je rekao da ?ak i ako budem tako nešto poželeo, da to treba da uradim sa vršnjacima, sa mladjim ljudima od njega. Da li sam gay zato što uživam da se ljubim sa jednim tako dubokoumnim i ultra obrazovanim, izrazito fleksibilnim i nestvarno snažnim muškarcem. . .

svejedno
ja ?u i ve?eras spavati sam.

priznajem da mi se ljubljenje sa muškarcima svidja više puno više nego sa ženama...

Mom :mag:

od njegovog :diplomac:
Korisnikov avatar
By tramp
Mobyan,
zar je bitno da li si nesto "postao" ako ti se to sto jesi svidja? Ne opterecuj se time. Uzivaj u trenutnoj zaljubljenosti. Prihvati trenutak a sta ce doci sutra doci ce. Uzivaj u praznom krevetu jer je ispunjen tvojim emocijama. I nikad ne dozvoli strahu da te preuzme, jer strah nam je neprijatelj, jedini koji nas na kraju moze pobediti jer je deo nas samih.
Korisnikov avatar
By * NajS *
mmmm Uchitelj!!!

mmmm Master...:alexis:
Korisnikov avatar
By MOBYAN
da, bilo bi bolje da nema nikakvih podela i svrstavanja...
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by Kiwi
I ja sam :rida:
:friends:
Korisnikov avatar
By MOBYAN
mnogo dobar avatar gox

:povez:
Korisnikov avatar
By spark
veceras i ja sam :D znaci, konacno cu se naspavati kao covek :smeh: :zid:
Korisnikov avatar
By spark
inace, mobyan, mnogo jaka prica :up: :kiss:
Korisnikov avatar
By Gothrose
Joj,Mobyan,ne komplikuj stvari i ne zamaraj se sa pitanjima sta si,ko si,jel si postao,nisi etc...
Uzivaj u trenutnim osecanjima koja nosis u sebi.Nasao si nekog ko ti znaci a i ko je pored tebe.I to je bitno.A sto se tice indijske muzike i takve atmosfere sa svojim guruom,ako mogu tako da se izrazim(mogu?),zvuci sjajno...jos ako se ubaci malo tantrizma...lucky you!I to sto ga zoves uciteljem sigurno ima svoje zasto.Iskoristi to i ne zamaraj se nepotrebnim pitanjima.Enjoy the life...
Wish you all the best....
Gothrose-The Master's slave...
:lukavi:

ps.i ne spavas sam...telesna prisutnost je nekad nebitna stvar.Nadam se da se razumemo...
Korisnikov avatar
By Gothrose
Opet sam skrenula sa teme... :zid:
Odgovor-ja nisakim ne spavam,ja sedim za kompjuterom :lol:
To je pravi zivot-gde te dan/noc odvede... :smokin:

Prolupala Gothrose opet.....ok.

Korisnikov avatar
By Zibro
Originally posted by gothrose
Opet sam skrenula sa teme... :zid:
Odgovor-ja nisakim ne spavam,ja sedim za kompjuterom :lol:
To je pravi zivot-gde te dan/noc odvede... :smokin:

Prolupala Gothrose opet.....ok.

Gothrose :love: :love: :love: :love: :love: :love:
Korisnikov avatar
By Zibro
sam u postelji punoj zagrljaja od sinoc :klap:
Korisnikov avatar
By Mars
Sa 5 kapi Gucci, solo

Mislim, parfem je solo varijanta, samo Gucci.
A i bukvalno solo, j*b* ga.

A i nije originalan odgovor... :doh:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by GOX
Originally posted by Kiwi
I ja sam :rida:
:friends:
:andjelak: + :andjelak:
Korisnikov avatar
By MOBYAN
Gothrose...zva?u te ...Hrose...pa tantra jeste ono što mi sad sledi...evo ?itam sve o tome...kaže mi..."šta ?e ti bilo koja borila?ka veština ako ne znaš da plešeš sa ženom i dišeš s muškarcem..."

valjda se to složi s nekim tvojim tantrizmom?!
hedonizam mi se svidja, mnogo mi se svidja...
Korisnikov avatar
By Val
Ne spavam. Citam vas i trazim smisao. Sta je pisac hteo da kaze? U cemu je problem?
By Shoplifter
Push your old numbers
and let your house ring
till I wake a ghost

I think last night
You were driving circles around me

...

i tako, nikad ne spavam sam.
Korisnikov avatar
By Tot
Do?aravaš snagu i mo? dodira. Imao sam neodoljivu asocijaciju na Wolfsheim i njihovu pesmu Touch:

when I touch you... feeling your skin
when I touch you... deep within
I´ll break your silence on your way to me
I will make you everything you want to be
when I touch you...

you know that you´ll love it... you´ll need it...
for sure...
I´m drawing your lines with my hands
I´m weaving the dream that never ends
I don´t play hide and seek... with you... dear
when I touch you...

aiming fingers searching secret pleasures
roaming where your river seens so deep
you know I´m going on
I like the song you´ll sing... for me
when I touch you...

you know that you´ll...

and when tension´s spilling down your skin
love will never be what she once was
when I touch you...

Slika
Korisnikov avatar
By unic0rn
Mozda cete, dok me gledate kako spavam (ma, da napravimo jednom live prenos a? :P ) videti samog u krevetu.
Ali ne, ne spavam nikad sam.
By Bombina
Originally posted by unic0rn
Mozda cete, dok me gledate kako spavam (ma, da napravimo jednom live prenos a? :P ) videti samog u krevetu.
Ali ne, ne spavam nikad sam.
ijuuu unciornu ,uzmi medu kad nisi ti sam:D
By Bombina
Originally posted by unic0rn
izmedju ostalog i to :blush: :beba:
i to ti nemozes da spremas sobicu
Korisnikov avatar
By Sutekh
Kuku!

Pa ti se zhalish na ovo?

"Muževan je. Isuviše. Pravi je muškarac i vrlo sam ponosan što me je prihvatio u svoju školu. Sve što mi pokazuje, jako je teško nau?iti. To su veštine drevnohg istoka. A ostale stvari, koje saznajem hodaju?i uz njega... možda mi bude dopušteno da govorim i o tome. Za sad, ovde sam da razumem sebe i pokušam da oslobodim svoju misao."

Aaaaaaaaaaaaaaaa!

Damn.
Korisnikov avatar
By Sutekh
Elem, doshao sam sebi :stopdrogi:

Ja ti, iz iskustva savetujem, da se potrudish da ga zadrzhish.

Ja trazhim neshto slichno vecj par godina i do sada sam samo naleteo na likove koji su krajnje psycho.

No, ti znash shta je najbolje za tebe..

Ljubomoran sam na pozitivan nachin, drago mi je da takvi ljudi postoje.
Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by MOBYAN
Gothrose...zva?u te ...Hrose...pa tantra jeste ono što mi sad sledi...evo ?itam sve o tome...kaže mi..."šta ?e ti bilo koja borila?ka veština ako ne znaš da plešeš sa ženom i dišeš s muškarcem..."

valjda se to složi s nekim tvojim tantrizmom?!
hedonizam mi se svidja, mnogo mi se svidja...
Ok, definitivno ga nemoj ispushtati iz ruku. Podsecja me na jednu dragu osobu. I think I need a shower :duh:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!